FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Gabriel Bostina

«14567»
CebaLaur18.04.2007 21:37

Unde o fi fost Bostina aseara ca azi dormea pe banca de rezerve si pe teren.

axl2319.04.2007 11:56

Pe mine m-a socat un pic look-ul lui, parca era adunat de pe drumuri, un biet homeless. Pe bune. Ce freza!!!

c.ronaldo1719.04.2007 11:57
Editat. Invata sa scrii. Moderatorii

Si-a revenit, joaca la fel ca etapele precedente.

mountytoma22.04.2007 10:43
A jucat Bostina astazi? :? :roll:

Cu iasiul a cam fost singurul care a jucat. doua pase de gol ideale pentru unul atat de injurat...

E clar ca nu poate juca in aceeasi echipa cu Elton si antrenati de Olaroiu!

Cand oare va incepe sa joace Steaua?

Wally22.04.2007 11:35

Steaua va incepe sa joace cand vor pleca urmatorii: Olaroiu in primul rand, Lovin, Gigel, Baciu, Saban, Iacob si cand vor reveni urmatorii: Ghionea, Dica, Thereau

Bogdan4Steaua22.04.2007 12:13

Din nou imi vine sa imi iau campii. Ce aveti oameni buni cu Saban? Meciurile jucate de acesta pot fi numarate pe degete. A facut un meci bun la Kiev, unul slab cu Real(in fata lui Robinho) si 2-3 meciuri bunicele in campionat. Ar mai fi de mentionat meciul cu Otelul din Cupa, meci in care a avut doua interventii salutare. Hai sa il dam afara pe Saban, dar sa il pastram pe Stancu, jucator care ne-a mancat in meciul tur cu Poli Iasi, in retur cu Vaslui, cu Bistrita, iar aseara, in 10 minute a reusit "performanta" sa faca mai multe erori decat a facut P. Marin in 10 meciuri.

axl2322.04.2007 12:18

Da, si eu am o parere buna despre Saban, a prins unele meciuri bunicele, imi place ca urca in atac, ar fi o solutie bunicica daca ar fi folosit ca mijlocas, am inteles ca are valente pentru postul asta.

Wally22.04.2007 12:38
Din nou imi vine sa imi iau campii. Ce aveti oameni buni cu Saban? Meciurile jucate de acesta pot fi numarate pe degete. A facut un meci bun la Kiev, unul slab cu Real(in fata lui Robinho) si 2-3 meciuri bunicele in campionat. Ar mai fi de mentionat meciul cu Otelul din Cupa, meci in care a avut doua interventii salutare. Hai sa il dam afara pe Saban, dar sa il pastram pe Stancu, jucator care ne-a mancat in meciul tur cu Poli Iasi, in retur cu Vaslui, cu Bistrita, iar aseara, in 10 minute a reusit "performanta" sa faca mai multe erori decat a facut P. Marin in 10 meciuri.

Intr-adevar a jucat putin, iar atunci cand a jucat nu a fost mai slab decat media echipei, poate doar cu Real, insa atunci cand nu joci nu ai cum sa progresezi...nici eu nu inteleg de ce nu e folosit, iar in conditiile astea ar fi mai bine sa plece decat sa frece banca la noi...personal cred ca e peste Stancu, insa din pacate nu fac eu echipa...

Dragoshel22.05.2007 11:06

La multi ani si sper sa revii la forma care te-a consacrat si sa ne traiesti

c.ronaldo1722.05.2007 12:32

La Multi Ani! Cred ca o sa-ti faci ziua la un bar ceva...

se7en22.05.2007 14:12

Cam scumpa berea prin Italia, prilej bun pentru a reveni in tara! :twisted:

Wally22.05.2007 16:47

La multi ani, Gabi!!!

Bogdan4Steaua22.05.2007 16:56

La multi ani, Bostina!

cornisa5802.06.2007 12:34

Totusi, la Gloria Buzau? E prea de tot, eu zic ca trebuie sa i se dea înca o sansa... a facut si lucruri bune la echipa. steagsahmic

c.ronaldo1702.06.2007 12:34

Prea multe sanse i s-au dat lui Bostina.

Bogdan4Steaua02.06.2007 12:58

Bostina are nevoie de un transfer in strainatate. S-a plafonat la Steaua, nu mai are motivatie. Solutia Gloria Buzau nu mi se pare viabila.

axl2302.06.2007 14:24

Gabi are nevoie de o discutie parinteasca cu cineva matur, cu experienta fotbalistica si de viata, care sa-i bage mintile in cap (Adi Ilie?!). Sau poate are nevoie sa se indragosteasca.

Za Best02.06.2007 14:38

Pacat de el! Un jucator cu tehnica lui ar fi trebuit sa fie titular la Steaua! Din pacate, e prea boem...

blindica02.06.2007 18:16

Din pacate pentru Bostina, concurenta este foarte mare si-n sistemul lui Olaroiu cu 3 inchizatori contra celor care retrogradeaza se pare ca n-are loc. (Vezi Para, Lovin, Petre vs FC National).

c.ronaldo1703.06.2007 09:13

@blindica

Uh, era sa ma inec. Sau mai rau, sa fac un infarct. Sa mor de inima, nu alta.

