FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Daniel Oprita

«13456711»
spre_2406.05.2006 20:16

Inteligentule, catzi ani ai ma de raspunzi asa in bashini? De cand intru pe forumul asta tu esti singurul stelist care s-a certat mai mult cu stelistii decat cu cei care tzin cu echipele adverse. Ai un talent mai aparte, acela de a enerva oamenii. Eu tzi-am zis sa nu-l mai lauzi atata pe Oprita si tu imi zici ca nu stiu fotbal si ca am probleme cu cerebelul. Esti tare!!! Inseamna ca esti dox in fotbal si pe deasupra esti si foarte inteligent din moment ce ai cerebelul in stare de functzionare. Al meu s-a blocat cand a vazut ce raspuns plin de "intzelepciune" mi-ai dat.

Si acum legat de Oprita sa-tzi demonstrez ca habar n-ai de nimic. Oprita pana acum maxim 1 an juca numai atacant, nu mijlocas dreapta ca in ultimul timp. Si cat a jucat atacant a inscris 5 goluri in 2 ani.

Pe semne uitzi ca Orpitza, in cei 3 ani la Steaua, a avut mai multe meciuri proaste decat bune.

Dar ce sa stau eu sa-tzi explic cum sta treaba cu fotbalul cand tu esti genul de suporter care dupa un meci bun al unui jucator incepe sa-l laude,sa-l iubeasca, desi pana atunci facuse 50 de meciuri proste.

Cand o sa joace bine constant atunci o sa zic si eu ca e bun, dar pana acum a jucat 1 meci binishor si 5 prost.

P.S.: Eu nu ii iubesc pe jucatorii de la Steaua din simplul motiv ca sunt baiat si imi plac fetele.

asa..in 1 rand am 15-16 ani ..

in al2-lea rand: il iubesc pe Oprita pt ca "A DAT GOLU" care a fost autogol...dar atunci am crezut ca el la daT ! si stai tu linistit ca daka nu facea nika vedea Oli si conducatorii clubului asta ! si din picioru lui au plekt multe faze !

3 ! l-am laudat ! ca am crezut ca daduse golul ! si daka daduse golu l laudam si dupa raspunsul tau de om cult..cn te vezi ma? vrun einstein? sau newton ?

4 il iubesc ca pe orice jucator al Stelei ! so vba vine ca il iubesc ! tu crezi ca, cand zice cineva ca iubeste..tre neaaparat sa fie gagica? tu pe maicata cum o iubesti ? ca pe gagicata? ;)) inca o data" CEREBELU E DE VINA" nu-i asa?;))

alinush8906.05.2006 20:27

Aloooo..baiatu' cu apa...fi mai calm,se vede ca esti din generatia C.s si Messenger.....

Sa revenim la Oprita..."stai tu linistit ca daka nu facea nika vedea Oli si conducatorii clubului asta !"......pai asta e problema baiatule...ca n-au vzt...si nu vad, nu e posibil sa il bagi pe oprizta titular,dupa parerea mea nu l-as baga nici in ultimele 10 minute.

Ce "FAZE" a facut el???? ca a dat o pasa de gol la Nicolita in "tziganie" si ca scos un penalty cu faru'???? astea sunt fazele marca Oprita???? tu chiar nu vezi ca de un an e pur si simplu un cadavru pe teren si ca mai rau ca un melc...ca i trebuie 2-3 miscari sa faca o preluare,n-are viteza,cu capu' in pamant si pase total aiurea......si mai usor cu jignirle,fii mai respectuos la cei 14 anisori ai matale, bai Goe

DTP-Ludacris06.05.2006 20:38

Astazi Oprita a fost cel mai slab jucator al Stelei,eu totusi cred ca e intr-o pasa proasta...nu e acelasi Oprita din meciul cu Valencia...si mai a facut cateva meciuri bune... :idea: :roll:

KroNos^06.05.2006 20:48

@spre_23

Avand in vedere ca inca nu ai capacitate de exercitziu deplina, adica nu ai 18 ani, nu-tzi mai raspund dur ca nu am cu cine sa ma cert. E la fel cum te-ai certa tu cu unul de 7 ani si ala de 7 ani tzi-ar zice ca e mai destept decat tine.

