Un gol superb ... Poate totusi Bostina nu si-a spus ultimul cuvant la Steaua ![]()
Un gol superb ... Poate totusi Bostina nu si-a spus ultimul cuvant la Steaua ![]()
nu ştiu de ce Olăroiu nu-l mai ia nici măcar rezervă...şi i se simte lipsa...dacă aduci doar oameni noi echipa se va tăia ca maioneza...
chiar imi pare rau de acest jucator, e clar ca va parasi Steaua...el nu mai e dorit de conducere ! sa ne amintim cum a jucat anul' trecut in UEFA si ca era un excelent executant al lov libere si al cornerelor Pacat!
Da, la prima vedere pare sa fie trecut pe linie moarta. Asta daca nu cumva are probleme de sanatate. Vom vedea in iarna ce se va intampla. In cazul in care pleaca, singurul jucator cat de cat tehnic de la mijloc ramane Cristocea. In aceste conditii, probabil ca Bostina va fi inlocuit cu un jucator cu profil asemanator.
Probabil ca va pleca de mana cu Carlos. Gigi Becali a facut cateva referiri la viata extra-sportiva a acestora, si s-a declarat nemultumit de prestatiile lor in teren. S-a vazut ca de cate ori a intrat in teren Bostina a incercat sa dea satisfactie conducerii, insa nu prea a reusit.
Personal, nu inteleg de ce Gigel Coman joaca iar Bostina nu e trecut nici pe lista de rezerve.
Nu cred ca viata extrasportiva ar trebui sa fie unicul criteriu de selectie. Asta nu inseamna ca incurajez jucatorii cu o viata extrasportiva bogata. In primul rand trebuie analizat jocul prestat pe teren.
el nu e trecut pe foaie dintr'un motiv f simplu:nu mai e dorit de Gigi ... si asta se datoreaza si vietii extrasportive, sincer nici eu nu sunt de acord ca viata din afara terenului sa fie un criteriu de selectie .... la asta se adauga si forma mai putin buna din ultimele meciuri ... sa nu uitam ca anul' trecut Bostina era preferatu' lu' Gigi ! da' el nu e primu'caz de genu' asta (vezi Cristea...) !
Bre,de unde si pana unde viata extrasportiva? ce tot o lalaiti atata cu viata de noapte a lui Bostina,are unul dintre voi dovezi ca isi pierde noptile prin baruri ? Ba baietilor,ca sa stiti un lucru...anul trecut cand era in forma sa stiti ca vizita barurile foarte des :wink:
Vorbiti in necunostiinta de cauza si cel mai grav,vorbiti mult.
esti marfa sa mor eu pacat insa ca ai ghinion a fi la noi in acelasi timp cu Olaroiu.lasa-i sa joace ei cu prasta aa decoman si proasta aia mai lunga de ov Petre-tu gasestti alta echipadaa vrei in cupele europene la anul. Cu Olaroiu...e vai eoi. Succes unde te duci.
din cate vad eu vor sal schimbe pe Gabi cu petarada de olah
Eu unu mia ajuns pana peste cap de colonia Poli la Steaua daca acolo nu da rezultate ce vrea asta frate sai aduca aici ? aia ii dau asa de prosti ? Ce se va intampla cu echipa noastra nu stiu
.... Fara pulisti la Steaua trebuie sa zicem NU ! ei chiar nu vad ca Gigel conan nu are loc la noi ? doar un cotonogar il dai pe Cristea pentru cine ? acu il dam si pe singurul dribleur de la noi ... probabil o sa ajungem returu asta cu 16 egaluri
nu stiu ce ziceti voi da eu sunt enervat la culme de Olaroiu care il loc sa ceara jucatori adevarti isi ia toti copii de suflet care nu dau randament ... Steaua nu e Poli Domnule Olaroiu
Sa-l fereasca Dumnezeu sa-l dea pe Bostina pentru OLAH ar fi cea mai mare prostie.
Da-o naibii dar nu vede Oli asta ca Coman si Ovidiu Petre nu sunt de Steaua si mai aduce unul.