3 inchizatori contra celor care retrogradeaza se pare ca n-are loc. (Vezi Para, Lovin, Petre vs FC National).

Da, doar ca Para era pe Banca. Inchizator de vise pentru altii. Si nu uita, ca si Dica, Elton, Iacob, Badea, Croitoru si Cristocea au jucat toti inchizatori. Si Cernea in fata lor.

simonaR23.07.2007 12:25

Iti multumim, Gabi Bostina! Pentru ca la meciul cu Charleroi ai demonstrat ca esti OM. Stiu ca s-ar putea sa fii dat la o parte de catre ciobanul care isi imagineaza ca e si antrenor pentru ca nu l-ai omorat tu in bataie pe suporterul turbulent, cum am vazut ca asteapta marea majoritate... ai raspuns la violenta cu un gest extraordinar de umanitate si doar niste sclavi cum sunt cei de genul tribunei 1 ar putea vreodata considera ca ai procedat gresit... nu vreau sa justific faptele suporterului, dar un abonament de 2 milioane la tribuna a 2-a poate constitui o suma enorma pentru foarte multi... interzicerea abonamentelor la peluza a fost poate cea mai mare greseala a patronului si asta va duce la multe alte asemenea manifestari... iar gestul ciobanului de a se ridica pentru a incuraja oamenii sa cante a fost o sfidare nemaipomenita fata de cei care ii umplu buzunarele cu sume imense(cum au fost preturile biletelor de anul trecut din UCL)... Suporterul nu a vrut sa-l loveasca pe portarul lui Charleroi... gestul lui lovea obrazul altcuiva.... dar ce sa inteleaga cei care vor sa vina la stadion "cu copii"... copiii trebuie dusi in parc, nu pe stadioane... in numele celor care iubesc acest club, indiferent de cei care stau la oficiala... ITI MULTUMIM!

forever_STEAUA23.07.2007 12:50

@simonaR

Poftim?! Gestul lui nu lovea nici un obraz. El nu avea ce cauta pe teren! Pe ce lume traiesti?

Bostina a gresit! In loc sa isi vada de fotbal se baga unde nu ii fierbe oala!

MadFroG29.07.2007 20:32

S-a lasat cumva de fotbal? Ca nu-l mai practica de vreo 2 ani!

mirceaor30.07.2007 07:52
Iti multumim, Gabi Bostina! Pentru ca la meciul cu Charleroi ai demonstrat ca esti OM. Stiu ca s-ar putea sa fii dat la o parte de catre ciobanul care isi imagineaza ca e si antrenor pentru ca nu l-ai omorat tu in bataie pe suporterul turbulent, cum am vazut ca asteapta marea majoritate... ai raspuns la violenta cu un gest extraordinar de umanitate si doar niste sclavi cum sunt cei de genul tribunei 1 ar putea vreodata considera ca ai procedat gresit... nu vreau sa justific faptele suporterului, dar un abonament de 2 milioane la tribuna a 2-a poate constitui o suma enorma pentru foarte multi... interzicerea abonamentelor la peluza a fost poate cea mai mare greseala a patronului si asta va duce la multe alte asemenea manifestari... iar gestul ciobanului de a se ridica pentru a incuraja oamenii sa cante a fost o sfidare nemaipomenita fata de cei care ii umplu buzunarele cu sume imense(cum au fost preturile biletelor de anul trecut din UCL)... Suporterul nu a vrut sa-l loveasca pe portarul lui Charleroi... gestul lui lovea obrazul altcuiva.... dar ce sa inteleaga cei care vor sa vina la stadion "cu copii"... copiii trebuie dusi in parc, nu pe stadioane... in numele celor care iubesc acest club, indiferent de cei care stau la oficiala... ITI MULTUMIM!

Iata o dovada clara ca abuzul de alcool dauneaza grav sanatatii! :laugh:

lucvald-190230.07.2007 08:16

Cred ca e picatura care a umplut paharul... nu stiu daca e indisciplinat sau daca intarzie la antrenamente... sau daca il imita pe Fecali prin vestiar... bla, bla... cert este ca... il vad aproape saptamanal la hotelul de langa SIR Militari (nu dau numele hotelului ca sa nu fac reclama arabului) si de fiecare data il remarc cu alte "piese" langa el!

Il tradeaza si parbrizul contorsionat de la atata oboseala... si uneori de la alcool...

In rest n-am nimic cu el... pe teren macar se zbate... este peste media jucatorilor din curtea nostra... macar se straduieste... alearga... centreaza... are sut in forta... e descurcaret.... (deposedeaza prin dribling cum zicea unul mai sus).

Pacat totusi ca-l alunga Jiji... mama ta de legionar!

«14567»