mountytoma
dee a uitat sa spuna ca Szekely are stofa de lider. sau poate pt ca e domnisoara/doamna, nu si-a putut permite sa spuna ca Szekely are sange in c.o.a.i.e si de-aia e cel mai in masura sa traga echipa dupa el ca si capitan.
N-am uitat, am omis intentionat pentru ca nu consider ca Szekely se poate impune, imi da senzatia de usoara aroganta, nu cred ca este iubit si respectat de coechiperi, cum e Banel, de exemplu sau cum a fost Petre Marin, Radoi, persoane non-conflictuale. Nu cred in puterea lui de a-i mobiliza verbal pe cei din jur, poate doar prin exemplul personal, pentru ca e un tip ambitios, competitiv, care are abilitatea de a-si face "meseria"cat mai bine. ( aici Banel e deficitar). Asa cum am spus, niciunul din jucatorii actuali ai Stelei n-are calitatile necesare unui capitan de echipa, de aceea alegerea mea a fost motivata de alte criterii. Fiind o persoana carismatica, care dispune de abilitatea de a comunica, Szekely merita sa fie capitan, ar fi un bun reprezentant al clubului.
In ceea ce-l priveste pe Banel, am ajuns si eu la saturatie .Intotdeauna l-am aparat [ omu'asta declanseaza instinctul de protectie al femeilor, nu degeaba-i number one in randul nostru
], insa m-am saturat de limitele lui si nu cred ca doar pentru un "pressing eficient" merita pastrat in lotul Stelei. Ii doresc un transfer reusit si succes oriunde ar ajunge!