O sa vezi ca peste catziva ani, cand o sa gandesti mai matur, n-o sa mai fi impresionat daca un jucator da un gol in 20 meciuri. Nu stiu de cand te uitzi tu la fotbal dar sigur nu ai vazut mai nimic din perioada in care Steaua juca in CL si avea loturi detzi pica fatza. Si cand ma gandesc ca doar vreo 2-3 jucatori din lotul actula ar fi avut loc in echipa din 95-96, ca sa dau un exemplu, n-am cum sa fiu impresionat de multzi jucatorii de acum. Dapai de Oprita care nu ar fi ar fi avut loc in echipa din 95-96 nici ca a 200 rezerva.

spre_2406.05.2006 21:01

atunci dute tata si tine cu Barcelona ca il are pe Ronaldinho...si astia...io tin cu Steaua la bn si la rau.. nu se poate o echipa sa fie mereu buna ! are si pase proaste... asta e isi revine ei ! scz poate am vbit urat..dar cand am vazut pozele cu Iacob si Radoi..numai stiu ce sa fac..:((((((( cant prin casa ca prostu cu lacrimi in ochi :|

KroNos^06.05.2006 21:43
atunci dute tata si tine cu Barcelona ca il are pe Ronaldinho...si astia...io tin cu Steaua la bn si la rau.. nu se poate o echipa sa fie mereu buna ! are si pase proaste... asta e isi revine ei ! scz poate am vbit urat..dar cand am vazut pozele cu Iacob si Radoi..numai stiu ce sa fac..:((((((( cant prin casa ca prostu cu lacrimi in ochi :|

Cine a zis ca nu tzine cu Steaua la bine si la greu? A critica un jucator nu inseamna ca nu mai esti stelist.

Eu am zis ca lotul de acum nu se ridica la nivelul celor de acum catziva ani si asta se datoreaza managementului prost efectuat de Gigi si MM. Nu au fost adusi jucatorii care au fost cerutzi de antrenori si au adus jucatori castigatzi la poker sau care au venit pe mocca. S-a gresit si prin indepartarea lui D. Munteanu anul trecut, s-a gresit si cu aducerea lui Olaroiu, etc.

Sunt multe greseli care se vad in evolutzia echipei din ultimul timp.

Si sa revin la subiect.

Oprita e una din greselile pe care le-a facut Gigi. S-a certat cu Staicu ca sa-l aduca la Steaua de parca se certau pe Ronaldo. Si ca sa intzelegi mai bine de ce a fost o gresela fac o comparatzie. Cand a venit Oprita la Steaua, Danciulescu a fost vandut(s-a certat cu Piturca) de Steaua la Dinamo. Danciu a dat pe putzin 25 goluri la Dinamo dupa plecare de la Steaua si Oprita a dat max 6 goluri in 3 ani. Sa nu mai zic ca Danciu a fost plecat in Korea mai mult timp decat a fost Oprita accidentat. Acum Danciulescu e slab dar in momentul in care a plecat de la Steaua era cu mult mai bun decat Oprita.

I.N.Money07.05.2006 10:01

Asta a fost inca un moft stupid a lui Piturca,puteam sa ramanem cu orice alt atacant,dar el l-a ales pe asta.

Nu putem sa ii zicem ceva selectionerului,daca acesta parca il cheama si in turneul american ! Oprita e jucatorul lui de suflet,iar daca Piti acum inca era la Steaua,Banel nu juca sau Dica,pentru ca erau inlocuiti de "Dinel".

Dj07.05.2006 23:09
Asta a fost inca un moft stupid a lui Piturca,puteam sa ramanem cu orice alt atacant,dar el l-a ales pe asta.

