Haha, nu tata. Cand il iau pe Becali ma uit pe ceva concret: performante. Semifinala Cupa UEFA, 3 ori in in grupele Ligii Campionilor, stopare a exodului de fotbalisti in strainatate.
La ce te uiti ma?
La performanta?
Care?
Semifinala aia nu a facut-o becalii. A facut-o un grup de oameni. De la Piturca la Olaroiu. Dar nu becalii singur.
Exodul de fotbalisti in strainatate? Da' arabii si azerii si rusii si unde dracu or mai merge stelistii nu sunt straini?
Locul 6 de anul asta e al tau si al celorlalti 0.1 % fani Anti Becali. Voi ati dus echipa pe locul 6 prin comportamentul vostru
Corect. Noi am tinut la echipa un antrenor incompetent. Noi am adus jucatori de rahat pe care tot noi i-am dat afara. Da. Ai dreptate.
Din pacate noi ceilalti, majoritatea covarsitoare, fanii Steaua, ne-am trezit cam tarziu cand totul era pe topogan...dar la anul schimbam foaia: contestam fanii Anti Becali si sustinem echipa pt ca de-aia ne numim fani Steaua.
Sa inteleg ca din sezonul urmator va pune Gigi la dispozitie niste autocare sa va aduca din toate satele voastre? Sau poate tu esti unul dintre elevii care vor intra gratis si care vor primi, tot gratis, tricouri cu free Gigi?
Pentru toata lumea
Uitati-va atenti la ronricii asta. El e modelul cel mai bun de becalist inrait. baiatul are cu siguranta acasa poze cu conducatorul mult iubit si probabil ca si id-ul lui de mesager e ceva de genul: "lovebecalii4ever". Baiatul asta se crede stelist cand de fapt el nu are nici o legatura cu Steaua.
Ce stii despre Steaua baiatule?
Ai auzit de onoare? Respect? Mandrie? Corectitudine? Lupta pana in ultimul moment?
Astea defineau Steaua. Acum aceste lucruri nu mai au nici o legatura cu Steaua.
becalii a bagat-o in rahat si a dus-o la nivel de Fc Steaua. Acum valoarea Stelei e data de valizele pe care le da Gigi. Acum numele Stelei inseamna mizerie pentru ca asta face Gigi cu el. Acum toate fostele glorii sunt alungate pentru ca Gigi isi bate joc de ele. Acum performanta se numeste participarea intr-o grupa nenorocita, nu castigarea unei cupe sau a unui campionat.
Uitati-va la ronricii. Nu o sa vedeti exemplu mai bun de becalist!