FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Nicolae Dica

«191011121340»
armanovici14.05.2006 19:46

GOOOOOOOOOOOOOOOOOL DIIIIIIIIIIIIICA!NIIIICOLAE DIIIIICA!

***alex***14.05.2006 20:31

Asta e Dica pe care il stim! Sta tot meciul si nu prea face nimic si deodata da gol! :D

Macar sa dea mereu asa ca nu ma supar!

IONUTZ-CIPRIAN14.05.2006 20:38

:evil: >>>Imi place ca a dat a nustiu cata oara peste nas celor care ii umplu frigiderul de carne,BRAVO asa sa fii mereu,cat mai multe goluri din gheata ta!!>>> :twisted:

redandblue14.05.2006 20:39

cum ma las si eu de baut vine Dica si da un gol si trebuie sa ma apuc iar...

Dica este cel mai bun...!!!

spre_2415.05.2006 06:49
:)) bv red..:))))))) :lol: adevarul e ca pana sa dea Dica golul stateam cam cu emotzii..si io si cred ca si intreaga echipa..mai ales Carlos.. :|
forever_STEAUA15.05.2006 10:41
Asta e Dica pe care il stim! Sta tot meciul si nu prea face nimic si deodata da gol!  :D  

Explica-mi si mie ce ar trebui sa mai faca Dica? De ce ai impresia ca "nu prea face nimic" ? Dupa parerea mea a fost cel mai bun jucator de pe teren in meciul cu CFR Cluj... Ori am vazut alt meci eu, ori ai preluat si tu aceeasi placa pe care o pun multi cand vorbesc despre Dica.

radooku_steaua15.05.2006 16:47

@forever_steaua mie chiar nu mi s-a parut ca a fost cel mai bun jucator. a jucat bine , in nota echipei dar in afara de gol nu a stralucit cu nimic. omul meciului mi s-a parut Mirel Radoi care a jucat cu un devotament extraordinar si cred ca fara el Steaua nu ar fi jucat atat de bine. pur si simplu si-a impins coechipierii de la spate. e un adevarat campion !!

***alex***15.05.2006 17:50
Asta e Dica pe care il stim! Sta tot meciul si nu prea face nimic si deodata da gol!  :D  

Explica-mi si mie ce ar trebui sa mai faca Dica? De ce ai impresia ca "nu prea face nimic" ? Dupa parerea mea a fost cel mai bun jucator de pe teren in meciul cu CFR Cluj... Ori am vazut alt meci eu, ori ai preluat si tu aceeasi placa pe care o pun multi cand vorbesc despre Dica.

Ma refer la faptul ca nu il vezi meci de meci luand o actiune pe cont propriu sau ca alearga in continuu... Nu cred ca a fost cel mai bun de pe teren, dar am zis : Asta e stilul lui, sa joace asa mereu si sa dea gol ca nu am nimic cu el!!

spre_2415.05.2006 19:33

Ma refer la faptul ca nu il vezi meci de meci luand o actiune pe cont propriu sau ca alearga in continuu... Nu cred ca a fost cel mai bun de pe teren, dar am zis : Asta e stilul lui, sa joace asa mereu si sa dea gol ca nu am nimic cu el!!

alex nu iti spun cu rautate dar de multe ori comentatoru zicea si toata lumea si era si adevarat ca Dica alerga tot meciu si se mirau toti cum a putut Dica sa alerge atat si in aparare sa preia si apoi in cateva sec sa fie in atac...

Ionutdal15.05.2006 21:57

Dica inca 1 gol mai vreau in meciul cu sportu ...

axl2316.05.2006 07:49

asta neaparat, dar de ce unul si nu doua?

trebuie sa trecem de sportul asa cum am facut-o cu CFR-ul, doamne ce meci urmeaza!

spre_2416.05.2006 08:32

doamneee daka castigam cu sportu suntem campioni ! Dica Dica Dica dale gooool dale gooool dale goooooooooooool

AGRESSIVO198+116.05.2006 13:28
alex nu iti spun cu rautate dar de multe ori comentatoru zicea si toata lumea si era si adevarat ca Dica alerga tot meciu si se mirau toti cum a putut Dica sa alerge atat si in aparare sa preia si apoi in cateva sec sa fie in atac...

si comentatorul si lumea sunt mincinosi,unde ai vazut tu ca alergat tot meciul?asculti ce spun altii?

ca a alergat mult :lol: ,mult peste limita lui...

in orice caz astazi am fost multumit de Dica,talentul si stiinta jocului si-au spus cuvantul,la capitolul munca a fost la fel,cum il stiam"harnic"

spre_2416.05.2006 16:33

da l-am vazut si io ca alearga mult .. :| si il vad mereu ca alearga si in aparare si in atac.. :|

redandblue17.05.2006 09:14

Dica mare atentie ca o sa ai treaba diseara...si sa nu dai mai mult de trei ca apoi se supara seche...

amy_lee_stelista_no117.05.2006 13:48
buh....c sa zic,,yo's nascuta in aceeasi data ca el :Pin 9 mai ,bzz...ca jucator, nush c sa
***alex***07.06.2006 15:20

HATTRIIIIIIIIICK!!! NICOLAEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE DICAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!

Jucator senzational!

I.N.Money07.06.2006 16:02

Meme pune mana si vorbeste cu Dica si prelungiti contractul,pe viata.

IONUTZ-CIPRIAN07.06.2006 16:08

:evil: >>>BRAVO OMULE AI DAT 3 AI DAT TREI PUMNI IN CAPUL CELOR CARE TE-AU CONTESTAT,ASA SA FACI IN CONTINUARE MULTE GOLURI SI CAT MAI MULTI PUMNI!!>>> :twisted:

skorpio1507.06.2006 16:35

Sincer nush ce ne-am face fara decanu nostru.. E drept ca ne mai mananca ficatii cateodata dar el este "creierul" echipei, impreuna cu Radoi. Sper din tot sufletul sa ramana cat mai mult la Steaua.

!! spre cl !!

DTP-Ludacris07.06.2006 16:38

Uite diferenta fata de meciul cu Jiul...acesta est adevaratul Dica,ce executii...wow :lol:

Multumim Dica !

I.N.Money07.06.2006 17:17

O coincidenta sau nu,Dicanio a marcat in ultimele 2 meciuri decisive pt Steaua din 2005 si 2006,fiind "omul Titlu". 8)

DTP-Ludacris07.06.2006 17:42

La golu 2 am crezut ca ...a intrat un unghi..numai poate face mare lucru dar...a gasit el vinclul :lol:

Bogdan4Steaua07.06.2006 17:43

Excelent Dica! Azi a demonstrat ca ramane un jucator indispensabil pentru Steaua!

razvan198307.06.2006 17:51

Cei care l-au contestat pe Dica acum sa-si dea una si sa se trezeasca. Am mai spus-o fiti rationali cand criticati si nu cereti afara cu ala sau cu altul. Critica trebuie sa fie obiectiva. Acum sa sarbatorim toti. Bravo Dica si sa ramai cat mai multi ani la Steaua.

«191011121340»