Nu putem sa ii zicem ceva selectionerului,daca acesta parca il cheama si in turneul american ! Oprita e jucatorul lui de suflet,iar daca Piti acum inca era la Steaua,Banel nu juca sau Dica,pentru ca erau inlocuiti de "Dinel".

clar e jucatorul lui piti.si sunt de parere k e bun de Steaua insa joaca mai slab de ceva timp incoace.parca e florentin Dumitru...incepuse bine tare.apoi s-a stins...pana l`au dat afara..

daca nu`si revine..pleaca si el curand tot asa dat afara

***alex***12.05.2006 06:46

Are entorsa si e incert pentru meciul de duminica! Asa ca s-ar putea sa avem doar 2 atacanti... :?

DJD22.05.2006 01:16

N-are fatza de Steaua si n-a avut niciodata.Pana si Ghionea are tehnica mai buna ca Oprita,desi ca fundas (central)nu are nimeni pretentzia sa exceleze la acest capitol.Oprita cere-te afara de la Steaua ! ...si in locul tau sper ca Gigi sa aduk un atacant adevarat (cel putin de valoarea lui Neaga). Am intzeles , nu le ai cu tehnica (preluare,dribling,pase),nu ai viteza dar macar sa fii acolo "in gura portii" , doar sa impingi mingea inpoarta , nimik mai mult...e greu ? Atacant cu 2 goluri intr-un sezon in care echipa a jucat excelent !!! Nu tzi-e rusine? Macar fatza de Olaroiu care s-a facut de kkt dandu-tzi atatea sanse? LASA-NE Oprita ! LASA-TE de FOTBAL !

Bogdan4Steaua22.05.2006 01:37

Esti mult prea radical. Oprita are dribling bun, a demonstrat-o de mai multe ori. La el este vorba de blocaj psihic cred. Poate isi va reveni pana la urma.

DJD22.05.2006 01:45

Nu cred ca-si va reveni.Cat despre dribling , face si el cateva scheme(si astea mai mult din corp , asta fiind singurul lui atu - e puternic d.p.d.v. fizic) dupa care se pierde , nu stie ce sa faca cu mingea dupa ce a scos adversarul din joc.

spre_2422.05.2006 08:50

@djd daka zici ca e asa usor dc nu te duci u sa incerci sa impingi mingea in poarta?:> :lol: :lol: :lol:

fatacucola03.06.2006 16:39

da sa renunte la oprita....ar face un bine echipei....el nu stie decat sa treaca pe sub minge, sa faulteze, sa dea mingea in afara....si mai nimereste din cand in cand peste poarta....deci....n-are rost sa-l mai tina....si ce cauta el in nationala....e cea mai mare prostie pe care a putut-o face....

Motanu D03.06.2006 16:43
si ce cauta el in nationala....e cea mai mare prostie pe care a putut-o face....

Cred ca intrebarea asta ar trebui sa i-o pui lui Piturca !

Eu cred ca Piturca detine un procent dintr-o vanzare ulterioara a lui Oprita de tot il promoveaza !!!

gloribyh09.07.2006 21:08

Piturca il promoveaza pentru. ca e un jucator bun.O sa vedeti in timp , ca dacail lasa pe Oprita Olaroiu sa joace 10 meciuri ca titular o sa redevina jucatorul din meciul cu Valencia.Imi place Oprita.Hai baiete..

Virgil10.07.2006 03:37

Chiar 10 meciuri Lory ? Daca mai e fotbalist bun,în doua meciuri ar trebui sa ne demonstreze.

Nu uit ca Oprita,pâna a se accidenta grav în primul meci cu Valencia,devenise un foarte bun jucator si avea oferte sa joace in strainatate.Nu uit nici ca dupa ce s-a refacut cu greu dupa accidentare,a inceput sa joace cu teama de a nu mai fi accidentat.Sunt sigur ca aceasta teama îl impiedica sa dea tot ce are mai bun în el.

Stofa de jucator bun are.Mai trebuie doar ca Oli sa fie un croitor maiestru.Asa cum încearca Piti,dar nu prea îi iese.

I.N.Money10.07.2006 06:38

Un singur om a reusit sa il aduca pe Daniel Oprita la capacitatea sa maxima,acel om este Walter Zenga,nu stiu cum reusea in antrenamentele individuale cu el,dar facuse din acest fotbalist unul care nu putea lipsi din primul 11.

strezahuzum10.07.2006 17:08
Steaua juca in CL si avea loturi detzi pica fatza. Si cand ma gandesc ca doar vreo 2-3  jucatori din lotul actula ar fi avut loc in echipa din 95-96, ca sa dau un exemplu, n-am cum sa fiu impresionat de multzi jucatorii de acum. Dapai de Oprita care nu ar fi ar fi avut loc in echipa din 95-96 nici ca a 200 rezerva.

