Aoleoooooo :? :? grava accidentare...
Aoleoooooo :? :? grava accidentare...
Extrem de grava.In loc sa plece linistit in vacanta,trebuie sa ia drumul spitalului.Fantastic ghinion.

foto www.gsp.ro
Ruptură de ligamente pentru Opriţa
Jucătorul echipei Steaua, Daniel Opriţa, a suferit o ruptură de ligamente în minutul 13 al partidei din deplasare cu Universitatea Craiova, disputată duminică, în etapa a XIX-a a Ligii I
În minutul 13, Opriţa a fost călcat pe piciorul stâng de jucătorul Mihai Dina, de la Universitatea, şi s-a prăbuşit la pământ, acuzând dureri foarte mari la genunchi. Medicii Stelei au făcut imediat semn spre banca de rezervă că fotbalistul nu mai poate continua jocul, în locul său fiind trimis în teren Valentin Badea.
După ce medicii Stelei i-au acordat primele îngrijiri, Daniel Opriţa a fost urcat în ambulanţă şi transportat la spital, pentru un control mai amănunţit, în urma căruia s-a stabilit că a suferit o ruptură de ligamente.
Opriţa este al patrulea jucător stelist care suferă o astfel de accidentare în sezonul 2006/2007, după Mirel Rădoi, Victoraş Iacob şi Mihai Neşu, toţi aceştia suferind intervenţii chirurgicale, însă la genunchiul drept.
sursa: prosport
Bietul Oprita ![]()
Faultul a fost fara intentie si l-a prins pe Oprita cu piciorul in pamant. Accidentare destul de grava care il scoate pe Bobina luni bune din activitate. Sa ii uram sanatate!
Imi pare atat de rau ca Daniel Oprita a fost faultat atat de nasol in meciul cu Universitatea...Am simtit durerea in genunchiul meu...As vrea sa merg sa-l bat pe fraierul care l-a faultat, dar il va pedepsi Dumnezeu...Saracul Oprita, este un jucator bun!
"Necazul e ca echipa nu a castigat ,nu ca mi-am rupt eu piciorul"
Aceasta declaratie a fost data de Daniel Oprita si pt acest lucru o sa-l respect si o sa-l incurajez mai tare ca niciodata!
RESPECT OPRITA!
Are si noroc ca s-a accidentat in ultimul meci din 2006 ( chiar daca unii ar zice ca nu-si petrece vacanta frumos) Mai bine stai 3 luni pe tusa stiind ca ai vacanta si alta e sa stai 3 luni deoparte stiind ca puteai la fel de bine sa fii pe teren.
O accidentare destul de grava. ![]()
Multa sanatate si insanatosire grabnica!
"Necazul e ca echipa nu a castigat ,nu ca mi-am rupt eu piciorul"Aceasta declaratie a fost data de Daniel Oprita si pentru acest lucru o sa-l respect si o sa-l incurajez mai tare ca niciodata!
RESPECT Oprita!
Mare caracter Daniel Oprita.Respect.
Oprita pleaca la BolognaDupa accidentarea suferita in meciul de la Craiova, Daniel Oprita a fost supus unui control amanuntit la Spitalul Militar. Atacantului stelist i-a fost descoperita o leziune la nivelul ligamentului incrucisat anterior al genunchiului drept. Oprita va pleca joi la Bologna insotit de doctorul Radu Paligora pentru o evaluare la clinica Isokinetic, acolo unde va fi ales si momentul optim pentru operatie.
sursa: site-ul oficial
Dupa cei de la Prosport, Oprita ar urma sa lipseasca 5 luni. ![]()
Am vazut la stiri ca accidentarea lui Oprita este atat de grava incat si-ar putea incheia cariera de fotbalist...sincer cred..sper..sa nu fie chiar asa de grav.Sincer inainte nu prea imi placea de Oprita,dar totusi e un jucator bun si imi pare super rau pentru el..saracul.
:(Cat despre declaratia lui...RESPECT OPRITA!
Oprita are ruptura de menisc si ruptura a ligamentului colateral extern. Din fericire a suferit doar o intindere la ligamentul incrucisat(nu ruptura).
Daniel va lua drumul clinicii deja celebre Isokinetic din Bologna. Probabil ca va rata aproape tot returul. Jucatorul a fost fair-play si a declarat ca nu este vina craioveanului pentru accidentare:
"Nu sunt suparat pe Dina, pentru ca nu a avut intentia sa ma loveasca. Am avut ghinion că m-a prins cu piciorul pe pamant"
Ii uram insanatosire grabnica.
Oprita a mentionat cã accidentarea sa nu este chiar atât de gravã si sperã sã se opereze repede, pentru a-si putea relua antrenamentele cât mai curând. Jucãtorul stelist a subliniat cã îsi doreste sã prindã ultima parte a pregãtirilor echipei sale înainte de startul sezonului de primãvarã.
Mijlocasul Stelei a afirmat cã nu este supãrat pe Mihai Dina. "N-a venit intentionat, a venit el, asa, mai tare, dar cred cã asa li s-a spus, sã joace mai tare cu Steaua. În general, echipele joacã împotriva noastrã la intimidare, sã ne sperie, sã nu ne putem face jocul", a comentat Oprita, adãugând cã sunt cele mai triste sãrbãtori de iarnã pentru el."
