FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Banel Nicolita

«148495051»
danimarcu11.09.2011 16:19
Totusi, mi se pare cool sa ascultam si alte pareri, de-asta va tin la curent cu barfele despre el. :rolleyes:

E foarte bine ceea ce faci!Nu era un raspuns pentru postarile tale ceea ce am scris,ajunsesem pe un topic foarte vechi si am dat de prezicerea lui Gica... :)

mountytoma19.09.2011 19:55

imi cer scuze pentru intarziere... am lipsit destul de mult de pe forum.

banele tata, iti multumesc din tot sufletul ca ai plecat de la Steaua. este cel mai bun lucru pe care il puteai face pentru Steaua, in afara de a-l asasina pe prostul pamantului!

iti doresc sa iti mearga bine la francezi, daca nu reusesti cu fotbalul, incearca cu acordeonul, fratii tai castiga bine asa pe la frantzuji. sa iti mearga atat de bine, incat sa nu cumva sa-ti treaca prin capul ala sec ideea de a te intoarce la Steaua vreodata!

axl26.09.2011 15:18

Banel a fost rezerva aseara in meciul cu Rennes, terminat la egalitate, 1 - 1 (Hadji '41 Rennes - St-Etienne Aubameyang '56).

cred in steaua mea26.09.2011 17:21

Toti cei care pleaca de la echipe din campionatul actual incalzesc bancile la noile echipe.

clausblaus29.09.2011 19:39

mrx_dragos

Comentarii: 2

TRIMITE-I MESAJ

29 Septembrie 2011, 21:35 | CITEAZA

"De cand a plecat Banel Nicolita Steaua nu mai joaca nimic ....cum necum Banel era cel mai bun jucator al nostru...tragea echipa dupa el in atac."

Din categoria:-dor de capitan!

Daniel-Ionut16.10.2011 14:37

Banel Nicoliță a cunoscut gustul primei victorii cu Saint-Etienne, după ce "verzii" au reusit să se impună cu 2-1 la Evian. Fostul mijlocaș al Stelei a fost si el introdus pe teren, in minutul 72, după patru meciuri vazute de pe banca

Stephane Galtier, antrenorul lui Nicoliță, speră că această victorie să deblocheze echipa si să aducă noi succese. Galtier a salutat evolutia lui Banel, despre care a spus că a fost satisfacatoare in cele aproximativ 20 de minute jucate.

"E un sentiment foarte placut să câștigam din nou, e foarte importantă această victorie. Meciul a fost deschis, au existat multe ocazii, dar am stat prost la capitolul tehnica Au fost prea multe mingi pierdute. Echipa este foarte tanara există greseli in jocul nostru, imperfectiuni, mai avem de mult de munca Reintrarile lui Nicoliță si Ebondo au dat satisfactie. Acum trebuie să pregatim cat mai bine urmatorul meci" , a declarat antrenorul Stephane Galtier.

Astristul20.10.2011 19:13

Interviul asta http://bit.ly/p5x4Xq ar trebui sa fie pe prima pagina! Multi dintre "stelistii" din ziua de astazi habar n-au ce inseamna Steaua! Banel in schimb stie. Nu o fi el vreun mare talent, dar baiatul asta e muncitor, cu mult bun simt si da dovada mereu ca are un caracter aparte, cum rar mai gasesti in ziua de astazi!

Respect Banele si multa bafta in Franta!

Lari06.11.2011 16:50

A dat primu' gol pentru St. Etienne, cu capu', cica.

Daniel-Ionut24.11.2011 17:26

Colegii l-au adoptat imediat si e deja printre cei mai populari oameni din echipa. Fostul stelist nu reuseste sa lege inca notiunile pe care le are, iar prietenii sai au de gand sa-l ajute.

Fostul atacant de la Liverpool si Atletico Madrid, Florent Sinama Pongolle, e cel mai insistent. Incearca in fiecare zi sa dialogheze cu Banel si a gasit solutia perfecta: va invata el romana pentru a-i explica notiunile de baza din limba franceza.

"Banel e la inceput, ii e greu, insa noi vrem sa-l ajutam si credem ca vom reusi. Avem mult timp la dispozitie, vom face pasii rand pe rand. Banel nu stie nici franceza, nici engleza, asa ca vom invata noi romana, desi acum ni se pare la fel de grea ca chineza Pe teren, ne e foarte usor sa comunicam cu el. E disciplinat si cuminte, e foarte usor sa lucrezi cu un jucator ca el", a spus Sinama Pongolle.

Mem027.11.2011 20:19

bravo lui , asa era si la inceputuri in tricoul Stelei.

mountytoma28.11.2011 03:50

banele tata, ia-ti un traducator ceva, nu cumva sa ti se faca dor de Romania, doamne fereste sa te intorci la Steaua!

@lari

dand gol cu capul, Banel a dovedit ca totusi il are. altfel nu stiam.

ii doresc in continuare foarte mult succes lui Banel, dar... nu la Steaua!

red&blue_boy28.11.2011 09:22

S-ajunga golgheter in Franta, sa-l ia PSG, etc, doar sa ramana acolo.