Doamne multa dreptate ai ... ia sa ne amintim putin de Catalin Munteanu, Rosu, Adrian Ilie, Ilie Dumnitrescu, Prodan, Filipescu (in zilele lui bune de prin 96-98), Reghekampf, Militaru, Parvu, Adrian Matei, Panait, Galca, Dobos, Denis Serban, Vladoiu, Miodrag Belodedici....

Ce echipa era cea care batea PSG cu 3-2 in '97 ... va aduceti aminte ? Zoltan Ritli, Reghecampf , Csik, Răchită, Baciu (care s-a intors in tara dupa ani buni in Franta .. si deh, n-a incaput la noi), Nagy, Dennis Şerban , Iosif Rotariu , Damian Militaru

Lăcătuş, Roşu, Cătălin Munteanu, Ciocoiu (off Cristi ... puteai ajunge mult mai mult )

Pai va dati seama ca in echipa asta, Oprita alt rol decat "waterboy" n-avea cum sa prinda ? Si noi stam si ne certam aici cate sanse merita Oprita ...

gloribyh10.07.2006 21:12

Eu nu stiu.Oricum echipa nu se poate compara cu cea din 96-97....Eu cred ca Oprita e un jucator de valoare...si o sa demonstreze sezonul asta , da cava primi sanse sa joace...

gloribyh10.07.2006 21:17
Chiar 10 meciuri Lory ? Daca mai e fotbalist bun,în doua meciuri ar trebui sa ne demonstreze.

Nu uit ca Oprita,pâna a se accidenta grav în primul meci cu Valencia,devenise un foarte bun jucator si avea oferte sa joace in strainatate.Nu uit nici ca dupa ce s-a refacut cu greu dupa accidentare,a inceput sa joace cu teama de a nu mai fi accidentat.Sunt sigur ca aceasta teama îl impiedica sa dea tot ce are mai bun în el.

Stofa de jucator bun are.Mai trebuie doar ca Oli sa fie un croitor maiestru.Asa cum încearca Piti,dar nu prea îi iese.

Virgil....nu stiu de ce Lory(avand in vedere ca numele e Lori de la Lorant) :D

In ceea ce il priveste peOpritaiti dau dreptate...

forever_STEAUA12.07.2006 15:05

Marti 12 iulie 2006, la ora 8.50, sotia atacantului Daniel Oprita - Nadia - a nascut o fetita. Micuta Alessandra Maria este sanatoasa-tun, are 3,460 kg si 51 de centimentri si a primit la nastere nota 10. Aflat cu echipa la Mierlo, in Olanda, Daniel Oprita a vorbit cu sotia sa la doar cateva minute dupa nastere si, doua ore mai tarziu, a primit prin e-mail primele fotografii cu fiica sa facute in maternitate. Emotionat, Oprita a declarat pentru site-ul oficial al FC Steaua: "Asteptam ziua de 12 iulie cu sufletul la gura. Am avut emotii de dimineata pana la incheierea operatiei. Acum, cand inteleg ce inseamna in viata unui om naterea propriului copil, sunt in culmea fericirii".

sursa: site oficial

La multi ani !!! Sa iti aduca numai bucurii. Si tu noua... :D

Virgil12.07.2006 17:44

Uite ca in "meciurile" cu nevasta-sa,se concentreaza si da gol...

Deci se poate. :wink:

gloribyh12.07.2006 18:42

Bravo Oprita.Asa...arata la toti care te critica ca esti un jucator de superclasa(inainte sa patesti ca Cristea...mare mizerie cu acest jucator)...Bravo....

Bogdan4Steaua12.07.2006 19:37

Sa iti traiasca Daniele! Sa aiba parte de sanatate si bucurii in viata, ca si tine de altfel.

«13456711»