Nu mai e bun deloc la Steaua...la noi nu mai joaca nimic,pentru ca nu mai vrea!E timpul sa plece!
Nu mai e bun deloc la Steaua...la noi nu mai joaca nimic,pentru ca nu mai vrea!E timpul sa plece!
Dica merita, mai ales dupa jocul facut cu muntenegru, sa fie injurat cu prisosinta! a aratat inca o data ca joaca doar cand vrea. un meci bun o data la 8-10 jocuri...
du-te Dica, du-te dra... unde vrei tu. la Steaua nu mai sta, ca te doare-n p..a de ea!
@adrianultras:
Probabil cã Dicã s-a plictisit la Steaua și din acest motiv joacã prost la echipa de club și bine la echipa naționalã. Este drept cã și Muntenegru a fost un adversar care sã-i convinã.
Pe de altã parte, pãrerea mea este cã adversarii din Divizia A îl cunosc destul de bine acum și din acest motiv Dicã joacã prost în campionat, nefiind, totuși, un jucãtor care sã scoatã câte un iepure din pãlãrieâ la fiecare meci. Lucru valabil și pentru Bãnel. Adversarii le cunosc majoritatea mișcãrilor, driblingurile, felul în care fac preluãrile, felul în care centreazã sau paseazã.
Din acest motiv Dicã și Bãnel ar trebui sã plece din varã.
Dica merita sa aiba frigiderul plin. Pai parca se plangea ca il injura suporteri. In cazul asta sa se duca unde o vedea cu ochii. Sincer un jucator care vrea sa fie apreciat de suporteri , nu conteaza cati ani joaca la aceea echipa daca da tot ce are mai bun. Daca o arde aiurea merita sa fie injurat.
Dau exemplu Radoi , sa nu dau exemple de afara care sunt cu sacul .
Ce merita Dica?
Sa fie aplaudat atunci cand depune suflet in evolutiile sale (nu neaparat cand ii iese totul pentru ca mai sunt si perioade de lipsa de forma) si apostrofat atunci cand da dovada de indolenta si-si aroga aerul acela de ,,superior-plictisit".
Dica e peste Cocis la capitolul ofensiv, insa defensiv e 0, iar Romania nu prea isi permite sa aibe jucatori doar care fac faza ofensiva. Pacat de Ov. Petre ca ar fi acoperit foarte mult din sarcinile defensive, un jucator inalt, puternic care face bine faza defensiva si are si sut, va fi foarte greu sa treci printre francezi si mai ales printre italieni, solutia se gaseste in suturile de la 18, 20 de metri si fazele fixe.
piti ar trebui sa se gandeasca mai mult inainte si sa il titularizeze cu italia , aseara in 2 minute bu a avut ce arata
Si Dica este primul din lista vedetelor care ne parasesc. Destinatia Catania, cu biletul de 2 milioane de $. Ce diferenta... acum 2 ani, Lyon dadea 7 milioane pe el, si acum, Catania este singura lui oferta
... si 2 milioane.
Mie imi va parea rau daca intr-adevar va pleca decarul nostru. Si cred ca abia de acum vom vedea cat de important a fost in jocul nostru. Oricum, sper sa dea lovitura in Italia. Merita pentru tot ce a facut la Steaua.
Multa bafta Dicanio! dica10
cred ca e bine si pentru el, si pentru Steaua, ca pleaca la Catania. sunt sigur ca o perioada va juca foarte bine, pentru ca va avea motivatie. iar Steaua va avea de castigat caci acum , daca el nu mai e in echipa, ceilalti nu vor mai astepta o minune de la Dica, ci vor trebui sa joace fotbal!!!
Mai bine ca pleaca....se "sictirise" la Steaua...tot raul e spre bine..e si spre binele lui , si al nostru...Dayro va fi noul nr.10 si nu il vom uita prea curand !! O sa vedeti !! Bafta Dicanio !
Dayro are multe peste Dica. Viteza, dribling, imaginatie mai bogata si o viteza mai mare de reactie.
Si totusi, vi se pare ca Dayro are instinctul de killer al lui Dica? Si mie imi place columbianul, e genul one man show, dar nu il vad capabil sa aiba capacitatea lui Dica de a marca in momente decisive. Sper sa ma insel si sa-mi dea peste nas. Sau, asa cum zicea mountytoma, poate de acum nu vor mai astepta toti executia lui Dica. ![]()
s'a dus Dica...poate e bine ca in ultimul timp la noi nu mai avea executiile si evolutiile caracteristice lui...bafta Dica si respect pe viata pentru tine
Dica Dica du-te Dica , te iubim de-o viata respectul nostru pentru o eternitate...Dica a fost,este si va fi mereu in inimmile noastre...
Este ciudat sa-l vezi pe Dica la fosti jucatori...
Pe situl oficial e trecut la legende.
Asta e si mai ciudat... :laugh:
cum sa fie ciudat mah? bine ca nu sunt trecuti Falemi, sau altii ca el.
E ciudat, dar ff normal , la cate goluri a marcat si cat de fericiti ne-a facut.
ce e asa ciudat? a fost golgeterul Stelei de cand a venit si pana a plecat , vreti mai mult??? nu se poate
Asta e si mai ciudat... :laugh:
ciudat esti tu
.. un singur jucator roman cu adevarat talentat am avut in mileniul 3, si tu il desconsideri... dar la meciurile de la Kiev sau Lyon, crek ziceai ca e cel mai bun fotbalist... dupa voi, niciodata nu o sa fie vreun jucator bun pentru Steaua (cu exceptia strainilor).
ciudat sau nu, azi Dica a scos porumbelul pe gura: nu il intereseaza pe el Steaua. oare cand va recunoaste ca nu l-a mai interesat Steaua cam de multisor?
mie tot nu imi vine sa cred.......
ca nu il voi mai vedea pe Dichanu nostru in tricoul Stelei :sad2: