Banel Nicolita este un muncitor si atat.capacitatea lui de efort putea fi exploatata la atletism.nu a fost nu este si nici nu va fi jucator de fotbal!in jocul asta trebuie sa fuga mingea pentru tine,nu tu pentru minge...
Banel Nicolita este un muncitor si atat.capacitatea lui de efort putea fi exploatata la atletism.nu a fost nu este si nici nu va fi jucator de fotbal!in jocul asta trebuie sa fuga mingea pentru tine,nu tu pentru minge...
Da, tu i-ai facut oligofreni pe utilizatori dar nu ai injurat ![]()
p.s. Vezi ca eu am inca mesajele private de la tine daca vrei sa analizam cine a injurat si cine nu ![]()
Nu, prietene. Tu vorbesti despre prietenul lui MM, Piti si altii. Din ce stiu eu Iordanescu si Ienei nu au sarit sa il pupe in fund niciodata si au pastrat niste comentarii echilibrate, caracteristice lor.
Opiniile mele au fost argumentate. Alte tale nu. Aici e diferenta. Adu niste argumente in favoarea ta si mai vorbim.
Pana atunci, tu continua sa imi trimiti injuraturi pe privat ca sa imi demonstrezi ce mare barbat esti.
Termina cu prietenul lui MM.Asa zvon a trecut muntii ca Banel este prietenul lui MM?Merge la ciauri dansante sau la un serbet de trandafiri cu Banel?
MM este om de fotbal nu prietenul lui Banel.
Da, tu i-ai facut oligofreni pe utilizatori dar nu ai injurat
p.s. Vezi ca eu am inca mesajele private de la tine daca vrei sa analizam cine a injurat si cine nu
Ai rosit, esti oripilat?Vorba lu Piti:Termina cu perversitatile.Reactionezi ca o fetita mare......
Culmea, ca el a declarat ca sunt prieteni. Da' daca zici tu, probabil ca e adevarat. Ca doar tu ai jucat fotbal cu Galca si ai facut deplasari cu Marin si Jean.Ca sa nu mai vorbim de faptul ca stii mai bine ce a zis MM chiar decat MM.
p.s. MM a fost cel care l-a adus pe Banel la Steaua pe vremea cand era jucator de perspectiva(intre timp a murit speranta). Sunt prieteni chiar foarte buni.
Bogdniho
Nu mai fa offtopic.
Fratilor, gata!
Aveti mesageria privata pentru discutii personale. Nu mai umpleti acest topic cu certurile voastre.
Bogdinho, daca ai vreo plangere, fa-o in sectiunea de Sugestii/Nemultumiri, nu aici.
p.s. MM a fost cel care l-a adus pe Banel la Steaua pe vremea cand era jucator de perspectiva(intre timp a murit speranta). Sunt prieteni chiar foarte buNI
La Steaua nu vin jucatorii pe prietenie,eventual vin pe valoare asa cred....
Nu-mi spune ca Banel mergea in cazino cu Piti la o ruleta mica din prietenie asa...
Nu stiam ca trebuie sa mergi la ruleta cu Piti ca sa ii fii prieten.
Cat despre afirmatia cum ca la Steaua nu vin jucatori pe pile si prietenii, asta e o gluma, nu?
Dorel Stoica a venit pe valoare?
Sau Cristescu si altii ca el in al doilea mandat al lui Piti?
Lasa-ne cu povesti din astea ca nu tin. Banel Nicolita a jucat fotbal pana cand a ajuns in CL. Apoi a ales sa nu mai joace. De ce? Intreaba-l pe el. Nici eu nu stiu cum un om care cetreaza bine poate dintr-o data sa uite cum se centreaza. Poate totul a tinut de antrenor. Si aici ma refer la Protasov.
Poate Protasov a reusit sa il faca sa dea 120% din ceea ce poate. Cert e ca, de atunci, Banel nu mai joaca nimic!
Cred ca nimeni nu s-ar plange daca la Steaua ar juca acum Banel de pe vremea lui Protasov. Din pacate, acum la Steaua joaca Banel cel care merge pe la emisiuni TV, care vorbeste mai mult in afara terenului, care nu mai are treaba cu fotbalul.
