FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Nicolae Dica

«1272829303140»
MoWeed18.01.2008 13:56
Gesepeii il transfera peste tot. mai nou, acum este jucatorul Valenciei.

Na, ca si Valencia a zis ca nu e interesata... parca vad ca o sa ramana la Steaua...

steaua_gloria25.01.2008 11:43

Dica are la Steaua salariu mai mic decat Romeo Surdu: 180 000 fata de 200 000.

Nu-mi vine sa cred! Asta nu e salariu de vedeta echipei!

BADboySteaua07.02.2008 17:44

Dica va ramane la Steaua din cauza lui Berbecali. El strica jucatorii, se gandeste numai la profit, nu si la viata jucatorului!

mountytoma24.02.2008 20:49

Bine facea Dica daca pleca. Nu mai are nici un fel de motivatie. Astazi a fost cel mai slab om al Stelei, chiar si mai slab decat Banel.

daca am vrut definitia zeroului absolut in teren, astazi am vazut-o in persoana lui Dica. Zero, zero, zero!

MoWeed24.02.2008 21:07

Speram sa-i fi disparut indolenta. Ma asteptam sa joace altceva mai ales ca se aproprie Euro...

raducelbun25.02.2008 09:54

Dica... Dica... Dica...

Eu cred ca Dica isi va incheia careiera la Steaua! Oicum nu va ajunge nicodata la o echipa mai buna ca Steaua!

Dica nu este un jucator rau dar nu cred ca poate sa mai progreseze. Personal, mai astept de la el doar sa repete perioadele bune pe care le-a avut odata la Steaua. Atat si nimic mai mult!

Dar, daca nu-si schimba atitudinea de mare vedeta va fi rau de tot de noi pentru ca din dorinta de a se scapa de el, se va forta tinerea lui in teren si atunci cand acest lucru nu se justifica, lucru ce nu poate duce decat la jocuri proaste!!!

Ma gandesc ca daca ii dadea Rada un pumn in cap poate isi revenea mai repede. Din pacate insa, Rada stie ca cel mai destept cedeaza primul. Nu stiu daca Rada este mai destept decat Dica dar este cert ca a cedat!!! Bravo Rada, nu esti mai fotbalist decat Dica dar esti mai OM!!! Din npartea mea numai RESPECT!

DelPiero1025.02.2008 10:06

Dica a fost foarte slab ieri! Lent,indolent... a avut doua lovituri libere excelente, cel putin aia din final era mana cereasca! El a dat in bratele portarului! Pai nici nu trebuie sa fii mare executant de lovituri libere sa dai gol acolo, ci doar sa fii putin destept! Ma rog, nu prea cred ca Dica mai are tragerea de inima sa puna osul pentru Steaua...

IONUTZ-CIPRIAN25.02.2008 15:45

A fost slab, pe mine unul m-a dezamagit! Traiesc cu speranta ca o sa-si revina!

ronaldo_020126.02.2008 17:16

Mai ales acum dupa certurile cu Becali, cred ca o sa joace si mai slab...

se7en26.02.2008 18:36

Asta daca o sa mai fie pe la prima echipa, cu Gigi nimic nu ne mai surprinde!

novac27.02.2008 07:28

Dica acuza in conferinta de presa oficiala:

-"Nu mi se pare normal ca, de patru ani de cand am venit la Steaua, la infrangere e vinovat Dica, iar la victorie sunt laudati altii" - aka Becali ...

-"Cred ca destabilizeaza echipa prin spusele sale, pentru ca noi avem nevoie de o atmosfera buna" -aka bekali ...

-"Nu sunt pregatit sa fiu rezerva, dar, daca decide antrenorul, ma voi conforma. Dar, subliniez, doar deciziei antrenorului"- aka bekali sa stea in banca lui si sa nu se mai amestece la echipa!

Nu stiu ce ati inteles voi dar mie mi s-au confirmat banuielile despre un conflict mocnit intre jucatori si dobitoaca, iar zvonurile despre adevaratul motivul plecarii lui Paraschiv- oriunde numai sa scape, revin in actualitate. La fel, impunerea cu forta a verilor impresari ca unici reprezentanti ai jucatorilor Stelei reapare voalat pe tapet.

Lacatus este antrenorul, el face echipa! Pare o lupta surda pentru postul de antrenor intre Jiji si Laca iar Dica a decis si afirmat public cui da votul!

Eu sunt unul dintre cei care i-au pus la indoiala caracterul lui Dica. Iesirea lui de ieri m-a convins ca exista colana vertebrala si ca tacerea lui a avut ... motive "obiective" .... astept sa vad schimbari si in jocul lui.

