a dat b.Stancu de la 20 m ![]()
a dat b.Stancu de la 20 m ![]()
Pathrakikos - Iraklis 1-2
Goluri: Nicolae Dica de 2 ori pentru Iraklis si Marius Mitu pentru Pathrakikos
Meci intre Stelisti
Oleg Protasov, Victoras Iacob si Nicolae Dica vs. Ilie Dumitrescu, Daniel Orac si Marius Mitu.
a dat b.Stancu de la 20 m![]()
cand?
Dica: Vreau sa bat Steaua!
Sper sa nu ajunga si el un Trica 2 ![]()
n'ai sa vezi, orice jucator plecat de la asteaua are ambitia sa bata Steaua, pentru ca este constient ca Steaua este cea mai buna si greu de batut din tara
Daniele, pana acum nu ne-a jignit ca tiganul ala de Trica. E si normal sa vrea sa bata Steaua, la cum a plecat de aici
In orice caz, daca va marca impotriva noastra, cu siguranta se va dezlantui la ce relatie incordata a avut cu peluzele.
Daniele, pana acum nu ne-a jignit ca tiganul ala de Trica. E si normal sa vrea sa bata Steaua, la cum a plecat de aici
Oricine vrea sa bata Steaua... am spus sa nu ajunga ca Trica doar ca m'a surprins ca in prima lui declaratie a spus asta.
Dica: Vreau sa bat Steaua!
Sper sa nu ajunga si el un Trica 2
Si, daca ajunge, ce?
Ne cramponam acum de mercenari?
Da-i in **** mamelor lor. Daca nu au bun simt si respect, sa ne suga! Eu, oricum, o sa il caut in Cluj pe Dica sa vorbesc cu el. Sa vedem...
Nu o sa faca fata la Cluj , e expirat. Pacat de el.
eu cred k o sa ruleze
la ce declaratie a dat acum la k e la CFR dika nu e deal meu
Da'l ma... docamdata nu a ajuns la nivelul curvei masculine de Trica... si cred ca nici nu v'a ajunge. Dar nu e frumos ca in prima declaratie sa spui ca vrei sa bati Steaua... ai mancat o paine acolo totusi... putea sa spuna n lucruri...
Ce par si-a tras...
E peste orice mijlocas de creatie / atacant retras pe care il avem in lot.
Era... sa vedem daca mai este.
N-a ales rau. E foarte probabil ca anul acesta sa iasa campion cu CFR Cluj. Totusi e bine ca nu-l vedem imbracat in tricoul ciorilor sau spurcatilor.
In orice caz, daca va marca impotriva noastra, cu siguranta se va dezlantui la ce relatie incordata a avut cu peluzele.
Oricum, nu e usor sa vezi un banner in care esti jignit direct, si in ultima etapa. (Steaua - G. Buzau 5-0)
Totusi, Dica n-are caracterul lui sTrica. Am vazut ca de cand s-a dus la Craiova s-a mai potolit. Asta poate sa insemne si ca (poate) a fost pus de conducatorii franari sa atace Steaua.
Probabil ca o sa'l spurc cand o sa'l vad in meciul cu Steaua in tricoul cailor ferate romane dar asta'i viata... de la idol la dusmanul nr 1 in foarte putin timp...
Nu mai este Dică la fel de popular ca la Steaua :-j
Dica insemna Steaua !! scurt si la obiect ![]()
de cand si pana cand Dica inseamna Steaua ?? cate trofee are Dica cu Steaua ?
Doua campionate...Dar pana la a spune ca Dica inseamna Steaua,e cale lunga...Si acum e la CFR si nu cred ca-l mai intereseaza de Steaua...
Ai vazut video-ul acela cu un adolescent ce are un tricou cu Dica pe spate si zice ca n-are rost sa mai ia autograf de la el,desi se intalnise cu lotul CFR-ului ![]()
"Nu am câștigat pană acum Cupa Romaniei pentru că la Steaua nu se pune bază pe acest trofeu"