Eu unul sunt sigur ca acest jucator e terminat. Spun asta pentru ca am vazut ca nici bun simt nu mai are.
Acum ceva meciuri, cand era capitan, a sarit imediat sa il certe pe Emeghara pentru o pasa proasta. Asta in conditiile in care el, in acel meci, daduse doar pase la adversari si pierduse o groaza de mingi. Banel Nicolita nu mai e fotbalist. Acum e doar un cocalar.
Nu stiam ca trebuie sa mergi la ruleta cu Piti ca sa ii fii prieten.
Cat despre afirmatia cum ca la Steaua nu vin jucatori pe pile si prietenii, asta e o gluma, nu?
Dorel Stoica a venit pe valoare?
Sau Cristescu si altii ca el in al doilea mandat al lui Piti?
Lasa-ne cu povesti din astea ca nu tin. Banel Nicolita a jucat fotbal pana cand a ajuns in CL. Apoi a ales sa nu mai joace. De ce? Intreaba-l pe el. Nici eu nu stiu cum un om care cetreaza bine poate dintr-o data sa uite cum se centreaza. Poate totul a tinut de antrenor. Si aici ma refer la Protasov.
Poate Protasov a reusit sa il faca sa dea 120% din ceea ce poate. Cert e ca, de atunci, Banel nu mai joaca nimic!
Cred ca nimeni nu s-ar plange daca la Steaua ar juca acum Banel de pe vremea lui Protasov. Din pacate, acum la Steaua joaca Banel cel care merge pe la emisiuni TV, care vorbeste mai mult in afara terenului, care nu mai are treaba cu fotbalul.
Eu unul sunt sigur ca acest jucator e terminat. Spun asta pentru ca am vazut ca nici bun simt nu mai are.
Acum ceva meciuri, cand era capitan, a sarit imediat sa il certe pe Emeghara pentru o pasa proasta. Asta in conditiile in care el, in acel meci, daduse doar pase la adversari si pierduse o groaza de mingi. Banel Nicolita nu mai e fotbalist. Acum e doar un cocalar.
ai dreptate...cu Protasov chiar juca...nu mima fotbalul cum o face acum...!!!
Pro sau contra Banel nu-i nicio problema.Important este ca atunci cand antrenorul apeleaza la el sa nu fie huiduit,sa fie lasat sa joace,atat.
Da, sa joace turca, Calusarii, sarba.......sa joace cu foc, dar ii sugerez clubul Bamboo, nu pe teren ca acolo ,, joaca" degeaba!
Si sper sa fie huiduit cu foc de fiecare data cand intra pe teren, poate asa isi da si el seama ca nu are pic de valoare, dupa parerea mea nu a avut niciodata, poate asa cateva sclipiri de moment.
Nu are nici bun simt sa isi da seama ca nu mai poate face fata si trage toata echipa in jos, avem deja destule probleme si fara el in lot, el e bomboana de pe coliva!
Multe postari inutile si fara continut, in care unii de pe aici nu spun absolut nimic, dar posteaza asa din pura plictiseala!
oricum Banel este cel mai stelist dintre stelisti si de aceea il vom iubi neconditionat...
sper ca Banel sa inchida gura tuturor celor care il contesta...
Pai s-a vazut...a jucat perfect in prima repriza..iar in partea a 2a cand a fost urcat la mijloc a fost prapad pe dreapta...
Asta ziceai dupa meciul cu Liverpool.
Iar acum o dai la intors...
recunosc ca si eu eram unul dintre sustinatorii lui Banel pana la meciul cu Liverpool...insa stii cum e: in Europa se vede valoarea...si el si-a aratat-o...a fost praf...!!!
singura coincidenta e ca inscrie mai mult in propria poarta...!!!
Te-ai luat pentru Banel cu toata lumea,iar acum o dai la intors... ![]()
Va raciti "gura"de pomana,Banel este pe langa fenomenul fotbal de cativa ani incoace.Toata lumea ii lauda munca si daruirea,dar asta nu este de ajuns,obiectul muncii(mingea)ii da mari batai de cap.Daca reuseste o pasa din zece este bine,daca da un gol la zece meciuri este super si daca mai reuseste si o centrare din zece este superstar.Doar pentru alergat putem sa o punem in teren si pe Gabriela Szabo.
