FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Nicolae Dica

«1303132333440»
ozy_ultrAslan01.08.2008 22:56

good player Dica

Kittutza02.08.2008 00:58

Eu totusi sper ca intr-o zi va reveni la noi ... Dica ... :(

WhiteSnake02.08.2008 13:00

Eu unul zic ca o sa-si incheie cariera prin Serie B... Nu cred ca-l mai primeste Jiji inapoi.

Northboy02.08.2008 14:36

Dica a fost unu din cei mai buni jucatori de la Steaua. Cred ca va revenii , nu prea curand , dar va revenii..Asa a fost si cu Neaga.: :steag_cruce_invers:

4ndr3y-fan-steaua-4ever06.08.2008 08:07

Cand nu te astepti Dica gaseste o rezolvare...e cel mai imprevizibil jucator al Stelei si cred ca unu dintre cei mai valorosi.....fan Dica 4ever!!! :steag_cruce_invers: :steag_cruce_invers:

DelPiero1006.08.2008 09:40
Cand nu te astepti Dica gaseste o rezolvare...e cel mai imprevizibil jucator al Stelei si cred ca unu dintre cei mai valorosi.....fan Dica 4ever!!! :steag_cruce_invers: :steag_cruce_invers:

Dica a plecat de la Steaua,daca nu stiai! :ce_oameni:

Fc Alin08.08.2008 07:00

un jucator tehnic lent chiar foarte lent dar dadea niste pase extra tari dar mai bine ca a plecat ca toate mingiile veneau la el pe contraatac si el se misca atat de lent.....a ramas D.Moreno el se descurca mai bine... :steag_cruce_invers::hmmm:

Andreiutz0809.08.2008 06:52

Dica a fost cel mai bun jucator al Stelei :steag_sah_mic:

Virgil09.08.2008 18:24

Pentru cei care nu cunosc:

http://nicolaedica.ro/

rosky13.08.2008 22:10

Nicolae Dica este unul dintre jucatorii mei preferati,este pitestean ca si mine,a avut o cariera destul de buna la Steaua si nu numai si pentru asta il admir este un mare fotbalist.

F.Torres01.09.2008 13:20

super jucator, intradevar lent dar s-a descurcat perfect la Steaua imi pare rau ca a plecat ...poate ajunge si el la o echipa mare cum arfi Ac Milan, Inter etc/

Melku10.10.2008 10:04

"Aici se joacã altceva fațã de România, se pun mai mult accent pe tacticã. Câștigi un meci cu 1-0 și toți sunt fericiți. Eu sunt jucãtor ofensiv, nu prea fac faza de apãrare. Cred cã trebuie sã mai lucrez la asta. Nu prea îmi mai permit sã stau pe margine, am 28 de ani, risc sã nu mai prind naționala. Nu știu dacã voi reveni la Steaua, nu depinde de mine", a spus Dicã (prosport)

Carevasazica acum ar fi bine la Steaua coane Nicu`. Deci nu alearga cainii cu covrigii in coada acolo. Interesant. Eu unul sper sa nu mai te intorci decat daca ai tragere de inima sa alergi nu sa intri plictisit pe teren. Sau poate faci pereche cu Arthuro, alt indolent.

DelPiero1010.10.2008 12:05
super jucator, intradevar lent dar s-a descurcat perfect la Steaua imi pare rau ca a plecat ...poate ajunge si el la o echipa mare cum arfi Ac Milan, Inter etc/

Poate pe la Primavera...

mountytoma11.10.2008 10:28

Poate pe la Primavera...

poate la primavera de dupa pastele cailor...

ultra_ss13.10.2008 13:18

Dica cu fuga aia alui cu driblingurile lui "ametitoare" singur va ajunge la o echipa mare din vreo Liga inferioara :yes: :laugh:

luv`dica ing3lash03.11.2008 16:56
un jucator tehnic lent chiar foarte lent dar dadea niste pase extra tari dar mai bine ca a plecat ca toate mingiile veneau la el pe contraatac si el se misca atat de lent.....a ramas D.Moreno el se descurca mai bine...

se descurca mai bine?!?!nu prea o arata :noexpression: ....e doar o petarda in devenire acre in ultimul timp nu ne`a aratat decat cat de lenes poate fi.. :thumbdown: .dak la sfarsitul sezonului trecut parea ca e mai bun ca Dica....acum cam da de gandit nu???? :hmmm:

Robinson Rufay Zapata03.11.2008 18:11

Dica era bun pentru campionatul nostru , atat , a avut evolutii bune datorita entuziasmului si a ambitiei de moment , cand nu a mai avut chef de fotbal s'a vazut valoarea lui , defapt se vede si acum in italia

steaua_gloria03.11.2008 19:08

Dicanu e cel mai tare mijlocas al Stelei din ultimii ani. La cate a facut omul asta pentru Steaua si de cate ori ne-a facut fericiti , n-aveti voie sa-l vorbiti de rau .

Acum il vorbiti de rau si cand se va intoarce in tara, la o alta echipa, pentru ca voi nu-l mai iubiti , o sa va para rau.

ultra_ss03.11.2008 19:34

@steaua_gloria

cu siguranta o sa plang :ce_oameni:

steaua_gloria03.11.2008 19:37

deaia nu merita romanu sa fie iubit pentru ca e nerecunoscator si pervers si cum ai scapat sapunu te ...

luv`dica ing3lash04.11.2008 18:23
deaia nu merita romanu sa fie iubit pentru ca e nerecunoscator si pervers si cum ai scapat sapunu te ...

Dica nu e nici recunoscator nici pervar.....el nu a vorbit Steaua de rau si oricat s`ar ascunde a regretat ca a plecat din Ghencea si cu sigurantza isi doreste sa se intoark pentru ca Steaua a fost echipa la care s-a afirmat si pentru care a dat tot ce era mai bun...in meciurile in care s-a putut :laugh: ....

,,Dicanu e cel mai tare mijlocas al Stelei din ultimii ani. La cate a facut omul asta pentru Steaua si de cate ori ne-a facut fericiti , n-aveti voie sa-l vorbiti de rau"

m bucur ca mai e cineva care are parerea asta :thumbsup:

alaturi de steaua04.11.2008 19:47

mah omeni nu mai vorbiti urat de Dica !!!

ati uitat cate goluri a dat? ce frumos finaliza?

b0RMA07.11.2008 21:02

Ii duc lipsa.In ciuda vitezei lui,avea o minte sclipitoare,dadea niste pase extraordinare si precise.Fara el,Steaua nu a mai stralucit.Sa speram ca se va reintoarce!

steaua_gloria10.11.2008 14:06

ALOOO celor de mai sus, eu nu spuneam despre Dica atunci cand am pomenit de perversitatea romanilor.. urmariti firul discutiei cu ultras_ss va rog .

Allyylla15.11.2008 18:19

Dica back to Steaua? :-?

cica stirile :-"

«1303132333440»