FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Daniel Oprita

«17891011»
Radu mic12.04.2007 16:16

...la multe picioare rupte, javra! Iti doresc sa te muti la bologna.

fabian199712.04.2007 17:08
Editat. Nu depasi limitele bunului simt. Moderatorii
c.ronaldo1712.04.2007 17:21

Fabian, meriti BAN permanent. :evil:

predatorpulse712.04.2007 17:28

Pe mine nu ma doare k a plecat javra ci ca nu s-au luat bani pe el,si aici trebuie sa remarc managementul prost.Daca l-am inteles bine pe Jiji,e singurul caruia nu i s-a prelungit contractul,ceea ce nu e rau dar sa inteleg ca s-au prelungit contractele unor jucatori precum Lovin,Coman,Baciu,Stancu,Bostina in timp ce,de exemplu,Croitoru este pus pe liber.Trebuie sa spun ca ne-o facem cu mana noastra,calificarea in CL nu ne-a adus nimic pozitiv,doar a facut unii jucatori "vedete" si a crescut infumurarea conducerii clubului. Mie nu imi pasa ce va face oprita la Dinamo,caci la Steaua majoritatea timpului a jucat de cacao,deci no loss here.Un lucru care e innaceptabil pentru mine este ca a jucat cu nr lui Lacatus,un nr care a facut legenda la Steaua a fost dat unuia care s-a dovedit tradator.

Oprita iti doresc numai bine,dar sa stii ca tradezi echipa care ti-a dat multe,mult mai multe decat i-ai dat tu(ca atacant cred ca a dat in total 10 goluri in toti anii astia-foarte putin pentru un atacant la Steaua) si raman la parerea ca acest sezon l-am dat cadou,am muncit ca prostii k sa ducem Romania in CL,unde de fapt nici nu merita sa ajunga(doar Steaua ar merita sa joace in CL).Ma uitam la nivelul CL,nici nu se compara cu japca noastra de campionat unde terenuri nu sunt,stadioane ba si totusi o echipa a adus din nou CL in Romania:Steaua Bucuresti si totusi ramane cea mai lovita echipa de presa si de mass-media in general,pentru ca poate fi f usor atacata prin Jiji sau MM.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna Superiori.

decker12.04.2007 17:38

A mai declarat ca a fost ghinamovist de mic, ca a tinut cu Dinamo, ca isi dorea sa ajunga la Dinamo. Domnilor conducatori, unde sunt banii din C.L.? Ce o sa facem, cu 2 atacanti mergem un C.L?. Nu vreu sa ajungem acolo, ne facem de ras. Sper sa terminam pe locul 4, asta meritam.

vlad7512.04.2007 18:33

Zvonul cu Neaga la Dinamo poate prinde contur,avand acest precedent cu Oprita.In afara lui MM ,cred ca nimeni nu ar suporta sa fie baiat la stana(sau la cioban).Asa ca cei care au plecat,au avut coloana,ma refer la Zenga,Protasov...numai MM va pleca cocosat!

Rossoblu12.04.2007 18:35

Zilele trecute i-a fost pusa aceasta intrebare lui Neaga pe Tvsport de catre realizatoarea aia dinamovista !...daca ar accepta sa joace la Dinamo si a zis ca NICIODATA, ca va reveni numai la Steaua !

danielcristian12.04.2007 18:41

Topicul asta ar trebui inchis peste un timp,atat cat sa-i mai uram si noi una,alta noului maidanez! ... :x

CebaLaur12.04.2007 19:54

Alta "tarfa", cat timp e la Steaua e mare stelist si pupa emblema si mai stiu eu ce,iar cand ajunge la Dinamo declara ca a fost dinamovist de mic. :evil:

Chiar nu ma deranjeaza ca a plecat la Dinamo, inteleg ca trebuie sa joace si sa castige bani, iar acolo unde e platit joaca, dar declaratiile astea imi provoaca scarba!

forever_with_steaua12.04.2007 20:09

Nu cred ca e cineva pe aici care sa regrete ca a plecat Oprita...cred ca majoritatea dintre noi suntem suparati,nervosi,dezamagiti ca a semnat cu Dinamo...rivala noastra dintotdeauna....in reeest...sa speram ca e pe pozitzii MM, sa aduca cativa jucatori valorosi...Abia astept derbyu' din sezonul viitor... :twisted: ...Hai Steauaaa!!! fular-campionii

