Se pare ca ciobanul nu mai intentioneaza sa inchida peluzele. Ba mai mult, conducerea clubului intentioneaza sa stabileasca aceleasi preturi la abonamentele de la peluze ca-n sezonul trecut, adica 70RON. In ultimele zile oierul a inceput sa ne ignore. Sa vedem daca si noi vom face acelasi lucru. Astept cu nerabdare comunicatul celor doua peluze.
Ce surse ai?
În mod normal n-ar avea niciun interes sã le scumpeascã, la cât de prost a jucat echipa anul trecut. Oricum, cred cã o sã fie mai puțini abonați.
Îmi permit sã fac o previziune, pe cât posibil, obiectivã.
Dacã lucrurile o sã meargã prost la echipã (necalificarea în grupele UEL e primul obiectiv pasibil de-a fi ratat) iar Bergodi o sã plece, gıgı va fi înjurat de toatã lumea, și peluze și tribune, și sunt șanse ca sã renunțe în viitorul apropiat.
Dacã echipa o sã meargã bine, gıgı în mod sigur nu va pleca în viitorul apropiat iar peluzele vor continua sã-l înjure din ce în ce mai timid și vor începe sã susținã și echipa. La treaba asta, se mai adaugã posibilitatea ca sã fie ocupat destul timp cu Bruxelles și astfel, sã aibe mai puțin timp în a se implica la echipã și de a abera pe la TV (doua lucruri principale pentru care este înjurat), în cele din urmã ajungându-se la a fi ignorat din nou. Este posibil și ca unii din peluze sã nu mai vinã deloc pentru cã toatã lumea va fi împotriva lor (e posibil sã se reorienteze spre hochei, rugby, handbal, baschet).
Pentru viitor, este bine și îmi doresc sã se întâmple prima variantã. Dar tind puternic sã cred cã se va întâmpla a doua.
Nu credeam cã poate câștiga atât de mult cât a stat în pușcãrie. Înainte de asta era înjurat de toatã lumea, inclusiv pe la tribune (chiar dacã mai timid). Dupã aia, se știe ce s-a întâmplat.