FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Banel Nicolita

«1424344454651»
irinuka_steaua09.10.2010 06:50

Dintre toti jucatorii Stelei Banel isi vede lungul nasului si e si un jucator f bun...imi pare rau cand galeria scandeaza impotriva lui dar asa suntem noi romanii cum nu joaca un meci bine cum injuram si uitam restul de performante....Felicitari pt acest interviu....

Omdrem09.10.2010 08:35

Banel nu mai este ce a fost! Nu se mai darueiste pe teren...s-a vazut cu sacii in caruta si de acum nu ii mai pasa cum joaca, banii ii intra in cont si asta il intereseaza pe el, nu cum joaca el sau ca Steaua pierde, dar vad ca voi nu vreti sa intelegeti asta!

Adrian09.10.2010 08:42

Alta campanie pro tiganul atlet. Imi pare bine sa vad ca cineva a si muscat deja.

Tiganul nu va pleca niciodata de la Steaua. Va ramane acolo si va fi sifonul din vestiar al lui becalii forever and ever, lucrand pe toti antrenorii care nu il pupa in fund.

AG09.10.2010 08:57

in opinia oierului, este cel mai mare jucator din istoria Stelei .. astia pleaca doar la pachet din Ghencea..

red&blue_boy09.10.2010 09:56
- Banele, care e diferenta dintre Nicoliță din 2005 si Nicoliță din 2010?

- Nu vad nici o diferență.

Asta spune multe despre valoarea sa...

mountytoma13.10.2010 06:30

daca e ceva de apreciat la Banel, este probabil faptul ca este singurul tigan din lume care isi castiga banii fara sa fure. am vrut sa scriu si fara sa pacaleasca pe cineva, dar asta nu ar fi adevarat. Banel isi castiga banii pacalind fotbalul. oricum e bine ca nu fura.

drama lui este ca nu poate evolua. e la fel acum ca si acum 5 ani. intr-adevar asta spune tot.

decat sa se uite la capatos si sa bea c.a.c.a-cola (aviz tinerilor, bautura asta tampeste!), mai bine ar ramane pe terenul de antrenament si ar exersa centrarile.

dar are nevoie mai intai sa ii spuna cineva ca doua puncte pot fi unite nu doar printr-o linie dreapta, ci prin multe, foarte multe, traiectorii curbe. dupa ce intelege asta, poate ca centrarile lui nu se mai opresc in primul adversar aflat in fata lui...

BNQ17.10.2010 20:26

Nicoliță, daq intri pe acest site, vreau să-ți trimit un msg din Chisinau:

MĂ' PIȘ PE TINE !

RobYnho17.10.2010 20:58

MĂ' PIȘ PE TINE !

=)))))))))))))

vlad17.10.2010 21:29

MĂ' PIȘ PE TINE !

Nu prea intra el pe aici.Daca vrei sa-i transmiti acest mesaj intra si tu pe un videochat. Il gasesti pe acolo cautandu-si jumatatea!

Nicolita,orice-ar fi!

Eu mereu te voi iubi!

blindica21.10.2010 20:34

Dupa Utrecht vs Steaua 1-1 ma ingrijoreaza foarte mult un fapt observat pe teren :

Banel a executat lovituri libere si cornere. E grava treaba.Incet-incet ni-l baga iar pe gat la faze fixe.Sper sa fi fost ceva temporar,dar nu cred. :(

Adrian21.10.2010 20:44

Atat timp cat Steaua va fi condusa de tigani dinamovisti, e clar ca Banel va fi titular si va continua rahatul asta cu "Banel - vedeta echipei".

Deja am vazut ca postul manelisto-tigan Pro TV l-a acreditat pe banelinho cu "assitul" de la autogolul olandezilor. O MINCIUNA IMENSA!

Latovlevici a batut respectiva lovitura, nu Banel.

red&blue_boy22.10.2010 04:40

Sa nu ne miram daca va fi pus iar si capitan...

dee22.10.2010 05:39

Popularitatea de care se bucura Banel in randul publicului larg nu e suficienta pentru a-l propulsa capitan. Daca tot nu avem un lider care sa se impuna clar, atunci eu as face o alegere pragmatica: Janos Szekely. N-am emotii cand il vad in fata camerelor, stie sa vorbeasca, nu are un vocabular limitat, nu are trac si cel mai important, gandeste inainte de a spune ceva, deci ne-ar reprezenta cu brio la conferintele de presa :) e ambitios si are asa o atitudine convingatoare, deci e bun de capitan. Decat C.Tanase, era mai bun Banel, macar era o rasplata pentru longevitatea la Steaua. In fine, eu sunt pro Szekely.

red&blue_boy22.10.2010 06:14
Daca tot nu avem un lider care sa se impuna clar, atunci eu as face o alegere pragmatica: Janos Szekely. N-am emotii cand il vad in fata camerelor, stie sa vorbeasca, nu are un vocabular limitat, nu are trac si cel mai important, gandeste inainte de a spune ceva

Da,pe Szekely l-as pune si eu.Mai ales ca a revenit la echipa,a semnat un nou contract.Sau eventual pe Kapetanos.