Sursa: prosport
Chiar ca or sa fie cele mai triste sarbatori de iarna.. insanatosire grabnica!
Am vazut la stiri ca accidentarea lui Oprita este atat de grava incat si-ar putea incheia cariera de fotbalist...sincer cred..sper..sa nu fie chiar asa de grav.Sincer inainte nu prea imi placea de Oprita,dar totusi e un jucator bun si imi pare super rau pentru el..saracul.:(Cat despre declaratia lui...RESPECT Oprita!
Am vazut si eu stirea, dar pur si simplu nu vroiam sa cred ce aud...Doamne ajuta sa nu se intample asa, nu merita un final de cariera atat de crud.
Sper sa revina degraba inapoi. E un jucator bun.
Insanatosire grabnica!
Bobina este un pasator foarte bun si sunt sigur ca o sa ii lipseasca Stelei ... din pacate , sunt sigur ca acest sezon s-a terminat pentru el . Desi mingile expediate de el , nu prea intrau in poarta , nu trebuie sa uitam faptul ca 6 goluri cate a marcat in acest sezon , toate ne-au adus puncte care ne-au lasat la 13 puncte de Dinamo (ca altfel era foarte rau) ... pacat ... Sper sa se refaca , insa .. cum am mai spus , sunt sigur ca nu va mai juca in acest sezon ![]()
Pacat de el... Oricum, operatia costa numai 5000 de euro, din fericire pentru el, a avut si un prieten ruptura de menisc si ligament( jucator de handbal )
Nu cred ca se pune problema banilor.Plateste clubul pentru el.
Oprita este cel mai bun jucator de la Steaua "B".
Mai bine l-ar trimite la echipa a doua, acolo sigur va face fata.
Sper sa isi revina cat mai curand si sa fim cu totii optimisti. Nu accept sa stiu ca Oprita nu va mai juca niciodata.Asa ceva nici el cred ca nu vrea sa auda +ca e un bun jucator,isi da silinta si chiar am ramas impresionanta cand i-am citit declaratia referitor la accidentarea lui. E un om de milioane. Bafta Opri si fii tare in continuare. ![]()
![]()
"INTERVIU / Daniel OPRITA Fotbalistul si-a reluat antrenamentele si a marturisit ca i-a fost dor de minge. El spune ca la mijlocul lui aprilie ar putea fi apt de joc.
Daniel Oprita si Nicolae Dica au început deja antrenamentele în aer liber la Bologna si se pregatesc ca în doua saptamâni sa paraseasca clinica Isokinetic. Pâna atunci, cei doi stelisti spun ca vor fi printre cei mai înfocati suporteri ai nationalei la meciul cu Olanda.
Daniele, cum te mai simti? Nu v-ati plictisit de Bologna?
Ba bine ca nu... Ma consoleaza gândul ca de Paste vom fi acasa si sper sa nu mai fie nevoie sa mai revenim aici. In sensul ca, restul recuperarii îl vom face în tara.
Cum a fost revederea cu mingea?
Emotionanta! Dupa trei luni si jumatate, poate patru de când n-am mai atins-o. Sincer, mi-a lipsit mult! (râde)
Cu genunchiul cum mai este? S-a refacut dupa accidentare?
Da. Multumesc lui Dumnezeu. Fac doua sedinte de pregatire zilnic. Dimineata iesim pe teren si dupa-amiaza la sala.
Colegul tau, Dica, e bine?
Da. Ne tinem de urât unul altuia. Suntem ca în Armata. Numaram zilele ramase pâna la întoarcerea acasa. In perioada asta ne mai omorâm timpii morti cu toate informatiile care vin din tara despre meciul cu Olanda. Suntem la curent cu tot ceea ce se întâmpla."
Sursa: prosport
Ii asteptam pe amandoi cu nerabdare ![]()
Opriţa la Dinamo!Stelistul de 25 de ani este pe lista de priorităţi a "cîinilor" pentru la vară. Daniel Opriţa, din vară, la Dinamo! Nu e nici o păcăleală, şansele de realizare a transferului sînt foarte mari. Discuţii între părţi există, mai ales că nu este prima oară cînd roş-albii îl vizează pe atacantul de 25 de ani. Fotbalistul ar urma să aibă un contract de 150.000 de euro în Ştefan cel Mare, sensibil mai mare decît în Ghencea, unde cîştigă 100.000 de euro. "Cîinii" nu se grăbesc să încheie tranzacţia, aşteptînd să vadă cum se recuperează Opriţa după operaţia suferită la Bologna.
sursa: gsp
Abureala marca gsp...
Si Becali La Rapid.
Cica a semnat cu javrele... wtf :roll:
"Oprita a semnat cu Dinamo!
Daniel Oprita a semnat astazi un contract pe patru ani cu Dinamo. Accidentat in meciul cu Universitatea Craiova de la sfarsitul anului trecut, Oprita a suferit in decembrie 2006 o interventie chirurgicala la ligamentul încrucisat anterior al genunchiului drept. Vom reveni cu amanunte!"
Sursa: Onlinesport
Cum este posibil asa ceva?Sper sa fie niste fabulatii ale presei