Dica este unul dintre putinii jucatori ai Stelei care intradevar stiu ce sa faca, cu mingea................daca ar fi putin mai rapid ar fi cred eu cel mai bun jucator al Stelei................ dica10
Dica este unul dintre putinii jucatori ai Stelei care intradevar stiu ce sa faca, cu mingea................daca ar fi putin mai rapid ar fi cred eu cel mai bun jucator al Stelei................ dica10
Bine ai revenit acasa, Nicule!![]()
Nicule, Nicule! Nici n-ai venit bine si ai plecat iar! Nicusor a suferit o intindere, din cate am inteles eu, si a plecat din nou la Bologna...![]()
Sursa?!?!
Am citit si eu prin gsp parca...
Sincer sper ca Dica sa plece de la echipa. Nu vreau sa mai faca nici macar un antrenament sub comanda lui Oli... Il strica si pe baiatul asta de tot...
Dica pleaca, dar la Bologna se pare... atat.
Imi spuneti si mie cand o sa revina daca Petre a revenit pentru ca avem nevoie de el!
Pai revenise la antrenamente si s-a accidentat iar, si a fost trimis la Bologna pentru inca 3 saptamani, auzisem eu, acum nu stiu cand va reveni.
Stie oricine ca dica10 este,,creierul echipei! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Sunt si alti jucatori buni dar nici unul nu se compara cu Dica! :-o
Dar ce se mai aude cu Dica? :-? as vrea sa stiu si eu!E la Steaua inca?s-a transferat?e inca ranit?
Dar ce se mai aude cu Dica? :-? as vrea sa stiu si eu!E la Steaua inca?s-a transferat?e inca ranit?
Hai ca ai pus intrebarea asta in lipsa de ocupatie, normal ca este la Steaua, crezi ca nu se auzea in presa daca pleca??
e inca ranit?
Asta e cea mai tare intrebare pe ziua de azi... Cum adica daca e ranit? A fost impuscat sau ceva de genu'? ![]()
Votati-l pe Dica pe site-ul UEFA. Aici: http://www.UEFA.com/fanzone/pots/index.html
Asta e cea mai tare intrebare pe ziua de azi... Cum adica daca e ranit?
Omu' vroia sa stie daca e inca racit. E frig la Bologna.
Ce parere aveti despre faptul ca Nicolae Dica este între cei 10 jucatori nominalizati de catre UEFA pentru jucatorul sezonului în Champions League ?
A primit omul ce merita. Cei de la UEFA stiu sa aprecieze valoarea.
Cel mai bun dintre cei mai buni!
Acum va venit Adrian Neaga inapoi, si Mihai Gurita deci vom avea un lot mult mai bun.
SUNTEM UNICI IN EUROPA HAI fularsteau2 !!!HAI ![]()
Da asa este lotul Stelei va fi mai bun insa avem nevoie de portari.Sper sa il aduca pe Hamutovski e un portar bun . ![]()
steagcruce2
Votati-l pe Dica pe site-ul UEFA. Aici: http://www.UEFA.com/fanzone/pots/index.html
Hai intrati cu toti ca merita voturile astea in semn de apreciere pentru ce a facut pentru noi.
Cand nu te astepti Dica gaseste o rezolvare...e cel mai imprevizibil jucator al Stelei si cred ca unu dintre cei mai valorosi.
Sunt de aceeasi parere, Dica este cel mai valoros, intotdeauna a scos-o pe Steaua din multe situatii dificile! FORZA Steaua!!!
steaua_ro dica10 spre cl
Asta e cea mai tare intrebare pe ziua de azi... Cum adica daca e ranit? A fost impuscat sau ceva de genu'?![]()
Ranit = accidentat.
@Virgil
OFF TOPIC: M-am prins, dar mi s-a parut hazlie formularea. ![]()
ON TOPIC:
Dica a revenit azi de la Bologna.
"Sper sã revin în ultimele trei-patru meciuri, mãcar ca rezervã. Îmi doresc foarte mult", a spus Dicã.
sursa: prosport
Nicolae Dicã este invitat în aceastã searã la Fanatik Show la 20:30, pe Telesport.
sursa: gsp
Sper ca Dica sa nu revina in teren inainte de termen. Daca e baiat destept ar trebui sa invete din greselile altora, sa stea deoparte pana va fi apt suta la suta. Pentru un final de sezon in care cele mai mari eforturi le face oricum Gigi, nu cred ca ar trebui sa isi pericliteze cariera si sanatatea!
Hai Dicane, te asteptam pe teren cu gol! ![]()
Stie cineva de pe aici cand va reintra Dica in teren? dica10
Cel mai probabil pe Dica il vom vedea rezerva la meciul din Cotroceni cu FC National.