FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Demers Pentru Sustinerea Echipei In Timpul Meciului

«13456»
anti gigi29.06.2009 12:30

concluzia e urmatoare:........nea Gigi e bun si golanii si drogatii e rai...........din gauza la golani echipa nu merge bine pt ca ei striga impotriva lui nea Gigi.......................nea Gigi nu e de vina ca echipa e pe 6,nici pt scandaluri,nici pt jigniri,nici pt distrugerea jucatorilor,nici pt valize si blaturi.de vina e golanii din galerie care nu lasa pe nea Gigi sa distruga deloc Steaua..........si in final nea Gigi cica baga bani la Steaua si vezi doamne ce ne am face noi golanii fara el iar daca nu va convine bagati voi bani.............................NEA Gigi E BUN IAR VOI E RAI.......................in final cum a spus cioran odata:romanii ar trebui arestati si batuti pana la sange poate doar asa un popor superficial ar putea schimba ceva

KERATOCONUS29.06.2009 13:33

Se pare ca ciobanul nu mai intentioneaza sa inchida peluzele. Ba mai mult, conducerea clubului intentioneaza sa stabileasca aceleasi preturi la abonamentele de la peluze ca-n sezonul trecut, adica 70RON. In ultimele zile oierul a inceput sa ne ignore. Sa vedem daca si noi vom face acelasi lucru. Astept cu nerabdare comunicatul celor doua peluze.

The Flyer29.06.2009 14:15
Galeria are probleme cu Becali pentru ca ia calcat pe coada, eu nu pot sa cred ce aberatii se turuie pe aici, toti sunt experti si il vad pe Becali manager incompetent si pe MM Stoica marele destept cu toate ca nu au habar de nimic. Singurul motiv adevarat pentru care nu e dorit Becali e pt ca liderii galeriei au impus aceasta idee a indepartarii lui de la echipa iar ceilalti urmeaza datorita spiritului de turma ovina. Exista foarte multi care nu doresc sa plece, iar faptul ca vrea asta galeria nu o sa schimbe nimic pentru ca galeria e influentata de toate scandalurile care sunt starnite de presa pentru audienta iar asta o sa se termine la un moment dat. Eu nu il apreciez deloc pe Becali dar il accept pentru ca baga bani la echipa, nu isi da jucatorii in judecata precum Copos.

Suporterii adevarati trebuie sa sutina echipa la greu, suporterii adevarati nu se duc la antrenament sa ceara explicatii echipei pt rezultatele slabe pentru ca e stupid. Scandalul o sa se termine dupa ce o sa avem rezultate, asa ca daca incetati mai repede o sa fie mai bine pt toti. Rapidistii nu fac nici un scandal si ar fi mult mai indreptatiti. Am vazut de curand o inregistrare la gsp in care la iesirea din stad de la Urziceni erau niste suporteri care il injurau pe Becali, iar acesta radea cu gura pana la urechi. Cam atat inseamna acest protest pueril.

bai ****, unu' ca tine nu are cum sa cunoasca faptul ca oierul e contestat de mai mult timp decit cunoaste un becaliot ca tine! iti spun doar doua chestii:meciurile cu FC National de pe cotroceni si cel cu Ceahlaul! tu si altii ca tine habar nu aveti, da' vorbiti sa va aflati in treaba! hai, pa, ca m-am saturat de **** ca tine!

ps cauta, informeaza-te in legatura cu meciurile alea doua, nu ramine timpit, tara geme de astia ca tine!

bai,da-o dracu',si cuvinte precum terminat si cordit se cenzureaza?da' ce MM,suntem academia romana?!?

pytycrys29.06.2009 14:29

@ronridiche

Stai in PTM? Vrei sa ne intalnim ca vad ca esti foarte tare si ai ceafa groasa.

Preview pentru intalnirea noastra civilizata,cu bune moravuri.(Special de la Ronnie)

Tu...o sa te duci dracu'! :chair::finger::finger:

Ronnie29.06.2009 15:54
@ronridiche

Stai in PTM? Vrei sa ne intalnim ca vad ca esti foarte tare si ai ceafa groasa.

Preview pentru intalnirea noastra civilizata,cu bune moravuri.(Special de la Ronnie)

Tu...o sa te duci dracu'! :chair::finger::finger:

Aloha, eu ce p... mea de treaba am in discutia asta ma?

