FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Nicolae Dica

«1313233343540»
mountytoma15.11.2008 23:07

abia am scapat de franarul ala si acum il vreti inapoi? s-a vazut in italia ca el e intai vedeta si apoi jucator, cum a dat de munca i s-a facut dor de Steaua! am zis de mult ca dpv moral Dica nu a fost stelist, el fiind mai aproape de caracterul dinamovistilor! aia se intorc in groapa cu coada intre picioare dupa ce se fac de rusine in strainatate, exact ca si Dica acum!

steaua_gloria16.11.2008 09:01

O sa mearga la Cluj, o echipa care stie sa pretuiasca jucatorii. Se pare ca si voi aveti ceva din gena lui Becali.

MoWeed16.11.2008 09:34

@steaua_gloria

Dica a facut foarte multe pentru Steaua, dar asta nu-i scuza cu nimic atitudinea din ultimul an. Nu stia cum sa plece mai repede(doar a acceptat o oferta de la o echipa net inferioara Stelei), acum cand a vazut ca e de munca serios in Italia vrea inapoi. Nu prea e normal asta....

steaua_gloria16.11.2008 13:31

o echipa net inferioara Stelei ? ca ce, ca palmares poate, ca-n rest... Catania e in prima jumatate in Italia si faptul ca Dica nu are loc in prima echipa spune multe.

mountytoma16.11.2008 17:02
O sa mearga la Cluj, o echipa care stie sa pretuiasca jucatorii. Se pare ca si voi aveti ceva din gena lui Becali.

clujul este exact ce merita Dica. la cati jucatori si antrenori au scuipat aia precum maselele stricate, CFR-ul va fi, - sunt sigur!, un mare sut in cur pentru Dica, vedeta mea exasperanta! locul lui Dica e la Dinamo, langa mu(is)tu!

Guardian16.11.2008 18:17

dacã se duce la rivale , ne demonstreazã cã mintea cu nerusinare atunci când declara cã e un stelist adevãrat si cã nu poate juca de cat la Steaua si la Arges!

Robinson Rufay Zapata16.11.2008 19:21

@guardian

si daca nici Steaua si nici Arges nu il vor pe Dica ce are de facut omul , sa se duca in Liga a doua sau prin china sau coreea cum faceau altii intr'o perioada?

steaua_gloria16.11.2008 20:11

Multi imbecili pe aici , pe de o parte nu-l vreti la Steaua, dar nici daca nu se duce la rivale nu e bine . CE ATI VREA , SA SE LASE DE FOTBAL ??!

mountytoma17.11.2008 14:33

@steaua_gloria

nu i-ar strica SA SE APUCE DE FOTBAL, un sport pe care nu l-a mai practicat de mult. doar l-a mimat!

bozdanel17.11.2008 15:21
Multi imbecili pe aici , pe de o parte nu-l vreti la Steaua, dar nici daca nu se duce la rivale nu e bine . CE ATI VREA , SA SE LASE DE FOTBAL ??!

Aici ai dreptate.

Nu este vina lui ca nu este primit inapoi, si daca Gigi nu-l ia cred ca la CFR s-ar duce pentru ca nu vad de ce s-ar duce la FC Arges.

steaua_gloria17.11.2008 17:51
@steaua_gloria

nu i-ar strica SA SE APUCE DE FOTBAL, un sport pe care nu l-a mai practicat de mult. doar l-a mimat!

La cate goluri a dat si cate victorii ne-a adus ...ce sa mai zic de tine. Mi-e ca incep sa te jignesc .

Guardian17.11.2008 18:34

@ steaua_gloria

mã [...] l-ai vãzut tu vreodatã pe Penescu sã refuze ceva ? pânã si lui Dani Coman vrea sã-i dea 350 mii pe an ! gândeste înainte sã postezi cã sunt sãtul de alde tine.

Moo imbecil nu ziceam eu asa aiurea ! el a inceput.

cristian01417.11.2008 19:41

E o situatie foarte ciudata. Pe de-o parte, stim ca Dica a jucat lamentabil in ultimul an la Steaua, stim ca actuala conducere nu-l va primi inapoi si totusi nu putem (cel putin eu nu pot) sa uitam golurile memorabile pe care le-a marcat in tricoul nostru. In momentul de fata Steaua are nevoie de Dica si cu siguranta viceversa e valabila. Poate o schimbare de atitudine l-ar readuce in prim-plan, insa nu cred ca lucrul asta se va produce la Steaua.

mountytoma17.11.2008 20:57
La cate goluri a dat si cate victorii ne-a adus ...ce sa mai zic de tine. Mi-e ca incep sa te jignesc .

recunosc, la fiecare gol ii spuneam nevesti-mii: "iar a dat gol boul-baltii!"

