FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Banel Nicolita

«1434445464751»
mountytoma27.10.2010 13:36
ce scriu eu si ce concluzii tragi tu .N-am spus ca e idolul femeilor, am spus ca e nr.1, in sensul ca se bucura de cea mai mare popularitate dintre stelisti. Daca intrebi femeile care-i fotbalistul preferat de la Steaua, 99% iti vor raspunde Banel Nicolita. Motivele sunt diverse, de la compasiune pentru neputinta sa in ciuda stradaniei , la admiratie pt ca si-a depasit conditia sau amuzament, caci Banel in sine e un personaj unic.

aha, deci Banel Nicolita e cel mai popular cam la fel cum "Anotimpurile" de Vivaldi e cel mai popular concert pentru ca e mai simplu sa tii minte "anotimpurile" decat Sonata in re major numarul...

as vrea sa vad o echipa antrenata de tine, iti urez bafta!

DelPiero1028.10.2010 07:28
ce scriu eu si ce concluzii tragi tu .N-am spus ca e idolul femeilor, am spus ca e nr.1, in sensul ca se bucura de cea mai mare popularitate dintre stelisti. Daca intrebi femeile care-i fotbalistul preferat de la Steaua, 99% iti vor raspunde Banel Nicolita. Motivele sunt diverse, de la compasiune pentru neputinta sa in ciuda stradaniei , la admiratie pt ca si-a depasit conditia sau amuzament, caci Banel in sine e un personaj unic.

da-mi o echipa sa o antrenez si-l iau de la Steaua.

Oricum, am un feeling ca la iarna va parasi echipa, deci mai ai putina rabdare.

Stii,Gigi,cred ca are de gand sa puna de data asta un antrenor de sex feminin,ar fi o premiera absoluta,si Jiji se pricepe bine la d-astea(prime in punga,urcat pe Maybach etc.).Eu zic sa aplici.

Adrian04.11.2010 09:46
Ziarul Național, pagina 10, joi 23 decembrie 2004. Iată ce spune Banel Nicoliță, atunci la Poli AEK Timișoara, viitoarea emblemă din Ghencea și capitan de la Steaua: Vreau să devin jucator liber și să semnez cu Rapid. Este echipa pe care o iubesc și la care sper să fac carieră. Iată că visele nu au devenit realitate.

http://www.farablaturi.ro/2010/11/2-daca-d...-giule%C8%99ti/

banel.jpg

Nu a luat baiatul degeaba galben in etapa trecuta.

red&blue_boy04.11.2010 09:58

Nu se poate asa ceva...Sunt distrusi toti cei care-l au ca idol.Ce-o sa faca ei acum? :D

mountytoma05.11.2010 07:13

banele tata, nu te imbata cu apa rece... ai fost praf si in meciul cu utrecht. asa zisa pasa geniala de la golul trei a fost de fapt un sut bashit care s-ar fi dus mult pe langa poarta daca nu exista Bogdan Stancu, care stia exact cat de prost esti si ce vei face, asa ca a stiut sa iti indrepte greseala.

nu te lasa amagit de comentariile elogioase ale pupinpulistilor de la proStv, platiti de maimuta din loja sa te laude.

a venit timpul sa pleci, ai murdarit blazonul Stelei mult prea mult.

ai cele mai calduroase recomandari din partea noastra pentru a trece la Dinamo sau rapid!

Lari05.11.2010 16:07
S-a scris despre mine că sunt rapidist. Nu e adevarat, eu sunt stelist de mic copil si pot să si demonstrez. Nu e vorba că e o rusine, dar eu sunt stelist de mic copil si mă deranjează cand se scriu lucruri neadavarate. I-am si eliminat din Cupa UEFA. M-am bucurat atunci si sper să inscriu si acum.
Bogdan05.11.2010 18:02

Relax, vine cu bonurile fiscale din anii 95-01 cand isi cumpara produse promotionale cu Steaua. Normal ca poate sa dovedeasca.

mountytoma09.11.2010 10:49

ce a mai lipsit Banel Stelei la meciul cu ciorile! daca e cineva care crede ca mai rau de atat Steaua nu poate juca, stati sa vedem joi, cand vom juca din nou cu milogii. de data asta avand si noi milogul nostru in teren...

