FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Demers Pentru Sustinerea Echipei In Timpul Meciului

«12346»
bijoux_bz19.06.2009 05:48
ªi uite așa, din neant, apar tot felul de personaje care ne îmbie la non-combat împotriva handicapatului din lojã, sub pretextul unui truc ieftin: "încurajarea echipei"

Stimați propagandiști de duzinã, am sã vã dau o veste foarte proastã : Timpul lucreazã împotriva Voievodului Cãcãreazã, idolul vostru! Ura se va acumula, picãturã cu picãturã, împotriva oligofrenului. Pe mãsura rezultatelor proaste, va crește și valul de înjurãturi și contestații. Pentru cã fotbalul nu poate fi pãcãlit cu behãituri de oaie, nepotism deșãnțat, iar vremea "sacoșelor", "valizelor" și "brichetelor" a cam apus...

Cu alte cuvinte, Steaua Becalovinã de azi va fi nevoitã sã joace fotbal. Ceea ce-i va fi absolut imposibil, atât timp cât acest vierme de gunoi va hãhãi în numele ei.

nu fi asa sigur pe tine... sunt convins ca daca ecipa joaca bine si castiga titlul anul acesta, va ramane doar un grup restrans de contestatari care se vor si manifesta . asta e.. trebuie sa fiti constienti ca asa cum exista suporteri de rezultat, exista si contestatari de rezultat ( si sunt convins ca intr-o proportie mult mai mare ) .

Kellerman19.06.2009 05:56

Din partea mea sa castige si Champions League...ca tot nu sunt multumit. Pana nu pleaca Ciobanul o sa il injur la infinit iar abia apoi o sa incurajez echipa.

Adrian19.06.2009 08:07
Bai Adrian,bai baieti...ati uitat ce faceati acum cativa ani la romana cu Becali...de ce nu vreti sa intelegeti odata pentru totdeauna ca Becali nu va pleca?

Becali trebuie ignorat,atata tot...ignoranta doare cel mai multe...ati organizat un protest,i-ati facut campanie lu' Becali,l-ati facut euro-parlamentar...ce vreti mai mult de atat?

Hai frate ca vorbesti prostii. Fix protestul ala a fost tot ceea ce i-a trebuit lu' Gigel pentru a ajunge acolo. Daca nu exista protestul, prostii si cocalarii care l-au votat sigur nu l-ar fi votat.

Radule, treaba cu Romana a fost in alte vremuri. Atunci era un alt becalii. Nu stia nimeni cat de curva e omul. Nimeni nu isi imagina ca ar putea sa faca ceea ce a facut.

Printre noi nu exista si nu au existat oameni care sa poata sa citeasca viitorul. Daca am fi avut astfel de oameni si daca am fi stiut ce urmeaza, fii sigur ca becalii era huiduit inca din prima lui zi la Steaua.

Radu1819.06.2009 09:59
Hai frate ca vorbesti prostii. Fix protestul ala a fost tot ceea ce i-a trebuit lu' Gigel pentru a ajunge acolo. Daca nu exista protestul, prostii si cocalarii care l-au votat sigur nu l-ar fi votat.

Radule, treaba cu Romana a fost in alte vremuri. Atunci era un alt becalii. Nu stia nimeni cat de curva e omul. Nimeni nu isi imagina ca ar putea sa faca ceea ce a facut.

Printre noi nu exista si nu au existat oameni care sa poata sa citeasca viitorul. Daca am fi avut astfel de oameni si daca am fi stiut ce urmeaza, fii sigur ca becalii era huiduit inca din prima lui zi la Steaua.

Adrian,raman la parerea ca s-a gresit cu protestul ala.Cum am mai spus si altadata,acel protest putea sa aiba loc foarte bine acum un an,s-au cu o sapatamana inainte de alegeri,nu cred ca era o problema!

Raman la parerea ca in momentul de fata noi suporterii stelisti trebuie sa incurajam echipa,trebuie sa intelegem odata pentru totdeauna ca Becali nu va pleca si ca Becali nu inseamna Steaua!Steaua inseamna Boloni,Lacatus,Bumbescu,Hagi etc...nu Becali...cum spuneau baietii de la vacarm,printr-un mesaj acum vreo 3 ani la meciul cu Charleroi:"Becali este doar un pion trecator"!Sanatate!

