FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Nicolae Dica

«1252627282940»
fansteaua20.08.2007 08:13

dica10 Dica e cel mai bun jucator al Stelei!

raducelbun20.08.2007 09:26

Daca este adevarat ca Dica este unul dintre complotistii de la echipa (vezi scandalul provocat de Becali) nu cred ca va avea zile prea dulci in Ghencea.

Chiar daca totul se va sfarsi cu alungarea lui Hagi de la echipa, alaturarea numelui lui Dica la acest complot ii va aduce, pe termen mediu si lung, numai rau!

alexynho22.08.2007 05:36

Atacantul roș-albaștrilor, Nicolae Dicã a confirmt întâlnirea de la palatul lui Gigi Becali, dar spune ca nu s-a pus problema sa-l reclame pe Hagi finatatorului Stelei. ''Este adevarat ca am fost cu mai multi colegi la palat, dar noi am fost invitati de nea Gigi, nu ca ne-am fi dus noi special. Acolo am discutat despre rezultatele echipei. Nu s-a pus niciodata problema sa-l lucram pe Gica Hagi'', a spus Dica pentru TVR 1.

prosport

raducelbun22.08.2007 11:11

Pai atunci cine minte? Dica sau ALA?

Este interzisa citarea in intregime a postului anterior. Citeste regulamentul.

fedora22.08.2007 11:12

Nu ai vazut ca Becali a recunoscut ca el i-a chemat dupa ce Radoi (cel mai probabil) s-a plans lui Virgil Becali?

Wally22.08.2007 20:08

Felicitari, Dicanule pentru golul de la nationala!

wolfi22.08.2007 20:40
Daca este adevarat ca Dica este unul dintre complotistii de la echipa (vezi scandalul provocat de gb) nu cred ca va avea zile prea dulci in Ghencea. Chiar daca totul se va sfarsi cu alungarea lui Hagi de la echipa, alaturare numelui lui Dica la acest complot ii va aduce, pe termen mediu si lung, numai rau!

Nu cred ca a facut Nicolae asa ceva, cuvintele sunt puse in gura lui de Becali ca sa se afle-n treaba si ca stie ca Dica e iubit de toti suporteri. Deci in opinia oierului daca Dica nu-l vrea, suporterii or sa fie alaturi de el. Dar uite ca nu e asa. Hagi, te sustinem!

Felicitari Dica pentru golul din seara asta impotriva Turciei! steagro

steaua-steaua-steaua22.08.2007 23:15

Nu i-a fost deloc greu sa impinga mingea in poarta dupa ce facuse Marica toata treaba. Dar daca nu ar fi stiut el unde si cat sa astepte, nu inscria nimeni la faza aia. A dat cateva pase frumoase aseara. Si a fost aplaudat de toti cei 5000 (!) de spectatori cand a fost schimbat.

Nimeni din lotul Stelei nu vede jocul cum il vede Dica!

dica10 steag3 steagro

axl2323.08.2007 07:20

La centrarea lui Marica eu ma asteptam ca Dica sa puna stop, sa faca o pirueta si sa incerce s-o plaseze elegant la cultul lung, unde, din pacate, s-ar fi aruncat portarul advers si-ar fi prins-o.

MIREL6RADOI23.08.2007 15:36

Dica are o parere foarte proasta de Hagi antrenorul... cel putin asta i-a transmis telefonic unei persoane. Sensibil baiatu asta... cum i se spune ca joaca prost, se supara ca un copil.

Numai sa scape de Hagi, ar fi in stare sa-l saboteze pe Hagi intr-un meci din campionat...

alexynho24.08.2007 17:44

TVR a anunțat în aceastã searã cã Benfica îl vrea pe Nicolae Dicã, golgeterul Stelei din sezonul trecut.

Lusitanii sunt dispuși sã ofere 5 milioane de euro pe vîrful din Ghencea, însã patronul Gigi Becali ar dori 8 milioane de euro pe atacant. Tot TVR susține cã o altã echipã din Liga 1 ar fi dispusã sã ofere pe Dicã aceeași sumã pe care au anunțat-o portughezii, 5 milioane de euro.

Antrenorul Benficãi l-a urmãrit pe Dicã acum 2 zile, în meciul contra Turciei, în care decarul stelist a marcat.

gsp

Wally24.08.2007 18:08
Tot TVR susține cã o altã echipã din Liga 1 ar fi dispusã sã ofere pe Dicã aceeași sumã pe care au anunțat-o portughezii, 5 milioane de euro.

Echipa din Liga I care sa-l vrea pe Dica? :laugh: :laugh: :laugh: Poate il vrea Buzaul imprumut.

