Il operreaza luni.Cica s-ar putea sa nu mai joace pana la toamna.sper sa nu fie asa de grav.Saracul...Ce ghinion pt el si pt Steaua.Daca si lui Niculescu is Margaritescu le pare rau pt el... :roll: ...Sper sa se refaca cat mai repede
:((((
Il operreaza luni.Cica s-ar putea sa nu mai joace pana la toamna.sper sa nu fie asa de grav.Saracul...Ce ghinion pt el si pt Steaua.Daca si lui Niculescu is Margaritescu le pare rau pt el... :roll: ...Sper sa se refaca cat mai repede
:((((
@alinutzzza_dica
Din ce sursa sigura ai aflat ca Dicanio se opereaza luni? Si pana la urma care e diagnosticul? Sa stim si noi... :evil: :evil:
PS: asa rau le pare lor de Dica, cum mi-ar parea mie sa castige Valencia UCL...
Timp de experimente avem, ca doar sunt amicale acum. Thereau-Iacob cred ca ar fi mai bun eu. Badea sa intre in minutele 50-60 si sa dea vro 2 goluri :lol: .
Dica va trebui sã astepte pânã luni ca sã afle exact dacã are nevoie de interventie chirurgicalã. Atunci, el va fi supus unei artroscopii de celebrul doctor italian Mario Marccaci, care ar urma sã demonstreze dacã leziunea ligamentului, descoperitã la RMN, are nevoie de operatie. Sansele ca rãspunsul sã fie favorabil celui mai bun jucator de fotbal al anului 2006 sunt de mici, iar în cazul unei operatii Dicã va reveni pe teren abia la varã!
Citat din Gazeta Sp.
Unele ziare scriu ca Dica va fi absent pana in Toamna, altele ca doar o saptamana.
Virgil are dreptate. Se pare ca vom afla sigur de-abia luni, de la bunul nostru prieten dr. Marcacci. Imi pare rau ca aud in ultimul timp mai mult de el si de Nanni/Isokinetic/spitale decat aud de transferuri sau performante ale Stelei. Oricum, eu ma agat de acel 1% speranta de care zicea Oli, si sper ca Dica sa isi revina repede, daca nu cu Sevilla, macar in maxim 2 luni. Desi avem mare nevoie de el, sunt convins ca vom gasi o solutie, tactica noua 4-3-1-2 cu Thereau, Badea si Croitoru parandu-mi-se cel putin interesanta
.
Forza Steaua insanatosire grabnica dica10
Dica a fost operat si va fi absent 5 luni, se pare.
Da. Sa speram ca organismul sau va reactiona pozitiv in urmatoarea perioada. In acest caz, ar putea reveni ceva mai repede pe gazon cu riscuri minime de recidiva.
Nicolae Dică are dureri mari după operaţia suferită la genunchi. Soţia sa Ciorina a ajuns la Bologna pentru a fi alături de atacantul Stelei. "Intervenţia chirurgicalã a durat douã ore şi a reuşit. A fost operat de o echipã de medici condusã de un grec pe nume Nikos, bun prieten cu Cosmin Olãroiu. Acum este în afara oricãrui pericol", a declarat, pentru publicaţia argeşeană Curierul zilei, Corina Dică."Este bine acum, dar are dureri foarte mari. Dupã ce a fost operat, chiar a plîns de durere. Era foarte speriat şi nu prea ştia ce se întîmplã cu el. În viaţa lui nu a avut nici o accidentare şi este prima operaţie pe care a fãcut-o. Medicii i-au înlocuit tot ligamentul. Un avantaj mare este cã genunchiul i-a fost curat şi nu a mai avut recidive", a mai spus soţia lui Dică.
sursa:gsp
Nu cred ca va mai reusi sa faca vreodata ce a facut anul acesta. Sper sa ma insel, oricum! :cry:
uite, in astfel de momente se simte stringenta nevoie de un psiholog la Steaua. Dica, saracul, e la prima accidentare serioasa, am citit ca dupa operatie a plans de durere, probabil se gandeste la ce-i mai rau, la finalul carierei, la "nenorocit pe viata", etc., cine stie ce-o fi in sufletul lui. probabil acum e super deprimat, a cazut de prea sus prea brusc. consilierea psihologica l-ar ajuta mult sa-si revina mental dar si fizic dupa terminarea tratamentului.
