FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Nicolae Dica

«1343536373840»
alaturi de steaua27.02.2009 16:22

Dica mai dadea cate un gol, executa loviturile libere foarte bine dadea si cu capu, era bun la Steaua mult mai bun ca noul 10.

La ce joc au facut in cantonament sa ne bucuram daca scoatem un 1-0 cu Vaslui

asa ca hai Steaua !!! ca eu vreau 3 goluri azi.

Marius06.03.2009 09:56

Deși Nicolae Dicã a plecat la Catania ferm convins cã este un pas înainte în cariera sa, lucrurile se pare cã au luat o întorsãturã nefericitã pentru fostul atacant al Stelei.

Dupã ce a fost folosit foarte rar de cãtre Walter Zenga în turul de campionat, "Dicanio" și-a manifestat intenția de a pãrãsi gruparea sicilianã.

Administratorul delegat al Cataniei, Pietro Lo Monaco, a povestit cum acum o sãptãmânã Dicã a venit la biroul sãu.

"Nu înțelegeam ce se petrece...a venit jucãtorul, însoțit de doamna Prodan, susținând cã vor sã obținã transferul. Îmi pare rãu, dar noi suntem societate, nu persoanã fizicã, astfel cã putem negocia tot cu o societate. Dupã ce ne înțelegem cu un club, se discutã și pretențiile fotbalistului", le-a spus Lo Monaco.

Zenga a fost sunat imediat dupã aceastã întâmplare pentru a fi înștiințat, iar în momentul în care Dicã s-a prezentat la antrenament, tehnicianul a rãbufnit

Zenga: "Nesimțitule, ai fost la club sã ceri transferul?"

Dicã: "Da, am mers cu Ana Maria (n.r. - Prodan)."

Zenga: "Vaffancullo, îți bați joc de mine, esti un om de nimic! Trebuia sã îmi spui! În loc sã te pregãtești, te ții de șmecherii cu impresarii. Ce țeapã mi-am luat cu tine!"

sursa: Fanatik

ahahahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :yeahh:

Melku06.03.2009 10:20

Zenga se pare ca nu stie vorba aia "Facerea de bine..." :laugh: Asta e Dica dupa care plangeti.

vlad06.03.2009 11:25

Mare pacat pentru Dica . Cred ca singura explicatie pentru regresul sau este moartea tatalui care l-a afectat foarte tare.

razvan2808.03.2009 19:35

Zenga l-a stricat pe Dica

il cunostea foarte bine , daca nu era bun de ce l-a mai luat

sper ca in vara Dica sa fie cumparat de Steaua sub orice forma

un schimb Dica-Dayro ar fi de vis

cu ocazia incepem campania "ce ne bagam in Zenga"?

gio_stgloria08.03.2009 20:48

L-au ajuns blestemele pe Zenga: Catania-Siena 0- 3

maye08.03.2009 20:58

Si locul 13 in campionat...se afunda..spurcatul...

steaua_bucuresti18.03.2009 16:01
Si locul 13 in campionat...se afunda..spurcatul...

Deocamdata el este cel mai bun atacant (mijlocas ofensiv) pe care la avut Steaua de dupa 2000

Catania a jucat un meci amical cu echipa a doua la care a evoluat si Nicolae Dica.

In prima repriza Dica a jucat pentru seniori si a inscris un gol, iar in a doua repriza Zenga l-a pus la prima echipa a Cataniei.

Dica nu s-a lasat mai prejos si i-a aratat lui Zenga ca poate si a dat 2 goluri pentru Catania uimind pe toata lumea cu hatrick-ul lui dupa ce a marcat la amandoua echipe a Cataniei.

Asadar meciul s-a terminat 3-2 pentru seniori, un gol fiind marcat de Nicolae Dica, iar singurele goluri pentru prima echipa a Cataniei fiind inscrise tot de Dica.

Din pacate Zenga nu a luat seama, iar Nicolae nu este convocat pentru meciul cu Palermo care va fi pe 1 Martie, Duminica.

