FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Nicolae Dica

«1789101140»
carbone24.04.2006 08:26

viteza nota 4

plasament nota 4

egoism nota 10

stop la minge nota 2

tehnica nota 4

alte caracteristici: alearga pe calcaie,e dusmanos cand e vorba sa dea pase. e cacacios in teren, face 2 driblinguri daca poate si uita ca mai are de jucat pana la final si n-a facut nimic .....cam asta Dica....un jucator mediocru care sper sa dispara mai repede de la Steaua

***alex***24.04.2006 08:41
viteza nota 4

plasament nota 4

egoism nota 10

stop la minge nota 2

tehnica nota 4

alte caracteristici: alearga pe calcaie,e dusmanos cand e vorba sa dea pase. e cacacios in teren, face 2 driblinguri daca poate si uita ca mai are de jucat pana la final si n-a facut nimic .....cam asta Dica....un jucator mediocru care sper sa dispara mai repede de la Steaua

Mai bine dispari tu cat mai repede de pe forumul asta!

alinush8924.04.2006 08:46
....un jucator mediocru care sper sa dispara mai repede de la Steaua

Si tu sa dispari de aici :wink: ...la tn in pestera acolo unde traiesti..nu ai televizor??/,...la ce meciuri te uiti tu?? :evil: :evil:

Vladinho25.04.2006 12:37
viteza nota 4

plasament nota 4

egoism nota 10

stop la minge nota 2

tehnica nota 4

Ar fi o idee sai dai lu Dica exemplu cum sa dispara de la Steaua disparant tu de aici :D

AGRESSIVO198+125.04.2006 13:44

a-ti vazut DECLARATIA LUI Radoi?("nu voi muri daca mai raman doi ani la Steaua")

Si acum,va intreb,cand credeti ca si Dica va pune Steaua pe primul loc,inaintea banilor?(la vara va pleca sigur)

...pe asta cred ca s-a bazat Carbone in acea postare.

razvan198325.04.2006 13:52
ati vazut DECLARATIA LUI Radoi?("nu voi muri daca mai raman doi ani la Steaua")

Si acum,va intreb,cand credeti ca si Dica va pune Steaua pe primul loc,inaintea banilor?(la vara va pleca sigur)

Tu si cu Carbone luati o pauza si postati pe dinamoprostia ca deocamdata acolo va e locul. Dar tu ce-ai facut ma pentru Steaua de iti permiti sa-l critici pe Dica ca nu e stelist? Joci tu pe teren, pentru Dica am tot respectul pentru ca el joaca pe teren si da goluri si ne aduce bucurie. Dar tu ce faci pentru clubul asta in afara de a improsca niste jucatori cu noroi? Chiar esti mandru de tine pentru ce spui acum pe forum? Nu vezi naibii ca tu si cu Crabone sunteti paraleli. Ai un nick cu agressivo, fii mai intai agresiv cu tine, si nu mai tin minte dar parca tot tu il criticai pe Dica ca a aratat acel deget magic unor suporteri. Pai daca erau ca tine aia meritau tratamentul aplicat de MM altui asa-zis suporter, tratamentul cu degetul este prea bland pentru voi.

forever_STEAUA25.04.2006 16:56

Deocamdata e diferenta intre Dica si Radoi din punct de vedere al salariului. Daca va pleca de la Steaua vom avea de pierdut din cauza asta. Si stii tu sigur ca va pleca? Au mai plecat si altii... Ogararu, Iacob, Ghionea... de paft cred ca pana acum s-a transferat fiecare jucator de la Steaua cel putin o data.

AGRESSIVO198+126.04.2006 09:43

Tu si cu Carbone luati o pauza si postati pe dinamoprostia ca deocamdata acolo va e locul. Dar tu ce-ai facut ma pentru Steaua de iti permiti sa-l critici pe Dica ca nu e stelist? Joci tu pe teren, pentru Dica am tot respectul pentru ca el joaca pe teren si da goluri si ne aduce bucurie. Dar tu ce faci pentru clubul asta in afara de a improsca niste jucatori cu noroi? Chiar esti mandru de tine pentru ce spui acum pe forum? Nu vezi naibii ca tu si cu Crabone sunteti paraleli. Ai un nick cu agressivo, fii mai intai agresiv cu tine, si nu mai tin minte dar parca tot tu il criticai pe Dica ca a aratat acel deget magic unor suporteri. Pai daca erau ca tine aia meritau tratamentul aplicat de MM altui asa-zis suporter, tratamentul cu degetul este prea bland pentru voi.

