FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Banel Nicolita

«14748495051»
Ionutzalexx31.08.2011 08:05

Parca vezi ca o sa faca furori pe la aia. :)) Lasand gluma la o parte, mare teapa si-au luat!

bogdinho'31.08.2011 11:05
Parca vezi ca o sa faca furori pe la aia. :)) Lasand gluma la o parte, mare teapa si-au luat!

Nu poti sa stii , e posibil orice !

edynho31.08.2011 13:12

Un scenariu mai urat ar fii sa nu faca nimic la aia si sa il lase liber de contract in iarna sau la vara , ca sigur sare Jiji sa-l aduca inapoi.

clausblaus31.08.2011 13:15

Bravo Banele tata,felicitari,la noi ai facut tot ce ai stiut tu mai bine,ai muncit pe branci si pentru asta tin sa-ti multumesc ca,in sfarsit,ai hotarat sa schimbi fabrica.Bonne chance!

Ps-nu era rau daca il luai si pe "inginerul sef" cu tine,e om muncitor si el (si baiat de caracter)

kaycee31.08.2011 13:46

Succes galopant atletule! Tu esti fericit, dar noi suntem si mai fericiti ca tine!

Daniel-Ionut31.08.2011 16:22

Succes Banele !

greenyes31.08.2011 16:47
Un scenariu mai urat ar fii sa nu faca nimic la aia si sa il lase liber de contract in iarna sau la vara , ca sigur sare Jiji sa-l aduca inapoi.

:)))

foarte tare si comentariul lui Kayace

David31.08.2011 18:48

Acum face Sarkozy ca titirezul. El le da atatia bani tiganilor sa plece in Romania, iar Saint Etienne da 700.000 de euro bucata sa ii aduca inapoi in Franta? :D

Business.

sarkovampire.png

strezahuzum31.08.2011 21:42

Credeam ca nu mai apuc sa scriu aceste patru cuvinte minunate : fostul jucator Banel Nicolita ...

David31.08.2011 23:35

Nu a fost niciodata jucator.

Costynho01.09.2011 01:14

Sa fie sanatos. In cei 6 ani a incercat sa-si aduca aportul echipei, spre deosebire de alte gloabe. Chiar daca mingea sarea din el ca din coltul mesei de biliard si alerga mai mult pe langa minge omul s-a implicat.

Nu e mare golul pe care l-a lasat in echipa!

:steag_cruce_invers: :steag_cruce_invers:

SuperstaR1801.09.2011 07:13

imperator

Comentarii: 12693

TRIMITE-I MESAJ

01 Septembrie 2011, 09:54 | CITEAZA 1

Bravo Banele , in ultima perioada devenise-i cam nervos ca ratase-i transferurile , vad ca acum esti impacat . BAFTA !

zadkiel

Comentarii: 127

TRIMITE-I MESAJ

01 Septembrie 2011, 10:18 | CITEAZA 0

FRUMOS CARACTER ARE BAIATUL ASTA. CE BINE ERA DACA TOTI TIGANII ERAU CA EL!

thumbzilla

Comentarii: 111

TRIMITE-I MESAJ

01 Septembrie 2011, 10:20 | CITEAZA 0

Bravo Banele,chiar ma bucur din suflet pt tine.Ce zambet are tziganu :))

double07

Comentarii: 1502

TRIMITE-I MESAJ

01 Septembrie 2011, 10:15 | CITEAZA 0

bravo lui ! bafta!

clawduda

Comentarii: 34

TRIMITE-I MESAJ

01 Septembrie 2011, 10:01 | CITEAZA 0

success Banel :)

ComenteazaVezi toate comentariile (7)

\---------------------------------------------------

asta scriu baietii pe site-urile de sp0rt.

danimarcu01.09.2011 09:52

Cele mai bune momente ale lui Banel la Steaua au fost golul impotriva Rapidului din Cupa UEFA si golurile de la Sevilla.

Cele mai penibile momente au fost meci de meci,nu o sa uit niciodata centrarile sale in picioarele primului adversar sau cele in peluza...De exemplu nu o sa uit niciodata centrarea pe final de meci,cand era musai ca mingea sa ajunga in careu, direct in Torje (ala de are 1 metru)...