Kekea29.06.2009 15:56

@masterboy, ronridichie si cei care le impartasesc ideiile

O singura intrebare si unul din cele mai simple motive, dar si solid, pentru acest protest:

Ce ati simtit cand Gheorghe Becali a pus la gat fularul echipei din Groapa lui Stefan cel Mare?

ronrichie29.06.2009 16:53

O singura intrebare si unul din cele mai simple motive, dar si solid, pentru acest protest:

Ce ati simtit cand Gheorghe Becali a pus la gat fularul echipei din Groapa lui Stefan cel Mare?

Acelasi lucru ca si cu "fuziunea de anul asta cu urziceniul". Ambele au fost diversiuni menite sa distruga Dinamo care i-au reusit lui Gigi Becali. Liga Campionilor interzisa cainilor.

Pt intalnire, cu cea mai mare placere la un suc la Intermacedonia din toamna incolo. Vara stau in Cta.

fredysteaua29.06.2009 17:17

ronrichie la cati nervi mi-am facut citind posturile tale si imaginandu-mi cat de prost esti

spune-mi unde stai in cta si cand vii la intermacedonia ca sa vorbim tur-retur becalist infect

Adrian29.06.2009 17:19
Acelasi lucru ca si cu "fuziunea de anul asta cu urziceniul". Ambele au fost diversiuni menite sa distruga Dinamo care i-au reusit lui Gigi Becali. Liga Campionilor interzisa cainilor.

Pt intalnire, cu cea mai mare placere la un suc la Intermacedonia din toamna incolo. Vara stau in Cta.

Genial! :D

Deci becalii, acest Pericle reincarnat, acest Agamemnon al zilelor noastre, a dat bani la caini ca sa bata pe CFR si si-a pus fularul la gat in semn de cal troian ca sa le distraga atentia si sa ii distruga. GENIAL!

Cum dracu' va vin astea?! De unde le scoateti?!

Da' totusi, ce legatura are fuziunea cu Unirea cu dinam0? Cainii erau scosi din lupta pt titlu cand Gigel a anuntat aia.

Ma rog. Tot genial e.

Poa sa zica lumea ce vrea despre becalisti da' nu ca nu sunt inventivi.

p.s. Nu e treaba mea cu intalnirea voastra dar vreau sa spun ca asa fac toti becalistii.

"Hai sa ne intalnim sa discutam ca ma tine...da' nu acum ca nu sunt acasa." Mai era un suporter al craiovei care zicea la fel :D

anti gigi29.06.2009 17:39

eu stiu una si buna:cu prostii nu trebuie sa te pui niciodata pt ca nu stii la ce sa te astepti de la ei si in plus au tot timpul mintea odihnita.....uitati va la nea Gigi

ronrichie29.06.2009 17:49
ronrichie la cati nervi mi-am facut citind posturile tale si imaginandu-mi cat de prost esti

spune-mi unde stai in cta si cand vii la intermacedonia ca sa vorbim tur-retur becalist infect

Contanta:zona delfinariu

Bucuresti: Ianculu - Pantelimon.... Cimitirul Armenesc mai exact.

Sucul il bem cand inveti sa vorbesti civilizat.

Ronnie29.06.2009 17:57

Bai, pentru amenintari si pupaturi folositi mesageria privata. Urmatoarele post-uri off-topic vor fi sterse.

mircea_1029.06.2009 18:04

Sunt doua lucruri total diferite...in primu rand , fuziunea nu s-a produs si nici nu avea sanse sa se produca, in timp ce jegu de jijel a pus carpa la gat (macar de se spanzura cu ea).

Un al doilea motiv ar fi cel spus de Adrian, nu are nici o legatura cu dinam0, javrele fiind scoase deja din lupta pt titlu...

Gigi BECALIIIIII,

LA M**E Gigi BECALIIII!!!!!!!!

ronrichie29.06.2009 18:09
Sunt doua lucruri total diferite...in primu rand , fuziunea nu s-a produs si nici nu avea sanse sa se produca, in timp ce jegu de jijel a pus carpa la gat (macar de se spanzura cu ea).

Un al doilea motiv ar fi cel spus de Adrian, nu are nici o legatura cu dinam0, javrele fiind scoase deja din lupta pt titlu...

Nu e adevarat. Diversiunea fuziunii a transpirat de la Marian Iancu inainte ca Timisoara sa ia bataie acasa de la Urziceni, deci cand Dinamo ERA FAVORITA.

