FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Gabriel Bostina

«12347»
bebeto17.10.2005 10:18

acum un an doi nu eram prea incintat de ,,plostina'':), cum ii ziceam eu,dar din returul trecut si in special din noul sezon ma incinta efectiv cum joaca.dupa mine el,Radoi si Ghionea sunt singurii la ora actuala care merita sa fie titulari la nationala.ar mai fi si Dica,dar din pacate el nu prea e constant deocamdata.referitor la neaga,intradevar a fost cea mai mare timpenie facuta de Becali.macar daca-l vindeau naibi in europa,i-l mai vedeam la nationala,dar asa si-au batut efectiv joc de el.oricum e clar ca avem nevoie de transferuri destepte la iarna ca vorba aceea,la noi daca se accidenteaza 2-3 jucatori,suntem in pom.n-ati vazut ieri ca desi conduceam,Protasov nu a indraznit sa faca schimbari decit in minutul 85.FORZAA Steaua!!PE EI PE MAMA LOR DE FRANCEZI IMPUTITI!:)

I.N.Money17.10.2005 12:40

Revenind la Bostina...este imbucurator ca jucatorii de la Galati au dat satisfactie:Bostina,Ghionea,Iacob...etc.

Anonymous17.10.2005 12:46

Hai sa il lasam pe Neaga...Oricum fara semnatura lui nu putea pleca de la Staua...O fi Jiji vinovat insa si Neaga are partea lui de vina...insa ramane in inima noastra si trebuie sa ii multumim pt ce a facut la Steaua...

Despre Bostina???...Nu stiu voua dar mie mi-a placut intodeauna...are clasa de mare fotbalist si foarte elegant cu migea la picior...insa mai are de pus multe la punct...

<admin edit>

Postarea de mai sus apartine userului FanSteaua4Life. Din cauza unor probleme tehnice (rezolvate intre timp) nu a aparut numele utilizatorului. Scuze.

</admin edit>

zarboss17.10.2005 18:01

da dar poate nu ii placea felul in care ramanea la Steaua si de aia poate a semnat...

poate afost constrans de situatie

SteauaToronto20.10.2005 22:35

Baiatul asta ma uimeste la fiecare meci! Bostina va deveni un mare jucator! El a facut Golul lui Dica(primul) si paseaza decisiv(ocazia lui Nesu din a doua repriza)!

BRAVOO Bostina ! TOT ASA!

zarboss27.10.2005 17:03

da dovada .. ca are talent...lucru care pana acum nu prea s-a vazut... merge bine si el in ultima perioada

I.N.Money30.11.2005 20:27

Mare mester al mingiei Bostininho.... :wink: saracii suedezi...ii compatimesc :lol:

Bogdan4Steaua30.11.2005 23:54

Becali l-a comparat azi cu Ronaldinho. :lol:

Sigur, pastrand proportiile, Bostina are talent si azi nu a facut un meci rau. Chiar mi-a placut.

Motanu D01.12.2005 06:14

Pacat ca a facut un lucru pe care nici Ronaldinho nu-l face: a tinut mult mingea cand nu trebuia.

Daca juca mai simplui si mai direct poate ca era mai eficient. Nu a jucat rau cu suedezii dar nici n-a facut un meci mare.

redandblue01.12.2005 06:14

dc ar da drumul la minge putin mai repede Bostina ar juca si mai bine...

dbd01.12.2005 15:16

de la ce echipa a venit Bostina ? ...

in rest se vede ca are talent ..si deabia a inceput sa iasa la suprafata !

redandblue01.12.2005 15:18

dc nu ma insel eu Bostina a venit de la GAlati...

dbd01.12.2005 15:21

are talent tipu...dar mai trebuie expluatat...

redandblue05.12.2005 13:04

bravo Bostina......superb golul!

dbd05.12.2005 13:23

scuza-ma red19 dar ai gresit ...ala nu a fost gol...ci eurogol... :lol: 8)

oricum bravo Bostina...tine-o tot asa...

sorin_77705.12.2005 18:46

Bostina a jucat foarte bine per ansamblu in acest tur, cred ca a facut cel mai bun tur din cariera lui... Daca stau sa analizez nu e prima data cand ne scoate din rahat. A facut-o si la Jiul...

raducelbun10.01.2006 11:36

O singura carenta are baiatul asta. Este prea moale, nu are vana.