Asta e cea mai tare faza din ultimul timp! Eu inteleg ca toate echipele din Liga I il vor pe Dica, dar n-au nici o sansa sa-l ia. Asa ca spurcati, milogi, locomotive, luati-va gandul!

alexynho24.08.2007 18:17

Sper doar ca nu il doresc spurky sau milogii! In orice caz, Dica ar merita sa joaca la o echipa mare... insa pentru Dica, parca s-ar potrivi mai mult stilul italian... pentru ca se axeaza acolo pe aparare si tehnica... portughezii stiu ca sunt pe tehnica si viteza... iar Dica nu prea are acest atu!

Wally24.08.2007 18:28

Dicanului cel mai bine i s-ar potrivi campionatul romanesc! Personal il vreau la Steaua pe viata! :tongue:

strezahuzum24.08.2007 18:35

De dorit poate ca-l doresc multi insa de la "il dorim" pana la "l-am transferat" e cale lunga, lunga, lunga de tot ...

Pai daca pe Herea ala, jucator bunicel de altfel, insa a carui maxima performanta a fost retrogradarea se cer 2,5 milioane de euro, atunci 8 milioane de euro pentru Dica, din al carui palmares amintesc doar o semifinala de Cupa UEFA si 4 goluri in grupele CL e chiar o suma mica! :biggrin:

Si stati linistiti ca nu exista in Romania echipa sa-si permita o asemenea suma. Iar de Benfica imi vine greu sa cred ca au ajuns organizatie de caritate, care sa-l cumpere pe Dica doar ca sa-l imprumute la CFR! :biggrin:

**alex**24.08.2007 18:38

Echipa din Liga I care il vrea pe Dica este CFR Cluj. Iuliu Muresan a declarat de mai multe ori ca si l-ar dori pe Dica la Cluj deoarece il place foarte mult, dar ca este aproape imposibil de adus cel putin in acest moment.

Si oricum... Dica nu ar pleca de la Steaua decat in strainatate.

Cosmi_GT324.08.2007 19:00
TVR a anunțat în aceastã searã cã Benfica îl vrea pe Nicolae Dicã, golgeterul Stelei din sezonul trecut.

Lusitanii sunt dispuși sã ofere 5 milioane de euro pe vîrful din Ghencea, însã patronul Gigi Becali ar dori 8 milioane de euro pe atacant. Tot TVR susține cã o altã echipã din Liga 1 ar fi dispusã sã ofere pe Dicã aceeași sumã pe care au anunțat-o portughezii, 5 milioane de euro.

Antrenorul Benficãi l-a urmãrit pe Dicã acum 2 zile, în meciul contra Turciei, în care decarul stelist a marcat.

gsp

Ar fi bine (pentru el) sa ajunga la Benfica... dar la o echipa din Liga I? Nuu!

Sa speram ca sunt zvonuri... :D

DICA hd25.08.2007 19:41

Trebuie sa fii putin sarit de pe fix sa spui despre Dica ca e un jucator, indolent, lenes care nu pune osul. Eu cred ca el e simbolul Stelei, un jucator tehnic, cu sclipiri.

Mai esti cica si stelist infocat, las-o balta.

DICA hd25.08.2007 19:50
Cel mai indolent fotbalist al Stelei. Are noroc ca se mai lipeste uneori de gol, altfel este un jucator foarte lent si care nu pune osul, e fricos!

Bai, tu chiar vorbesti aiurea, pai Dica e cel mai bun, e tehnic, are exexutii spectaculoase, da se pare ca tu esti cam...

aleks_MF27.08.2007 11:32

[...]

steaua_cristina29.08.2007 09:28

Sper din tot sufletul sa nu plece de la Steaua niciodata dar la ce declaratii da Becali te astepti la orice. Poate pentru prima data in viata lui va gandi limpede si o sa ia o decizie buna, adica sa nu ii vande pe Dica, Goian si Radoi...

Parca asa au anuntat astia la stiri aseara... FORZA Steaua, BATEM DISEARA! fular-campionii dica10

abuz de caps si de stegulete

steaua-steaua-steaua29.08.2007 15:55

fularsteau2 dica10 steag3

Hai, Nicule! Cum stii tu!

Wally29.08.2007 21:13

Dicanul a demonstrat inca o data(daca mai era nevoie) ca are clasa. Fara el ii va fi foarte greu Stelei! Sper sa nu plece.

mountytoma30.08.2007 06:32

Avand in vedere ce a jucat Dica aseara cu Bate Borisov, si mai ales ce am scris despre el in trecut, marturisesc ca Dica este un mare fotbalist, iar eu un mare dobitoc, care nu are habar de fotbal!

Brunetzycka30.08.2007 08:08

Dica este unul dintre cei mai mari jucatori din Romania... daca nu cel mai mare... sezonul trecut a luat trofeul Niculescu sau cine l-a luat, pentru ca Dica a fost accidentat... ca de nu era, facea furori! :happy:

dica10

«1252627282940»