Cu Dinamo e vorba ca a pus raca intre ei cu banii drept stimulent pt a juca corect cu CFR. Mai precis cu imparteala lor.

1on29.06.2009 18:09
Se pare ca ciobanul nu mai intentioneaza sa inchida peluzele. Ba mai mult, conducerea clubului intentioneaza sa stabileasca aceleasi preturi la abonamentele de la peluze ca-n sezonul trecut, adica 70RON. In ultimele zile oierul a inceput sa ne ignore. Sa vedem daca si noi vom face acelasi lucru. Astept cu nerabdare comunicatul celor doua peluze.

Ce surse ai?

În mod normal n-ar avea niciun interes sã le scumpeascã, la cât de prost a jucat echipa anul trecut. Oricum, cred cã o sã fie mai puțini abonați.

Îmi permit sã fac o previziune, pe cât posibil, obiectivã.

Dacã lucrurile o sã meargã prost la echipã (necalificarea în grupele UEL e primul obiectiv pasibil de-a fi ratat) iar Bergodi o sã plece, gıgı va fi înjurat de toatã lumea, și peluze și tribune, și sunt șanse ca sã renunțe în viitorul apropiat.

Dacã echipa o sã meargã bine, gıgı în mod sigur nu va pleca în viitorul apropiat iar peluzele vor continua sã-l înjure din ce în ce mai timid și vor începe sã susținã și echipa. La treaba asta, se mai adaugã posibilitatea ca sã fie ocupat destul timp cu Bruxelles și astfel, sã aibe mai puțin timp în a se implica la echipã și de a abera pe la TV (doua lucruri principale pentru care este înjurat), în cele din urmã ajungându-se la a fi ignorat din nou. Este posibil și ca unii din peluze sã nu mai vinã deloc pentru cã toatã lumea va fi împotriva lor (e posibil sã se reorienteze spre hochei, rugby, handbal, baschet).

Pentru viitor, este bine și îmi doresc sã se întâmple prima variantã. Dar tind puternic sã cred cã se va întâmpla a doua.

Nu credeam cã poate câștiga atât de mult cât a stat în pușcãrie. Înainte de asta era înjurat de toatã lumea, inclusiv pe la tribune (chiar dacã mai timid). Dupã aia, se știe ce s-a întâmplat.

mircea_1029.06.2009 19:04
Nu e adevarat. Diversiunea fuziunii a transpirat de la Marian Iancu inainte ca Timisoara sa ia bataie acasa de la Urziceni, deci cand Dinamo ERA FAVORITA.

Cu Dinamo e vorba ca a pus raca intre ei cu banii drept stimulent pt a juca corect cu CFR. Mai precis cu imparteala lor.

Dinamo era practic fara nicio sansa, era pe 3(Timisoara a primit punctele) si avea vreo 3 sau 4 puncte in fata, daca ar fi castigat Timisoara cu Urziceni ar fi luat ei titlu...Dinamo nu mai avea sanse...

In ceea ce priveste faza cu carpa alb-rosie, sa fim seriosi, numai la asta nu se gandea el, ca se va destrama Dinamo din cauza asta...El a manjit inca odata imaginea Stelei purtand un fular a lui Dinamo si umbland cu valize si MILOGINDU-SE la javre sa bata pe CFR, sa mai ai el vreo 10 milioane din Liga...faptul ca aia sunt prosti si s-au certat apoi pe banii lui jijel, nu facea parte din planul lui.

KERATOCONUS29.06.2009 19:18
Ce surse ai?

Peluzele nu se inchid la Steaua, iar pretul abonamentelor in acel sector va ramane acelasi!

Fanii Stelei pot sta linistiti. Desi Gigi Becali anuntate ca va inchide peluzele in sezonul care va incepe la 1 august, acest lucru nu se va intampla. Din dorinta de a-i sensibiliza pe suporteri, Steaua a luat decizia sa nu mai blocheze accesul in peluzele din Ghencea. Mai mult, sefii ros-albastrilor au in plan sa mentina preturile la abonamente pentru peluze neschimbate fata de sezonul anterior, adica 70 de lei. Spre comparatie, CFR Cluj a anuntat deja ca un abonament in acest sector de stadion va costa 100 de lei.