BNQ12.11.2010 13:27

Banel, să stii că mă piș din nou pe tine :mellow:

AG12.11.2010 22:18

daca nu pleci.. mori in puIa meaaa

bucicheta13.11.2010 03:39

Banel, cei cu tine, omule? Porti banderola de CAPITAN al echipei, pentru numele lui Dumnezeu!!!

Suporterii Stelei din Tara si de peste hotare se uita la tine foarte atent, si vor sa te vada activ, si inspirat, si motivindu-ti colegii de echipa sa joace la randament maxim.

Ignora nemernicii de rasisti nazisti care te cheama tot felul de nume - mare-i gradina domnului.

Concentreaza-te, si Steaua ta va straluci din nou.

Mult succes - eu am incredere in tine!

Tupac Amaru13.11.2010 06:25
Banel, cei cu tine, omule? Porti banderola de CAPITAN al echipei, pentru numele lui Dumnezeu!!!

Suporterii Stelei din Tara si de peste hotare se uita la tine foarte atent, si vor sa te vada activ, si inspirat, si motivindu-ti colegii de echipa sa joace la randament maxim.

Ignora nemernicii de rasisti nazisti care te cheama tot felul de nume - mare-i gradina domnului.

Si eu am incredere in el. Ca va retrograda FC Steaua 2003 impreuna cu protectorul lui si ca, impreuna cu co-etnicii lui si ai matale din Zabrauti, cei care populeaza tribunele la ora asta, va veti muta cu totii in Pipera, pe izlaz, acolo unde va e locul!

vlad13.11.2010 07:08

Bucicheta,cei cu tine,fiule? Respiri acelasi aer cu noi pentru numele lui Dumnezeu!!!

Toti psihiatrii din tara si de peste hotare se uita la tine foarte atent,si vor sa te vada sedat,si nerespirand,si motivandu-ti colegii de salon sa se joace cu tine,sa-ti mangaie bombonica la maxim.

Ignora realitatea si toti oamenii cu coloana vertebrala care te cheama tot felul de nume: cocalar,zabrautean,taran coclit,becaliot,cetatean - mare-i staulul Oierului.

Concentreaza-te,dispari,evapora-te,dezintegreaza-te,si Steaua noastra va straluci din nou.

Mult succes-noi avem incredere in tine ca poti gasi un pod inalt,un varf de munte,o rapa adanca!

mountytoma22.11.2010 09:57

acum Banel va prinde si mai mult tupeu. nu va mai fi impus in echipa doar de ruda lui maimuta din loja, ci si de Meme.

brandan l-a scos din echipa pe latovlevici, desi nu merita. daca il mai vad si pe bilasco in locul lui kapetanos, e clar ca suntem definitiv pierduti. de fapt, nu suntem pierduti. e sansa noastra sa nu mai reuseasca Steaua performante, si sa scapam de cioban.

daca asta e de fapt menirea reintoarcerii lui Meme la Steaua, il iert. il iert si pe Banel daca scapam de cioban. voi vorbi despre el numai cu "LUMINATIA SA"!

eu_gogu29.12.2010 20:25

Dute Dica dute ,ial si pe Banel si duceti-va (am inceput si noi sa repatriem) :steag_cruce_invers:

pcsbb29.12.2010 23:06

Abia astept ziua cand Banel nu va mai avea nici o legatura cu clubul Steaua, o sa beau singur o lada de bere de bucurie. :bananadance:

Cantitatea de bere ar putea creste direct proportional cu prostia de la club si importanta cretinilor de la Argasteala la Ciobi se poate ajunge la 3 lazi odata. Doamne ajuta! :wub:

Daniel-Ionut30.12.2010 09:19

La multi ani si un an nou fericit fanilor Stelei. Le urez ca in 2011 sa se bucure alaturi de noi

Banel Nicolita

mountytoma04.01.2011 07:27

la multi ani in amintirea noastra banele! abia astept sa incep sa numar zilele care au trecut de cand ai plecat de la Steaua! grabeste-te, 32 decembrie e prea tarziu!