Dica

Catania - iad pentru Dica

Este groaznic ceea ce se intampla cu Nicolae Dica. Cel care acum nu mult timp facea spectacol meci dupa meci, este trimis sa se antreneze cu pustii de la Primavera, formatia a doua a Cataniei. Fotbalistul roman asteapta raspunsul unor echipe din Romania si Rusia, tari in care perioada de transferuri nu s-a incheiat.

"Greseala nu este a lui Dica, ci a clubului Catania. Acest club, daca stia ca nu are nevoie de Nicolae Dica, nu trebuia sa faca transferuri pe prietenie. Dica nu o sa ramana acolo pentru a fi bataie de joc. A plecat dupa vise frumoase si s-a trezit in iad. Din vara oricum nu o sa mai stea acolo! Ma bat zi si noapte pentru a rezolva situatia lui!", a spus Ana Maria Prodan, impresara lui Dica, la onlinesport.

Sa speram ca se va concretiza un transfer(de ce nu chiar la Steaua?!) si Dicanio isi va reveni!

Victor Becali: "Dica nu poate pleca unde si cand vrea!"

Scris de dadootza

joi, 12 februarie 2009

Dica s-a saturat de Catania si vrea sa joace la arabi alaturi de Radoi - Victor Becali este insa exasperat de atitudinea fostului stelist.

"E inadmisibil comportamentul lui Dica. El e acolo de cateva luni si deja se gandeste sa plece. In loc sa incerce sa se adapteze, sta numai cu gandul la transferuri. Cum poate spune ca oamenii de la Catania nu s-au purtat corect cu el? Eu zic ca s-au purtat exemplar. Au dat foarte multi bani pe el, i-au platit la zi contractul. El e suparat ca nu a fost lasat sa plece. E timpul sa inteleaga ca nu poate pleca unde si cand vrea".

"Oficialii Cataniei vor sa isi recupereze banii investiti in cazul in care il vand si de aceea nu i-au dat drumul la Brasov sau la Cluj. Daca va continua in acest fel, Dica va rata aceasta oportunitate importanta care i s-a oferit, anume de a evolua la cel mai inalt nivel in Serie A", a declarat Becali pentru Cancan.

Dica in Arabia Saudita?

Scris de dadootza

joi, 12 februarie 2009

Lasat pe banca la fiecare meci al Cataniei, Dica e suparat si face declaratii furtunoase la adresa oficialilor italieni: "M-au mintit!", spune fostul stelist, care spera sa ajunga si el sa joace pentru banii arabilor de la Al Hilal, langa Radoi.

"Am vazut acea declaratie a lui Mirel cum ca ma va propune la Al-Hilal si pot spune ca mi-ar placea sa joc cu el acolo. Este greu sa joc acolo pentru ca Al-Hilal nu poate avea decit trei straini in lot. Poate doar daca pleaca vreun jucator strain si se elibereaza un loc. Doar asa ar fi posibil sa joc acolo, dar e greu"

"Nu-mi merge prea bine la echipa, nu am mai vorbit cu Walter. La vara, daca situatia va continua asa, voi pleca, ce sa fac aici, sa vizitez Italia? Trece timpul si nu mai sunt la echipa nationala, iar asta e durerea mea cea mai mare. La un moment dat, am crezut ca situatia mea se va imbunatati la Catania, dar am fost mintit"

"Nu-i adevarat ca nu ma lupt pentru titularizare, eu mi-am dat silinta sa joc la Catania, daca nu nevoie de mine, nu e nevoie, ce pot sa fac acum?", a spus Dica pentru NewsIn.

"E bine pentru Dica daca ar merge la Al Hilal!", spune Becali la Sport.ro!

Melku18.03.2009 19:13

De ce s-a pierdut Dicã? Unde și când? Întrebare legitimã de suporter, de microbist.

Golgeter la Steaua a plecat în Italia, adus de Zenga la Catania. Primit ca o vedetã, Nicu a dezamãgit și a eșuat în afara lotului de 18. Certat cu conducerea, certat cu antrenorii, respins de Steaua, dar și de alte echipe din România, fotbalistul aflat încã în putere trebuie sã înceteze sã caute în altã parte explicații ori vinovați și sã depãșeascã naibii aceastã perioadã. Rãspunsul la aceastã întrebare care ne mai frãmântã pe unii dintre noi e la el și numai la el.

