Si Oprita e omu noptii?![]()
Eu nu prea am auzit porstii despre el ca siar pierde timpu prin baruri etc... 8O
Si Oprita e omu noptii?![]()
Eu nu prea am auzit porstii despre el ca siar pierde timpu prin baruri etc... 8O
sincer nici eu nu am auzit.dar oricum nici macar asta nu explica prabusirea lui dupa meciul cu valencia
Faptul ca freaca banca de rezerve explica.Nu are foarte multe meciuri in picioare e mai mult rezerva si de asta greseste mult si nu-si face jocul.La fel ca Balan.Ati vazut cum a comis-o asta din caua ca nu are meciuri jucate............Parerea mea...
Nu meriti numarul de pe tricou!
Daniel Opriţa pe holul dintre vestiarele stadionului "Lia Manoliu", imediat după derby-ul cu Rapid. "Atunci cînd ai, practic, în mînă 100.000 de euro, cît era prima pentru calificarea în finală, şi apoi îi pierzi într-un minut, atunci parcă înnebuneşti. N-aveam cum să ne revenim atît de repede", le-a spus Opriţa celor prezenţi. (sursa gsp.ro)
Deja au inceput sa respire niste declaratii cam suparatoare,ok...stim ca practic ei traiesc din fotbal si e normal sa vrei sa castigi cat mai mult dar...oare orice jucator din alta tara care ajunge intr-o semifinala de Cupa UEFA si o pierde...de bani ii pare rau?!S-a zvonit ca jucatorii au fost mai suparati de banii pierduti decat de calificare dar speram sa fie doar un zvon...
Primele mari pentru anumite obiective ii motiveaza in plus pe jucatori, dar pot avea si un revers al medaliei. Exista riscul ca unii dintre jucatori(nu neaparat toti) sa evolueze mai mult pentru bani decat pentru gloria clubului.
bravo opritaaaaaaaaa ! OPRITA TE IUBIM ! PT GOL ITI MULTUMIM :D/ ms mult ! cred ca stam mai bne cu psihicu acu
bravo opritaaaaaaaaa ! OPRITA TE IUBIM ! PT GOL ITI MULTUMIM :D/ ms mult ! cred ca stam mai bne cu psihicu acu
A fost autogol. Nu-l mai luada atata pe Oprita. Cum potzi sa zici ca-l iubesti cand Oprita a dat in 3 ani 5 goluri la Steaua la fel cat a dat Goian in 6 luni. Si Goian parca e fundasi nu atacant ca vedeta de Oprita.
Sunt curios sa vad daca mai sunt fani Oprita pe-aici. Ce a facut mega-super-giga atacantul-mijlocas in meciul asta ?? Probabil autogolul marcat de Pandurii va fi trecut de multi drept "reusita" .... mascand faptul ca "marele" Oprita nu joaca nimic. Dar nimic - nimic, zero absolut la -273,15 grade, nu un nimic de-ala mititel.
Mingea se loveste de el ca de gard. N-am vazut o singura preluare inteligenta in tot meciul. De sutat nu suteaza la poarta. Vreo pasa utila de asemenea n-am vazut. Viteza n-are, nici vorba sa depaseasca adversarul direct prin sprint. E mare, teoretic are forta, dar cade ca Florentin Dumitru. Si nu e vorba numai de meciul de aseara, tot ce am scris mai sus se aplica la orice meci vreti voi din sezonul asta.
Sincer nu inteleg cine il tine la echipa. Pentru ca de meritat sigur nu merita sa joace la Steaua.
Ai dreptate.
Partea comica e ca Piturca il convoaca constant la Nationala ! :roll:
A fost autogol. Nu-l mai luada atata pe Oprita. Cum potzi sa zici ca-l iubesti cand Oprita a dat in 3 ani 5 goluri la Steaua la fel cat a dat Goian in 6 luni. Si Goian parca e fundasi nu atacant ca vedeta de Oprita.
) stii tu fotbal cat stiu io thailandeza...
oprita nu cred ca a avut niciodata misiunea sa dea gol ! oprita sta mai defensiv putin si primeste de la fundasi si mijlocasi si lanseaza pe Dica si Banel ! si daka are culoar mai trage si el ! si in al 2lea rand! il iubesc ! PT CA E LA Steaua ! tu de ce nu il iubesti ? pt ca nu a dat goluri? ofof ! cerebelu..![]()
Hai totusi sa ii dam Cezarului ce e al Cezarului,l-a sicanat pe Naicu si am dat gol,bravo Oprita
Dar eu inca sunstin ca acest jucator era super bun pe vremea lui Protasov...nu de alta da nu prea il folosea ![]()
De ce e asa lent pe teren :?:
antiantisteaua
Te rugam frumos lasa-ne forumul si dute pe chat-ul vostru de la Rapid ...
on topic : bine jucat Oprita ... in meciul cu panduri.