sa-ti raspund:

pt Steaua am luat amenzi,pt Steaua m-am batut,pt Steaua am stat doua zile la politie,pt Steaua am cheltuit o gramada de bani pe deplasari,abonamente bilete.Spre deosebire de tine care esti un simplu simpatizant eu sunt un suporter in adevaratul sens al cuvantului care chiar a facut de toate...echipa o voi sustine intotdeauna,dar pe unii jucatori care nu ne respecta,niciodata nu le voi ierta greselile.

cat despre tine iti doresc sa mai ajungi si tu la meciuri,du-te si prin tara,ca e frumos,nu numai in Ghencea,foarte rar.

esti cumva unul din aia cu ARMAT"R"A ULTRA'?

razvan198326.04.2006 12:35

Spre deosebire de tine eu nu stau in Bucuresti si nici timpul nu-mi permite sa vin la meciurile Stelei chiar daca imi doresc asta. Mai multe despre mine ca suporter al Stelei am scris pe topicul: "Ce inseamna a fi suporter...". Dar tin sa adaug ca n-am fost la vreun meci al Stelei pe Ghencea sau pe Lia pentru ca pur si simplu nu pot. Si revenind la ce-ai facut tu pentru Steaua ca suporter f. bine ca esti unul din cei care isi platesc biletul sau au chiar abonament, felicitari pentru asta, dar asta nu inseamna ca poti sa faci orice pe stadion, ci gesturile tale trebuie sa aiba o limita, si, de asemenea, nu pot sa fiu de acord cu tine cand injuri un jucator pentru un gest pe care l-a facut chiar din cauza voastra, a suporterilor, care in acel meci cu Brasovul l-ati huiduit pe Dica tot meciul, cel putin asa s-a vazut de la televizor de unde am vazut eu meciul. Normal ca dupa ce a inscris omul s-a descarcat, ce vroiai sa vina sa va aplaude dupa ce l-ati injurat tot meciul? Putea sa va arate doar obrazul dar asa a simtit el atunci sa faca si a facut, si stai linistit ca eu cred ca a regretat gestul. Degeaba te duci meci de meci pe stadion daca tu il injuri pe Dica si cand marcheaza un gol ca cel cu englezii, inseamna ca tu erai singurul stelist care nu s-a bucurat de gol, sau tu si cu Carbone. In al doilea rand, pentru mine nu e un motiv de mandrie ca te bati cu alti suporteri sau ca iti iei amenzi de la politie, de ce sa te bati cu alti suporteri, pe stadion nu te duci sa-ti incurajezi echipa? A, daca dupa meci sar la stelisti alti suporteri sa-i bata de acord cu tine ca doar n-oi sta sa iei bataie, normal ca dai si tu. Dar daca tu esti cel care le provoaca eu unul nu sunt de acord cu astfel de manifestari. Si in al treilea rand la 22 de ani cred ca fac diferenta intre Armata si armat"r"a ultra, chiar daca n-am fost pe Ghencea. Si nu uita ca cei mai importanti actori din fotbal sunt fotbalistii, dupa suporteri, si nu cred ca un jucator al Stelei merita sa fie huiduit de proprii suporteri. Si aici fiind vorba de Dica, si sa-l critici si dupa meciul cu Middlesbrough asta chiar e rautate cu R mare. Iar bucuriile sau tristetea ta depind, ca-ti place sau nu iti place, de jocul lui Dica, asa ca nu cred ca este corecta atitudinea ta fata de el. Atunci a gresit si el ati gresit si voi, dar trebuie sa treci peste asta ca omul asta da goluri pentru Steaua nu pentru alta echipa, iar apoi trebuie sa fii obiectiv in a-i aprecia evolutiile si jocul. Dar macar zii de acum ca daca Dica ar marca Doamne ajuta golul calificarii in finala si sa zicem si golul prin care Steaua ar castiga finala, tu nu te bucuri pentru ca Dica a marcat golurile si tu nu il ai la suflet.