Chiar mi-e frica de un schimb Bostina - Olah!
ganditiva ca bostia e singuru care stie sa dribleze de la noi ! si el il vinde ... doamne fereste eu nu vreau sa fie sa aduca jucatori sh ... care nu merg la alte echipe da aici la cea mai buna
pentru ca Bostina este singurul jucator de la noi cu apitudini de conducator de joc. daca cei din conducere i-ar insufla incredere, si nu i-ar da in cap mereu, am avea un brazilian in echipa, nu ar mai fi nevoie sa cumparam unul. dar din transferuri ies comisioane, deci trebuie sa avem transferuri, nu? si de la noi, si catre noi!
Bostina, alaturi de Cristocea, Dica si Thereau sunt singurii care stiu cu jocul perfect....
Mijlocasul stânga al Stelei, Gabriel Bostinã, fostul favorit al patronului Gigi Becali, dar aflat acum în dizgratia acestuia ar putea pleca la penultima clasatã din Franta, OGC Nice. Dorit de mai multe echipe din campionatul intern, printre care Universitatea Craiova si de cãtre fostul sãu coleg, Dorinel Munteanu, la FC Arges, Bostinã ar prefera un contract afarã. Impresarul sãu, Dumitru Tudor, a declarat cã va trimite mâine francezilor un DVD cu evolutiile mijlocasului stelist si, în functie de interesul pe care îl va stârni acesta, se vor aseza la masa negocierilor.
Sursa : Prosport
Urmeaza probabil Banel.
Pacat de Bostina, intr-adevar. In mod sigur era printre cei mai tehnici jucatori din Liga I, pacat ca acum, la Steaua nu se pune mare pret pe psihicul jucatorilor. Poate de aceea era unul din jucatorii nostri cei mai buni in era Protasov.
Daca tot trebuie sa plece, sper sa se realizeze transferul la Nice.
Mi se pare foarte curios ca tocmai jucatorii care i-au fost dragi cu ceva timp în urma,au devenit acum indezirabili în curtea Stelei.
Asta e problema veche, Virgil. Vezi cazurile Florentin Dumitru sau Cristea din trecut... ![]()
ar trebui sa i se mai acorde o sansa pt k este un jucator foarte bun, dar cu Becali...vb ta Virgil - taie in carne vie. Bostina este cel mai tehnic jucator din Romania
Daca nici jucatorul nu isi mai doreste sa continue la Steaua este spre binele ambelor parti ca eventualul transfer sa aiba loc. Eu unul sper sa plece in strainatate si ii doresc tot binele din lume pe toate planurile pentru munca depusa la Steaua.
da, ai si tu dreptate dar am pierde un jucator foarte bun...
un jucator bun dar nu important. Il avem acolo pe Cristocea si Ochirosii+ Croitoru si Nicolita care pot juca si pe stanga
Hai ma ca Ochirosii nu are fata de Liga 1 momentat, mai trebuie 1 an , 2 la el...
Nu are fata de Liga 1 pentru ca nu i se da credit. Si la Dinamo erau cativa jucatori care nu aveau initial fata de Liga 1, dar Rednic le-a dat credit si nu cred ca regreta.
Care? Inafara de RADU Stefan, care oricum are 21 de ani fata de 17 a lui Razvan, nu mai e nimeni care sa joace constant, si bine.
Ar mai fi si Ropotan...nu s-a bucurat de increderea acordata lui Radu Stefan, dar a fost utilizat atunci cand Margaritescu nu era in teren.
Bostina este genul de jucator care nu are evolutii constante,exact genul de jucator de care Steaua nu are nevoie.In ultimele zile se vehiculeaza ca gruparea Nice este interesata de serviciile romanului si este dispusa sa ofere 1 milion de euro pentru transferul acestuia.Parerea mea este ca ar trebui lasat sa plece pentru ca el nu prea mai are ceva de demonstrat,si in plus Steaua va face o afacere buna avand in vedere suma transferului.