Lari19.01.2011 16:07

Cel mai vechi jucator din lotul roș-albastrilor caută prin orice mijloace să nu mai ramană in Ghencea. Banel Nicoliță a fost la un pas să plece in Azerbaidjan, alaturi de Rednic, dar tratativele s-au impotmolit cand Ciobanul a solicitat un milion si jumatate de euro. Fotbalistul consideră că suma e prea mare si imploră conducerea să scadă din pretentii.

Din 2005 in curtea Stelei, Banel Nicoliță nu s-a lipit nici in această iarnă de un transfer in strainatate, desi evolutiile mijlocasului au fost de multe ori peste nota echipei. Și, paradoxal, după ce a fost adus de Mihai Stoica la Steaua de la Poli Timisoara, acum cel care il va ajuta să prindă un contract avantajos intr-un campionat strain va fi tot managerul general! După o discutie cu Meme, jucatorul a fost asigurat că i se va gasi in această iarnă o altă destinatie. "Meme a vorbit cu niste impresari pentru a-l propune pe Banel la cateva echipe. A zis că nu poate sta in Ghencea la nesfarsit si că vrea si el ceva mai avantajos", au dezvaluit surse din cadrul clubului.

Precedentul Ghionea

Înainte de a pleca in cantonamentul din Antalya, fotbalistul de 26 de ani a avut o discutie si cu conducerea, explicand că suma solicitată este exagerata "Cine dă un milion si jumatate de euro pe mine acum?! Vreau si eu o hartie, ceva, să pot discuta si eu ceva sigur si să imi gasesc ceva mai avantajos. Mi-am facut datoria pentru echipa Cum l-ati inteles pe Ghionea, m-ati putea intelege si pe mine", a fost mesajul pe care Banel l-a transmis oficialilor din Ghencea. În trecut, pe adresa clubului roș-albastru a sosit o ofertă destul de consistentă din partea celor de la Dinamo Moscova, insă tot pretentiile exagerate ale patronului au facut ca mutarea să nu se concretizeze.

19 goluri a inscris mijlocasul din Faurei pentru echipa din Ghencea

30 de prezente a bifat mijlocasul stelist la reprezentativa tricolora reusind să marcheze o singură dată

156 de partide a evoluat Banel Nicoliță in campionat, in tricoul roș-albastru

"Steaua solicită un milion si jumatate de euro in schimbul lui Banel! În conditiile astea, eu nu sunt dispus să-l achizitionez", Mircea Rednic, antrenor Kazan Lankaran

ProSport

mountytoma19.01.2011 16:26

doamne ajuta, ia-i cuiva mintile pentru ca asa sa il cumpere pe Banel...

desi tare ma indoiesc ca maimuta de la loja ii va da drumul iubitei lui!

dee19.01.2011 17:59

sper ca Banel nu citeste forumul, ar intra in depresie. Cred ca simte si el nevoia unei schimbari, de-si doreste atat de mult un transfer.

red&blue_boy19.01.2011 19:16

Du-te Banele,du-te !!!

Robert Aeroth19.01.2011 19:23
trist? pai Nicolita e stelistul cu cea mai mare notorietate in randul femeilor ( nu ma refer la steliste, ci la publicul feminin in general), starneste simpatie prin naivitatea lui, e de-a dreptul fascinant prin uratenia lui, iar ghinionu-i caracteristic genereaza protectia si sprijinul nostru... ce mai, e nr.1 :-)))

Ai scazut in ochii mei. Banel are notorietate in randul femeilor? Nu ma mai insor cu o romanca asta e clar:)

Robert Aeroth19.01.2011 19:29

Rasisti? Crezi ca nu il suportam pt ca e tigan? Ofofof, tare prost esti...

Nu esti degeaba pro Banel

dee19.01.2011 20:44

normal ca are notorietate. Spune-mi mie alt fotbalist de la Steaua mai cunoscut decat Banel? daca intrebi o femeie sa-ti spuna un stelist, 99% iti vor spune Nicolita.

Ai scazut in ochii mei. Banel are notorietate in randul femeilor? Nu ma mai insor cu o romanca asta e clar:)
«1434445464751»