E subiectiv cã a a cãzut la mijloc între frații Becali și Mutu, având-o pe Ana Maria Prodan interfațã. Nu are relevanțã cã prin ceea ce a fãcut a ajuns sã se certe cu Zenga în vestiar în vãzul coechipierilor care nu înțelegeau nimic. Realitatea e una singurã pentru toți. A plecat ca golgeter din Ghencea și ca titular al naționalei lui Pițurcã și e un oarecare acum. A ignorat cultivarea imaginii sale de fotbalist, nu l-a preocupat din modestie stupidã sau ignoranțã ceea ce înțelegem carisma de sportiv. A reușit performanța de a fi fluierat chiar și atunci când dãdea goluri pe bandã rulantã. A intrat în gura fanilor, în gura antrenorilor, a antrenorilor, poate și a coechipierilor.

Oricât de mult am vrea sã îi gãsim și lui o circumstanțã, ne vedem nevoiți sã remarcãm încã un aspect. La sosirea la Catania, vedeta echipei ?Peppe? Mascara s-a înclinat în fața noului venit, cedându-i tricoul cu numãrul 10. Erau concurenți pe post, dar prin acest gest accepta ideea cã el e cel care pleacã având șansa a doua. Venirea lui Dicã a ajutat Catania doar prin prisma faptului cã a scos la luminã întreg talentul italianului. Mascara e unul dintre cei mai râvniți fotbalist din Serie A, iar golurile lui fac înconjurul lumii fotbalistice. Este golgeterul incontestabil al echipei, iar reușitele sale vin în urma unor execuții de vis. .

E momentul ca Dicã sã înceteze sã se simtã victimã! Mai are timp?

Foarte obiectiv si frumos articolul lui Filoti, prosport.

Jo1n716.05.2009 09:11
Frânam jocul Stelei cu 15 goluri pe sezon

adevarul doare.

redondo16.05.2009 13:04

In perioada acea si Badea dadea 15 goluri pe sezon,si Nicolita vreo 10 si lista ar mai putea continua....Problema la Steaua din pacate nu e de forma,ci de fond.

D4v1dstelist21.05.2009 15:54

Si a plecat de la Steaua fiindca nu ii dadea pase lui Dayro Moreno!

absolutep0wer21.05.2009 16:32

La multi ani pentru toti cei cu numele Constantin si Elena !

David19.08.2009 16:01

A fost respins de Steaua din simplul fapt ca Jiji stie ce inseamna salariul unui jucator ca si Dica.

Guardian19.08.2009 16:14

Mi-e dor de pasele si centrarile lui lente dar precise

Catalyn0719.08.2009 17:00

Nu esti singurul

David20.08.2009 09:49

Si era criticat in Ghencea pe vremea aia....

korynna20.08.2009 09:56

Iar ajungem la concluzia ca in loc sa ne injuram jucatorii, mai bine ii sustinem si avem rabdare cu ei.

Dica a fost unul dintre cei mai injurati jucatori si acum il regretam. Unii chiar se bucurau ca pleaca.

eu_jimmy23.08.2009 18:52

Dica tocmai a dat 2 super goluri in primul lui meci in campionatul Greciei!

ady_ultras23.08.2009 19:48
Maye23.08.2009 20:11

Frumoase golurile.

fredysteaua23.08.2009 20:41

superbe goluri...

Bogdan4Steaua23.08.2009 20:50

Le-am uploadat sa le vedeti mai bine:

Prima bijuterie:

A doua bijuterie:

E de bun augur pentru el si pentru echipa nationala!

dulcicutza23.08.2009 21:20

Pai de aia l-au luat intai Zenga si apoi Protasov ca stiau ce poate....mi-e dor de goluri de genul celor din meciul cu Kiev....

Daniel-Ionut24.08.2009 07:16

Ce goluri da Dica la aia, si noi, de la plecarea lui Dica nu cred ca a mai dat unu gol din lovitura libera :cursing:

«1343536373840»