Nicolae Dică are dureri mari după operaţia suferită la genunchi. Soţia sa Ciorina a ajuns la Bologna pentru a fi alături de atacantul Stelei. "Intervenţia chirurgicalã a durat douã ore şi a reuşit. A fost operat de o echipã de medici condusã de un grec pe nume Nikos, bun prieten cu Cosmin Olãroiu. Acum este în afara oricãrui pericol", a declarat, pentru publicaţia argeşeană Curierul zilei, Corina Dică."Este bine acum, dar are dureri foarte mari. Dupã ce a fost operat, chiar a plîns de durere. Era foarte speriat şi nu prea ştia ce se întîmplã cu el. În viaţa lui nu a avut nici o accidentare şi este prima operaţie pe care a fãcut-o. Medicii i-au înlocuit tot ligamentul. Un avantaj mare este cã genunchiul i-a fost curat şi nu a mai avut recidive", a mai spus soţia lui Dică.
Mama ce naspa de Dica saracul!! :cry: sper sa se faca repede bine
dica10 steagcruce2
sursa:gsp
Da. Sa speram ca organismul sau va reactiona pozitiv in urmatoarea perioada. In acest caz, ar putea reveni ceva mai repede pe gazon cu riscuri minime de recidiva.
Imi puteti spune si mie va rog cand apare urmatorul numar al revistei suporter Steaua????multumesc!
Forza Dica!!!!!!! dica10
Nicolae suntem cu tine si te vei vindeca ! :wink:
@mikidica
pai urmareste si tu pe la chioscurile de ziare sau pe site-ul oficial.
Saracul Dica...chiar imi e mila de el ![]()
Asa e! :wink: HAI Dica STIM CA POTI!!!!!!!!!!!! dica10
Nicolae Dica este un jucator foarte bun, el stie ce sa faca cu mingea. Experienta din UEFA l-a ajutat foarte mult
dica10
Dica poate trece peste acest moment , asta e la un moment dat toti fotbalisti trebuie sa suporte cate ceva asa e in fotbal nu ai cum sa nu te accidentezi .. sau cel putin asa e parerea mea ![]()
:wink:
dica4ever.cem mai bun jucator roman
![]()
Intr-o declaratie acordata postului de radio InfoPro, atacantul Stelei, Nicolae Dica, a afirmat ca recuperarea dupa operatia suferita decurge bine si a subliniat ca exista sanse sa revina pe teren in 3-4 luni. "In urma operatiei, starea mea este buna, iar recuperarea decurge asa cum trebuie. Este posibil sa revin chiar mai repede decat se preconiza, poate chiar in 3-4 luni. Steaua nu depinde de mine, are jucatori valorosi si sunt sigur ca vor da tot ce este mai bun, cu sau fara mine", a declarat Nicolae Dica.
sursa: gsp
"Tatal lui Nicolae Dica a incetat din viata
Tatăl lui Dică a încetat din viaţă în jurul orei 14:00 după ce a luptat cu o boală cruntă, ciroza. Jucătorul s-a învoit weekendul trecut, de la Clinica din Bologna, pentru a-şi vizita tatăl în spital. La vederea fiului, Constantin a spus: "Ce bine că ai venit, ca să te mai văd încă o dată". Înmormantarea va avea loc sîmbătă. "
Sursa: Gazeta Sporturilor
Sincere condoleante Nicolae!
Dumnezeu sa il ierte ...
Sincere condoleante, Nicolae ... ![]()