Aseara ciobanul spunea ca Ricardo ar trebui sa fie capitan.Ma gandesc ca o sa-l impuna el...

adistnsc23.10.2010 19:18

Piturca l-a pus pe asta care a crescut pe groapa de gunoi de la faurei capitan...cred ca avea intelegere cu ciobanu" sa-si ia partea daca-l vinde.

L-as mai suporta 3-4 etape, chiar si capitan, numai sa plece dracu' odata, in Afganistan, Irak ...oriunde, numai sa scap de cosmarul asta.

Balanele, esti cel mai mare blestem pe capul Stelei, esti buba neagra, pelagra, ciuma, dihonia, iti doresc sa te transferi unde vrei tu, cat mai repede...esti distrugatorul jocului, cea mai mare REALizare a ta stii unde a fost...

Alex88pl23.10.2010 19:40
Daca tot nu avem un lider care sa se impuna clar, atunci eu as face o alegere pragmatica: Janos Szekely. N-am emotii cand il vad in fata camerelor, stie sa vorbeasca, nu are un vocabular limitat, nu are trac si cel mai important, gandeste inainte de a spune ceva, deci ne-ar reprezenta cu brio la conferintele de presa :)

scuze dar nu cred ca astea sunt calitatile necesare unui capitan de echipa la fotbal.

mountytoma25.10.2010 13:54

dee a uitat sa spuna ca Szekely are stofa de lider. sau poate pt ca e domnisoara/doamna, nu si-a putut permite sa spuna ca Szekely are sange in c.o.a.i.e si de-aia e cel mai in masura sa traga echipa dupa el ca si capitan.

asta trebuie sa faca un capitan de echipa

revenind la Banel, sa ii uram transfer reusit cat mai urgent, oriunde dar sa plece odata!

suporterbetiv25.10.2010 15:46

@Dee

Szekely,interesant,bravo bine gandit

...esti fata??

dee26.10.2010 17:42
mountytoma

dee a uitat sa spuna ca Szekely are stofa de lider. sau poate pt ca e domnisoara/doamna, nu si-a putut permite sa spuna ca Szekely are sange in c.o.a.i.e si de-aia e cel mai in masura sa traga echipa dupa el ca si capitan.

N-am uitat, am omis intentionat pentru ca nu consider ca Szekely se poate impune, imi da senzatia de usoara aroganta, nu cred ca este iubit si respectat de coechiperi, cum e Banel, de exemplu sau cum a fost Petre Marin, Radoi, persoane non-conflictuale. Nu cred in puterea lui de a-i mobiliza verbal pe cei din jur, poate doar prin exemplul personal, pentru ca e un tip ambitios, competitiv, care are abilitatea de a-si face "meseria"cat mai bine. ( aici Banel e deficitar). Asa cum am spus, niciunul din jucatorii actuali ai Stelei n-are calitatile necesare unui capitan de echipa, de aceea alegerea mea a fost motivata de alte criterii. Fiind o persoana carismatica, care dispune de abilitatea de a comunica, Szekely merita sa fie capitan, ar fi un bun reprezentant al clubului.

In ceea ce-l priveste pe Banel, am ajuns si eu la saturatie .Intotdeauna l-am aparat [ omu'asta declanseaza instinctul de protectie al femeilor, nu degeaba-i number one in randul nostru :) ], insa m-am saturat de limitele lui si nu cred ca doar pentru un "pressing eficient" merita pastrat in lotul Stelei. Ii doresc un transfer reusit si succes oriunde ar ajunge!

David26.10.2010 17:57
In ceea ce-l priveste pe Banel, am ajuns si eu la saturatie .Intotdeauna l-am aparat [ omu'asta declanseaza instinctul de protectie al femeilor, nu degeaba-i number one in randul nostru :)], insa m-am saturat de limitele lui si nu cred ca doar pentru un "pressing eficient" merita pastrat in lotul Stelei. Ii doresc un transfer reusit si succes oriunde ar ajunge!