"Dorim sa avem cele mai mici preturi dintre toate contracanditatele la titlu, iar abonatii nostri vor avea parte de facilitati suplimentare. Si vor mai fi surprize!", a explicat unul dintre oficialii Stelei pe site-ul stelisti.ro.

O decizie finala privind tarifele biletelor si ale abonamentelor va fi luata maine, atunci cand va avea loc o sedinta pe aceasta tema in cadrul clubului.

sursa:stelisti.ro

fredysteaua29.06.2009 19:51

cum poti spune ca a fost o strategie treaba cu fuziunea cand toata chestia nu a plecat de la el?

pentru cei care nu au vazut live a fost asa:

era o emisiune la otv cu Horia ala mai grasu` si era Iancu in direct si a spus Iancu ca nu ia placut ca Dan Petrescu vorbeste fara dovezi fara nimic doar acuza si a spus ca daca ar fii sa acuze asa oricine o poate face chiar si el poate zice de exemplu ca Steaua face fuziune cu Urziceni ca sa duca in UCL...si astia au ras au glumit si apoi a intrat Becali...si nu stia nici macar despre ce e vb si Horia i-a spus a fost mai devreme Domnul Iancu si a spus ca daca ar fii sa facem un ex de imaginatie ar putea spune si el ca Steaua face fuziune cu Urziceni si Becali a spus aa daca e vb de ex de imaginatie da domne asa vom face fuziune cu Urziceni =)) si radea

asta ti se pare strategie? domnul pampalau pardon becalist care esti inteligent si noi toti suntem cocalari

masterboy29.06.2009 20:54

@ Dan Stan

Si suporterii trebuie sa stie ca Becali nu face parte din echipa atunci cand sunt la meci, si ai dreptate ca n-au obligatii pt patron dar macar pentru jucatori care fac o munca totusi in alea 90 de min trebuie sa sustina echipa. E k ca trebuie sa inghita injuraturile suporterilor, dar eu spun doar ca se depasesc limitele cu acest protest ale carui motive sunt indoielnice.

La naiba... eu il injur de Becali de inainte de protestul asta. Deci, dupa logica ta, eu i-am influentat pe liderii de galerie?

Daca Becali a bagat bani la echipa inseamna ca are voie sa-si bage **** in tot ce inseamna valoare stelista? Adica are voie sa ma faca pe mine drogat? sau cum?

@  bodanelu  Asta ca-si baga * in valoarea stelista e un lucru neadevarat pe care tu il iei cum am spus mai sus pentru ca il striga toata lumea. Dc stai frumos si incerci sa analizezi lucrurile iti dai seama ca nu e chiar asa. Si faptul ca te face drogat te jigneste dar faptul ca intai l-ai facut tu cioban mai intai nu te intereseaza. Oricum asta ca injura galeria nu inseamna ca isi baga * in val stelista, dar tu ca suporter n-ar trebui sa reactionezi razbunator ci sa-i ignori stupizeniile si sa intelegi ca vin de la un om care nu e prea dezvoltat cultural, cum de altfel sunt multi care fac bani din domeniul fotbalistic. 

bai ****, unu' ca tine nu are cum sa cunoasca faptul ca oierul e contestat de mai mult timp decit cunoaste un becaliot ca tine! iti spun doar doua chestii:meciurile cu FC National de pe cotroceni si cel cu Ceahlaul! tu si altii ca tine habar nu aveti, da' vorbiti sa va aflati in treaba! hai, pa, ca m-am saturat de **** ca tine!

ps cauta, informeaza-te in legatura cu meciurile alea doua, nu ramine timpit, tara geme de astia ca tine!

bai,da-o dracu',si cuvinte precum terminat si cordit se cenzureaza?da' ce MM,suntem academia romana?!?

Pai eu n-am de unde stiu ca nu sunt asa "destept" ca tine, tu esti taare "destept" se cunoste de la o posta, nu ne-am intalnit in fata stadionului cand incercai sa-mi vinzi bilete ca parca imi pari cunoscut dupa exprimare. Probabil tu nu vezi ce e important aici in discutia asta si te-ai bagat ca musca in rahat, importante sunt motivele pentru care e contestat Becali nu timpul de cand e contestat. E adevarat ca a fost injurat ca l-ar fi batut pe un lider de galerie nush cat de adevarat e si pentru multe alte tampenii care nu au legatura cu fotbalul. 

