FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Nicolae Dica

«18910111240»
I.N.Money30.04.2006 23:34

Toata echipa a jucat,dar normal,primul vizat e Dica,ca nu e bun ca e golgeterul Stelei,nu e bun ca a dat 5 goluri in UEFA...e pacat ca nu il apreciem,cand o sa plece toata o sa se umple forum-ul asta de regrete,toata lumea o sa il vrea inapoi.

spre_2401.05.2006 10:48

lasai ma ca asa sunt ei..nau minte..copii de 10 ani :| ce sa le faci ?

Vladinho01.05.2006 10:49
Ieri a jucat intr-adevar slab. Dar de aici pana la huo si injurii...

E foarte mult....insa....sunt si dastia din ce se vede...

redandblue03.05.2006 08:47

Dica oare de cite ori nu ne-ai scos tu cind eram la greu...?

te rog mai fa asta odata si adu titlul 23 in Ghencea...

spre_2403.05.2006 14:23

sa ajunga cuvintele tale la dzeu red ! :*

axl2303.05.2006 15:57

va da doua goluri azi, sunt sigur ca o sa-si revina.

***alex***04.05.2006 07:12

Vad ca cei de la gsp nu se potolesc, in ziarul de azi scrie ca Dica va pleca la Espanyol...astia nu au ce sa mai scrie.

spre_2404.05.2006 08:23

sunt intradevar penibili...chiar nu avem ce face pt ai potolii ? nu vede nimeni cate prostii scriu ?:)) mai are sa zica ca Jiji va fii transferat mijlocas dreapta la Barcelona=))))

Stryker04.05.2006 12:49

Ei zic ca Jiji cere 5 milioane de euro pentru el...Nu stiu daca as vrea sa plece Dica, insa 5 milioane...nu cred ca ar da aia asa de mult pe el...

axl2304.05.2006 18:03

Dica e superb da nu face 5 milioane.

***alex***04.05.2006 18:03

:lol: Stirea de azi dimineata a fost cum a fost da i-auziti aici: Castellon, echipã din Liga a doua spaniolã, îi dorește în lot pe Nicolițã și Dicã, anunțã Marca. Patronul clubului intenționeazã sã achiziționeze cinci jucãtori români, printre care și cei doi steliști. Castellon se aflã pe locul 17 în Segunda Division. (stelisti.ro)

:lol: :lol: :lol:

Cum sa se duca la o echipa care mai are putin si retrogradeaza in a treia divizie? Inteleg ca nu au ce sa mai scrie, dar nici chiar asa!

I.N.Money04.05.2006 18:04

Asta e chiar serioasa,am auzit-o si pe la stiri la televizor :D

axl2304.05.2006 18:21

faptul ca ala intentioneaza sa cumpere doi stelisti nu inseamna ca o sa si reuseasca.

spre_2404.05.2006 22:47

cum sa ii ia pe Dica si pe Banel in div a 2a la retrogradare..cand noi suntem aproape de europa..f aproape..kredeti ca sar duce? in 1 rand iubeste Steaua aman2 in al 2lea rand...posturile echipelor..si cred ca si salariu aici e mai mare:|

axl2312.05.2006 13:57

ce meci nasol o sa aiba Dica cu CFR! o sa stea aia calare pe el. poate forteaza si scoate un penalty. ar fi tare.

forever_STEAUA12.05.2006 14:15

@axl22

OFF TOPIC: Vezi ca se supara Kronos^ :twisted:

ON TOPIC: Dica ar face bine sa dea ori gol, ori pasa de gol. Asta e treaba lui.

Deja incep sa ii dau dreptate lui Kronos^: inca nu a inceput meciul dar noi ne gandim cine o sa scoata penalty.

axl2312.05.2006 14:24

pai mi se pare normal sa fac supozitii si sa am sperante mari, doar joaca Steaua cu CFR, e si asta un mic derby, dupa parerea mea. si in plus, CFR.-ul e a doua echipa din topul meu, asta datorita lui Dorinel, Tudor si Anca(pe care l-as vrea la Steaua).

si dac tot e vorba de off-topic, nu stiu cine e kronos si nici nu stiu de ce s-ar supara pe mine.

razvan9313.05.2006 06:44

sper`sa dea Dica 2 goluri....si sa inchida gura la toti care il huiduie{pe stadion}...el`ne`a salvat mai mereu...a dat gol si cu Middelsbourgh,si cu Poli Iasi,...etc`...a dat goluri importante...

I.N.Money13.05.2006 08:14

Nu o sa inchida stai linistit,cate goluri decisive a dat pana acum si degeaba..

Cred ca s-a resemnat si el...

axl2313.05.2006 09:36

mda, cam toti merita huiduiti cate odata, dar nu pe stadion, nu in timpul meciului. si Dica sper sa faca un meci bun duminica, desi nu cred ca o sa aibe cu cine sa combine in fata, mai ales daca oprita e intradevar accidentat.

forever_STEAUA13.05.2006 11:06

Oprita este complet refacut si probabil va fi titular in meciul cu CFR Cluj.

axl2313.05.2006 11:51

pai asta nu stiu daca e o veste buna sau nu, oprita imi pare ca nu prea colaboreaza bine cu Cristea, intradevar nici n-a prea avut ocazia, dar e bine ca o sa avem totusi doi atacanti.

KroNos^13.05.2006 13:15
@axl22

OFF TOPIC: Vezi ca se supara Kronos^  :twisted:

ON TOPIC: Dica ar face bine sa dea ori gol, ori pasa de gol. Asta e treaba lui.  

Deja incep sa ii dau dreptate lui Kronos^: inca nu a inceput meciul dar noi ne gandim cine o sa scoata penalty.

Aha, te-am prins. Imi dai dreptate. :lol:

@axl22

Am avut o discutzie cu forever_steaua despre meciurile Stelei, pe alt topic. Si eu spune-am ca Steaua, la fel ca orice echipa mare, NU ar trebui sa se milogeasca la un penalty chiar daca a fost(cum a fost cu Gloria, Natzional) ci ar trebui sa inscrie chiar daca arbitrul NU e ProSteaua.

Dar problema e cum sa inscrii cand Dica si Bostina sunt pusi sa joace altceva de ce jucau in toamna? Adica in toamna Dica si Bostina faceau ravagii, iar acum daca se mai vad pe teren. Protasov ii lasa liberi sa faca ce vor pe teren, pe cand Olaroiu ii streseaza cu tactici, iar cand acestia se intalnesc cu mingea se impiedica in ea.

Ca de obicei Olaroiu la conferintzele de presa e genial, zici ca e cel mai mare antrenor. Dar in timpul meciurilor parca uita ce a zis la conferitza si mai baga 3 fundasi.

axl2313.05.2006 15:12

in legatura cu penalty-urile iti dau dreptate, ar trebui sa inscriem indiferent de atitudinea arbitrului.

cand vine vorba de Bostina insa nu mai sunt de acord, cred ca e in scadere de forma sau ce-a avut mai bun a dat deja, nu e vina lui Olaroiu.

Dica e un jucator de creatie, da pase geniale si inscrie atunci cand are el chef, si iar nu cred ca Oli are vreo legatura cu jocul lui aproximativ din ultima vreme.

mie imi pare ca ceva s-a schimbat in vestiar, parca nu mai e familia aia mare de care vorbea Carlos fara ca macar sa se fi intalnit vreodata cu jucatorii Stelei, mijlocul nu se mai intelege cu atacul si cu apararea, se dau pase aiurea, se sta cu mingea la picior prea mult, si asta o face mai mult Bostina. uite ca am si uitat care-i topicul pe care scriu, imi pare ca-i vorba de Dica aici.

spre_2414.05.2006 19:25

bn Dica:d/ asta e ! Te-ai mai ridicat si u un pic cu moralu...

«18910111240»