@bogdinho
Esti foarte alunecos amice,te schimbi de la un comentariu la altul asa cum se schimba manechinele la o prezentare de moda.
Insa omiti un lucru,nu suntem idioti!
Am inteles toate esecurile sunt din cauza lui Nicolita.Nu se poate sa-l arestam sau macar sa-l subordonam?
100 DIN 6-7 MIL DE SUPORTERI STELISTI!?CARE ESTE MINORITATEA?CARE SUNT OLIGOELEMENTELE?ORICUM NU Nicolita ESTE CHEIA INSUCCESELOR LA Steaua?
ATENTIE LA LIMBAJ EU N-AM NOMINALIZAT PE NIMENI,SINCER N-AM DE GAND SA INCEP CU TINE....
Ma refeream la suporterii de pe site-ul asta.
Viteza,disciplinat tactic,polivalent,tehnica medie(nu sare mingea din el cum lasa unii sa se inteleaga),forta,poate scoate adversarul direct din joc prin viteza,are executii spectaculoase,apare la finalizare.Puncte slabe:jucator de moral,uneori pierde in cascada multe baloane,alterneaza centrarile bune cu unele penibile,nu are viziune de ansamblu asupra jocului,dispare uneori din joc,datorita moralului oscilant uneori da impresia ca este rudimentar.
Termina cu pupatul in regiunea fesiera chiar daca iti place s-o faci......
Chiar spune-mi si mie ce fumezi frate ca vreau si eu. Pana una alta Adrian ti-a demontat cu argumente tot ce ai zis tu aici. Tu ai venit doar ca e apreciat de x sau de y. Hai si cu alte argumente care sa-ti sustii ce ai zis mai sus.
Ma refeream la suporterii de pe site-ul asta.
Chiar spune-mi si mie ce fumezi frate ca vreau si eu. Pana una alta Adrian ti-a demontat cu argumente tot ce ai zis tu aici. Tu ai venit doar ca e apreciat de x sau de y. Hai si cu alte argumente care sa-ti sustii ce ai zis mai sus.
Eu n-am facut deca sa-l descriu pe Nicolita asa cum il vad eu sau unii oameni din/de fotbal.Baiatul ala n-a demontata nimic,a spus doar ca nu este asa la ce spun oamenii de fotbal.Ceva de genul :eu spun ca este rosu,iar el spune n-ai dreptate!este negru!
Daca eu nu spuneam ca este negru,el spunea ca este rosu,doar atat.
La cat pesimis aveti in voi,chiar imi pun o intrebare voi sunteti o generatie EMO?
Ai dat-o in astea cu oameni de fotbal. Ce tare esti. Personal o sa fac o statistica cu pasele bune ale lu Nicolita in fiecare meci. Pase bune, gresite, greseli, adversari depasiti, dribling si ce mai tine de un jucator.
Suntem generatia aia dreapta, de nu stam drepti si zicem: Da sefu!
Nu vrei sa ne batem in generatii?Eu pe vremea mea stateam cu Tolontan cu orele pe telefon,sa-l trag de maneca atunci cand scria urat de Steaua,ma certam telefonic la realitatea cu zagarniuc cand vorbeau urat de MM.Corespondam ironic pe mail cu Decebal Radulescu lundu-l la tot felul pentru mizeriile scrise despre Steaua,am aparat tot timpul imaginea Stelei pe la radio sport total fm,uneori chiar din studio in emisiune la Safta.Toate astea nu conteaza daca Steaua joaca fotbal,pentru ca in peluze peste 10 ani vor fi altii,si altii pentru ca asa este normal sa fie.
esti off-topic. Sincer, putin ma intereseaza ce ai facut tu!
esti off-topic. Sincer, putin ma intereseaza ce ai facut tu!
parca tu spuneai de antrenorul ala de 1,2 mil de la Vaslui......
Ma insel?
Nu, nu sunt eu ala. Nu`mi place antrenorul de la Vaslui, doar ca omul are un contract beton.
Iarasi esti off-topic. Ultimul avertisment.
@Domnul cu
Daca am inteles eu bine esti doctor,uman sau veterinar nu prea mai are importanta.