Iti spun ce am simtit: am ras de prostiile lui, spre deosebire de altii ca tine care probabil au bocit si n-au mai dormit nopti de cat de afectati ati fost de aceasta crima impotriva umanitatii. Daca asta consideri tu ca e un motiv solid pentru protest atunci este clar. I rest my case

Alexander29.06.2009 21:48

Nici masterboy asta n-are mai mult de 20 posturi, ce de coincidente frate.

Adrian29.06.2009 21:58
@ Dan Stan

Si suporterii trebuie sa stie ca Becali nu face parte din echipa atunci cand sunt la meci, si ai dreptate ca n-au obligatii pt patron dar macar pentru jucatori care fac o munca totusi in alea 90 de min trebuie sa sustina echipa. E k ca trebuie sa inghita injuraturile suporterilor, dar eu spun doar ca se depasesc limitele cu acest protest ale carui motive sunt indoielnice.

Zi-mi si mie pe care jucator il cheama becalii? Ce injuraturi trebuie sa inghita ei? Aaaaa...ca sunt injurati ca nu joaca....da' ce vor?! Sa ii aplaudam? Vrei sa il aplaud pe Nicolita pentru ca nu stie sa loveasca mingea? Vrei sa il aplaud pe Semedo pentru ca e slab? Hai ma frate fii serios! Pai Rusu, Stancu, Kapetanos, astea sunt doar cateva exemple de jucatori tineri, muncitori si ambitiosi. Nu au fost tot timpul la inaltime dar nu i-a huiduit nimeni cand au jucat si au fost incurajati cand au facut bine.

Astea sunt povesti cu "jucatorii sunt afectati ca e injurat patronul".

Daca ei vor sa fie respectati, sa ne respecte. Sa nu ne intoarca spatele la finalul meciurilor. Sa vina sa ne salute, ca de aia mergem sute de kilometri in toata tara si stricam bani si timp si nervi. Macar sa ne respecte daca vor sa fie respectati. Dar ei cer totul pe tava si nu dau nimic. Nu functioneaza asa. Ei fac Steaua de rusine prin comportamentul lor de pe teren. Eu nu am de gand sa accept asa ceva si sa sustin un om care face asta. Chiar daca joaca la Steaua.

Iti spun ce am simtit: am ras de prostiile lui, spre deosebire de altii ca tine care probabil au bocit si n-au mai dormit nopti de cat de afectati ati fost de aceasta crima impotriva umanitatii. Daca asta consideri tu ca e un motiv solid pentru protest atunci este clar. I rest my case

Asa sunteti voi becalistii. Pentru voi Steaua e doar entertainment. Va doare in paispe de ea. Conteaza doar sa bata ca sa va puteti da mari la prieteni. Atat. Onoare, respect, mandrie - astea nu conteaza. Conteaza doar calificarea in CL ca sa te dai smecher.

Pentru mine nu a fost motiv de ras. Pentru ca sclavul ala ne-a facut pe toti sclavii lui dinam0.

p.s. Chiar ca e interesant ca majoritatea "stelistilor" pro becalii de pe acest site au aparut doar dupa ce acesta a fost bagat la puscarie.

The Game29.06.2009 22:13
E poftim ca un facut, ti-a facut cosmarul tau Gigi Becali toate poftele. Cei 3 jucatori nu vor face parte pt lotul din sezonul viitor. Ia sa vedem ce scuze mai inventezi acuma. Un sfat: protesteaza in fata televizorului. Injura, scuipa, manifesta-te cum ti-e pe plac. Pe stadion noi ceilalti, fanii Steaua, venim sa sustinem echipa...mai ales acum...ca in sfarsit avem antrenor, dupa o pauza de 2 ani.

Legat de asa zisele injurii aduse de Becali suporterilor, el intotdeauna a precizat ca vorbeste de O PARTE a suporterilor, si nu cum i-a pus presa in gura, ca ar vorbi de toti. De aceea e bine sa te iei dupa declaratiile pe care le vezi la TV, nu cele rastalmacite din ziare.

Iar ca sa-i raspund lui Adrian: voi contestarii pe langa faptul ca aveti aceleasi gusturi vestimentare si de comportament ( citeste mai sus cu Obor), mai aveti toti o carenta: bagati vorbe in gura oamenilor. E unicul lucru pe care stiti sa-l faceti intr-o discutie cu argumente.

