Daca Nicolita "valoreaza" 2 milioane de dolari, porcii zboara, apa ingheata la 100 de grade Celsius si toti parlamentarii romani sunt monumente de integritate.
Daca Nicolita "valoreaza" 2 milioane de dolari, porcii zboara, apa ingheata la 100 de grade Celsius si toti parlamentarii romani sunt monumente de integritate.
Banel, aproape de a se transfera la fosta echipa a lui Dumitru Stangaciu, Samsunspor.
De ce e Banel Nicoliță un simbol al Stelei?
- imbracă de 6 ani si jumatate tricoul roș-albastru
- e jucatorul cu cele mai multe meciuri in cupele europene (63) după Marius Lacatuș (70)
- e in primii 5 marcatori ai Stelei din Europa (10), la distanță de 7 goluri de Lacatuș
- a contribuit la cîștigarea ultimelor 2 titluri din Ghencea si o Supercupă
- a contribuit la cîștigarea primei Cupe a Romaniei după 12 ani
- i-a ajutat pe militari să ajungă după 12 ani in primavara europeană
- golurile sale cu Betis si Rapid au dus Steaua in semifinalele Cupei UEFA
- s-a calificat cu roș-albastrii pentru prima dată după 10 ani in grupele Ligii Campionilor
- a jucat de trei ori in grupele Ligii Campionilor
- a evoluat de 183 de ori in Liga 1 pentru Steaua
- a bifat 30 de prezente si un gol pentru nationala Romaniei
- este unul dintre cei mai iubiti jucatori din istoria echipei datorită devotamentului si Dorintei pe care le arată pe teren
CV BĂ'NEL NICOLIȚĂ'
Data nasterii: 07.01.1985
Debut in Liga I: 30.07.2004, CFR Cluj - Poli Timisoara 2-1
A jucat la: Dacia Unirea Braila (2001-2004), Poli Timisoara (2004), Steaua (2005-prezent)
Meciuri/goluri in Liga I: 198 / 26
Debut la echipa natională: 12.11.2005, Romania - Coasta de Fildeș 1-2
Meciuri/goluri la echipa natională: 30 / 1
Palmares:
- două titluri de campion al Romaniei cu Steaua (2004-2005, 2005-2006)
- Supercupa Romaniei cu Steaua (2006)
- a participat cu echipa natională la CE 2008
2,3 milioane este cota lui Banel Nicoliță conform transfermarkt.de
gsp
Cu CV-ul asta ar trebuie sa fie cautat de jumatate de Europa. Pacat ca practica dovedeste ca nu-l cauta nimeni.
Eu doar cand il voi vedea intr-un meci oficial in tricoul altei echipe voi deschide sampania!Nu stiu daca si unde va merge,dar banii luati pe el ar trebui sa fie impartiti suporterilor.Ca despagubire pentru toti anii acestia in care a chinuit mingea...
Adevarat. Plecarea lui ar trebui chiar sarbatorita la Universitate. Si banii chiar ar trebui impartiti suporterilor, sau donati asociatiei suporterilor a echipei care il cumpara. Saracii, habar nu au ce-i asteapta.
este unul dintre cei mai iubiti jucatori din istoria echipei datorită devotamentului si Dorintei pe care le arată pe teren
de unde natia lor le scot frate astia, sa ne spuna si noua cine/care suporter al Stelei il iubeste pe tiganul asta cand tigania sa este tinta nr 1 a huiduielilor pe stadion. Nici macar un schizofrenic marcocefal nu scoate cretinisme din astea
de unde natia lor le scot frate astia, sa ne spuna si noua cine/care suporter al Stelei il iubeste pe tiganul asta cand tigania sa este tinta nr 1 a huiduielilor pe stadion. Nici macar un schizofrenic marcocefal nu scoate cretinisme din astea
Uita-te la comentarii pe prost.ro si o sa gasesti destui care il ridica la rang de simbol.
Si pe stadion sunt destui care-l iubesc, din pacate.
După nume (Banel) asta nu-i tigan??? Sa ma lamureasca si pe mine unul dintr voi.
Sa vezi pe facebook mesaje de la fete: "Banele, sa nu pleci niciodata de la Steaua!".
Voi va dati seama ca acum sunt persoane in tara asta care stau cu inima cat un purice daca ii paraseste Banel?
sper sa le cedeze inima alora. ![]()
"Hay` baneeell :x ! â'¥"
"Banel nu pleca Steaua este casa ta!"
"Banel...:X:*
"
"banele tata ...drum bun acolo unde vei pleca si sa speram ca vei ramane pe viata cu sangele ros albastru"
"ultimul mohican...el sau Dica trebuiau sa ramana...au spiritul Stelei"
Pai si Banel mai are facebook ?
