FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Daniel Oprita

«1234511»
strezahuzum27.03.2006 13:13

Inca un meci slab spre jalnic facut de "jucatorul de echipa nationala" Oprita. Ce Dumnezeu vede Hagi la el, doar Hagi stie. Mie mi s-a parut CEL MAI PROST DE PE TEREN, de departe. Lent, fara inspiratie, greoi in preluari si avand greutati evidente in a controla chiar si pase usoare. Devierea de la primul gol a fost pura intamplare.

La revedere Oprita, la revedere ... poate nu mai apuci si sezonul urmator la Steaua.

Grinch27.03.2006 13:15

Hai sa nu fim chiar asa rai cu el . Intradevar a jucat slab aseara insa sa nu uitam ce a facut anul trecut pentru echipa , foarte multe pase de gol si destule goluri . Orice jucator are o perioada slaba , chiar si Radoi din cate am vazut eu trece printr-un moment nefast . Trebuie sa-si revina Oprita .

IONUTZ-CIPRIAN27.03.2006 13:22

:evil: >>>Nu stiu ce se intampla cu el dar aseara a jucat "slab" as vrea sa-si revina si sa joace asa cum il stim cu totii!!>>> :twisted:

Bogdan4Steaua27.03.2006 14:27

Acum are nevoie mai mult ca oricand de incurajarile spectatorilor. Pana la urma isi va reveni. Trebuie sa sparga si el gheata.

sorin_77727.03.2006 16:22

are la gheata de sprat saracu', cat o Dunare... :D , imi pare rau pentru el dar si fara presiune (Iacob e accidentat) joaca la fel de prost.

Virgil28.03.2006 03:56

Eu nu pot sa inteleg cum un jucator care a jucat deseori foarte bine,care era favoritul tribunelor pentru modul in care se daruia pe teren,poate sa cada atat de jos si sa nu-si mai revina.E drept ca la mijloc a fost o accidentare care l-a tinut foarte multa vreme in afara gazonului.Dar chiar si asa,intr-un tarziu trebuie sa dea semne de revenire.

Bogdan4Steaua28.03.2006 03:59

Parca se sufoca atunci cand alearga. Ii lipseste clarviziunea in joc. Eu sunt de parere ca e o chestie de moral. Cred ca isi va reveni.

ILLUMINATUS28.03.2006 09:17
Eu nu pot sa inteleg cum un jucator care a jucat deseori foarte bine,care era favoritul tribunelor pentru modul in care se daruia pe teren,poate sa cada atat de jos si sa nu-si mai revina.E drept ca la mijloc a fost o accidentare care l-a tinut foarte multa vreme in afara gazonului.Dar chiar si asa,intr-un tarziu trebuie sa dea semne de revenire.

eu nu pot sa cred cum dupa ce a fost preferatul tribunelor....acum a ajuns sa fie aplaudat pentru ca este scos de pe teren......si va numiti suporteri ....???nu i asa....RUSINE ...RUSINE ...RUSINE ...SA VA FIE!!!!...asta inseamna sa fii suporter..sa ty huiduiesti echipa si jucatorii cand au nevoie mai mult ca oricand de sprijinul nostru....repede mai uitati de bucuriile pe care vi le a adus innainte de accidentare....eu nu am auzit pe nici unul sa scandeze in tribune...HAI OPRITA ..dar v aty apucat sa l injuraty si sa l spurcaty..de parca nu ar fi unul din simbolurile Stelei....ce dracu chiar nu intelegety ce inseamna sa fii suporter= familie ..la bine si mai important.....la RAU(aici se vad adevaratyy suporteri).

razvanis28.03.2006 09:33

eu nu pot sa cred cum dupa ce a fost preferatul tribunelor....acum a ajuns sa fie aplaudat pentru ca este scos de pe teren......si va numiti suporteri ....???nu i asa....RUSINE ...RUSINE ...RUSINE ...SA VA FIE!!!!...asta inseamna sa fii suporter..sa ty huiduiesti echipa si jucatorii cand au nevoie mai mult ca oricand de sprijinul nostru....repede mai uitati de bucuriile pe care vi le a adus innainte de accidentare....eu nu am auzit pe nici unul sa scandeze in tribune...HAI OPRITA ..dar v aty apucat sa l injuraty si sa l spurcaty..de parca nu ar fi unul din simbolurile Stelei....ce dracu chiar nu intelegety ce inseamna sa fii suporter= familie ..la bine si mai important.....la RAU(aici se vad adevaratyy suporteri).

aici are dreptate omu'.Cand juca bine nu il mai injurati dar acum.....
danciu1928.03.2006 09:44

E adevarat ca a jucat prost(dar a dat prima pasa de gol)si nu cred ca e cazul ca acum sa fie injurat si aplaudat ironic de asa zisi suporteri care nu au jucat in viata lor fotbal si nu stiu cat de greu e sa reveni dupa o accidentare foarte lunga.O sa-l vedeti pe adevaratul Oprita care era aplaudat de o tribuna intreaga(si nu ironic)in meciul din tiganie.Una peste alta trebuie incurajat pt ca in momentul de fata nu avem altul mai bun ca el si poate asa o sa-si revina,huiduielile nu fac decat sa-l bage intr-o criza si mai mare.

Forza Oprita!Forza Steaua!

bure28.03.2006 09:47

Da, din pacate sunt suporteri care aplauda numai cand un jucator joaca bine, cand are si el o zi mai proasta, atunci nu mai sunt langa el...

Din pacate asta este...suporterii adevarati ar trebui sa fie langa jucator si la bine si la rau, deoarece cu huiduieli ditrug moralul jucatorului respectiv.

