FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Andrei Cristea

«178910»
spre_2415.05.2006 06:39

la multzi ani Andrei...sa ai parte de sanatate fericire si cat mai multe goluri pt Steaua:d/:D :lol: :lol: :lol:

nykall15.05.2006 15:00
MULTI ANI TRAIASCAAAAA, MULTI ANI TRAIASCAAAA, LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!
alina_mihaela15.05.2006 15:27

La multi ani Andrei ! Multa sanatate si cat mai multe goluri.

spre_2417.05.2006 18:19

frumosss marfa golu si era sa dea si pasa de gol .. bine Cristea ! ar trebui sa joace mai des..

redandblue17.05.2006 18:21

putin mai atent in fata portii si reusea mai mult asta seara!!!

nykall18.05.2006 13:11
frumosss marfa golu si era sa dea si pasa de gol .. bine Cristea ! ar trebui sa joace mai des..

DAAAAAAAAAAAAA!!!!!!! AR TREBUI SA JOACE MAI DES! CA UITE CE FACE CAND JOACA! DA GOL! :)

Melku18.05.2006 13:13

Inacceptabil sa rateze doua loburi in acelasi meci (si nu oricum, la distanta FOARTE MARE), important e ca nu ne-a costat dar daca meciul se termina 0-0?! :evil:

p.s. nu incercati sa ii gasiti scuze, e atacant si trebuie sa o bage in atze, la ambele faze nu a fost jenat si putea sa le rezolve foarte usor.

nykall18.05.2006 13:22

pai asta fiind al catelea joc ca titular in ultima vreme? dc il tine pe banca si il mai baga, hai Cristea 5 minute in teren... uimitor ca ieri l-a bagat titular...

Melku18.05.2006 13:26

Cate jocuri are Larsson ca titular? Cati ani are Larsson? Cum a jucat Ochirosii in 8 minute fata de Cristea?

forever_STEAUA18.05.2006 13:44
pai asta fiind al catelea joc ca titular in ultima vreme? dc il tine pe banca si il mai baga, hai Cristea 5 minute in teren... uimitor ca ieri l-a bagat titular...

Nu e nimic uimitor, Iacob fiind suspendat iar Oprita accidentat, Cristea a ramas singura solutie pe care o avea Olaroiu.

Virgil18.05.2006 13:55

Cred ca trebuie lucrat un pic la psihicul acestui jucator.

Ii lipseste stapanirea de sine,clarviziunea in teren.

I.N.Money18.05.2006 14:26

Are timp destul sa devina un super jucator,un mar avantaj al lui din cate am observat este ca joaca foarte bine cu balonul la picior,fiind foarte greu de deposedat.

nykall18.05.2006 14:53
Cate jocuri are Larsson ca titular? Cati ani are Larsson? Cum a jucat Ochirosii in 8 minute fata de Cristea?

c treaba are Larsson cu fotbalul din Romania?

si avand in ved ca a dat gol Cristea eu zic ca totusi a jucat bine.. poate ca Ochirosii nu dadea gol chiar dc ar fi jucat mai mult d 8 min.. nush ce-i cu comparatiile astea oricum...

Melku18.05.2006 18:07

Pai atata timp cat tu consideri ca daca a dat acel gol Cristea din meciul cu Bacau el "totusi a jucat bine" inseamna ca legatura ta cu fenomenul numit FOTBAL este intamplatoare si nu ai cum sa intelegi comparatiile. Comparatia nu a fost facuta intre fotbalul spaniol si cel roman, comparatia a fost facuta intre doi jucatori care rareori sunt titulari, diferenta de varsta este de cel putin 10 ani si diferenta dintre un jucator care in conditii similare de titularizare a dat doua pase de gol in finala Champions League si unul care a ratat doua loburi pe care un atacant adevarat nu avea voie sa le rateze...cel putin NU pe amandoua...cat despre golul marcat - doar nu te asteptai sa rateze din pozitia aia :roll:

Despre Ochirosii vreau sa spun ca in 8 minute pe care le-a avut in teren a avut o ocazie mare de gol, doua pase frumoase, o interceptie la fel de frumoasa, a venit cu un suflu nou si cu mare dorinta de afirmare...Cristea daca dupa golurile date cu Valenica se considera un jucator afirmat si se mangaie cu acele amintiri la fiecare meci atunci cred ca este o problema.

nykall19.05.2006 10:36
Pai atata timp cat tu consideri ca daca a dat acel gol Cristea din meciul cu Bacau el "totusi a jucat bine" inseamna ca legatura ta cu fenomenul numit FOTBAL este intamplatoare si nu ai cum sa intelegi comparatiile. Comparatia nu a fost facuta intre fotbalul spaniol si cel roman, comparatia a fost facuta intre doi jucatori care rareori sunt titulari, diferenta de varsta este de cel putin 10 ani si diferenta dintre un jucator care in conditii similare de titularizare a dat doua pase de gol in finala Champions League si unul care a ratat doua loburi pe care un atacant adevarat nu avea voie sa le rateze...cel putin NU pe amandoua...cat despre golul marcat - doar nu te asteptai sa rateze din pozitia aia  :roll:  

