FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Demers Pentru Sustinerea Echipei In Timpul Meciului

«1456»
Adrian30.06.2009 07:43

ronrichie

Aici e siteul stelistilor nu al becalistilor. Dintre un stelist si un becalist, cel avertizat va fi becalistul.

Nu exista stelisti neutri. Exista doar stelisti si becalisti. Atat. Si tu nu ai nici o legatura cu Steaua.

Bai...care era ala care zicea ca el tine cu Steaua de cand a venit becalii la echipa? Ala era fabulos. :D

p.s.

Ronrichie

Nu are rost sa te apuci tu sa vorbesti despre caracteristicile contestatarilor cand tu faci parte clar din grupul becalist avand toate caracteristicile lor. La intrebarile pe care ti le-am pus eu de ce nu raspunzi? Argumente de ce nu aduci ca sa probezi ceea ce afirmi?

Doar postezi. Atat.

p.p.s.

Baiatul ala chiar e retardat daca el sustine ca la protest au fost 200-300 de oameni si ca:

Degeaba il vreti voi afara pe cioban daca vanjosii lideri ai suporterilor care au organizat marsul de protest cand s-au vazut in fata lui au inceput sa dea inapoi si au sfarsit prin ai da dreptate si ai cere scuze.
MoWeed30.06.2009 07:43

Moderatorii sunt stelisti, stai tu linistit. Marea majoritate a membrilor acestui forum iubesc Steaua nu palmaresul Stelei...

The Flyer30.06.2009 07:44
Ce e interesant e ca toti contestatarii au o caracteristica comuna: vorbesc foarte urat, jignesc.

Probabil intr-un forum condus de stelisti (neutri macar, daca nu realisti), cum ar trebui sa fie moderatorii, acestia ar fi banati.

daca omu' are un handicap sever si eu ii spun asta,inseamna ca vorbesc urit si jignesc?

joseph30.06.2009 10:18

mai lasati dracu certurile astea... chiar credeti ca astia 2 mai pot fi convinsi de ceva daca nu au inteles nici pana acum motivele "indoielnice" pt care protestam? daca tot sunt atat de civilizati si inteligenti precum pretind cred ca nici macar ei nu cred ce scriu pe aici.

ronrichie30.06.2009 10:38
daca omu' are un handicap sever si eu ii spun asta,inseamna ca vorbesc urit si jignesc?

Si mai ziceti de ce in realitate si pe stadion majoritatea va fluiera iar pe forum nu ies "becalistii" la suprafata ?

Pai poftim, voi vreti toti sa fie de aceeasi parere ca voi. Vedeti ca nu faceti fata, incepeti cu jigniri probabil incurajati de ritmurile de manele libidinoase, infulecand o saorma si injurand inca o data patronul printre dinti.

Stiam asta dar acum v-ati dat arama pe fata.

Ramaneti voi intre voi, voua nu va place democratia. Voi, minoritatea, fanii Anti Becali, vreti toti sa va aprobati unul pe altul. Atuncea in nici un caz nu mai e dezbatere.

Adrian zice Becali e prost, nu a facut performante la Steaua.

Dupaia vine X si zice: DA, asa e.

Dupaia vine Y si zice : Da ba, nimic nu a facut

Ca sa nu aduc adjective peiorative, exprim doar o stare: noua, majoritatii, ne este scarba de voi. Dupaia sa nu va mai mire de ce va face lumea drogati sau cocalari (observati ca nu am zis eu asta...Lumea).

MoWeed30.06.2009 10:47
Pai poftim, voi vreti toti sa fie de aceeasi parere ca voi. Vedeti ca nu faceti fata, incepeti cu jigniri probabil incurajati de ritmurile de manele libidinoase, infulecand o saorma si injurand inca o data patronul printre dinti.

Eu cred ca tu ori vrei sa ne enervezi ori esti de-a dreptul prost.

Cine naiba a intrat pe forum si din prima postare i-a facut cocalari pe toti cei care sunt impotriva lui Becali?

Cine arunca jigniri in stanga si in dreapta?

Cine incearca sa vorbeasca in numele tuturor?

Cine recurge la jigniri pentru ca nu este capabil sa raspunda intrebarilor puse? Vezi ca Adrian ti-a pus niste intrebari, a ridicat niste probleme. Tu l-ai combatut facandu-ne cocalari sau saormisti, desi toti aia cu tricouri cu "Free Gigi" au tenul inchis si burti suspecte.

