mi se pare mie sau d-l Bostina nu prea mai joaca asa cum stiam noi??? parca se descurca mai bine...
mi se pare mie sau d-l Bostina nu prea mai joaca asa cum stiam noi??? parca se descurca mai bine...
LA MULTI ANI!!! ( vezi sa nu sarbatoresti in club
)
La multi ani Bostina!
la multi ani Gabriele!!!
vezi ce dorinta iti pui cand sufli in lumanari :wink:
La multi ani!
LA
La multi bani !
LA MULTI ANI SI LA MULTE GOLURI!!!!!
sa traiesti Bostina .. cat mai mult la Steaua...la multi ani si ai mai multa incredere in tn ! }{
LA MULTI ANI
la multi ani!!!
La Multi Ani Gabi Bostina :wink: !!
:evil: >>>LA MULTI ANI,si mi-a parut rau pentru el ca a fost huiduit de dadea cu picioarele in banca de rezerve in loc sa se bucure de victorie la fel ca ceilalti,bravo suportrilor care l-au huiduit sau injurat!!Frumos din partea lor!!>>> :twisted:
Sa vedem daca o sa fie sanctionat Bostina pentru decizia de a pleca la vestiare.
Un gest necugetat al acestui jucator,care pare ca de la meci la meci,din pacate,joaca mai slab.
Gabi Bostina nu a jucat decat putin in meciul de liege cand am fost nevoiti sa atacam. Deci consider ca este titular incontestabil in meciurile unde jucam cu echipe mai mici sau cand avem nevoie de forta ofensiva.
El a avut un regres imens in intersezonul anului trecut cand Olaroiu i-a trasat sarcini defensive insa eu il consider unul dintre cei mai tehnici jucatori din Liga 1 si cred ca are un rol important in echipa noastra.
Credeti ca netitularizarea lui a constituit unul din motevele pt care Steaua a facut un joc(ezitant, inconstant) in belgia?
Bostina trebuie sa joace din primul pana`n ult minut pt ca este un jucator cu multe calitati! sa lase Olaroiu si Gigi mandriile proaste si sa`l lase in primul 11 atata timp cat inca mai face parte din echipa!
consider ca meciul ar fi aratat altfel cu Bostina in teren!
Bineinteles ca ar fi aratat altfel.Ori mai bine,ori mai rau.Dar eu nu cred ca ar fi aratat mai bine.Pentru ca nu Gabi trage echipa dupa el.
evolutia din meciul cu gorica ar fi trebuit sa`l impuna titular cel putin si`n meciul asta!asta e parerea mea!adevarat ca poti juca f bine daca ai in fata adversari modesti precum gorica care nu se compara cu standard dar totusi a facut un meci f bun! lansari driblinguri gol alte ocazii de gol executii bune etc...
sunt de parere ca echipa castigatoare nu se skimba!
asa ca Bostina ar fi trebuit sa joace!
a mai slabit fata de anul trecut dar cred ca-si va reveni. steag2
Mie mi-a placut cum a jucat cu Realul
Parca are mai mult tupeu
A facut un meci bun in seara asta, cu multe pase exacte, iar golul dat de el a fost de-a dreptul superb. E in revenire de forma, spre fericirea noastra. Stim cu totii ce-i poate pielea si cat de bine e in stare sa gandeasca meciul. Tot inainte, Bostinho!
Bostina a dat un super gol în poarta brasoveanului Kaicsa si a închis tabela.Forex - Steaua 0 - 3.
Felicitari pentru golul dat!
Nu credeam ca o sa mai faca asta...chiar imi pare rau ca nu am mai crezut in el! ![]()
Go!GO!GO!
felicitari pt gol Bostina! Bostina e un jucator destul de bun..si tehnic..BV Bostina!
Van Bostina sa-i zicem de acum incolo 8)