Mai are mult de lucru la sutul la poarta,pentru ca nu e permis unui jucator de prima Liga,sa trimita mult peste poarta,3 suturi din 3,in meciul cu Gorica.
Mai are mult de lucru la sutul la poarta,pentru ca nu e permis unui jucator de prima Liga,sa trimita mult peste poarta,3 suturi din 3,in meciul cu Gorica.
Da, de ceva meciuri el tot suteaza la poarta si zic si eu ca marcheaza dar sufletu`, bine e ca macar suteaza destul de des, fata de para care suteaza foarte rar sau chiar Radoi.
Lovin suteaza f bine dar are mult ghinion.... poate merge acum cu gorica pana in min 40 nu prea sa evidentziat...
,,,,,
foarte bun Lovin cu Gorica... foarte multe recuperari, dar ar trebui sa fie putin mai calm si sa se uite mai mult in jurul lui inainte sa dea drumul la minge... poate a inceput meciul usor mai sters, dar pana la urma s-a descurcat bine...
Iar m-am ofticat aseara ca nu a dat Lovin un gol.Vad ca se descurca din ce in ce mai bine.poate o sa reuseasca si el un gol...in meciul cu standard golul calificarii in grupele cl.... :wink:
Nu te supara pe el. O sa dea gol in grupele CL cu Real Madrid ......
Frumos joc a lui Lovin cu Standard niste dribblinguri frumoase sa speram ca va creste Lovin cat timp va fi Radoi accidentat avem nevoie de el .
Daca nu pierdea mingea la centrul terenului la faza din care au inscris belgienii al 2-lea gol, l-as fi evidentiat pe Florin Lovin. In rest recuperari bune , pase bune , dar mai slab la dublaj (vezi Rapajci). Nu zic mai multe ca se supara
"LoveNesta " ![]()
Eeeeeeeeeeee pai eu vreau sa inscrie da nu ma supar pe el daca nu inscrie ca doar nu e atacant..asta e o sa vina si vremea lui... ![]()
un jucator in care Zenga avea incredere si pe care acum Olaroiu mizeaza si se vede ca au avut dreptate. la prima vedere pare cam din topor, dezordonat si nu prea prieten cu tehnica. in ultimul timp insa a reusit sa ma uimeasca in dese randuri cu pase si executii surprinzator de curate. imi place ca a prins curaj si isi asuma responsabilitati in joc. are perspective sa devina un suteur de temut dar trebuie sa-si regleze tirul. foarte ambitios, tenace si agresiv, te poti baza pe el la recuperare insa are probleme cu viteza. fizicul il face sa fie un jucator pe profilul fotbalistului care se cere in fotbalul modern. odata cu meciurile jucate va capata tot mai multa experienta si siguranta si cred ca va fi un jucator important pentru Steaua.
de remarcat si caracterul deosebit al acestui baiat, modest, cu bun simt, niciodata nu l-am auzit facand vreo declaratie lipsita de fair play la adresa vreunui adversar. asta ca sa nu mai vorbim de faptul ca nici nu l-am prins vreodata "faultand" limba romana.
Cand a venit prima data la Steaua nu l-am vazut cu ochi buni. Insa odata cu inceperea sezonului 2006-2007, si prin prisma faptului ca Radoi absenteaza, a inceput sa creasca mult in joc; nu cred ca e o foarte mare tragedie daca nu marcheaza pentru ca postul lui este, inca, de mijlocas la inchidere, are un sut puternic, insa mai trebuie sa-l regleze putin ![]()
giuliano_101 esti cumva prieten de-al lui Lovin ?
ca ai vorbit asa frumos despre el...
Sper sa nu existe momente cand o sa ajunga la fel de criticat precum este Carlos sau cum a fost Dica.
E normal ca acum cat timp este accidentat Radoi sa faca meciuri foarte bune pentru a impresiona.
A crescut mult dar mai are inca mult de munca. Totusi Ovidiu Petre este peste Florin Lovin.
Daca lucreaza un pic la partea tehnica si mai pune ceva muschi pe el (arata ca o libelula) are sanse sa ajunga un mijlocas bun, chiar l-as vedea jucand in strainatate peste cativa ani.
Florin Lovin se pare ca a ajuns la alt nivel fata de anul trecut ![]()
Uite ce am postat pe 7 august : "Nu te supara pe el. O sa dea gol in grupele CL cu Real Madrid ......". Jumatate s-a implinit, mai ramane ca Florin sa-si faca treaba. Am o mare presimtire ca o va face. Pe o bere ??Eeeeeeeeeeee pai eu vreau sa inscrie da nu ma supar pe el daca nu inscrie ca doar nu e atacant..asta e o sa vina si vremea lui...![]()
^asa sa fie...da pe un suc nu pe o bere ![]()
Si la meciul cu Standard mi-a stat de cateva ori inima in loc cand a sutat spre poarta da mingea nu a vrut sa intre....zic eu ca peste cativa ani o sa se perfectioneze in suturile astea de la distanta si o sa fie un mare pericol pt echipele adverse.
Daca s-ar duce din cand in cand pe la sala de forta si daca s-ar mai intrena la suturi ar ajunge un jucator foarte bun. Primul pas ar fi de fapt sa scape de plete 8).
^nuuuuuu ca mie asa imi place dar sa-si mai faca codite si sa se duca la sala sa puna ceva muschi pe el :wink: .
Sa nu se tunda
.
El e o speranta care incepe sa se materializeze. Sa recunoastem ca a crescut mult valoric in ultima vreme!
FORZA Steaua!!
El e o speranta care incepe sa se materializeze. Sa recunoastem ca a crescut mult valoric in ultima vreme!
FORZA Steaua!!
Are multa ambitie. Imi place baiatul. Nu trebuie sa dezarmeze acum ca a venit si Ov.Petre. Daca continua in acelsi ritm poate ajunge un mare fotbalist.
Lovin face un meci bun azi, a avut cateva deposedari in situatii dificile.
Nu am inteles logica celor doua faulturi tari ale lui Lovin in meciul cu Rapidul.Cu adevarat putea sa ne lase în 9 oameni,dupa eliminarea lui Nesu.
Florine,stapâneste-te tata!Esti jucator de Liga Campionilor,nu de maidan.
ma baieti Lovin are 1.90 si 70 de kg,aceasta nu este o statura demna de jucator la inchidere si Paraschiv arata mai firav dar este tare pe picioare si are ideea de joc,dar acest Lovin imi "mananca ficatii" in fiecare meci pt ca nu poti sa joci in UCL cu jucatori de asemenea structura,plus ca nu are o idee de joc.primul instinct in momentul in care primeste mingea este sa o joaca spre fundasi pe langa faptul ca imi da senzatia ca tremura cand primeste mingea si scapa in maxim 3 sec de ea.
recunosc ca imi este antipatic,dar in momentul in care am aflat greutatea lui in proportie cu inaltimea am ramas stupefiat pt ca se stie foarte bine ca fotbalul de astazi se joaca in foarte mare masura pe forta.
Lovin nu este jucator demn de o echipa care vrea niste rezultate in europa