Respect parerile tale,asa cum le respect si pe cele ale altor useri,dar de aici si pana a face parte din tabelul,nu stiu cui,cum ca am fi nestiutori in ale fotbalului,doar pentru ca "noi" il vedem pe Banel asa cum este,mai putin fotbalist si mai mult atlet,este distanta mare.
Tu ai parerea ta,de doctor,noi cu mai putina scoala avem alta parere,ce poti face?O operatie pe laba piciorului lui Nicolita,pentru biciclete reusite?De ce nu-l chemi pentru o evaluare completa,fizica si psihica,la cabinetul tau?Asa o sa poti sa-ti faci o idee,cat de cat clara,asupra calitatilor acestui jucator!
Incerci,pe diferite cai,sa dai de inteles ca noi nu stim ce inseamna fotbalul,ca tu esti marele cunoscator in ale sportului cu balonul rotund.
Gresit!
Avem dreptul la opinie,asa cum o ai si tu,insa nu mai pune palma,caci vei ramane cu ea gaurita!
Adrian(desi nu sunt intru' totul de acord cu el.)are oarecum dreptate,nu aduci argumente clare.
Eu nu sunt un pusti di Targoviste,deci nu ma poti banui de "alunecus",si spun tot timpul ce am de spus:Banel nu are ce cauta in echipa Stelei!!!!!!!
Este punctul meu de vedere!
ps:de ce in loc de cu apare cu???
@ Clausblaus
Bai te rog sa ai mai mult respect pentru DOMNUL cu, ca este o celebritate........nu ca noi ,, muritorii de rand".
Cica vorbea cu Tolontan la telefon sa nu mai scrie de Steaua de rau:)))))), alta data zicea ca a fost ani de zile in peluza ( eu sper ca nu in a noastra ), VEDETA FRATE, nu asa!!!!
Maine poimaine ne povesteste cum statea el la bere cu Valentin Ceausescu inaiante de vreun meci important......sau nu, mai bine ca a fost unul din membrii fondatori ai clubului...mai stii?!!
)) Te doare capul!
Azi zice una, maine alta, nu se poate hotari ce rol a jucat el in istoria clubului......eu sunt sigur ca unul FOARTE IMPORTANT!!!!!
Viteza,disciplinat tactic,polivalent,tehnica medie(nu sare mingea din el cum lasa unii sa se inteleaga),forta,poate scoate adversarul direct din joc prin viteza,are executii spectaculoase,apare la finalizare.Puncte slabe:jucator de moral,uneori pierde in cascada multe baloane,alterneaza centrarile bune cu unele penibile,nu are viziune de ansamblu asupra jocului,dispare uneori din joc,datorita moralului oscilant uneori da impresia ca este rudimentar.
Termina cu pupatul in regiunea fesiera chiar daca iti place s-o faci......
viteza - si-a cam pierdut-o si pe asta, de-asta faulteaza asa de des acum
disciplinat tactic - pai la cat il duce mintea, e clar ca nu face decat ce i se spune. tii minte cum striga "STOP" tot stadionul pentru Forrest Gump?
polivalent - intr-adevar, e cel mai prost pe toate posturile, oriunde l-ai pune tot aia face
tehnica medie - daca la calculul mediei intra si babele si cei care nu au dat vreodata cu piciorul in minge, atunci da, Banel se apropie de aceasta medie
forta - ma indoiesc ca poseda, cade de multe ori cu aripile deschise in lateral cersind fault si nu obtine nimic, deci...
pierde in cascada multe baloane - asa e, le pierde de la primul pana la ultimul. uneori, mai greseste si mingea trimisa de el ajunge unde trebuie
viziune de ansamblu asupra jocului - asta e o gluma, el nu stie nici la ce poarta trebuie sa dea gol!
rudimentar - nu, asta nu! este perfect, dar perfect paralel cu fotbalul.
si daca tot o tii cu oligoelementele alea, iti recomand un medicament sa te faci bine. ii zice arsenic parca :-)
daca nu merge, incearca cu chestia aia cu care s-a facut bine madalina manole.
Cand s-a facut schimbul acela cu ,,Urziceniul"speram ca poate vom scapa de el,dar,se pare ,faptul ca ,,sifoneaza" tot din vestiar la ,,nea jjjj"a cantarit mai mult.