nu cred ca vorbele mai au rost in cazul lui Dica...!!!
nu cred ca vorbele mai au rost in cazul lui Dica...!!!
Hehehe ce palma frumoasa am primit de la Dica dupa ce l-am contestat, pacat ca nu face show-ul de care e in stare nu la fiecare meci dar macar la 2-3, cel mai important e ca Dica rar a dezamagit cand a fost vorba de momentele importante cand aveam nevoie de goluri...
Priveam la TV ,dupa succesul de la Vaslui,iar oamenii adevarati de fotbal,nu Boanchis sau mai stiu eu care ,declarau ca acest gol al lui Dica,golul 2 este golul de final de sezon,fiind mult peste cel al lui Niculae cu Sportu. ![]()
Hehehe ce palma frumoasa am primit de la Dica dupa ce l-am contestat, pacat ca nu face show-ul de care e in stare nu la fiecare meci dar macar la 2-3, cel mai important e ca Dica rar a dezamagit cand a fost vorba de momentele importante cand aveam nevoie de goluri...
Melku, sper sa te ia Dica la palme meci de meci. :wink:
Ma rog la asta in fiecare zi :mrgreen: chiar nu m-as supara :mrgreen:
Multumim Dica....esti mare!
hehe asa e
si io stiam si nu l-am criticat niciodata pt ca e un mare fotbalist;) !!
Hai sa-mi fac si eu mea culpa ... bine, mah, Dica e un jucator bun si extrem de important.
Cu mentiunea insa ca daca l-am criticat, am facut-o pentru ca juca slab in acea perioada si rata din orice pozitie, nu doar de dragul de a critica.
In sfarsit, ce-a fost a fost. Bravo Dica. Tot asa ! Spre 24, spre grupele CL !
Multumesc Dica! Nu pentru goluri.... Cel putin nu in primul rand pentru ele... pentru faptul ca mi-ai rasplatit increderea. pentru faptul ca atunci cand altii nu te-au vrut, eu te doream la Steaua mai mult decat pe oricine altceva... si mi-ai aratat ca ai meritat cuvintele mele si mai ales increderea mea...
Multumesc de 15 ori Dica!
io in momentul asta sunt in culmea fericirii pt ca ramane la noi... dupa cum a zis MM, afara de Ogararu, nu mai pleaca nimeni de la Steaua, si sincer, mi-era teama ca dupa sezonul excelent din UEFA, vor pleca mai multi jucatori consacrati, si ma refer aici si la Radoi, Dica... Para, Ghionea... deci o noua bila alba conducerii, pt ca sunt convins, oferte sunt...
Trei goluri in ultima etapa ? Frumoasa treaba Nicule.
Frumoasa si trecuta cu vederea de "marile" ziare de sport din Romania...
da...se oftika toti
asta e suntem campioni si vom fii mereu ! ii supara adevaru !
Dica a fost mereu jucatoru meu preferat ! sper sa nu ma dezamageasca niciodata cum a facuto Claudiu Niculescu care acu e la Dinamo >![]()
sunt de parere ca primul gol inscris de Dica la Vaslui e superb, n-am mai vazut asa ceva de mult. nu stiu daca a calculat-o, a tras din instinct sau a plesnit-o cu ochii inchisi dar mi-a adus aminte de golul lui ronaldinhio de la margine careului, cand dadea din fund si-a tras cu spitul, parca barca juca cu Chelsea atunci.
si-mi pare rau ca n-a fost ziua lui Dica atunci, unii jucatori isi aniverseaza onomastica prin rafale de goluri, au adrenalina asta in vene de ziua lor. si daca n-a fost, eu tot ii spun "la multi ani" lui Dica, "la multi ani" la Steaua!
Dica este cel mai bun jucator de la Steaua!deageaba i dadea Jiji la Radoi nuj cati bani ca tot Dica este baza....uitativa cate goluri o dat el si cate goluri o dat Radoi...Dica o dat 3 goluri la meciu cu Vaslui care decidea campioana anului 2006....deci Dica ramane cel mai bun...
@dyutzika_stelista
De cand e treaba lui Mirel sa dea goluri?
E o diferenta mare intre cei doi din aproape toate punctele de vedere...
Nu-l poti compara pe Dica cu Radoi. In primul rand pt diferenta de post: Radoi are treaba mai mult cu defensiva, Dica e atacant/ mijlocas ofensiv. In al 2-lea rand valoarea unui fotbalist nu consta in nr-ul de goluri date decat poate la varfuri. Ea consta in rezultatele pe care le ai in functie de post. Dica e pe locul 2 in clasamentul golgheterilor cu 15 goluri, Radoi cu ceilalti au facut s-avem cea mai buna defensiva din campionat. Amandoi sunt valorosi, insa Radoi are in plus fata de toti abilitatea de lider adevarat. de aceea e si capitan :wink:
Haha, ce criterii de a judeca valoarea unui jucator, dupa cate goluri a dat. :lol:
hi,
i'm french and a fan of saint etienne. Dica will probably go to Saint Etienne, so i want to know what you think about it !!!
Thanks. :wink:
@nico42
I wouldn't be so sure about this... ![]()
You want him eh?
Dica won't go even if your whole country wants him!
i saw a video in which there is a lot of Dica's goals. He looks very talented so ... i want him !!!!!!! :lol: :lol: :lol:
![]()
He is indeed very talented ![]()
Dica is considered to be a "lazy" player. So probably he is too lazy to leave Steaua now...
And also Saint Etienne it's somehow far form the great team that was in the past... No offense, but I belive Dica can achieve more at Steaua.
io vreau sa ramana Dica...sper sa ramana la noi !!!!!!!!