Nu mai ziceti sa nu plece , ca poate nu mai pleaca si pana la urma chiar a venit vremea sa o intinda in afara.
S-a plafonat de tot , nu mai e acelasi ca in primii ani.In plus , eu il vad mai mult fundas dreapta.
Pai si Banel mai are facebook ?Nu mai ziceti sa nu plece , ca poate nu mai pleaca si pana la urma chiar a venit vremea sa o intinda in afara.
S-a plafonat de tot , nu mai e acelasi ca in primii ani.In plus , eu il vad mai mult fundas dreapta.
Sunt de la pozele de pe facebook ale FC Steaua, n-aveam alta treaba de facut decat sa-i dau lui "add".
Am citit un articol in care scrie ca s-ar fii inteles cu Standar Liege pt 500.000 de euro.
"Nu am pariuri cu vreun jucator anume, mă interesează cum functionează echipa ca un tot unitar. Banel nu se poate schimba, chiar dacă e afectat nu arată asta. Orice jucator care ratează un transfer in strainatate este dezamagit, dar Banel nu este un om oarecare. Mă gandesc cu groază dacă la anul va termina contractul cu noi si va pleca! Nu stiu ce vom face. În opinia mea este un jucator ce nu poate fi inlocuit", a declarat Mihai Stoica
Vai, vai! Pleaca Benel!! Ce ne vom face?!!
Vai, vai! Pleaca Benel!! Ce ne vom face?!!
Sper ca nu credeti enormitatile scrise la comanda in presa.
Nu cred ca s-a nascut prostul care sa dea bani pe o nulitate care ar trebui sa ne plateasca -el, Nicolita - pentru ca ne obliga sa il suportam de atat timp.
Transferurile lui Nicolita in strainatate nu exista decat in mintea celor care cred ca tziganul acesta este fotbalist.
Vise placute!
Nu mai pleaca asta de la noi , m-am resemnat cu asta ...
A plecat oficial.
A PLECAT!!!!A PLECAT!!!!A PLECAT!!!!A PLECAT!!!!A PLECAT!!!!A PLECAT!!!!A PLECAT!!!!A PLECAT!!!!A PLECAT!!!!A PLECAT!!!!A PLECAT!!!!A PLECAT!!!!A PLECAT!!!!A PLECAT!!!!A PLECAT!!!!A PLECAT!!!!A PLECAT!!!!A PLECAT!!!!A PLECAT!!!!A PLECAT!!!!A PLECAT!!!!A PLECAT!!!!A PLECAT!!!!A PLECAT!!!!A PLECAT!!!!A PLECAT!!!!A PLECAT!!!!A PLECAT!!!!A PLECAT!!!!A PLECAT!!!!A PLECAT!!!!A PLECAT!!!!A PLECAT!!!!A PLECAT!!!!A PLECAT!!!!A PLECAT!!!!A PLECAT!!!!A PLECAT!!!!A PLECAT!!!!A PLECAT!!!!A PLECAT!!!!A PLECAT!!!!A PLECAT!!!!A PLECAT!!!!A PLECAT!!!!A PLECAT!!!!A PLECAT!!!!A PLECAT!!!!A PLECAT!!!!A PLECAT!!!!A PLECAT!!!!A PLECAT!!!!A PLECAT!!!!
Banel Nicolita e una dintre piesele-cheie ale Stelei, al carei capitan a fost in sezonul trecut. Mijlocasul drepta va aduce la club experienta sa de nivel international, obtinuta ca jucator al Stelei si al nationalei Romaniei.
O sa se taie astia.
Hahahahha, deabia astept sa debuteze!
Cine face onorurile? ![]()
Asa repede l-ati trecut la fosti jucatori? Sper sa nu va fi grabit ! (Doamne-fereste!)
O veste buna, neasteptata, plecarea"atletului", pacat totusi ca "verzii"de la St Etienne au achitat pe el cei 700.000 ceruti de cioban, trebuia sa ceara ei bani ca sa-l ia pe Banel. ![]()
Oricum poate ca asta este un prim pas al "debecalizarii" Stelei, asa cum nu ne asteptam sa-l vedem plecat pe Banel prea curand, asa nu ne asteptam sa-l vedem plecat si pe Jiji, totusi, glumind asa, aici avem o problema, nimeni nu-l vrea pe Fecali, el nu poate fi transferat de un club din afara, cum s-a intamplat cu Banel ...
Mi-e ca inca visez.
Ma intreb, mai pot fi unii fraieri in ziua de azi?Da, Saint-Etienne!
A PLECAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAATTT!!!!
Azi dau de baut !