Bogdan4Steaua12.04.2007 22:23

Imi place comentariul celui de la Onlinesport:

"Oprita a dat o declaratie si pentru site-ul suporterilor dinamovisti. Brusc, jucatorul si-a adus aminte ca in copilarie a fost fanul dinamovistilor si ii acuza pe cei de la Steaua ca s-au purtat urat cu el, desi clubul din Ghencea i-a platit tratamentul facut la clinica de la Bologna, in timp ce jucatorul a fost mai mult accidentat in ultimii doi ani."

danielcristian12.04.2007 22:42

Suparator este ca a dat dovada de lipsa de caracter. Nici nu a iesit din curtea noastra,si deja au inceput sa-i iasa porumbei pe gura! :oops:

Vladinho12.04.2007 23:23

E un taran prost!

c.ronaldo1713.04.2007 07:14

Vorba lu' nea Jiji: "O hahalera de jucator". Bravo lui, s-a dus la Dinamo. Ma intreb ce le-a placut celor de la Dinamo de la el? Ca a stat numai in spital, si a ajuns mare fotbalist. :lol:

alinush8913.04.2007 07:14

Macar acuma pot sa-l injur oficial! :evil: :evil: :!:

k-steaua13.04.2007 07:43

Mie mi-a placut chiar mi l-am pus la avatar da' acum.....ii fmm de potaie. :evil: Pentru ca a plecat il puteam ierta dar pentru declaratii...niciodata!

c.ronaldo1713.04.2007 08:24

Daniel Oprita:"Suporterii dinamovisti sunt primii in tara!

Incepe sa devina extrem de prost acest jucator. A trait atatea momente frumoase la Steaua, victorii impotriva Valenciei, Rapidului in UEFA, Real Betis, calificare in Liga, 2 campionate castigate, o supercupa si multe alte seri de neuitat, si acum uite ce declara.

Am intrat si eu pe forum la dinamoprostia, si ce-am gasit?! Nici ei nu-l vor pe Oprita :lol: .

alinush8913.04.2007 08:27

Nici el nu crede ce spune...:)...normal ca declara astfel de lucruri...stie ca n-o sa-i fie usor sa se adapteze la Dinamo, lui Danciu i-au trebuit aproape 2 ani, normal ca n-o sa declare ca inca mai tine la Steaua sau la suporterii ei..e ceva logic. Nu inteleg de ce va mai agitati asa de mult pentru un jucator care nu mai este al nostru.

axl2313.04.2007 14:15

Daca asa incepe campania de intariere pentru Champions League a dinam.ovistilor e clar ce branza o sa faca.

PoWeR13.04.2007 19:38

Deci inteleg, esti jucator profesionist, joci si tu unde ai loc, unde ai valoare, dar sa spui ca ai fost suporter al unei echipe inca de mic, in timp ce tu sarutai culorile ros-albastre ... e strigator la cer :?

LOSER!

PS: Iti multumim totusi pentru golul din supercupa cu Rapid :wink:

Dani200513.04.2007 20:11

E penibil omu... de ce dracu nu s-a dus la catei de la inceput daca era asa mare fan? Mai bine l-ar da afara d'acu. Isi face griji sa nu se accidenteze iar... pai dar cine dracu il mai baga in echipa?

L-am pierdut noi pe Cristea... Oprita e varza pe langa el!

criminalu200514.04.2007 06:33

Baieti o intrebare scurta. Am tricou cu numele jigodiei ce fac cu el... sa nu uitam ca este numarul 7.... sa sterg doar oita sau sa-i fac alceva totusi este un tricou al Stelei..astept raspuns...

c.ronaldo1714.04.2007 06:35

Pune pe fata emblema lui Dinamo, si vopseste cu alb pe unde gasesti albastru, si asa obtii tricoul lui Dinamo. :lol: .

Lavy_*_14.04.2007 07:55

Mos Craciun i-a indeplinit dorinta!

CebaLaur14.04.2007 11:40

In loc de Oprita scrie "tradator"!

«17891011»