MoWeed19.06.2009 10:43
Raman la parerea ca in momentul de fata noi suporterii stelisti trebuie sa incurajam echipa,trebuie sa intelegem odata pentru totdeauna ca Becali nu va pleca si ca Becali nu inseamna Steaua!Steaua inseamna Boloni,Lacatus,Bumbescu,Hagi etc...nu Becali...cum spuneau baietii de la vacarm,printr-un mesaj acum vreo 3 ani la meciul cu Charleroi:"Becali este doar un pion trecator"!Sanatate!

Complet de acord ca Becali nu inseamna Steaua.

Dar cand Becali a jignit 2 dintre cei pe care i-ai enumerat mai sus(pe Hagi chiar in templu) cum putem ignora asta?

E ca si cum ai avea cancer si ai considera ca te vindeci daca il ignori...

Radu1819.06.2009 11:30

Dar cand Becali a jignit 2 dintre cei pe care i-ai enumerat mai sus(pe Hagi chiar in templu) cum putem ignora asta?

Uite iti adresez o intrebare?Crezi ca protestele il afecteaza cu ceva pe Becali?

El va continua sa spuna ca o mana de "huligani si drogati" il contesta,atata tot!

bijoux_bz19.06.2009 11:58

daca ai cancer cred ca cea mai buna solutie e sa il ignori ( cat de mult poti ). nu te vindeci dar cu siguranta te ajuta sa te simti mai bine . tratamentul in acest caz este doar o amagire . nu zic sa il ignoram deloc, sunt de acord cu protestele cat mai multe si mai dure insa nu trebuie sa ignoram echipa.

mikutu19.06.2009 12:01

Becali a reusit sa obtina scaunul de euro parlamentar , doar prin aderarea la PRM ! PRM-ul este un partid de 5-6% voturi la alegeri ! restul de 1-2 % , cam atat a avut PNG-ul la alte alegeri ! asa ca nu o mai da in balarii ca a reusit datorita mitingului de protest !

1on19.06.2009 13:42

Ce s-a întâmplat la Romanã și când?

john_8619.06.2009 13:45
Ce sa întâmplat la Romanã și când?

Se referea la Piata Universitatii, unde s-au sarbatorit victoriile importante din Cupa UEFA, titlul, cand Becali era pe "maibah" si facea cu mana cum facea ceausescu din balcon.

Lari19.06.2009 13:47
Uite iti adresez o intrebare?Crezi ca protestele il afecteaza cu ceva pe Becali?

Atat de putin il afecteaza, incat vrea sa inchida peluzele.

Atat de putin il afecteaza, incat a declarat de curand ca a suportat cu greu injuraturile peluzelor.

Atat de putin il afecteaza, incat aduce antrenori-simbol pe banca tehnica pentru a ne inchide gurile.

Atat de putin il afecteaza, incat se intalneste destul de des cu reprezentantii suporterilor.

Atat de putin il afecteaza, incat isi pune oameni de incredere prin peluze.

Hai, gata, ca m-am distrat destul cu tine!

john_8619.06.2009 13:49

Completare: Atat de putin il afecteaza, incat a inchis forumul suporterilor de pe site ul oficial al clubului.

MoWeed19.06.2009 14:23

El va continua sa spuna ca o mana de "huligani si drogati" il contesta,atata tot!

Vroiam sa-ti raspund dar Lari si john_86 au scris mai sus exact ce as fi scris si eu

noname19.06.2009 14:53
Atat de putin il afecteaza, incat se intalneste destul de des cu reprezentantii suporterilor.

Atat de putin il afecteaza, incat isi pune oameni de incredere prin peluze.

VREA sa se intalneasca...

VREA sa-si puna...

KERATOCONUS19.06.2009 14:54
Completare: Atat de putin il afecteaza, incat a inchis forumul suporterilor de pe site ul oficial al clubului.

Inca o completare: Atat de putin il afecteaza, incat a declarat ca este dispus sa lase intrarea libera in peluze pentru "huligani si drogati", numai ca acestia sa inceteze odata cu protestele impotriva lui.