Citeste pe acest forum, sunt sute de postari in care se spune de ce nu-l dorim pe Becali la Steaua. Numai eu cred ca am scris si rescris motivele de vreo suta de ori. Dar normal ca tu vezi doar ce vrei. Citeste articolele astea si vei vedea motivele:

http://www.fcsteaua.ro/index/section/artic...hive/domain/135

The Flyer30.06.2009 11:20
Si mai ziceti de ce in realitate si pe stadion majoritatea va fluiera iar pe forum nu ies "becalistii" la suprafata ?

Stiam asta dar acum v-ati dat arama pe fata.

Ramaneti voi intre voi, voua nu va place democratia. Voi, minoritatea, fanii Anti Becali, vreti toti sa va aprobati unul pe altul. Atuncea in nici un caz nu mai e dezbatere.

Ca sa nu aduc adjective peiorative, exprim doar o stare: noua, majoritatii, ne este scarba de voi. Dupaia sa nu va mai mire de ce va face lumea drogati sau cocalari (observati ca nu am zis eu asta...Lumea).

auzi,tu ai fost abuzat in copilarie?te bateau copiii la bloc si-ti furau jucariile?ai idei putine si fixe!fa-ti un tratament,ai mare nevoie!

esti haios cu chestia aia repetitiva,saorme si manele,drogati si cocalari!

KERATOCONUS30.06.2009 11:31

@ronrichie

Cred ca esti cel mai infocat simpatizant al lui Gigi Becali.

Adrian30.06.2009 15:08

Pai Ronrichie zi tu ce a facut bine becalii la Steaua.

L-a adus el pe Zenga? Nu. L-a adus MM. I-a adus el pe Ghionea, Goian, Radoi, Dica, etc...NU! I-au adus antrenorii. El a adus jucatori ca Semedo, Croitoru si alte panarame pe care le-a zburat sau e pe cale sa le zboare de la Steaua in curand.

L-a adus pe Protasov. Nu.

L-a adus in schimb pe Oli si l-a tinut la echipa ca sa ne umileasca cainii cu 4 la 2 in Ghencea. Sau si aia a fost strategie ca sa se autodistruga?

Pe Hagi si Lacatus de ce i-a adus? Ca sa bage pumnul in gura la fani.

Daca e asa mare patron, de ce nu face nimic bine? De ce nu actioneaza profesionist?

Cat timp la Steaua au fost oameni profesionisti, s-a facut treaba. Cand a ramas doar Gigi, s-a dus totul dracului.

Tu nu aduci nici un argument la ceea ce zici. Nici unul. Tu doar zici. "becalii e mare" si inseamna ca e adevarat. Pentru ca ai zis tu.

Ei bine si eu pot zice: "l-am auzit pe becalii cum zicea ca vrea sa distruga Steaua si ca in curand o sa duca la dinam0 toti jucatorii si pe Steaua o desfiinteaza". Demonstreaza tu ca nu e adevarat.

Tu postezi aici doar ineptii de genul "minoritatea antibecalii". Care minoritate? Ca nimeni nu il suporta. Pe tot siteul sunt 2-3 oameni care il perie pe jegos si unul din ei lucreaza la club.

Stelistii adevarati il urasc. il iubesc doar manelarii si cocalarii. Aia il iubesc. Tu esti unul din aia.

Alexander30.06.2009 15:19

@ roniridiche

Esti cel mai **** om pe care l-am vazut in viata mea, dupa idolul tau giginho. Dati-i frate warn, ne face cocalari, manelari, drogati si nu pateste nimic? Pun pariu ca e vreo javra deghizata.

Adrian01.07.2009 07:22

jhnb

Stim ca iti pare rau ca ai apelat la acest site. Probabil te asteptai sa intalnesti mai multi becalisti. Nu e asa. Stelistii adevarati nu il suporta pe becalii.

Du-te tu pe "globul" ciobanului si baga acolo cat "free Gigi" vrei.

Nu avem nevoie de becalisti pe site!

1on02.07.2009 18:40
Peluzele nu se inchid la Steaua, iar pretul abonamentelor in acel sector va ramane acelasi!

