La multi ani Dica!
Respect pentru tot ceea ce ai facut pana acum, dar cred ca e timpul pentru un transfer. De fapt, la cum joci in ultimul timp este clar ca la asta iti sta capul....
La multi ani Dica!
Respect pentru tot ceea ce ai facut pana acum, dar cred ca e timpul pentru un transfer. De fapt, la cum joci in ultimul timp este clar ca la asta iti sta capul....
Sa ne traiesti, Nicu'le. !
La multi ani!
La multi ani... si multumim pt ce ai facut
fa un bine,noua si tie, si pleaca in vara... ![]()
La multi ani si mult succes la Euro !
Dica era jucatorul de care depindea Steaua acum i-a ramas doar numele si piciorul ala ca de cowboy. Acum Dica impreuna cu Mirel pot merge la secretariat la Jiji ca la fotbal nu mai au nimic de spus .
sunteti pe langa toti.
Dica e un jucator cu cap, care vede jocu extraordinar.
problema e ca el nu mai are pentru ce sa joace la Steaua. punct. el nu mai poate fi motivat in nici un fel.
lui Dica "i s-a luat si lui sa fie injurat"...
mie mi-a venit sa trag apa dupa ce am auzit aceasta declaratie care aduce a diaree verbala, demna de rapid sau Dinamo
du-te, Dica, du-te! du-te de aici...
nu cred ca Dica merita sa fie numit handicapat
sa nu uitam ce a facut pt Steaua DA recunosc nu mai este in forma lui buna dar cu toate astea trebuie sa ii multumim pt ce a facut pt aceasta echipa , si stiu ca a atunci cand a jucat a jucat cu sufletul Nu merita sa fie criticat ......MULTUMIM Dica dica10
Daca jjjj a cerut 3 mil euro,atunci cei de la Catania lui Zenga de ce ofera 4 mil euro ?
Nu a trebui sal vanda Becali..... Joaca prost ca poate o avea si el o perioada proasta
dica10 eu inca Krd in el ![]()
un lucru vreau sa stiu si eu:ce aveti cu omul? corect nu mai are valoare de Steaua,dar asta nu inseamna ca trebuie injurat si facut in toate felurile. Nicolita , Lovin , Ov. Petre , Nesu -merita macar respectati. Un singur jucator din lotul Stelei nu ar merita nici un pic de respect : Surdu
Ce gol a dat Dicutza al nostru cu Muntenegru...
Ai niste calitati fantastice, Nicule... pacat ca esti inconstant, ca orice jucator roman...
mda.. inconstanta omoara multi jucatori romani. Dica, la fel cum ne-a obisnuit... sa inventeze un gol frumos numai cum el stie.
Dica nu o sa plece nicaieri,nu-l mai acuzati atat ,nu e el singurul vinovat,dupa cum se vede ,voi a-ti vrea ca toti sa plece.Aratati-mi si mie un jucator care are a avut numai vremuri bune.Dica a avut astazi o prestatie foarte buna,o sa-si revina el.Forza Dica!
Inca un gol superb...
DiCanio, desi ma doare sufletul ca esti huiduit pe Ghencea, sper, atat pentru binele tau, cand si pentru noi, sa te transferi. Pacat ca nu ai aceeasi motivatie si la meciurile Stelei...
MULTA BAFTA!!!
Poate nu ati auzit cum l-au ovationat fanii astazi la meci.Sa va stea vorbele rele in gat si gandurile lipite pe creier! dica10 ![]()
Nicu pare in forma mare si e cu mult peste "titularul" Cocis , cred ca Piturca trebuie sa se gandeasca serios cu cine o sa inceapa cu Franta .
Desi parca vad ca o sa il pastreze pentru ultima jumatate de ora din acel meci , cand francezii o sa fie mai obositi .
Pai din cate stiu Pitzi a zis ca primul unshpe de azi va intra si cu Franta. Deci...
Io sunt curios cum sa se descurce Florentin Petre in duelurile cu Evra sau Malouda.... ![]()
Noroc ca Robery e pe partea lui Rat. Duel Ribery-Rat... ma umfla deja rasu'...
Dicanu` a jucat azi ceva ce nu joaca la Steaua sau n`a mai jucat de mult timp. Respect pt tot ce a facut pt Steaua. Respect Nicolae Dica si ,daca tine sa plece,e liber sa o faca.Merita cu prisosinta sa se implineasca intr`un campionat mare al Europei.
A jucat foarte bine azi si a dat 2 goluri de-a dreptul superbe. De mult nu l-am mai vazut jucand cu o asemenea pofta de joc. Este clar ca e determinat sa faca un turneu final bun pentru a ajunge la o echipa mare
bv dicane, superbe goluri dica10
Bine Dicanho!!! Nationala ar trebui sa fie alcatuita in jurul lui.
De apreciat si jocul lui Banel! Ce sa mai zic de Ghionea care a dat un gol confirmand expresia "fundasul golgeter al Stelei". Bravo baieti!!!
Nicu pare in forma mare si e cu mult peste "titularul" Cocis , cred ca Piturca trebuie sa se gandeasca serios cu cine o sa inceapa cu Franta .Desi parca vad ca o sa il pastreze pentru ultima jumatate de ora din acel meci , cand francezii o sa fie mai obositi .
Piturca are o fixatie cu Cocis. Daca il va titulariza, o va face pe propriul risc. Eu unul nu il vad pe Razvan in primul 11.
Referitor la Dica, s-a vazut ambitia. Decarul nostru are talent, insa, asa cum am mai spus-o, s-a plafonat. De aceea, sa speram ca va juca la Euro si ca se va transfera la o echipa de top.
Bafta, Dica!
ati vazut pentru ce e bun Dica la Steaua...marii atotstiiutorii fotbalului daca il tot injurati cum sa mai joace omul bine la Steaua , chiar si Banel a jucat bine aseara si felicitari lui Ghionea..ciocu mic celor anti-Dica