Fane19.06.2009 14:55

@Radu18

Daca ne gandeam la inceputul mitingului de protest ca nu vom avea nicio sansa sau ca pe Becali il va durea undeva de noi - probabil am fi stat cuminti acasa.

jhnb19.06.2009 17:57
@Radu18

Daca ne gandeam la inceputul mitingului de protest ca nu vom avea nicio sansa sau ca pe Becali il va durea undeva de noi - probabil am fi stat cuminti acasa.

de voi il dati jos pana echipa nu retrogradeaza si/sau se desfiinteza eu va propun presedinti pe tine si pe Adrian. serios vorbesc.

1on19.06.2009 18:55
Inca o completare: Atat de putin il afecteaza, incat a declarat ca este dispus sa lase intrarea libera in peluze pentru "huligani si drogati", numai ca acestia sa inceteze odata cu protestele impotriva lui.

Ããã??? Când a zis asta? În cazul ãsta probabil o sã se intre pe bazã de bilet de ieșire de la centrul de dezintoxicare.

LeGenD19.06.2009 20:07

Nu inteleg, ce conteaza pana la urma ca Becali asta e patron la Steaua? Sustinem Steaua sau uram Becali? Credeti ca pe el il doare ca noi nu cantam pentru Steaua si ca il injuram? Sunt jucatori ce au nevoie sa creasca in incurajari si atmosfera, sunt meciuri in care publicul conteaza mult prin presiunea pe care o pune acesta pe adversari, dar cand din peluza auzi doar "M*ie Becali" ...

Nu inteleg de ce atatea orgolii nesfarsite opresc incurajarea echipei. Sunt de acord cu voi, sa-l uram ca ne calca in picioare gloriile, dar nu uitati de Steaua baieti, Steaua e echipa pe care ar TREBUI sa o incurajam.

john_8619.06.2009 23:11

@Legend, ne calca in picioare doar gloriile sau calca in picioare Steaua, cu tot ce inseamna ea, glorii, istorie, palmares, suporteri?

puyol20.06.2009 06:52

indiferenta nu il doare, ce crezi, ca el si-ar da viata ca noi sa ii scandam numele? nu putem sta impasibili in fata a ceea ce se intampla. Din pacate Steaua e jucaria lui, tot din nefericire, cateva milioane de suporteri ca si tine, sunt soldateii lui..

LeGenD20.06.2009 07:28

@john

Ok, ne calca in picioare Steaua dar putem sa-i afisam mesaje care sa il intepe, sa mai organizam actiuni precum marsul de implinire a celor 62 de ani de glorie, etc etc. In timpul meciurilor, macar in meciurile mai importante putem sa ne abtinem si sa ne incurajam echipa. Eu nu zic sa il lasam pe ciobanu' ala conducator dar nu zic nici sa nu mai incurajam echipa din cauza unuia ca el.

mircea_1020.06.2009 08:17
Sustinem Steaua sau uram Becali?

PLEONASM

jhnb20.06.2009 08:21
@john

Ok, ne calca in picioare Steaua dar putem sa-i afisam mesaje care sa il intepe, sa mai organizam actiuni precum marsul de implinire a celor 62 de ani de glorie, etc etc. In timpul meciurilor, macar in meciurile mai importante putem sa ne abtinem si sa ne incurajam echipa. Eu nu zic sa il lasam pe ciobanu' ala conducator dar nu zic nici sa nu mai incurajam echipa din cauza unuia ca el.

legend zice bine ce zice...asa ar trebui, de asta am facut topicul asta nu sa ne certam care, cat de mult il uram pe oier!...dar de voi nu intelegeti e problema voastra.

PLEONASM

DOAMNE ce ai zis-o! Steaua e viata mea, Becali e un nimic. Cum sa fie acelasi lucru?

MoWeed20.06.2009 08:54
DOAMNE ce ai zis-o! Steaua e viata mea, Becali e un nimic. Cum sa fie acelasi lucru?

Daca iubesti Steaua il urasti pe acest nimic care face rau clubului. Asta vroia sa zica mircea_10 mai sus.

Nu poti sa iubesti Steaua si sa ignori un nimic care o distruge...

«12346»