Despre Ochirosii vreau sa spun ca in 8 minute pe care le-a avut in teren a avut o ocazie mare de gol, doua pase frumoase, o interceptie la fel de frumoasa, a venit cu un suflu nou si cu mare dorinta de afirmare...Cristea daca dupa golurile date cu Valenica se considera un jucator afirmat si se mangaie cu acele amintiri la fiecare meci atunci cred ca este o problema.

eu consider ca totusi comparatia intre Cristea si Larsson nu e corecta... n-am zis ca e mai bun ca Larsson, dar atata vreme cat diferenta dintre campionate e asa de mare nici nu are cum sa fie mai bun... si nu cred ca Andrei se complace cu cele 2 goluri date impotriva Valenciei.. am inteles f bine la ce te-ai referit tu, nu sunt paralela cu fotbalul, dar nu mi se pare o comparatie corecta.

forever_STEAUA19.05.2006 11:17

@nykall

OFF TOPIC: Mai citeste regulamentul inca o data. Si tot nu ai inteles "comparatia" cu Larsson.

ON TOPIC: La fel ca si in meciul cu Otelul, cand a intrat titular, Cristea a reusit sa inscrie. Dar a facut cateva greseli inadmisibile. Poate din dorinta prea mare de a demonstra ca merita sa joace la Steaua. II trebuie mai mult calm si concentrare in fata portii.

Melku19.05.2006 11:42

Ideea de baza e ca CEVA se intampla cu Cristea, CEVA care nu tine neaparat de faptul ca nu este titular, eu nu accept ca un jucator de la Steaua sa rateze cu foarte mult doua loburi in acelasi meci.Cum bine a spus Virgil - "trebuie lucrat un pic la psihicul acestui jucator. Ii lipseste stapanirea de sine,clarviziunea in teren" si in afara de asta cred ca Olaroiu ar trebui sa preia ceva din rigurozitatea unor mari antrenori (Mourinho,Wenger) care vor si stiu TOTUL despre fotbalistii pe care ii au in lot (unde se duc, ce fac, ce mananca).

nykall23.05.2006 18:55
Data nasterii : 15.05.1984

Locul nasterii : Bacau

Nr tricou : 21

Email : A***@***

Debut in divizia A :  01.06.2002 FCM Bacau - Gloria 2-0

astia la TV cik are 23 d ani... ei sunt neinformatii nu? :)

Cristinet8609.06.2006 05:46

anul asta a castigat un meci de unu singur, cel de la Galati, si in rest cam nu a contat, din pacate.

nykall09.06.2006 15:44

nu stiu, dar eu am obs ca de fiecare data cand il baga doar 5 min isi ia si un galben.. si cand e titular si sta tot meciul sau aproape tot nu ia nici un cartonas... o fi mai nervos d atata dat in fiert p marginea terenului...

Cristinet8629.06.2006 18:01

Cristea fi tare si nu da inapoi, ramai la Steaua ca sa demonstrezi ca esti un fotbalist de valoare. Il stii pe Gigi cum e, azi esti bun maine nu, noua trebuie sa ne demonstrezi cine esti defapt.

Melku29.06.2006 18:11

Nu are cum sa ramana la Staua, oricum nu e vorba numai de Gigi cat e vorba de Oli in a carui vederi nu intra. Cristea nu a facut nici un salt calitativ de cand a ajuns la Steaua si situatia lui actuala este o consecinta normala. (Ca poate nu a avut sansa in anumite momente asta e alta discutie)

stelist_ultras29.06.2006 19:25

PACAT!!!:((

Virgil14.07.2006 07:22

Andrei Cristea si impresarul sau, Dumitru Tudor, au luat ieri masa la restaurantul Hotelului "Crystal Palace". Cei doi au discutat despre viitoarea echipa a atacantului pus pe liber de Steaua. In acest moment, conducerea clubului Le Mans ofera 500.000 de euro pentru transferul definitiv al lui Cristea. Dumitru Tudor este insa sceptic, avand in vedere ca o echipa din prima Liga a Rusiei ofera aceeasi suma, dar un salariu mai mare fotbalistului pe care-l reprezinta. Tudor i-a transferat in aceasta vara pe Vlad Munteanu la Energie Cottbus, pe Ionel Ganea si Cosmin Pascovici la Dinamo.

http://www.averea.ro/wiev.php?id=1395&id_sectiune=2

Bogdan4Steaua16.07.2006 07:14

Andrei Cristea s-a transferat la Poli Timisoara, deci nu mai face parte din lotul Stelei.

Nu vom uita clipele magice din meciul cu Valencia, precum si golul care ne-a adus titlul 22 in ultima etapa.

Bafta in continuare Andrei! Chiar daca uneori evolutiile din teren nu s-au ridicat la nivelul asteptarilor, ai dat mereu dovada de modestie si caracter, si pentru acest lucru te vom respecta.

«178910»