problema e ca toata chestia asta e degeaba.
problema e ca toata chestia asta e degeaba.
Atacantul român Nicolae Dicã a marcat unicul gol al echipei a doua a clubului Catania într-un meci test câștigat, joi searã, scor 8-1, de prima formație condusã de Walter Zenga.
Deja a ajuns la echipa a 2-a?
Ce se intampla acolo daca nu muncesti....
http://www.petitieonline.ro/petitie-p60622041.html petitie pentru revenirea marelui nostru decar...... semnati si voi pls......pt binele Stelei...si al lui Dica...plssssss
nu fiti rai...
A avut Steaua decari mult mai mari si nu s-a facut nici o petitie.Dica e terminat,sa se duca unde o vrea,daca ar veni la Steaua,ar fi inca o gloaba in plus pe langa atatea pe care la avem...
P.S.Nu stiu cat de stelista esti,insa imi dau seama dupa topul tau(al jucatorilor) ce iti place tie la fotbal(fotbalisti). Tchuss! ![]()
A avut Steaua decari mult mai mari si nu s-a facut nici o petitie.Dica e terminat,sa se duca unde o vrea,daca ar veni la Steaua,ar fi inca o gloaba in plus pe langa atatea pe care la avem...P.S.Nu stiu cat de stelista esti,insa imi dau seama dupa topul tau(al jucatorilor) ce iti place tie la fotbal(fotbalisti). Tchuss!
hmm..nu conteaza dak imi plac sau nu mie fotbalistii...
si chiar sunt stelista si de aceea vreau sa se intoarca...nu vedeti ca de cand a plecat suntm varza...nu mai avem nicio tactica nici macar la fazele fixe........ca vedetele sud americane nu au tipm de fotbal ..se plimba de la un capat la altu al terenului, se tavalesc la miloaga(vreo lovitura libera ceva...) si se enerveaza nevoie mare din orice...wtf?! chiar e asa greu sa il readuca?cum i`au readus pe Neaga si Ogararu ar putea si pe Dica....
PS: ala nu e topul meu e topul celor mai buni jucatori din CL din acel sezon si nu eu l`am fct ci UEFA (sau cine se ocupa cu asta)
De ce ingelas si nu ingeras cum e corect pe limba noastra romaneasca, dulce si suava ? ![]()
Sa vina Dicaaaaaaa...se vEde lipsa lui......chiar daca nu avea viteza......da stie meserie.....si asta conteaza foarte mult...cu el echipa isi va reveni.....dar......din cauza unor suporteri el numai vine la Steaua...
Deja a ajuns la echipa a 2-a?Ce se intampla acolo daca nu muncesti....
in conditii normale, Dica trebuia trimis la echipa a doua inca de cand era la Steaua. asa poti readuce pe linia de plutire un jucator bun ajuns submediocru. asa putea fi trezit la realitate. acum realitatea e prea dura pentru Dica... nu ma plang nici de a noastra, a stelistilor!
De ce ingelas si nu ingeras cum e corect pe limba noastra romaneasca, dulce si suava ?![]()
asa 3 tr3ndy mey. ![]()
<br />Sa vina Dicaaaaaaa...se vEde lipsa lui......chiar daca nu avea viteza......da stie meserie.....si asta conteaza foarte mult...cu el echipa isi va reveni.....dar......din cauza unor suporteri el numai vine la Steaua...<br />
din cauza unor suporteri si a lui Becali....dar ei nu vad ce pierd....se pare ca orgoliul e mai presus de binele Stelei :ce oameni: pfff....
asa 3 tr3ndy mey.![]()
uite viitorul...se va schimba limba romana curand daca o sa ajunga toti sa vorbeasca si sa scrie asa,ca domnisoara ingelash
Da, ati gasit varianta corecta...Dica nu mai vine din cauza suporterilor, nu ca nu-l vrea jj.Doar suporterii fac ce vor ei la echipa pac pac.
uite viitorul...se va schimba limba romana curand daca o sa ajunga toti sa vorbeasca si sa scrie asa,ca domnisoara ingelash
Eu am fost ironic...ba nu,sarcastic chiar...
stiu man ![]()
Lasa-l pe Dica la CFR. La Steaua n-are ce cauta un lent ca Dica, avem destui de jucatorii lenti fara technica la Steaua, mai ne trebuie si Dica?
Vreau doar sa vad sudamericanii, tinerii valorosi - viteza si cu o technica superioara. Daca mai transfaram un roman...brb.
Dica s-a transferat la CFR Cluj .
O inventie.
@joga
Crezi ?
Lasa-l pe Dica la CFR. La Steaua n-are ce cauta un lent ca Dica, avem destui de jucatorii lenti fara technica la Steaua, mai ne trebuie si Dica?
Vreau doar sa vad sudamericanii, tinerii valorosi - viteza si cu o technica superioara. Daca mai transfaram un roman...brb.
cu Lentu ala de care spui u prietene drag am facut noi lucruri pe care acum le vedem imposibile! cu lentu ala bateam Dinamo Kiev, lens etc nu faceam egal cu cs otopeni
nu zic ca el ar fii motivul pt care avem criza asta dar nu imi place cand comenteaza persoanele ca tine (ca sa nu zic cum) de un jucator cum a fost si cum este probabil (daca i se ofera sansa) Dica!
respect!
SteauaB are ceva impotriva jucatorilor romani,am observat.N-au talent cica.Vrea sud-americani.Tare seriosi sud-americanii astia.Lasati-l in pace,mie imi este suspect de boala 'ungurita'...
Dica!? ma intreb oare o sa fie si el ca o parte din jucatori CFR-ului?
cu o seara inaintea meciului sa petreaca in OBSESSION =))) o sa devina si mai lent=)))
te astept Dica .
mereu alaturi de Steaua
dak pleca trica cresc posibilitatile unui transfer al lui dicanio la dusmani...
..de aceea ma rog sa ramana trica la Cluj...cel putin pana la sfarsitul sezonului ![]()
eu ma rog sa plece trica si sa vina Dica la Steaua
:D:D:D:D:D
Problema ar fi ca daca (dak) vine Dica la CFR Cluj, echipa ar avea un fel de 2xDayro(Dayri) Moreno al nostru... stiti ce a facut Dica pentru Steaua si pentru asta ne-a(nea) intrat in inimi... cel putin mie... CFR ar avea o super echipa cu Cadu, Tony Dubarbier, Kone si Dica... dupa parerea mea cei mai valorosi de la CFR.
Transferul lui Nicolae la CFR Cluj a cãzut