Spre deosebire de tine eu nu stau in Bucuresti si nici timpul nu-mi permite sa vin la meciurile Stelei chiar daca imi doresc asta. Mai multe despre mine ca suporter al Stelei am scris pe topicul: "Ce inseamna a fi suporter...". Dar tin sa adaug ca n-am fost la vreun meci al Stelei pe Ghencea sau pe Lia pentru ca pur si simplu nu pot. Si revenind la ce-ai facut tu pentru Steaua ca suporter f. bine ca esti unul din cei care isi platesc biletul sau au chiar abonament, felicitari pentru asta, dar asta nu inseamna ca poti sa faci orice pe stadion, ci gesturile tale trebuie sa aiba o limita, si, de asemenea, nu pot sa fiu de acord cu tine cand injuri un jucator pentru un gest pe care l-a facut chiar din cauza voastra, a suporterilor, care in acel meci cu Brasovul l-ati huiduit pe Dica tot meciul, cel putin asa s-a vazut de la televizor de unde am vazut eu meciul. Normal ca dupa ce a inscris omul s-a descarcat, ce vroiai sa vina sa va aplaude dupa ce l-ati injurat tot meciul? Putea sa va arate doar obrazul dar asa a simtit el atunci sa faca si a facut, si stai linistit ca eu cred ca a regretat gestul. Degeaba te duci meci de meci pe stadion daca tu il injuri pe Dica si cand marcheaza un gol ca cel cu englezii, inseamna ca tu erai singurul stelist care nu s-a bucurat de gol, sau tu si cu Carbone. In al doilea rand, pentru mine nu e un motiv de mandrie ca te bati cu alti suporteri sau ca iti iei amenzi de la politie, de ce sa te bati cu alti suporteri, pe stadion nu te duci sa-ti incurajezi echipa? A, daca dupa meci sar la stelisti alti suporteri sa-i bata de acord cu tine ca doar n-oi sta sa iei bataie, normal ca dai si tu. Dar daca tu esti cel care le provoaca eu unul nu sunt de acord cu astfel de manifestari. Si in al treilea rand la 22 de ani cred ca fac diferenta intre Armata si armat"r"a ultra, chiar daca n-am fost pe Ghencea. Si nu uita ca cei mai importanti actori din fotbal sunt fotbalistii, dupa suporteri, si nu cred ca un jucator al Stelei merita sa fie huiduit de proprii suporteri. Si aici fiind vorba de Dica, si sa-l critici si dupa meciul cu Middlesbrough asta chiar e rautate cu R mare. Iar bucuriile sau tristetea ta depind, ca-ti place sau nu iti place, de jocul lui Dica, asa ca nu cred ca este corecta atitudinea ta fata de el. Atunci a gresit si el ati gresit si voi, dar trebuie sa treci peste asta ca omul asta da goluri pentru Steaua nu pentru alta echipa, iar apoi trebuie sa fii obiectiv in a-i aprecia evolutiile si jocul. Dar macar zii de acum ca daca Dica ar marca Doamne ajuta golul calificarii in finala si sa zicem si golul prin care Steaua ar castiga finala, tu nu te bucuri pentru ca Dica a marcat golurile si tu nu il ai la suflet.