Veti vedea ca Oprita va face un meci bun contra Rapidului. 8)

sorin_77728.03.2006 11:02
Parca se sufoca atunci cand alearga. Ii lipseste clarviziunea in joc. Eu sunt de parere ca e o chestie de moral. Cred ca isi va reveni.

Sa inceapa de Joia asta... Cred ca daca marcheaza Oprita, tot Giulestiul va fi demoralizat..... Marcheazaaaa Opritaaaaa!!!!! Hai odata!!!!

Agy_2328.03.2006 18:49

Ar fi mai bine sa se inceapa cu Cristea . Andrei a aratat mai in forma decat Oprita

Ionutdal28.03.2006 23:32

Avem incredere in tine Oprita , nu te lua dupa cei care nu te vor . Sunt sigur ca daca dai un gol in giulesti toti stelisti o sa te iubeasca toata viata . Nu uita ca ai fost cel mai bun jucator sezonul trecut . AVEM NEVOIE DE TINE . Joaca pt noi , da gol in giulesti ...

danciu1930.03.2006 22:18

Bravo Oprita ai demonstrat ca ai un psihic tare si a meritat sa am incredere in tine!

FORZA Steaua!

michael30.03.2006 22:26

Ar trebui sa-i pupati mana lui Oprita numai pentru meciurile facute in toamna lui 2004, sa nu mai zic pentru pasa de gol ce-a dat-o in meciul cu Rapid. Omul trece printr-o faza proasta, nu are nevoie de critici ci de incurajari. Neaga a stat in umbra nu stiu cate tururi si retururi si pana la urma si-a revenit. Nu vad de ce Oprita si Cristea nu ar putea face acest lucru, mai ales acum ca s-a accidentat Iacob si au unda verde. Tot raul lucreaza catre bine, vorba lui [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color]. Bine, c-a preluat-o si el din alta parte, asta-i alta chestiune, insa ar trebui sa ne bucuram de semnele de revenire date de cei doi atacanti ai Stelei si sa-i incurajam la meciurile urmatoare.

DTP-Ludacris30.03.2006 23:11

:lol: da Oprita a facut un meci bun...chiar f bun.....a reusit sa macheze dar au anulat golul....o pase de gol..sa zbatut in atac...

hai oprita..tineo tot asa :roll:

AGRESSIVO198+131.03.2006 15:08
Ar trebui sa-i pupati mana lui Oprita numai pentru meciurile facute in toamna lui 2004, sa nu mai zic pentru pasa de gol ce-a dat-o in meciul cu Rapid. Omul trece printr-o faza proasta, nu are nevoie de critici ci de incurajari. Neaga a stat in umbra nu stiu cate tururi si retururi si pana la urma si-a revenit. Nu vad de ce Oprita si Cristea nu ar putea face acest lucru, mai ales acum ca s-a accidentat Iacob si au unda verde. Tot raul lucreaza catre bine, vorba lui [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color]. Bine, c-a preluat-o si el din alta parte, asta-i alta chestiune, insa ar trebui sa ne bucuram de semnele de revenire date de cei doi atacanti ai Stelei si sa-i incurajam la meciurile urmatoare.

nu-l compara pe Oprita cu Neaga.

Neaga a fost f slab la inceput si a revenit pe parcurs,in timp ce Oprita a jucat aproape mereu bine dar a avut nesansa.

michael31.03.2006 22:30

Corect. Cu atat mai mult daca forma sa actuala nu este cauzata de lipsa de valoare atunci omul trebuie incurajat si mai mult nu ironizat la scena deschisa.

Lucru valabil si pentru Cristea de altfel.

Daca acesti doi jucatori isi revin la forma lor initiala intr-un interval scurt, atunci nu-mi mai fac nici o grija asupra campionatului. Eu zic ca trebuie sa fim optimisti.

redandblue01.04.2006 08:17

Oprita se apropie incet-incet de jucatorul de care Steaua avea nevoie...s-a vazut ca vrea ca pune suflet ca are luciditate in joc dar din pacate din cauza ca nu are meciuri jucate nu prea il tine benzina...

cred ca am mai (re)cistigat un jucator...

strezahuzum28.04.2006 11:49

Oprita baiatule am doar atat sa-ti zic dupa "prestatia" de aseara, care in realitate e doar continuarea unui lung sir de evolutii slabe sau foarte slabe :

"FA-TI BAGAJELE SI LA REVEDERE ! MULTUMIM PENTRU CE AI FACUT, IN REST ADIO SI N-AM CUVINTE !!"

Vladinho28.04.2006 12:36
Oprita baiatule am  doar atat sa-ti zic dupa "prestatia" de aseara, care in realitate e doar continuarea unui lung sir de evolutii slabe sau foarte slabe :

"FA-TI BAGAJELE SI LA REVEDERE ! MULTUMIM PENTRU CE AI FACUT, IN REST ADIO SI N-AM CUVINTE !!"

Noroc ca i-ai zis tu

Cred ca acuma o sa plece ca un mare fost jucator de fotbal care stie ce inseamna fotbalul u adevarat i-a dat acest sfat.Noroc ca te avem printre noi

I.N.Money28.04.2006 14:18

Cred ca nu o sa mai ramana..el si cu Bostina nu cred ca JJ o sa ii mai pastreze...

estephany28.04.2006 15:16

stiu ca e o intrebare retorica dar totusi:unde e oprita din meciul cu valencia?ce s-a intamplat cu el?

waste28.04.2006 15:17

S-a pierdut prin baruri. Pe-acolo pe unde se tin de mana si bunii prieteni Carlos si Bostina.

«1234511»