good player Dica
good player Dica
Eu totusi sper ca intr-o zi va reveni la noi ... Dica ... ![]()
Eu unul zic ca o sa-si incheie cariera prin Serie B... Nu cred ca-l mai primeste Jiji inapoi.
Dica a fost unu din cei mai buni jucatori de la Steaua. Cred ca va revenii , nu prea curand , dar va revenii..Asa a fost si cu Neaga.: ![]()
Cand nu te astepti Dica gaseste o rezolvare...e cel mai imprevizibil jucator al Stelei si cred ca unu dintre cei mai valorosi.....fan Dica 4ever!!!
:steag_cruce_invers:
Cand nu te astepti Dica gaseste o rezolvare...e cel mai imprevizibil jucator al Stelei si cred ca unu dintre cei mai valorosi.....fan Dica 4ever!!!:steag_cruce_invers:
Dica a plecat de la Steaua,daca nu stiai! ![]()
un jucator tehnic lent chiar foarte lent dar dadea niste pase extra tari dar mai bine ca a plecat ca toate mingiile veneau la el pe contraatac si el se misca atat de lent.....a ramas D.Moreno el se descurca mai bine... ![]()
![]()
Dica a fost cel mai bun jucator al Stelei ![]()
Nicolae Dica este unul dintre jucatorii mei preferati,este pitestean ca si mine,a avut o cariera destul de buna la Steaua si nu numai si pentru asta il admir este un mare fotbalist.
super jucator, intradevar lent dar s-a descurcat perfect la Steaua imi pare rau ca a plecat ...poate ajunge si el la o echipa mare cum arfi Ac Milan, Inter etc/
"Aici se joacã altceva fațã de România, se pun mai mult accent pe tacticã. Câștigi un meci cu 1-0 și toți sunt fericiți. Eu sunt jucãtor ofensiv, nu prea fac faza de apãrare. Cred cã trebuie sã mai lucrez la asta. Nu prea îmi mai permit sã stau pe margine, am 28 de ani, risc sã nu mai prind naționala. Nu știu dacã voi reveni la Steaua, nu depinde de mine", a spus Dicã (prosport)
Carevasazica acum ar fi bine la Steaua coane Nicu`. Deci nu alearga cainii cu covrigii in coada acolo. Interesant. Eu unul sper sa nu mai te intorci decat daca ai tragere de inima sa alergi nu sa intri plictisit pe teren. Sau poate faci pereche cu Arthuro, alt indolent.
super jucator, intradevar lent dar s-a descurcat perfect la Steaua imi pare rau ca a plecat ...poate ajunge si el la o echipa mare cum arfi Ac Milan, Inter etc/
Poate pe la Primavera...
super jucator, intradevar lent dar s-a descurcat perfect la Steaua imi pare rau ca a plecat ...poate ajunge si el la o echipa mare cum arfi Ac Milan, Inter etc/Poate pe la Primavera...
poate la primavera de dupa pastele cailor...
Dica cu fuga aia alui cu driblingurile lui "ametitoare" singur va ajunge la o echipa mare din vreo Liga inferioara
:laugh:
un jucator tehnic lent chiar foarte lent dar dadea niste pase extra tari dar mai bine ca a plecat ca toate mingiile veneau la el pe contraatac si el se misca atat de lent.....a ramas D.Moreno el se descurca mai bine...
se descurca mai bine?!?!nu prea o arata :noexpression: ....e doar o petarda in devenire acre in ultimul timp nu ne`a aratat decat cat de lenes poate fi..
.dak la sfarsitul sezonului trecut parea ca e mai bun ca Dica....acum cam da de gandit nu???? ![]()
Dica era bun pentru campionatul nostru , atat , a avut evolutii bune datorita entuziasmului si a ambitiei de moment , cand nu a mai avut chef de fotbal s'a vazut valoarea lui , defapt se vede si acum in italia
Dicanu e cel mai tare mijlocas al Stelei din ultimii ani. La cate a facut omul asta pentru Steaua si de cate ori ne-a facut fericiti , n-aveti voie sa-l vorbiti de rau .
Acum il vorbiti de rau si cand se va intoarce in tara, la o alta echipa, pentru ca voi nu-l mai iubiti , o sa va para rau.
@steaua_gloria
cu siguranta o sa plang ![]()
deaia nu merita romanu sa fie iubit pentru ca e nerecunoscator si pervers si cum ai scapat sapunu te ...
deaia nu merita romanu sa fie iubit pentru ca e nerecunoscator si pervers si cum ai scapat sapunu te ...
Dica nu e nici recunoscator nici pervar.....el nu a vorbit Steaua de rau si oricat s`ar ascunde a regretat ca a plecat din Ghencea si cu sigurantza isi doreste sa se intoark pentru ca Steaua a fost echipa la care s-a afirmat si pentru care a dat tot ce era mai bun...in meciurile in care s-a putut :laugh: ....
,,Dicanu e cel mai tare mijlocas al Stelei din ultimii ani. La cate a facut omul asta pentru Steaua si de cate ori ne-a facut fericiti , n-aveti voie sa-l vorbiti de rau"
m bucur ca mai e cineva care are parerea asta ![]()
mah omeni nu mai vorbiti urat de Dica !!!
ati uitat cate goluri a dat? ce frumos finaliza?
Ii duc lipsa.In ciuda vitezei lui,avea o minte sclipitoare,dadea niste pase extraordinare si precise.Fara el,Steaua nu a mai stralucit.Sa speram ca se va reintoarce!
ALOOO celor de mai sus, eu nu spuneam despre Dica atunci cand am pomenit de perversitatea romanilor.. urmariti firul discutiei cu ultras_ss va rog .
Dica back to Steaua? :-?
cica stirile :-"