Bine Dica!

yo_marius27.02.2008 07:53

Eu vad altfel iesirea lui Dica. De 4 ani, de cand a venit la Steaua, Dica este cel mai bun jucator, indiferent de cine a mai fost in lot si el e constient de acest lucru. Evident ca nu i-a picat bine sa fie facut praf in public si de aceea a ripostat.

De foarte mare inspiratie mi s-a parut si raspunsul becaliotului (banuiesc ca nu este creatia lui) si anume ca, asa cum a fost laudat si ridicat in slavi cand a meritat si echipa a castigat, este normal sa fie criticat cand joaca extrem de slab. Faptul ca a fost criticat in stil becaliot, in public, nu este normal, dar un dus rece era mai mult decat necesar pentru Dica & co.

danimarcu27.02.2008 17:50

Ai dreptate, @yo.

Oricum, el a raspuns cu bun-simt, nu cum lasa ziarele sa se inteleaga...

Eu zic sa-l incurajam si sa-l sustinem, ca o merita din plin!

L.E.: e vorba de Dica, bineinteles...

MoWeed27.02.2008 18:24

Foarte bine ca a avut cineva curaj sa-i raspunda oierului si de asemenea raspunsul lui Becali ma mira prin faptul ca nu a insultat a fost chiar un raspuns de bun-simt.

Sper ca o sa aiba mai multa determinare acum in teren!

cornisa5802.03.2008 11:21

E omul de la care se așteaptã cel mai mult!

Presiunea e foarte mare pe el, nu îi iese jocul întotdeauna, trebuie sã-l înțelegem și pe el.

Dan 199629.04.2008 13:47

Dica este jucatorul de cea mai mare valoare la Steaua, fara de care Steaua nu ar fi asa de cunoscuta in lume in ultimii 5 ani! fular-campionii

C.Cipry03.05.2008 18:17

Nu stiu de ce unii spun despre Dica,ca nu face,nu paseaza,nu suta,dar cand Dica da un gol toata lumea e cu el cand are o perioada mai proasta tota lumea il invinovateste pt jocul Stelei.

Mie mi se pare ca este cel mai important jucator al Stelei.Nu ineaparat Dica daca nu da gol nu a jucat bine, ba din potriva el poate face faza din care s-a marcat.

redandblue03.05.2008 19:25

am o presimtire ca Dica va face un meci mare maine seara...intotdeauna el a stiut sa se mobilizeze in meciurile importante si chiar daca nu a stralucit in ultimele meciuri o va face maine seara

mountytoma04.05.2008 19:59

cred ca Dica inca viseaza ca va fi cel mai bun jucator al meciului Dinamo-Steaua care tocmai s-a terminat cu victoria cainilor!

sper ca atunci cand se va trezi sa afle ca sezonul viitor va juca la benfica, sau boro, sau la orice echipa din afara campionatului Romaniei

ideal ar fi sa fie si acolo coleg cu Banel!

multumim Dica, dar asta chiar trebuie sa fie ultimul meci pentru Steaua!

AlcaponneAISS04.05.2008 20:04

Cel mai slab jucator din MDINAMO -Steaua e Dica !!!deci e terminat...vorba celui de mai sus e rupt inca se crede a fi vedeta...dar e rupt de realitate...cred ca inca nu realizeaza ca au pierdut munca de un intreg sezon...dar asta e...!!!Din cauza lor pierdem...ca nu se daruiesc pentru echipa si fanii ei!

horse3704.05.2008 20:18

dicane eti terminat. fotbalul este din ce in ce mai departe. iti place ce ai jucat in seara asta? este destul de greu ca noi sa castigam cand tu joci numai cu dosu la poarta cand tu si altii fac figuratie.

dicane dute! e mai bine pentru tine!

Honik06.05.2008 20:35

Sa spunem ca Dica este cum spuneti voi...( talentat,vital,bun etc.) Dar sa recunoastem cu totii ca el inca nu si-a revenit in forma pe care o avea inainte.. acum cel putin eu cred ca joaca prost la Steaua.

Sa speram ca o sa-si revina si o sa ajunga din nou la forma de dinainte dica10

raducelbun08.05.2008 09:21

Poate ca ar fi timpul sa plece. La noi oricum s-a plafonat. Am mai spus-o, mai mult decat a aratat pana acum la Steaua nu o sa mai poata.

stelistu_609.05.2008 10:32

La Multi Ani, Dica!

stelistul stelist09.05.2008 11:23

LA MULTI ANI Dicanho!!!

«1272829303140»