Cel mai vechi jucator din lotul roș-albastrilor caută prin orice mijloace să nu mai ramană in Ghencea. Banel Nicoliță a fost la un pas să plece in Azerbaidjan, alaturi de Rednic, dar tratativele s-au impotmolit cand Ciobanul a solicitat un milion si jumatate de euro. Fotbalistul consideră că suma e prea mare si imploră conducerea să scadă din pretentii.
Din 2005 in curtea Stelei, Banel Nicoliță nu s-a lipit nici in această iarnă de un transfer in strainatate, desi evolutiile mijlocasului au fost de multe ori peste nota echipei. Și, paradoxal, după ce a fost adus de Mihai Stoica la Steaua de la Poli Timisoara, acum cel care il va ajuta să prindă un contract avantajos intr-un campionat strain va fi tot managerul general! După o discutie cu Meme, jucatorul a fost asigurat că i se va gasi in această iarnă o altă destinatie. "Meme a vorbit cu niste impresari pentru a-l propune pe Banel la cateva echipe. A zis că nu poate sta in Ghencea la nesfarsit si că vrea si el ceva mai avantajos", au dezvaluit surse din cadrul clubului.
Precedentul Ghionea
Înainte de a pleca in cantonamentul din Antalya, fotbalistul de 26 de ani a avut o discutie si cu conducerea, explicand că suma solicitată este exagerata "Cine dă un milion si jumatate de euro pe mine acum?! Vreau si eu o hartie, ceva, să pot discuta si eu ceva sigur si să imi gasesc ceva mai avantajos. Mi-am facut datoria pentru echipa Cum l-ati inteles pe Ghionea, m-ati putea intelege si pe mine", a fost mesajul pe care Banel l-a transmis oficialilor din Ghencea. În trecut, pe adresa clubului roș-albastru a sosit o ofertă destul de consistentă din partea celor de la Dinamo Moscova, insă tot pretentiile exagerate ale patronului au facut ca mutarea să nu se concretizeze.
19 goluri a inscris mijlocasul din Faurei pentru echipa din Ghencea
30 de prezente a bifat mijlocasul stelist la reprezentativa tricolora reusind să marcheze o singură dată
156 de partide a evoluat Banel Nicoliță in campionat, in tricoul roș-albastru
"Steaua solicită un milion si jumatate de euro in schimbul lui Banel! În conditiile astea, eu nu sunt dispus să-l achizitionez", Mircea Rednic, antrenor Kazan Lankaran
ProSport