Banele,mult succes!Compasiunea mea vesnica pentru napastuitii suporteri ai lui Saint-Etienne!

ebonyc01.09.2011 10:02

Gata, m-am linistit.

banl.jpg

Ronnie01.09.2011 12:28

Primul lucru pe care l-am facut dupa ce am citit stirea a fost sa trec Saint Etienne la cluburi favorite pe facebook.

bogdinho'01.09.2011 12:35

Ba tu vorbesti serios ? Pai daca mergea la Dinamo ce faceai ?

:ce_oameni:

P.S : Dinamo Bucuresti , sa nu se inteleaga altceva !

Primul lucru pe care l-am facut dupa ce am citit stirea a fost sa trec Saint Etienne la cluburi favorite pe facebook.
Lari01.09.2011 17:32

gsp: Vă pare rau după Nicoliță?

Levy: Înainte să vorbim despre el ca fotbalist, eu spun că are o personalitate placută si de aceea e o pierdere si mai mare. E serios, muncitor. În plus, a petrecut mult timp aici, cunostea traditia si spiritul clubului. Vedeti, oriunde in Europa gasesti asemenea jucatori: la Chelsea sunt John Terry si Lampard, la Manchester United, Rio Ferdinand, Giggs si Rooney. Astfel de oameni sunt importanti.

Lari01.09.2011 22:23

Șefii lui Saint Etienne i-au prezentat lui Nicoliță motivul principal pentru care l-au achizitionat: e rrom si gruparea din centrul Frantei vrea să atragă in tribune multi fani din rindul comunității rrome din zona

Banel Nicoliță a parafat un acord cu Saint Etienne pină in vara lui 2014 si a fost prezentat pe site-ul oficial al gruparii franceze alaturi de presedintele Roland Romeyer. Aceasta a fost informatia oficială prezentata insă ceea ce n-a fost dezvaluit pină acum e motivatia pe care sefii gruparii din Hexagon au avut-o atunci cind s-au orientat catre Nicoliță si au insitat ca el să semneze.

Oficialii francezi sunt ingrijorati de faptul că media de spectatori la meciurile de pe teren propriu a scazut in ultima vreme, iar prin aducerea lui Banel speră să atragă la stadion mare parte din comunitatea rromă din Saint Etienne, dar si din jurul Lyon-ului, oraș aflat la 60 de kilometri distanță. Conducerea "verzilor" a fost extrem de deschisă la negocieri si chiar i-au prezentat acest argument si fotbalistului de 26 de ani: "Vrem ca suporterii nostri să stie că am adus un jucator de etnie rromă".

Prezentat alaturi de Gradel si Kitambala

Tocmai e aceea, Saint Etienne a sperat pină in ultima clipă să-l transfere si pe Andre Pierre Gignac, de la Marsillia, insă nu s-a reusit acest lucru. Totusi, ieri, impreună cu Banel, pe pagina de deschidere a site-ului oficial au fost adaugate alte două achizitii: Max Gradel, venit de la Leeds, si Lynel Kitambala, adus de la Lorient.

Superdebut cu Lille

După ce a semnat angajamentul, Nicoliță a plecat in Luxemburg, in cantonamentul echipei nationale, insă va reveni la Saint Etienne pe 7 septembrie, după Romania - Franta. El ar putea debuta in tricoul noii sale formatii pe 10 septembrie, intr-un supermeci, chiar impotriva campioanei en-titre Lille, intr-un joc care se va disputa pe stadionul Geoffroy-Guichard.

GSp

Clipboard02.jpg

blindica02.09.2011 06:09

Banel e fericit, noi suntem fericiti,rromii de acolo sunt fericiti. Credeam ca se va retrage de la Steaua. Cine s-a ocupat de transferul sau,stiti? Fratii Becali ? Tre` sa fii magician sa-l vinzi pe Banel. Cum spunea si Costynho mai sus,omul s-a implicat,dar cateodata nu-i destul. Fiindca nu era destul,a ajuns sa ne toace noua nervii. Succes mai departe,sa stranga cat mai multi bani pentru clanul sau.

Lari02.09.2011 14:32

Allez, Banel!