Pai cand a zis cineva ca idolul meu e Becali ? A, corect, stai ca nu am zis. La fel cu performante obtinute oricum...si lista poate continua. Este ceea ce faceti voi de fiecare data, bagati vorbe in gura majoritatii, suporterilor Stelei, pentru ca doar cu cele scrise de ei nu ii puteti combate.

Prin analogie, din pacate s-ar putea sa fie un pic reala, si cand iti arde becul din sufragerie, se sparge un pahar, s-a intrerupt curentul... pt toate astea Becali e de vina. Ura e atat de mare (pe el ca persoana) incat sunteti brainwashed, nu mai ganditi limpede, voi pentru voi.

Ba deci m-ati terminat cu placa asta cu sustinutul echipei....la voi ce inseamna ma sa sustineti echipa?Sa veniti sa spargeti seminte si sa suflati in goarnele alea oribile si sa strigati din an in paste "Forza Steaua hei",singurul cantec pe care-l stiti?Asta inseamna la voi sustinere?SUSTINERE E CEEA CE FACE PELUZA!Peluzele au fost peste tot unde a jucat echipa,in timp ce voi umpleti stadionul doar atunci cand jucam cu spurcatii sau cu ciorile.De ce mai tot timpul Nordul este plin?Pentru ca acolo vine lumea sa sustina echipa,sa-si futa glasul pentru echipa!In timp ce voi,astia de la tribuna,stati cu cururile pe scaune si spargeti seminte in disperare.Asa sustineti voi echipa....

Si stai calm,chiar daca a scos din echipa jegurile alea 3,tot am o gramada de lucruri sa i le reprosez lui Becali,de la faptul ca a fluturat fularul potailor pana la faptul ca noi,astia care vrem binele Stelei,si am iesit pe strada pentru Steaua,am fost catalogati drept "golani" si "drogati",niste "drogati" si "golani" care sunt cu mult mai inteligenti decat el si decat sclavii lui care populeaza tribuna 1,tribuna 2 si tribuna 0.

Sfatul tau nu o sa il iau in seama,am sa vin la meciuri in peluza,am sa il injur pe Becali si pe toti sclavii lui din conducere,am sa le cer sa plece din Ghencea alaturi de restul fanilor din peluza,PENTRU CA NOUA NE PASA DE Steaua,SI NICIODATA NU VA FI PREA MULT!In schimb,voi ar trebui sa fiti aia care sa stati acasa si sa lasati adevaratii fani ai Stelei sa populeze stadionul,oameni care carora chiar le pasa de culorile ros-albastre!

NOI CANTAM PENTRU CULORI/NU PENTRU CONDUCATORI!

MoWeed30.06.2009 04:35
@  bodanelu  Asta ca-si baga * in valoarea stelista e un lucru neadevarat pe care tu il iei cum am spus mai sus pentru ca il striga toata lumea. Dc stai frumos si incerci sa analizezi lucrurile iti dai seama ca nu e chiar asa. Si faptul ca te face drogat te jigneste dar faptul ca intai l-ai facut tu cioban mai intai nu te intereseaza. Oricum asta ca injura galeria nu inseamna ca isi baga * in val stelista, dar tu ca suporter n-ar trebui sa reactionezi razbunator ci sa-i ignori stupizeniile si sa intelegi ca vin de la un om care nu e prea dezvoltat cultural, cum de altfel sunt multi care fac bani din domeniul fotbalistic. 

Daca tu crezi ca singurul motiv pentru protest este ca a injurat fanii, e clar. Esti irecuperabil!

Pai omul asta "nu prea dezvoltat cultural" reprezinta clubul Steaua. Amatorul asta(in ale fotbalului) se ocupa de absolut tot la Steaua pentru ca angajatii lui sunt niste marionete puse acolo de ochii lumii.

The Flyer30.06.2009 06:36

@masterboy

cu un retardat ca tine n-am ce sa discut,nici nu stiu de ce dracu' iti raspund!

ronrichie30.06.2009 07:37
@masterboy

cu un retardat ca tine n-am ce sa discut,nici nu stiu de ce dracu' iti raspund!

Ce e interesant e ca toti contestatarii au o caracteristica comuna: vorbesc foarte urat, jignesc.

Probabil intr-un forum condus de stelisti (neutri macar, daca nu realisti), cum ar trebui sa fie moderatorii, acestia ar fi banati.

«13456»