FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Daniel Oprita

«14567811»
Melku13.07.2006 00:35

Daniel are o datorie acum sa traga de doua ori mai tare la antrenamente si la meciuri, familia s-a marit, trage tare Danieleee ca e si fata :lol:

LoveNesta13.07.2006 10:36

Sa iti traiasca fata!!!!!!Sper sa iti poarte noroc si sa dai si tu un gol in meciul cu rapid. :D

gloribyh13.07.2006 21:29

Sper ca acum sa ai o motivatie in plus....sa iti traiasca fata..

I.N.Money09.08.2006 22:48

Gata,ajunge,baiatule esti o rusine pentru Steaua,nu esti demn de numarul pe care il porti.

Locul tau nu e aici,ai avut in fiecare an sansa sa demostrezi ca ai valoare dar ti-ai aratat posibilitatile.

Nu ai valoare de Steaua,de la meci la meci demostrezi asta ...

skorpio1509.08.2006 23:21

Oprita saracu da unu, max 2 goluri pe sezon.. deci era clar ca nu mai facea nimic cu Standard, ca doar a dat unu-n supercupa si unu cu oltenii :D

Acuma rad ca sa nu plang...

Cooper10.08.2006 15:17

Slab tare in meciul cu Standard. Alaturi de Carlos si Banel, a tras echipa in jos :cry:

giuliano_10110.08.2006 15:50

un jucator de o inconstanta enervanta. harnic, muncitor, ambitios dar cumplit de dezordonat. recupereaza mingi imposibile pentru a le pierde intr-un mod prostesc. cand joaca extraordinar are un ghinion teribil la gol. alteori isi aduce suporterii la disperare pentru ca in momentul cel mai potrivit sa dea un gol norocos. cand e altruist colegii ii irosesc pasele decisive. cand e egoist rateaza. poate inscrie goluri magnifice cum la fel poate afecta integritatea corporala a spectatorilor din spatele portii. foarte bun in faza defensiva exact acolo unde realizarile lui sunt vazute cel mai putin de suporterii care vor altceva de la el. cazut parca mereu in dizgratia acestora e apreciat insa de antrenori pentru modestia, harnicia si disciplina lui. ghinion sau imaturitate? oare care e cauza pentru faptul ca inca acest jucator n-a confirmat sperantele care s-au pus in el?

se7en11.08.2006 08:34

100% adevarat, cred totusi ca e pe drumul cel bun, chiar daca a fost slab impotriva belgienilor.

cristian01411.08.2006 09:18

Dinele..ce facusi Dinele cu belgienii ?

Mai ia si lustruieste banca putin.

Cu exceptia a 2 mingi sutate din careu si iesite in out (dar nu de poarta), Oprita a jucat sters. :roll:

giuliano_10114.08.2006 14:54

sunt de acord ca oprita e departe de forma de acum un an si jumatate, sunt la randul meu exasperat de multe ori de executiile sale dar pe cei care il gasesc meci de meci tap ispasitor ii sfatuiesc sa urmareasca jocul fara minge a lui Daniel. e un aspect foarte important in fotbalul de astazi iar la acest capitol oprita e unul din jucatorii cei mai buni din lotul Stelei. disciplina tactica a lui oprita l-a facut sa ramana in echipa Stelei spre deosebire de Cristea de exemplu. hai sa nu cadem in gresala presarilor nostri care nu vad decat aspectele negative din evolutia unui jucator.

mihaisupersteaua15.08.2006 14:44

Imi place jucatorul.Mi-a placut calcaiul din Standard-Steaua.Dar se vede ca nu e la capacitate maxima :)

se7en15.08.2006 15:33

Uitasem de faza aia, as da orice sa o vad din nou :lol:.

Grinch27.08.2006 04:00

Ma bucur enorm ca Daniel a reusit aceste 2 goluri . Avea mare nevoie de ele .

I.N.Money27.08.2006 07:27

Probabil urmeaza o convocare la nationala pentru el :lol: .

se7en28.08.2006 12:21

Bravo Dinele, poate mai prinzi si tu un sezon cu mai mult de 5 goluri marcate.

***alex***17.09.2006 20:46

Bravo Oprita! Inca o data ne-ai salvat! Si din nou in meci cu rapid!

Bogdan4Steaua17.09.2006 20:47

Da, se pare ca Oprita a devenit nasul Rapidului. Splendid gol. Bine ca nu l-am cedat la Poli. :wink:

I.N.Money17.09.2006 23:40

Oprita(desi este un jucator care imi displace) a reusit sa ne salveze dintr-o situatie deloc placuta.

Bravo Dinele,tine-o tot asa,demostreaza-ne celor care credem ca nu ai valoare de Steaua ca ne inselam.

gloribyh18.11.2006 00:36

Eu cred ca e un jucator cu un potential enorm , din care nimeni nu e in stare sa scoata maximul.Poate Ienei sau Boloni..sau habar n-am.Oricum in meciul cu National a fost foarte bun.De altfel si Dica..nu stiu de ce au unii stelisti probleme cu Dica.lasati-l in pace daca sunteti stelisti...

FortuneTeller18.11.2006 07:30

Nu pot sa uit ca la meciul cu Valencia singurul remarcat al presei spaniole a fost Oprita. Pacat ca s-a accidentat, era intr-o perioada extrem de fasta. Oricum consider ca merita sa fie la Steaua, si poate fi chiar titular.

Virgil18.11.2006 09:12
...De altfel si Dica..nu stiu de ce au unii stelisti probleme cu Dica.

Nu mereu.Uneori.De exemplu atunci cand rateaza 6-7 ocazii clare ca lumina zilei si în final luam bataie de la Otelul.Care dupa doua etape ia bine merci bataie,pe acelasi teren,de la Rapid, cu 7 - 0.

Sunt probleme pe care nu ai cum sa le întelegi,atâta timp cât te afli la Viena si nu alaturi de echipa si suporteri,la deplasarile prin tara.

Fii mai retinut în aprecieri la adresa suporterilor.

gloribyh18.11.2006 14:07

@Virgil

Chestia cu Dica e, ca nu e constant.Poate dar pentru asta nu trebuie injurat.gandestete doar ce ar trebui sa pateasca jucatori ca Coman sau altii...DACA Dica MERITA INJURAT.Nu stiu.S-ar putea sa fi fost un pic dur cu Panait...din cauza asta ai o problema cu afirmatiile mele?Sau pentru ca nu ma aflu in tara?Sau de fapt nici nu ai nici o problema si inteleg eu ceva gresit...

Virgil18.11.2006 18:04

Te simti sifonat sau mi se pare ?

Nu au fost decat niste opinii ca între suporteri ai aceleiasi echipe.

In plus,cine a zis de înjurat ? Parca era vorba de faptul ca lumea a fost suparata pe el,pentru acele ratari din meciul cu Otelul.

gloribyh18.11.2006 20:18

Draga Virgil , nu ma simt sifonat.Deloc.Sunt trist pentru. egalul de azi.Asta e.Singurul lucru care m-a deranjat la afirmatiile tale este faptul ca nu esti conscvent.Rspunzi la posturile mele scriind niste raspunsuri care ori nu au nimic de a face cu posturile mele, ori au o tenta jignitoare.De exemplu:´Fii mai retinut în aprecieri la adresa suporterilor.´Poti sa-mi explici de ce ai scris asta... nu cred ca am de ce sa fiu m-ai retinut?

Virgil18.11.2006 20:27

Hai sa renuntam la off-topic.Daca ai ceva sa-mi reprosezi,foloseste mesajele private.

«14567811»