Nu am citit ceva mai trist de multa vreme.

dee26.10.2010 18:10
Nu am citit ceva mai trist de multa vreme.

trist? pai Nicolita e stelistul cu cea mai mare notorietate in randul femeilor ( nu ma refer la steliste, ci la publicul feminin in general), starneste simpatie prin naivitatea lui, e de-a dreptul fascinant prin uratenia lui, iar ghinionu-i caracteristic genereaza protectia si sprijinul nostru... ce mai, e nr.1 :-)))

red&blue_boy26.10.2010 19:23
omu'asta declanseaza instinctul de protectie al femeilor, nu degeaba-i number one in randul nostru

:(

Eu credeam ca e Argaseala! :D Nu va mai place fara mustata!

mountytoma27.10.2010 08:17
trist? pai Nicolita e stelistul cu cea mai mare notorietate in randul femeilor ( nu ma refer la steliste, ci la publicul feminin in general), starneste simpatie prin naivitatea lui, e de-a dreptul fascinant prin uratenia lui, iar ghinionu-i caracteristic genereaza protectia si sprijinul nostru... ce mai, e nr.1 :-)))

aoleu, incep sa ma intreb daca nu cumva femeile sunt de vina pentru sitiatia in care a juns tara asta. se spune ca in spatele fiecarui barbat puternic sta o femeie foarte puternica. daca romancele il au idol pe Banel incep sa ma gandesc sa emigrez in alta galaxie!

referitor la pressingul lui, ma pufneste rasul cand il vad cum isi deschide aripile cand fuge spre adversar si se opreste in fata lui cam la un metru si ceva, ca stie macar atat, ca daca se apropie prea mult e usor de depasit...

DelPiero1027.10.2010 08:52
N-am uitat, am omis intentionat pentru ca nu consider ca Szekely se poate impune, imi da senzatia de usoara aroganta, nu cred ca este iubit si respectat de coechiperi, cum e Banel, de exemplu sau cum a fost Petre Marin, Radoi, persoane non-conflictuale. Nu cred in puterea lui de a-i mobiliza verbal pe cei din jur, poate doar prin exemplul personal, pentru ca e un tip ambitios, competitiv, care are abilitatea de a-si face "meseria"cat mai bine. ( aici Banel e deficitar). Asa cum am spus, niciunul din jucatorii actuali ai Stelei n-are calitatile necesare unui capitan de echipa, de aceea alegerea mea a fost motivata de alte criterii. Fiind o persoana carismatica, care dispune de abilitatea de a comunica, Szekely merita sa fie capitan, ar fi un bun reprezentant al clubului.

In ceea ce-l priveste pe Banel, am ajuns si eu la saturatie .Intotdeauna l-am aparat [ omu'asta declanseaza instinctul de protectie al femeilor, nu degeaba-i number one in randul nostru :) ], insa m-am saturat de limitele lui si nu cred ca doar pentru un "pressing eficient" merita pastrat in lotul Stelei. Ii doresc un transfer reusit si succes oriunde ar ajunge!

Nu-l iei tu dee?Sa-l protejezi de lumea rea,care-l inconjoara,blah,blah,blah...si cand te gandesti ca a fost si capitanul Stelei,horror.Acum e Tanase,nitel mai talentat,la fel de urat,dar culmea,mai prost.Si asta cere protectie>Ce zici?Ca bomba sexy l-a lasat...

dee27.10.2010 11:49
mountytoma

aoleu, incep sa ma intreb daca nu cumva femeile sunt de vina pentru sitiatia in care a juns tara asta. se spune ca in spatele fiecarui barbat puternic sta o femeie foarte puternica. daca romancele il au idol pe Banel incep sa ma gandesc sa emigrez in alta galaxie!

ce scriu eu si ce concluzii tragi tu .N-am spus ca e idolul femeilor, am spus ca e nr.1, in sensul ca se bucura de cea mai mare popularitate dintre stelisti. Daca intrebi femeile care-i fotbalistul preferat de la Steaua, 99% iti vor raspunde Banel Nicolita. Motivele sunt diverse, de la compasiune pentru neputinta sa in ciuda stradaniei , la admiratie pt ca si-a depasit conditia sau amuzament, caci Banel in sine e un personaj unic.

delpiero10

Nu-l iei tu dee?

da-mi o echipa sa o antrenez si-l iau de la Steaua.

Oricum, am un feeling ca la iarna va parasi echipa, deci mai ai putina rabdare.

«1424344454651»