Parcă ne-a placut să-l ironizam, să-i scoatem in evidență cusururile. Aproape că ne-am plictisit reproșindu-i că aleargă ca un apucat și nu prea știe altceva. Că mingile centrate de el iși ating rareori ținta, eșuind de regulă in picioarele adversarilor. Deși nu l-am perceput ca pe un rrom, sau nu neaparat așa, l-am socotit limitat. Cu o voință ieșită din comun, dar lipsit de har, de stralucire, de scinteie. Harnic, ambițios și devotat, insă atit, nu mai mult. Un palmaș, un zilier.

Am convingerea ca judecindu-l cu exagerată asprime, am greșit față de Banel Nicoliță. Macar din pricină că dintr-o carieră de 6 ani și jumatate petrecută in Ghencea am reținut mai ales nefericitul autogol inscris pe Bernabeu in toamna lui 2006, la 0-1 cu Real Madrid.

Ne-am dovedit incorecți și in alte situații. De pilda neglijind că a bifat peste 80 la sută din meciurile susținute de formația roș-albastră in intervalul amintit, dar și omițind, vinovați, că a ajuns, cu 64 de partide, al doilea jucator din istoria Stelei prezent in cupele europene.

După Lacatuș, insă inaintea unor monștri sacri precum Hagi insuși, Bölöni sau Tudorel Stoica. Toți ceilalți au mai obosit, s-au accidentat ori au fost suspendați. Nu și Banel, care a acceptat orice post in echipă fară să cricneasca Pe scurt, și-a vazut de treabă ca un profesionist veritabil. Spre lauda lui, n-a ramas niciodată dator, la fel cum n-a uitat unde s-a nascut. Într-o familie amarită din Faurei și intr-o casă de chirpici.

Îndraznesc să afirm că abia de-acum inainte, deoarece a semnat cu Saint-Etienne, vom realiza ce rol important a jucat Nicoliță in angrenajul și in anturajul Stelei. Pe teren și in vestiar. Modestia și spiritul lui de luptă vor fi greu de inlocuit, foarte greu. În numele serviciilor aduse, și-a cîștigat dreptul la acest transfer, dar există riscul ca atit colegii, cit și suporterii să-i ducă dorul. Să resimtă absența celui care, fară să fie un superfotbalist, a reușit să devină ceva in plus, un personaj, ba incă pitoresc.

Tocmai de aceea, sau și de aceea, consider că e de datoria noastră să-i mulțumim și să-i dorim mult noroc in Franța! Merită cu prisosință toate urarile de bine. Chiar toate.

Ovidiu Ioanitoaia

In fotografie, un mesaj pentru Banel de la George Ogararu.

Clipboard03.jpg

Lari07.09.2011 09:53

De pe situl oficial al celor de la Saint-Etienne:

Clipboard02.jpg

Lari07.09.2011 13:05

Pentru suboamenii care nu stiu de unde e fotografia de mai jos, facem precizarea ca e de pe situl oficial al Stelei:

Clipboard02.jpg

Lari11.09.2011 15:33
"Intrat pe teren la inceputul reprize secunde, intr-o echipă cu un jucator eliminat, romanul l-a asigurat pe Galtier de utilitatea sa. Nicoliță, achizitionat ca mijlocaș ofensiv, a facut primii pasi in noile culori ca extremă dreapta. Mai trebuia să treacă timp pentru evaluarea calităților ofensive ale internationalului roman. Însă fostul jucator al Stelei a aratat alte aptitudini. Polivalență, acomodandu-se fară probleme pe noul post. Apoi, Galtier l-a replasat pe postul sau, acela de mijlocaș ofensiv. Romanul a aratat atunci calitățile sale principale: multă Dorință, o activitate neobosita care au dinamizat formatia Saint-Etienne. Mai ramane să il vedem pe mijlocasul ofensiv evoluand intr-o echipă de 11" - Le 10sport, dupa AS Saint-Etienne - Lille: 1-3 (Rozehnal '8-autogol / Hazard '55, '73, Obraniak '86).
danimarcu11.09.2011 16:13
Nu a fost, nu este, si nici nu va fi un mare jucator. Nu am sa-i caracterizez acum jocul si aptitudinile, dar ascultati ce va spune nenea Chioru, Banel nu va fi niciodata mai mult decat un jucator oarecare.

Cata dreptate avea Gica Chioru'!... :thumbsup:

Lari11.09.2011 16:15

Dani, pai cine zice altceva?

Totusi, mi se pare cool sa ascultam si alte pareri, de-asta va tin la curent cu barfele despre el. :rolleyes:

«14748495051»