A facut un tur bun dar imi este teama ca nu va fi la fel si in retur. Nu stiu de ce dar am impresia ca este tipul de jucator care se multumeste cu putin. Poate ca venirea lui Cristocea sa-l motiveze si mai mult. ii doresc mult succes!

FANATIK RED-BLUE24.02.2006 18:58

Date oficiale:

Data nasterii : 22.05.1977

Locul nasterii : Gura Vaii - Mehedinti

Nr tricou : 11

Email : G***@***

Debut in divizia A : 07.308.1999

Jocuri in divizia A : 163

Jocuri la Steaua : 81

Jocuri in sezonul curent : 15

Cartonase galbene in sezonul curent : 0

Cartonase rosii in sezonul curent : 0

Minute jucate in sezonul curent : 1255

Goluri marcate : 17

Goluri marcate pentru Steaua : 15

Goluri marcate in sezonul curent : 3

Selectii la echipa nationala : 0

Goluri marcate pentru echipa nationala : 0

andrei_8708.03.2006 23:18

cand a venit in Ghencea,la inceput nu-mi placea.

a inceput sa-mi placa la un meci cu Ceahlaul in Ghencea, in ultimu an al lu Piti (am batut 2-0).

at1ci am vzut ce tehnica are si mereu am sustinut ca nu are concurent pe banda stanga (asta pana l-am vazut pe Cristocea).

stiu ca sta undeva langa liceul moisil.

chiar mai stiti si alte adrese, numere de telefon ale jucatorilor sau ceva?

sergiu_titan15.03.2006 07:16

In tur a fost, meserias sigurul jucator care poate rivaliza cu ronaldhinio pe stanga in Europa insa cred totusi ca brazilianul are un pic de viteza peste Gabi. Nu imi place in acest retur de campionat nu mai joaca ce juca insa lui am auzt ca ii plac blondele 8O ...deci avem ceva in comun.

Revino-ti te rog!

iancu dragosh15.03.2006 10:35

cu Olaroiu cel mai slab randament il dau jucatorii cei mai tehnici din lotul Stelei: Dica so Bostina. Trebuie sa intelegem ca orice echipa aqre 1, 2 jucatorii care fac cu predilectie faza ofensiva, singura sarcina fara minge a acestora ramanand presingul (exact ca in perioada Oleg). Va rog sa faceti acest exercitiu si o sa vedeti ca fiecare echipa mare are astfel de jucatori

sorin_77716.03.2006 13:51

Bostina ar avea sansa sa isi desfasoare jocul care il stie cel mai bine deseara... Daca Oli i-ar da mai multe sarcini ofensive, Bostina poate fi jucatorul cheie din echipa noastra...

Virgil16.03.2006 14:41

Cu conditia sa nu se mai apuce sa dribleze la nesfarsit si sa piarda mingea.Asa cum a facut-o deseori in meciul tur cu Betis.

sorin_77716.03.2006 17:56

Spatiile care le vor lasa spaniolii, pentru ca vor lasa mai mult, sunt clar mai lesne de utilizat de Gabi... ar putea lesne intra si in combinatii cu Dica...

DTP-Ludacris30.03.2006 23:36
Cu conditia sa nu se mai apuce sa dribleze la nesfarsit si sa piarda mingea.Asa cum a facut-o deseori in meciul tur cu Betis.

imi place cum suteaza...stie cu mingea...dar cand ajunge la corner....nu o centreaza...se intoarce....sau incearca vreun dribling si o pierde..oricum..e talentat :lol: BOSTINHO :lol:

«12347»