Inteligentule, catzi ani ai ma de raspunzi asa in bashini? De cand intru pe forumul asta tu esti singurul stelist care s-a certat mai mult cu stelistii decat cu cei care tzin cu echipele adverse. Ai un talent mai aparte, acela de a enerva oamenii. Eu tzi-am zis sa nu-l mai lauzi atata pe Oprita si tu imi zici ca nu stiu fotbal si ca am probleme cu cerebelul. Esti tare!!! Inseamna ca esti dox in fotbal si pe deasupra esti si foarte inteligent din moment ce ai cerebelul in stare de functzionare. Al meu s-a blocat cand a vazut ce raspuns plin de "intzelepciune" mi-ai dat.
Si acum legat de Oprita sa-tzi demonstrez ca habar n-ai de nimic. Oprita pana acum maxim 1 an juca numai atacant, nu mijlocas dreapta ca in ultimul timp. Si cat a jucat atacant a inscris 5 goluri in 2 ani.
Pe semne uitzi ca Orpitza, in cei 3 ani la Steaua, a avut mai multe meciuri proaste decat bune.
Dar ce sa stau eu sa-tzi explic cum sta treaba cu fotbalul cand tu esti genul de suporter care dupa un meci bun al unui jucator incepe sa-l laude,sa-l iubeasca, desi pana atunci facuse 50 de meciuri proste.
Cand o sa joace bine constant atunci o sa zic si eu ca e bun, dar pana acum a jucat 1 meci binishor si 5 prost.
P.S.: Eu nu ii iubesc pe jucatorii de la Steaua din simplul motiv ca sunt baiat si imi plac fetele.
asa..in 1 rand am 15-16 ani ..
in al2-lea rand: il iubesc pe Oprita pt ca "A DAT GOLU" care a fost autogol...dar atunci am crezut ca el la daT ! si stai tu linistit ca daka nu facea nika vedea Oli si conducatorii clubului asta ! si din picioru lui au plekt multe faze !
3 ! l-am laudat ! ca am crezut ca daduse golul ! si daka daduse golu l laudam si dupa raspunsul tau de om cult..cn te vezi ma? vrun einstein? sau newton ?
4 il iubesc ca pe orice jucator al Stelei ! so vba vine ca il iubesc ! tu crezi ca, cand zice cineva ca iubeste..tre neaaparat sa fie gagica? tu pe maicata cum o iubesti ? ca pe gagicata?
) inca o data" CEREBELU E DE VINA" nu-i asa?
)