da, ai dreptate, lui Dica i-a trebuit mult calm si curaj sa bata penalty-ul. totusi mie imi pare ca e intr-o scadere de forma din cauza ca nu are cu cine juca acolo, in fata.
da, ai dreptate, lui Dica i-a trebuit mult calm si curaj sa bata penalty-ul. totusi mie imi pare ca e intr-o scadere de forma din cauza ca nu are cu cine juca acolo, in fata.
Are nevoie de sprijinul nostru. A reusit cateva pase bune, a intrat in un-doi-uri destul de eficiente(a fost oprit o data eronat pe motiv de offside) s-a zbatut mai mult, a batut bine si penalty-ul.
Are Bogdane,dar si aseara 90 de minute a fost injurat!! Se pare ca unii vin pe stadion doar sa-l injure pe Dica.
Rusine celor ce il apostrofeaza meci de meci.Prin fiecare reusita le da o palma morala acestora.
Forza Steaua !
Respect Dica !
In opinia mea pozitia lui Dica ideala este: rezerva de atacant.
Nu joaca rau, dar nu este constant. In acest moment Steaua nu-si mai permite sa depinde de zilele bune sau rele pe care le prind jucatorii sai. Acest om a demostrat ca este capabil sa rateze din orice pozitie cu inconstienta iar asa ceva nu este permis.
In acest moment, in opinia mea, ne trebuie o linie de atac mult mai sigura pe ea, care sa ofere garantia unui rezultat favorabil daca mijlocul isi face datoria.
Nu uitati ca nu echipa care are cea mai buna aparare castiga ci cea care da cele mai multe goluri.
Ok...sa zicem ca este intr-o pasa proasta(desi nu cred)..si dak e intr-o pasa mai proasta ce??!?!?!?nu vi se pare normal sa se intample???...mai lasa-ti-l in pace....sa dea Domu' sa nu dea nici un gol cu Boro'..si sa sa dea 2 sau 3 pase de gol...pakt ca nu se puncteaza si assist-urile..ca in hockey
:evil: >>>Bai i-a mai lasati-l pe Dica in pace,cand dadea goluri sau pase de gol era bun acuma cand joaca si el mai prost il injura lumea ce aveti cu el nu face parte din echipa Steaua?>>> :twisted:
Dica e intr-un moment prost, asta e clar. S-a vazut si la o faza in meciul cu Iasi, in repriza a doua, cand nici nu a sutat nici nu a pasat, desi avea spatiu destul. Cred ca problema la el e lipsa de incredere. Sa nu uitam ca el ne-a adus campionatul nr. 22
deci Dica e jucatorul meu favorit
:D ca si p mn numele de fam ma cheama Dica ![]()
te rugam frumos Dica...azi trebuie sa faci un meci mare si sa ne duci in finala...trebuie sa joci bine...e vital pt Steaua!!!
Dica nu e in criza insa e diferenta intre tactica lui Oli si a lui Oleg! dak ati observat acum Radoi alearga mai mult sa ocupe flancurile decat o face pe vrea,a lui Oleg cand innainta! astfef sistanta intre linii e foarte mare si Dica este cel sacrificat! e clar ca el are nevoie de un golgheter(Iacob) pt ca el este un excelent pasator. eu am mare incredere in el si sa de-a Dumnezeu sa am dreptate, in seara asta Dica va marca!
Sper ca in seara asta Dica sa faca cel mai slab meci din cariera. Si Steaua sa castige cu 4-0 ! :!: :!: :!:
Azi avem mare nevoie ca Dica sa isi reintre in forma si sa inscrie. Jocul ofensiv va depinde in seara asta in mare masura de aportul sau in fata portii englezilor. Mai ales daca va beneficia de super-pasele lui Oprita.
TE IUBESC Dica ! ASA TE VREAU ! MAI DALE 2 LA EI ! :****
:D:D:D ! ati vazut ma ce poate Dica ? ![]()
Super GOl Super Jucator Super echipa Super Dica ![]()
Super GOl Super Jucator Super echipa Super Dica![]()
Super gol ! Super ratangiu. Asta este Dica !
Super GOl Super Jucator Super echipa Super Dica
Super gol ! Super ratangiu. Asta este Dica !
Da a ratat grav la faza aia
Insa eu ma multumesc cu un gol din partea lui....
ma noi habar n-avem cu e sa fii intr-un meci de semifinale UEFA cu mingea mergand si cu portaru in fata ! Oricui i se poate intampla ! imp e ca a dat golu ala ! daka nu il dadea si pala ? ce faceati ? VOI ASTIA CARE CRITICATI MAI INTAI PUENTIVA IN SITUATIE ! SUPORTERI INFOCATI AUZI ! NUMAI CRITICATI ZEILOR !
respecti Steaua ? respecto calumea !
E clar!!! Dica e un super-jucator de care multi dintre voi v-ati indoit. Rusine sa va fie!!!
Golu` lu` Dica va face inconjurul Europei :lol:
bv Dica..pe viitor laso mai moale cu ratarile !!!!
bravo Dica...de aia imi place mie atit de mult de el...insa nu se poate fara ratari...
ma noi habar n-avem cu e sa fii intr-un meci de semifinale UEFA cu mingea mergand si cu portaru in fata ! Oricui i se poate intampla ! imp e ca a dat golu ala ! daka nu il dadea si pala ? ce faceati ? VOI ASTIA CARE CRITICATI MAI INTAI PUENTIVA IN SITUATIE ! SUPORTERI INFOCATI AUZI ! NUMAI CRITICATI ZEILOR !respecti Steaua ? respecto calumea !
Prea agitat esti
Eu fac fotbal si stiu ce inseamna
Nu cred ca am criticat
A ratat dar asta e.....merge inainte
Nu te mai agita atata ca nu-ti da Dica premiu ca sari pt el ![]()
nu ma da ma enervati ca ziceti de Dica ca e praf..(UNII) care ziceau ca e praf ca nu stie nika ca nu ar trebui sa fie la Steaua ! Dica E JUCATORUL MEU PREFERAT ! INCA DINAINTE SA FIE LA Steaua ! STIAM CA VA VENII LA Steaua !SIMTEAM ! SI DASTA ! SPER CCA INTELEGI !
Nu se putea sa nu rateze Dica... pentru ca el sa inscrie un gol de asemenea frumusete trebuie sa rateze vreo 10 ocazii clare... Dar e "creierul" echipei... Si amintiti-va returul din preliminariile UCL cand a lipsit. Deocamdata Steaua nu stie sa joace fara Dica.
Steaua nu stie sa joace fara Dica.
Ai dreptate. E un jucator esential atat la constructie, cat si la finalizare. Doar tibi Balan mai e de profilul lui Dica din tara.
hai sa punem si mel care le stiti despre Dica ! incep io: Dica fa-ne UN GOL ! TAP TAP TAPTAPTAP ! Dica NE FACI UN GOL TAPTAPTAPTAPTAP ! Dica da-le UN GOL ! TAPTAPTAPTAPTA ! :D/ ![]()