Bostina e un jucator de valoare... pacat ca nu mai da randament... poate ca are nevoie de un transfer!
Becali nu ar trebui sa se poarte asa cu el... nu are dreptul sa-l judece!
Bostina e un jucator de valoare... pacat ca nu mai da randament... poate ca are nevoie de un transfer!
Becali nu ar trebui sa se poarte asa cu el... nu are dreptul sa-l judece!
Formatia elena Xanthi a obtinut semnatura stelistului Gabi Bostina. 150.000 de euro este suma platita de greci pentru mijlocasul stelist. Acesta va primi 100.000 de euro la semnatura si 150.000 de euro pe an, conform Tvr 1.
A fost transferat la Dinamo!
Este foarte bine ca ii intarim pe "prietenii de-o viata". Poate nu ar fi tocmai rau sa il transferam si pe Jiji acolo, sa se ocupe cu aprovizionarea cu lapte de oaie.
Gabriel Bostina, un jucator foarte tehnic, din pacate pentru el nu a stiut sa profite la maximum de acest talent.
Inca un stelist adevarat a plecat din Ghencea. Pacat. Dupa MM si Oprita, a plecat si Gabriel.
Sper ca si alti stelisti adevarati sa plece, cum ar fi: Baciu, Banel, Lovin... si cel mai mare stelist: Giginhio!
P.S.: Faza cu stelisti adevarati a fost un pamflet si trebuie tratat ca atare.
Se face o diferenta dintre cum a plecat Oprita si Bostina... Oprita - "dinamovist de mic" / Bostina - "nu am tinut nici cu Dinamo nici cu Steaua, dar la Steaua am invatat performanta si profesionalismul"... "nu stiu cum vor primi suporterii Stelei asta (ca vrea sa marcheze impotriva Stelei)", adica, inca se mai gandeste totusi la noi... cred ca totusi Bostina a fost fortat de imprejurari sa semneze cu Dinamo... parerea mea... era amenintat de Il Ciobandante ca nu mai prinde echipa, si nu se mai putea transfera nicaieri in strainatate...
Vai ce stelist e Bostina... tot tradator e, nu ii mai cautati scuze mizeriei!
[...]
mie unul mi-a placut Bostina mereu. dribla si pasa cum nu o face nimeni din echipa de azi a Stelei. sper sa nu ne faca sa regretam ca l-am pierdut tocmai in meciul nostru cu cainii!
Nu cred. Dupã câte vãd, Boștinã nu prea mai are mare lucru de spus în fotbal. A terminat benzina. Poate prea repede. La fel ca și Fl. Dumitru, Falemi, Cl. Rãducanu...
dca iubea asa de mult Steaua Bostina jcua la echipa a2-a cum a jucat Neaga si nu pleca la javre
dca iubea asa de mult Steaua Bostina jcua la echipa a2-a cum a jucat Neaga si nu pleca la javre
Gabi Bostina a fost aruncat afara de Gigi Becali, el nu ar fi plecat. sper din toata inima sa nu joace impotriva noastra poimaine!
altfel, ii doresc mult succes, mai ales daca reuseste sa plece de la caini, unde este sapat sistematic de pulhac, margaritescu, ropotan, etc
eu unul l-as lua inapoi la Steaua!
ªi ce sã facã la Steaua? Lui Boștinã i-a trecut timpul.
ªi ce sã facã la Steaua? Lui Boștinã i-a trecut timpul.
imi doresc sa ai dreptate, doar pana trece meciul de duminica cu cainii!
Un talent incontestabil dare ,insa,s-a oprit la jumatatea drumului.A considerat ca este de ajuns sa ai talent pentru a juca fotbal si a uitat sa munceasca.Nu a fost indepartat din lotul Stelei.S-a exclus singur in urma vietii nesportive si a automultumirii.Nu a reusit si nu va reusi niciodata sa iasa din mediocritatea ce l-a cuprins chiar daca,uneori,incanta cu un dribling sau cu o executie fina! Este totusi prea putin pentru a-l face regretat in Ghencea.
Un talent incontestabil dare ,insa,s-a oprit la jumatatea drumului.A considerat ca este de ajuns sa ai talent pentru a juca fotbal si a uitat sa munceasca.Nu a fost indepartat din lotul Stelei.S-a exclus singur in urma vietii nesportive si a automultumirii.Nu a reusit si nu va reusi niciodata sa iasa din mediocritatea ce l-a cuprins chiar daca,uneori,incanta cu un dribling sau cu o executie fina! Este totusi prea putin pentru a-l face regretat in Ghencea.
dribling, executii fine? dar pasele lui de gol? atacantii Stelei au ajuns mult mai rar singuri cu portarul de cand nu mai e Gabi sa le paseze acolo unde trebuie...
eu sunt unul care apreciaza mult mai mult o pasa de gol decat un gol!
pe mine nu
nu concep cum un jucator ar putea sa evolueze la Steaua si la Dinamo pe parcursul carierei lui, ce sa mai zicem de un transfer direct? ![]()
[...] Fotbalistul "cainilor" a comentat si reactia fanilor dinamovisti, care l-au taxat pentru că nu a vrut să strige contra fostei sale echipe Steaua. "Ce, trebuia să merg? Am 33 de ani, imi era jenă față de cei care se uitau la TV, era foarte usor să o fac. Nu inteleg de ce suporterii cred că i-am dezamagit. Eu iubesc Dinamo in felul meu, nu pot injura echipa unde am fost, ca să-mi arat afectiunea față de Dinamo, nu aș injura nici Dinamo dacă aș pleca de aici. Nu mă abat de la principiile mele". [...]
gsp
super caracter, baiat finut si profesionist, respect Gabi
Aceeasi atitudine a avut-o si Bogdan Stelea pe cand evolua la spurcati.
Respect Gabi Bostina!
Si Dennis Serban, pe cand evolua la Rapid...
Respect Bostina, a fost unul din favoritii mei cand juca la Steaua si nu il condamn ca s-a dus la spurcati.