Fanii Stelei pot sta linistiti. Desi Gigi Becali anuntate ca va inchide peluzele in sezonul care va incepe la 1 august, acest lucru nu se va intampla. Din dorinta de a-i sensibiliza pe suporteri, Steaua a luat decizia sa nu mai blocheze accesul in peluzele din Ghencea. Mai mult, sefii ros-albastrilor au in plan sa mentina preturile la abonamente pentru peluze neschimbate fata de sezonul anterior, adica 70 de lei. Spre comparatie, CFR Cluj a anuntat deja ca un abonament in acest sector de stadion va costa 100 de lei.

"Dorim sa avem cele mai mici preturi dintre toate contracanditatele la titlu, iar abonatii nostri vor avea parte de facilitati suplimentare. Si vor mai fi surprize!", a explicat unul dintre oficialii Stelei pe site-ul stelisti.ro.

O decizie finala privind tarifele biletelor si ale abonamentelor va fi luata maine, atunci cand va avea loc o sedinta pe aceasta tema in cadrul clubului.

sursa:stelisti.ro

Da. Așa este. Am avut un schimb de mail-uri cu șefa departamentului de marketing, de unde-am înțeles cã luni o sã se punã-n vânzare. Inclusiv la peluze. Mâine-poimâine trebuie sã se anunțe pe site-ul oficial. Cicã abonații de anul trecut, care își pãstreazã locul, vor avea reducere.

Fan FC Steaua03.07.2009 12:41

N-aveti ce face, decat sa va luptati cu Armata de prosti a lui Gigi? Si-a trimis pupincuristii pe forumuri sa-l promoveze, dar daca nu merge, au inceput sa ne atace pe noi, stelistii adevarati, si au inceput sa-l apere pe al lor GURU al ganditului.

Unul dintre ei cred ca e Lovin, ca ala are boala pe galeria stelista. Uraste ala suporterii mai rau decat ii urasc jucatorii de la alte echipe...

Ia spuneti, antipatici gigei, v-ati luat ratia lunara promisa de Gigel? 2 Litri de ulei, 4 paini, 1 carton de oua, 2 kg de malai, 2 kg de faina, si un pui? Nu voi sunteti aia care primiti intrare gratuita pe stadion, tricou cu free Gigi, seminte si cate 50 ron, ca sa tipati pentru Becali, si sa huiduiti galeria cand il injura pe dictator?

Va anunt ca noi ne-am vaccinat, nu luam rabie becaliana. Si din fericire prostia nu se ia pe net, ci doar prin televizor.

Afara cu clanul Becali din fotbal!!

ronrichie03.07.2009 13:06

Jigniri, jigniri... lipsa de argumente, idei, nimic despre echipa. Pe tine te intereseaza sa-l denigrezi pe Becali vad, echipa nu.

Siteul e FCsteaua: Fotbal Club Steaua adica. Inca o data pt tine: AICEA SE JOACA FOTBAL iar noi il comentam.. Nu e revista Atac la Persoana.

KERATOCONUS03.07.2009 13:26
Da. Așa este. Am avut un schimb de mail-uri cu șefa departamentului de marketing, de unde-am înțeles cã luni o sã se punã-n vânzare. Inclusiv la peluze. Mâine-poimâine trebuie sã se anunțe pe site-ul oficial. Cicã abonații de anul trecut, care își pãstreazã locul, vor avea reducere.

La mitingul de pe 6 iunie, Jean Pavel ne spunea sa nu mai cumparam abonamente, pentru a nu-i mai baga bani in "buzunarul" ciobanului. Insa, noi, cei care mergem la aproape toate meciurile Stelei de pe teren propriu, ne-ar costa mai mult daca am achizitiona bilete meci de meci. Asa ca, o sa-mi fac abonament, dar nu voi mai beneficia de reducere, deoarece imi voi muta "cuibul" de la nord la sud. Oricum, nu cred ca va fi mare reducerea daca iti vei pastra locul de pe vechiul abonament.

The Flyer03.07.2009 14:48
Jigniri, jigniri... lipsa de argumente, idei, nimic despre echipa. Pe tine te intereseaza sa-l denigrezi pe Becali vad, echipa nu.

Siteul e FCsteaua: Fotbal Club Steaua adica. Inca o data pt tine: AICEA SE JOACA FOTBAL iar noi il comentam.. Nu e revista Atac la Persoana.

[...]

«1456»