ma gandesc cate goluri ar fi dat daca era in locul lui Dica un fotbalist cu talentul lui dar cu ambitia si daruirea unui Lovin de exemplu si atunci nu mai are rost sa-ti spun tie de ce nu-mi place mie Dica. iar situatia lui de acum oare cui da dreptate?

steaua_gloria18.11.2008 12:37

Deci preferi mediocritatea lui Lovin ..

mountytoma18.11.2008 15:10

decat un trishor puturos, cu aere de mare vedeta, mai bine un "mediocru" care isi scuipa plamanii pe teren.

steaua_gloria18.11.2008 15:27

ok, ne-am lamurit amandoi .

luv`dica ing3lash18.11.2008 19:23

bai frate mai incetati cu cearta...intradevar Dica a ramas un simbol al Stelei si daca u a facut mare lucru in italia pe noi nu ne intereseaza...e treaba lor...conteazaz ce a facut la Steaua si din cate stiu eu destul de multe...si cum sa nu ne faca fericiti la asa goluri....si cum lui Neaga sau lui Ogararu li s-a mai acordat o sansa de ce nu i s`ar acorda si lui?!!?pt ca e Becali nebun?>! a uitat cand a fost nushu ce ...,,chestie" acum cativa ani in care amandoi au confirmat ca Dica va ramane la Steaua pana se va retrage din fotbal?!?!?acum a uitat X(X(X(.... si in plus are 28 de ani mai are timp si dak se va intoarce, acum ca a vazut cum e la alte echipa, nu mai are incapatzanarea aia sa plece, dorinta care a fost determinata tot de suporteri cu injuraturile lor stupide.................................................si dak in cel mai rau caz va ajunge la dusmani nu trebuie atat de aspru judecat fiindca a fost huidit in ult timp din toate partile la Steaua....si asa o sa vada si conducerea ce a pierdut ..cand va marca in poarta noastra...o scaritza de`aia marca Dicanho...si eu daca as fi in locul lui as face tot posibi;lul sa ma intorc in ghence(si dak s`ar putea fara sa afle presa) si dak nu as reusi...numai dinadins as merge la dusmani ca le arat ce au pierdut...totusi pt binele lui sper sa nu ajunga in groapa la Dinamo sau la ciorix in giulesti sau la zoo din Cluj...pt ca va pierde multi fani :(:((((((( doamne ajuta sa se intoarca adevaratul nostru decar :x:X:X:X:X:X si sa salveze echipa din decaderea dn situatia actuala

mountytoma18.11.2008 20:25

ar fi prea frumos sa revina Dica dar sa puna osul la treaba, sa arate si ambitie... dar cred ca ciobanul prost nu vrea pentru ca nu ar mai prinde Dayro echipa, si pe Dayro vrea sa castige multi, foarte multi bani... ca a ajuns becaliotul la fundul sacului si e greu sa fii sarac dupa ce ai fost bogat!

luv`dica ing3lash18.11.2008 20:48
ar fi prea frumos sa revina Dica dar sa puna osul la treaba, sa arate si ambitie... dar cred ca ciobanul prost nu vrea pentru ca nu ar mai prinde Dayro echipa, si pe Dayro vrea sa castige multi, foarte multi bani... ca a ajuns becaliotul la fundul sacului si e greu sa fii sarac dupa ce ai fost bogat!

fi`ar sacu dracu (skz de limbaj) cu sacu lui cu tot a prapadit echipa doar la bani se gandeste...nu`i ajung cati are???ca moare maine poimaine si ce face cu ei??ia vreo valiza cu el sa deam mita la intrare X(X(X( mai bine si`ar pune sacu in cap si ar pleca o data.................................sau mai bine l`ar lua pe Dica din nou..da`mai e si maimutzoiu ala de Argaseala care mai bombone si el......X(X(X(X( niste....... :cursing: mai bine nu mai zic :puke:

fansteaua4619.11.2008 23:25

Dica va juca la CFR :thumbdown:

luv`dica ing3lash20.11.2008 12:22

http://www.petitieonline.ro/petitie-p60622041.html petitie pentru revenirea marelui nostru decar...... semnati si voi pls......pt binele Stelei...si al lui Dica :wub: ...plssssss :worthy:

nu fiti rai...

steaua_gloria20.11.2008 17:43

si se va discuta in parlament despre asta ? :laugh:

Melku20.11.2008 17:49

Media de varsta a semnatarilor - 16,7 ani (9 persoane, noroc cu un ratacit de 28 de ani ca a mai ridicat media), trecem mai departe !

luv`dica ing3lash20.11.2008 18:15
si se va discuta in parlament despre asta ? :laugh:

nu e nevoie de niciun parlament... e nevoie doar de suporteri si conducere...si intotdeauna speranta moare ultima si macar asta ati putea face si voi...mare lucru mai mult de 2min nu va ia....... :unsure: ce naiba .... chiar vreti sa incepem sa ne impartim legendele cu Dinamu*e sau zoo CFR??? :ce_oameni:

«1313233343540»