Rog frumos pe toti cei care i-au tot luat apararea lui Dica in ultima vreme sa-si dea acum cu parerea :Mai merita domnul Dica sa joace titular ?
Cat sa-i mai suportam indolenta, lejeritatea cu care trateaza faze super-clare de gol ?
Cu Rapid a ratat de la 10-12 metri de poarta, cu Dinamo de la 2-3 !!
Cam ce trebuie sa faca Dica pentru a-l vedea trimis naibii macar 1-2 meciuri pe banca de rezerve ?
Da, merita in continuare sa fie titular si este un jucator indispensabil echipei. De acord cu tine si pe mine ma dispera cu ratarile, din punctul asta de vedere trece printr-o pasa mai proasta dar cum poate el sa inscrie daca nu joaca. Asa era si cu Cristea sau Oprita pe vremea lui Protasov, jucau 5-10 minute pe meci si noi(aici ma refer la cei care ii criticau, pentru ca eu le-am luat apararea, si asta se vede din postarile mele de pe forum) le ceream sa faca minuni. Acum cand joaca mai mult normal ca fac meciuri mai bune. Asa si cu Dica, jucand va marca mai des in meciurile viitoare. Iar faceti aceleasi greseli in a judeca jucatorii dupa niste greseli(in cazul asta ratari).
P.S. Intreba cineva mai sus cand am vazut ultima alunecare a lui Dica, am vazut-o eu in seara asta.