Lari01.12.2011 12:15

Presa din Hexagon notează că Spartak Moscova si Betis Sevilla il doresc pe mijlocasul roman si chiar au inaintat oferte concrete. Formatia rusă care l-a mai dorit pe Banel si in perioda de transferuri din vară este dispusă să platească trei milioane de euro, in timp ce Betis Sevilla, echipa contra careia Nicoliță a reusit unul dintre cele mai bune meciuri in tricoul Stelei, plusează si oferă 5 milioane de euro.

Saint Etienne nu este pregatită să se despartă de mijlocaș după doar o jumatate de sezon si le-a anuntat pe "pretendente" că jucatorul nu este de vanzare.

700.000 de euro a platit Saint Etienne Stelei pentru a-l achizitiona pe Banel

450.000 de euro pe sezon este salariul lui Nicoliță la echipa din Ligue 1

2 goluri si 2 pase decisive a reusit mijlocasul in cele 6 meciuri disputate in tricoul "verzilor"

ProSport

ebonyc01.12.2011 20:57
S-ajunga golgheter in Franta, sa-l ia PSG, etc, doar sa ramana acolo.

Da-ti peste gura cu PSG. Mi-a ajuns cat l-am vazut pe Apoula in poarta, un Banel ar fi si mai tragic. :)

somoso13.12.2011 22:44

O noua reusita si etapa asta si una chiar cu o executie frumoasa..eu unul ma bucur pentru el..Bravo Banele!

red&blue_boy13.12.2011 23:09

Si eu ma bucur. Asta inseamna ca, cel putin pentru moment, nu se pune problema revenirii lui la Steaua. :)

Daniel-Ionut14.12.2011 08:55

"Intr-un moment in care toti scouterii cautau un viitor Drogba sau incercau sa alinieze fotbalul la noul trend de tehnica braziliana, sosirea in Franta a lui Banel... un jucator umil, placut, marcator si mereu implicat pare total ciudata. Dar nu despre aceste calitati sunt importante in fotbal?"

"Alearga, recupereaza, joaca in banda, trage la poarta, centreaza si marcheaza - Banel a devenit un jucator surprinzator de periculos pentru cei care nu il cunosc, iar de fiecare data Banel inscrie speculand fiecare moment ca un adevarat 'Super Pippo'

"Un jucator atipic, Banel a reusit sa iasa la lumina in Franta in timp record. Acum este favoritul vestiarului la St. Etienne.

"Cine auzise de Banel in luna august cand St. Etienne a pus ochii prima data pe el? Jucatorul a asteptat saptamani bune pana sa devina o varianta pentru prima echipa. Ieftin, cu un salariu modest, Banel nu si-a dezmintit statutul de luptator intr-o echipa a lui St. Etienne care nu da pe-afara cu tehnica.", scriu francezii de la Space Foot.

Mem014.12.2011 09:41

nu e un jucator stralucit,la Steaua isi pierduse motivatia iar acest transfer la Saint Etienne l-a facut sa renasca.

somoso18.12.2011 11:33

Francezii il ADORA pe Banel! L-au declarat omul meciului: "Romanul reprezinta forma superba a lui Saint Etienne!"

leoSUD18.12.2011 11:56
Francezii il ADORA pe Banel! L-au declarat omul meciului: "Romanul reprezinta forma superba a lui Saint Etienne!"
roman ? ce jucator roman joaca la Saint Etienne ?
Daniel-Ionut18.12.2011 12:05
roman ? ce jucator roman joaca la Saint Etienne ?

Hai ca esti tigan :D

Vlad Bogdan18.12.2011 21:19

Din cauza celor ca tine rrom = roman peste tot in Europa.

cioroiul nu'i roman. Punct!

gio_stgloria23.12.2011 15:52

Francezii au afisat un banner emotionant pentru Banel

"La pret de benzina fara plumb preferam carbune. La pret de argentinian, preferam un roman", au scris ultrasii lui St.Etienne, facand comparatie intre Banel Nicolita si Javier Pastore.

Pentru Pastore, PSG a platit in vara 40 de milioane de euro, de aproape 60 de ori mai mult decat pretul de transfer al lui Banel Nicolita.

Pastore a marcat sase goluri in Ligue 1, in timp ce Banel are trei reusite.

Banel.jpg

onlinesport

banner.jpg

Lari21.09.2012 18:54

Nicolita a fost integralist in remiza de la Montpellier, scor 1-1.

El executa aproape toate fazele fixe de pe partea dreapta. 90% din ele, inexact.

Lari21.09.2012 22:20

A jucat foarte bine la St. Etienne in toamna trecuta după transferul in Franta. Însa la inceputul lui 2012, au aparut accidentarile. Mai intii o leziune la glezna stingă suferită la lot pe 28 februarie, inaintea amicalului cu Uruguay, apoi o ruptură la coapsa dreaptă (3 aprilie) l-au scos din circuit pe Banel Nicoliță.

De atunci, a pierdut locul de titular la alb-verzi si n-a mai fost chemat la "natională", ultimul sau joc printre "tricolori" fiind pe 11 octombrie, la 1-1 cu Albania. Ceea ce l-a afectat pe Banel. "sunt trist. Țara m-a uitat!", a marturisit el in L'Equipe. "Dar asta e viata. Nu sunt un jucator-problema sunt serios si profesionist. Mă antrenez tare, iar antrenorul se gindeste si decide".

banel_nicolita.jpg

«148495051»