Motanu D27.04.2006 19:26

Unde sunteti fratilor ? Acuma ce mai ziceti de Dica ?

estephany27.04.2006 21:41

un jucator care te poate duce in rai si apoi in iad.si cateodata inapoi in rai.din pacate nu de aceasta data. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

redandblue27.04.2006 22:09

Dica...si atit...cuvintele nu-si au rostul!!!

spre_2427.04.2006 22:28

Eu zic ca a jucat bine meciul asta ! nu e vina lui de aparare..nu e vina lui ca am luat goluri ! Asa-i ?

estephany28.04.2006 06:52

il respect pe Dica pentru ce a facut in aceste semifinale.dar nu pot insa sa uit ca are momente in care nu joaca nimik.repet acum nu avem ce sa-i reprosam dar...cu o floare nu se face primavara

Dj28.04.2006 22:06

Dica a facut tot ce a putut meciul asta.dar faza in care a luat galben probabil l`a afectat si apoi nu a fost la fel de concentrat

parerea mea e k a facut unele dintre cele mai bune meciuri ale lui cu in semifinala cu boro..ambele meciuri

Ionutdal29.04.2006 02:01

Dica , cel mai bun ...

forever_STEAUA29.04.2006 11:19
il respect pe Dica pentru ce a facut in aceste semifinale.dar nu pot insa sa uit ca are momente in care nu joaca nimik.repet acum nu avem ce sa-i reprosam dar...cu o floare nu se face primavara

O sa iti raspund in acelasi mod in care i-a raspuns MM unuei habarniste de la Realitatea, care nu avea nici cea mai mica idee ce inseamna fotbalul: suntem cumva pe un forum despre gradinarit?

Nu uita ca de la meciul cu Poli Iasi, Dica a inscris in fiecare meci... ce vrei mai mult de la el? Am mai spus-o si o repet: Steaua nu stie sa joace (momentan) fara Dica. Si nu cred ca trebuie sa iti dau exemple. Poate ca are momente mai putin bune, dar zi-mi care jucator nu le are? Prin hentul ala stupid a demonstrat (daca mai era nevoie) cat de mult isi dorea ca Steaua sa joace finala. Sa nu imi spui ca nu si-a dat seama in momentul cand a atins mingea cu mana ca va rata finala in cazul in care echipa s-ar fi calificat. Poate nu are "rautatea" lui Nicolita, devotamentul lui Radoi, dar mmomentan el e creierul echipei.

Vladinho29.04.2006 12:20

Baieti fotbalul se joaca pe goluri iar Dica da goluri.Ce vreti mai mult de atat....?

axl2329.04.2006 14:23

Dica e prietenu meu cl mnai bun, poe onoarea mea! adica pwe cuvant!

poposteaua30.04.2006 14:46

Dica jucator profesionist?! NICI VORBA

la boro facea joc d glezne, NU RECUPERA, statea la mijlocul terenului si cam atat. CAND A LUAT GALBEN a inceput sa planga si sa si bage mainile in gura, crezand ca va pierde finala.

datorita lui si lui Olaroiu (care a skimbat p Bostina, Victoras si pe oprita bagand 3 FUNDASI!) am pierdut la boro.

ZICEA MM d Arges ca a bagat autobaza in poarta... Steaua in a 2a repriza a bagat toata FC Steaua in poarta!!! RUSHINE Oli! MA DOARE INIMA!

red&blues30.04.2006 15:03

poposteaua,cred ca ai probleme de receptie a semnalului TV daca tu l-ai vazut pe Dica la Boro facand joc de glezne.

poposteaua30.04.2006 15:53
Dica jucator profesionist?! NICI VORBA

la boro facea joc d glezne, NU RECUPERA, statea la mijlocul terenului si cam atat. CAND A LUAT GALBEN a inceput sa planga si sa si bage mainile in gura, crezand ca va pierde finala.

datorita lui si lui Olaroiu (care a skimbat p Bostina, Victoras si pe oprita bagand 3 FUNDASI!) am pierdut la boro.

ZICEA MM d Arges ca a bagat autobaza in poarta... Steaua in a 2a repriza a bagat toata FC Steaua in poarta!!! RUSHINE Oli! MA DOARE INIMA!

ori esti prost ori esti chior :-?

bai frate! c a facut mah? in afara d gol?

doar JOC DE GLEZNE!

spre_2430.04.2006 20:51

da tu ce dreq vrei sa faca ma ? sa faca faza kalumea..apoi sa fuga in aparare sa recupereze .. sa dribleze pana la poarta adversa..sa dea gol..apoio iar sa ia mingea si sa dribleze...sa dea pase..sa danseze cu mingea...ce dreq vrei sa facA? dupa cerintele tale nici rnaldinho nu e bun :|

I.N.Money30.04.2006 23:27

Daca Dica iar este contestat,inseamna ca cei care fac acest lucru ar trebui sa se duca la un doctor pentru un control.Deja este prea mult..sincer...ajunge...

Motanu D30.04.2006 23:29

Ieri a jucat intr-adevar slab. Dar de aici pana la huo si injurii...

«1789101140»