Fii serios... mai tii minte cand a dat asta ultimul gol ?? Eu nu ! El e intr-o recuperare perpetua, mai bine ca pleaca.
Fii serios... mai tii minte cand a dat asta ultimul gol ?? Eu nu ! El e intr-o recuperare perpetua, mai bine ca pleaca.
Nu trebuie neaparat sa dea gol....iti amintesti meciu cu valencia cand era inconjurat de 2-3 adversari la fiecare faza si abia reuseau acestia sa-l deposedeze....eu zic ca e o pierdere pentru noi...
Zboara stiri contradictorii...
Se pare ca Oprita nu doreste sa plece de la Steaua.El a cerut un salariu dublu fata de cel pe care-l primeste in prezent,special pentru a fi refuzat si a ramane in Ghencea.De altfel se spune ca nu i s-au oferit decat 85.000 Euro anual.
si eu am sentimentul ca nu pleaca, cred ca si-au dat seamna MM&JJ de tzeapa pe care si-o trag singuri:)
Dupa parerea mea Oprita ar trebui sa ramana la Steaua deoarece nu a aratat tot ce poate ... 8) ...cred ca ar trebui sa fie reprofilat ca mijlocas deoarece e slab la finalizare. :roll:
sa ne intelegem
atacant nu inseamna neaparat varf
oprita nu e un varf
chiar daca nu marcheaza des este un pericol constant pt poarta adversa pt ca e un om care face faze de gol
adik pase decisive
a spune ca un jucator nu si mai revine cand jucatoru respectiv nici nu joaca titular mi se pare fortat
oprita nu sta pe banca fiindca joaca prost
oprita sta pe banca fiinca Iacob i a luat locu in primu 11
sa l retraGI pe oprita mijlocas ar insemna sa sara din schema Nicolita
care oricum e dublat de Dumitru
aceeasi situatie e si in cazul lui Cristea
ca vreunu dintre cei 2 sa intre titular ar fi necesar sa iasa Iacob or sa fie retras Dica
daca Dica e retras iese Bostina din schema sau Goian
cred ca i bine ca avem jucatori buni pe banca
oprita Cristea Dumitru
nu sunt de acord cu caderea lor in dizgratie
Baciu a facut cateva gafe da cand a intrat titular a jucat de fiecare data bine
Dinita n a convins din pacate
curt cat a putut a jucat bine
Balan la fel
Zboara stiri contradictorii...Se pare ca Oprita nu doreste sa plece de la Steaua.El a cerut un salariu dublu fata de cel pe care-l primeste in prezent,special pentru a fi refuzat si a ramane in Ghencea.De altfel se spune ca nu i s-au oferit decat 85.000 Euro anual.
Poate toata tevatura asta il va ambitiona si il va pune pe picioare...
Razbunare!!!
OPRITA NU MAI PLEACA LA Poli
Atacantul a declarat ca transferul sau la echipa pregatita de Gica Hagi a cazut.
In ultima saptamina, oficialii lui Poli au declarat in mai multe rinduri ca transferul lui Daniel Oprita e ca si perfectat, dar astazi, jucatorul a anuntat ca ramine in Ghencea.
"Pentru mine, e ca un cadou de la Mos Craciun faptul ca ramin la Steaua. Sper sa joc cit mai mult si cit mai bine." a mai spus jucatorul.
Autor: SPORT TOTAL
Sper sa-l fi ambitionat si sa arate de ce este in stare.
:evil: Imi parea rau daca pleca,o veste buna pe ziua de astazi,poate Oli o sa aiba incredere in el,iar el o sa revina la forma pe care o avea pana in accidentare.MULTA BAFTA si ma rog sa-si revina! :twisted:
ura...nu pleaca... ![]()
![]()
Isi va reveni cu siguranta. Va fi utlilzat in meciurile de pregatire si daca va confirma i se vor da sanse de a juca si in meciurile oficiale. In plus, pe un gazon de calitate, tehnica lui va iesi in valoare.
nu cred ca i-a blocat transferul Olaroiu pentru a plati polite Timisoarei, ci pentru ca are incredere in el; din cate imi aduc aminte l-a folosit titular in toate meciurile din primul mandat
Sper ca Oprita sa revina la forma lui obisnuita...dc l-ar fi cedat Timisoarei Steaua ar fi pierdut un mare atacant si un mare jucator...
Nu stiu daca ma credeti, dar m-a invitat la el, acasa. A fost onorat sa-mi dea autografe... (si eu as fi fost daca ajungeam la Steaua).
In lipsa de altceva merge si Oprita.
Nu am crezut niciodata in el dar fata de altii parca e mai rasarit. Cel putin e mare.
Date oficiale:
Data nasterii : 10.08.1981
Locul nasterii : Draganesti-Olt
Nr tricou : 7
Email : D***@***
Debut in divizia A : 2002.08.18
Jocuri in divizia A : 76
Jocuri la Steaua : 76
Jocuri in sezonul curent : 10
Cartonase galbene in sezonul curent : 0
Cartonase rosii in sezonul curent : 0
Minute jucate in sezonul curent : 306
Goluri marcate : 10
Goluri marcate pentru Steaua : 10
Goluri marcate in sezonul curent : 2
Selectii la echipa nationala : 0
Goluri marcate pentru echipa nationala : 0
Selectii la echipa nationala : 1
Date oficiale:
Data nasterii : 10.08.1981
Locul nasterii : Draganesti-Olt
Nr tricou : 7
Email : D***@***
Debut in divizia A : 2002.08.18
Jocuri in divizia A : 76
Jocuri la Steaua : 76
Jocuri in sezonul curent : 10
Cartonase galbene in sezonul curent : 0
Cartonase rosii in sezonul curent : 0
Minute jucate in sezonul curent : 306
Goluri marcate : 10
Goluri marcate pentru Steaua : 10
Goluri marcate in sezonul curent : 2
Selectii la echipa nationala : 0
Selectii la echipa nationala : 1
tu de unde sti chestile astea?
:lol: de pe site-ul oficial al Stelei...
aaa,mersi de raspuns :lol:
Pacat ca n-am scapat de el. E complet terminat, cel mai slab jucator din lot de departe.
Mie mi se pare bun oprita.A dat 10 goluri si nu e in primii 11 pentru ca trebuie sa mai slabeasca
Cred ca ar trebui reprofilat stoper sau fundas dreapta. Si asa marcheaza foarte rar, insa are fizic de fundas !
De ce crezi ca le-am numit date oficiale???tu de unde sti chestile astea?
SLAB de tot!
A cazut cerul pe mine cand am aflat ca Olaroiu il vrea la echipa. Nu stie nimic!
nu sunt de acord cu tine...
oprita ar nevoie de un plus de moral si de un antrenor care sa il ofere .. adik sa fie un bun padagog...si sunt sigur ca Oli il va readuce acolo unde Zenga l-a lasat..
cu siguranta meciul carierei sale a fost cel cu valencia , acolo unde a dat totul...sunt sigur ca poate ajunge pe aceleasi culmi in era Oli