FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Daniel Oprita

«191011»
PavelAndrei08.08.2007 20:33

M-a suparat Oprita cu ce declaratii a facut dupa ce a plecat de la Steaua! :angry:

alexynho13.08.2007 06:17

Pentru mine, Oprita este doar un alt "mercenar" din seria fara numar a Stelei... un jucator care mie nu mi-a placut niciodata, insa ii luam apararea pentru ca eu chiar credeam ca este stelist... va dati seama, mi-a picat fata cand am auzit ca a semnat cu Dinamo... insa eu cred ca ii putem numara pe degete meciurile bune pe care le-a facut in tricoul Stelei (din 140 si ceva), si cred ca nici atatea nu va face la Dinamo... poate mai scapam de cateva superstaruri pe care le are Steaua (ex. Coman, Andrey (ca inca e la rezerve), Baciu, Lovin sau chiar Nicolita (bine cu Banel sa il imprumute la o alta echipa, si de vazut daca mai poate arata ceva, in afara de alergare), si facem loc la talente reale ca A.Iacob, E.Bicfalvi, R.Ochirosii si poate mai aducem cativa cum ar fi: Torje, Mardare, Buhaescu (sunt primii la care m-am gandit)... cred ca ar fi foarte util, din toate punctele de vedere:

1. Salarii

2. Dorinta de afirmare

3. Acel aer tineresc, dornic de performanta

E parerea mea... si ca sa revin la topic (ca am cam sarit de mult), e foarte bine ca am scapat de leguma numita Oprita.

Dragoshel13.08.2007 11:19

Decat sa avem un caine in echipa, mai bine ca a plecat. Momentan el nu are loc in echipa cainilor, deci este rezerva.

c.ronaldo1714.08.2007 20:58

Sa-i zica cineva lu' Rednic ca Oprita nu stie fotbal. S-a vazut la Roma destul de clar.

-=Danny=-14.08.2007 21:10

Oprita a jucat la Roma... ba mai mult, cum il atingea cate unul, sarea asa spectaculos... si Rednic asta a jucat numai cu fundul in poarta, sa ii fie rusine!

1on15.08.2007 14:41

Stau și mã întreb oare cum a reușit Oprița sã ajungã din singurul jucãtor pe care nu vroia sã îl ia la bãtaie galeria acum 5 ani, la cel mai înjurat.

PH-PH16.07.2010 09:27
AG16.07.2010 09:35

interesant, dar petrolul este o echipa de Liga a2a

Lari28.01.2013 15:59

S-a transferat la Mordovia Saransk pentru 6 luni, unde antrenor e Dorinel Munteanu.

«191011»