Pentru ca nu are viteza ! :!:
oprita nu cred ca a avut niciodata misiunea sa dea gol ! oprita sta mai defensiv putin si primeste de la fundasi si mijlocasi si lanseaza pe Dica si Banel ! si daka are culoar mai trage si el ! si in al 2lea rand! il iubesc ! PT CA E LA Steaua ! tu de ce nu il iubesti ? pt ca nu a dat goluri? ofof ! cerebelu..
FRateeee...tu la ce meciuri te uiti mah? cum sa nu aiba misiunea sa dea gol? :idea: :idea: E ATACANT!!!!! :!: :!: :!: ..... sau ma rog...asa figureaza.
E lent,n-are viteza,cu capul jos tot timpul,are nevoie de 2-3 miscari pentru a afce un stop k-lumea,primeste mingea,face stop si da pasa inapoi,asta in cel mai bun caz,ca de multe ori pierde mingea.....nush ce s-a intamplat cu el,personal cred ca are nevoie de putin incredere
Ca sa intrebe prostii! :lol:
oprita nu cred ca a avut niciodata misiunea sa dea gol ! oprita sta mai defensiv putin si primeste de la fundasi si mijlocasi si lanseaza pe Dica si Banel ! si daka are culoar mai trage si el ! si in al 2lea rand! il iubesc ! PT CA E LA Steaua ! tu de ce nu il iubesti ? pt ca nu a dat goluri? ofof ! cerebelu..
Inteligentule, catzi ani ai ma de raspunzi asa in bashini? De cand intru pe forumul asta tu esti singurul stelist care s-a certat mai mult cu stelistii decat cu cei care tzin cu echipele adverse. Ai un talent mai aparte, acela de a enerva oamenii. Eu tzi-am zis sa nu-l mai lauzi atata pe Oprita si tu imi zici ca nu stiu fotbal si ca am probleme cu cerebelul. Esti tare!!! Inseamna ca esti dox in fotbal si pe deasupra esti si foarte inteligent din moment ce ai cerebelul in stare de functzionare. Al meu s-a blocat cand a vazut ce raspuns plin de "intzelepciune" mi-ai dat.
Si acum legat de Oprita sa-tzi demonstrez ca habar n-ai de nimic. Oprita pana acum maxim 1 an juca numai atacant, nu mijlocas dreapta ca in ultimul timp. Si cat a jucat atacant a inscris 5 goluri in 2 ani.
Pe semne uitzi ca Orpitza, in cei 3 ani la Steaua, a avut mai multe meciuri proaste decat bune.
Dar ce sa stau eu sa-tzi explic cum sta treaba cu fotbalul cand tu esti genul de suporter care dupa un meci bun al unui jucator incepe sa-l laude,sa-l iubeasca, desi pana atunci facuse 50 de meciuri proste.
Cand o sa joace bine constant atunci o sa zic si eu ca e bun, dar pana acum a jucat 1 meci binishor si 5 prost.
P.S.: Eu nu ii iubesc pe jucatorii de la Steaua din simplul motiv ca sunt baiat si imi plac fetele.
@spre_23... Il iubesti ? L :lol: L
Scuza-ma Un moment...
MUHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHHAHAHAHAHAHAAAHAAHHAHA !!!!!
mda...ms ca m-ai facut sa rad :lol:
antiantisteaua
Te rugam frumos lasa-ne forumul si dute pe chat-ul vostru de la Rapid ...
on topic : bine jucat Oprita ... in meciul cu panduri.
Si nu ar fi mai frumos ca Oprita sa fie mai agil in teren :?: :!: :idea:
@antiantisteaua : Ar fi frumos...dar si mai frumos ar fi sa iesi dreaq mai repede d p forumu asta !!
@antiantisteaua : Ar fi frumos...dar si mai frumos ar fi sa iesi dreaq mai repede d p forumu asta !!
For :?:
@antisteaua ca ne enervezi pe toti.vezi-ti de forumurile tale rapidiste,dinamoviste sau ale echipei cu care ti u.sau poate esti semi-masochist si iti place sa fi injurat constant
on-topic ce d-zeu cauta azi oprita pe teren ca parea sa fi pierdut ceva si il tot cauta.
Mare greseala ca nu l-am vandut in iarna la Poli !!!
Mare greseala ca nu l-am vandut in iarna la Poli !!!
Oprita n-a fost vandut la Timisoara mai mult ca sigur pentru ca avrut Olaroiu sa se razbune ca a fost dat afara de acolo. Cu banii pe care i-ar fi luat pe Oprita, in iarna, ar fi luat alt atacant care ar fi inscris macar 1 gol in retur si care nu ar fi facut stopuri de incepator cum face Oprita. E cel mai ineficient atacant pe care la avut Steaua in ultimii multzi ani.