Imi pare rau dar Klose este un atacant in avanposturi (gen Iacob la noi) iar pe Dica eu il vad ceva mai in spate. Plus de asta daca nu pleaca Klose n-are cum sa treaca de el in 11-le lui Bremen. Dar cel mai bine ramane la Steaua. :lol:
Imi pare rau dar Klose este un atacant in avanposturi (gen Iacob la noi) iar pe Dica eu il vad ceva mai in spate. Plus de asta daca nu pleaca Klose n-are cum sa treaca de el in 11-le lui Bremen. Dar cel mai bine ramane la Steaua. :lol:
EU NU CRED CA VA PLECA DE LA Steaua,SI CHIAR DACA PLEACA VA PLECA IN VARA.VA RAMANE MEREU IN INIMILE SUPORTERILOR STELISTI.
Forza Steaua!!! Forza Steaua!!! HEI!! HEI!!
Te rugam sa nu mai scrii cu majuscule
întregul text.Scrie cu font normal,asa cum o
face toata lumea.
Moderatorii
@raul1988
devotamentul tau e emotionant
merci :wink:
EU NU CRED CA VA PLECA DE LA Steaua,SI CHIAR DACA PLEACA VA PLECA IN VARA.VA RAMANE MEREU IN INIMILE SUPORTERILOR STELISTI.
FORZA Steaua!!! FORZA Steaua!!! HEI!! HEI!!
Te rugam sa nu mai scrii cu majuscule
întregul text.Scrie cu font normal,asa cum o
face toata lumea.
Moderatorii
Nici yo nu cred ca va pleca dar oricum eu sper sa nu plece ca dak pleaca o sa fie nasol rau de tot!love u Dica!
:wink:
LIDER Decarul Stelei îl devanseaza cu numai trei goluri pe golgheterul lui Dinamo, Claudiu Niculescu.
Evaluat de patronul sau, Gigi Becali, la suma de 6 milioane de euro, Nicolae Dica este cel mai bun marcator român din 2006, atacantul Stelei reusind sa înscrie 27 de goluri în toate competitiile.
"Dica nu va ajunge niciodata sa valoreze 20 de milioane de euro", a declarat într-un acces de sinceritate latifundiarul din Pipera. Golgheter al ros-albastrilor în fiecare sezon de când a venit la echipa, "Dicanio" a avut în 2006 cel mai bun an al sau, fiind desemnat cel mai bun fotbalist român, un argument solid în aceasta alegere a iubitorilor de fotbal fiind si golurile memorabile marcate în cupele europene, campionat sau pentru echipa nationala. Totusi, desi s-au interesat de el numeroase cluburi din Anglia, Italia, Scotia sau Franta, singura oferta pe care clubul din Bulevardul Ghencea a primit-o pentru el, conform spuselor lui Gigi Becali, a fost de la o echipa din Austria. Performantele lui Dica au fost posibile si pentru ca tot jocul Stelei pe faza de atac depinde de forma atacantului ei sau de masurile pe care echipa adversa si le-a luat pentru a-l anihila, lucru recunoscut de Cosmin Olaroiu. "Jocul nostru a suferit atunci când Dica nu a fost în forma sau când adversarii nostri au început sa-l marcheze, cum s-a întâmplat pe «Bernabeu» sau la Lyon", a spus tehnicianul ros-albastrilor.
Atacantul Stelei a fost urmat în aceasta ierarhie de rivalii de la Dinamo si Rapid, Claudiu Niculescu si Viorel Moldovan, în timp ce dintre fotbalistii din strainatate, Marica este cel mai bun marcator, cu 17 reusite, urmat îndeaproape de Adrian Mutu, atacantul Fiorentinei (16 goluri).
sursa:prosport
Eu cred ca Dica poate ajunge si la o cota de piata compusa di 2 cifre , chiar daca poate nu chiar 20 milioane. De cand stie GB cotele si, mai ales, parametrii la care pot fi ele stabilite asa exact ? Eu cred, ca Dica poate ajunge la peste 10 milioane, dar asta nu neaparat la Steaua si inca in 2007... :wink:
Dar deocamdata este bine ca ramane, chiar daca nici lui se pare ca nu-i place asa de mult, sperand probabil ca cel putin acum sa reuseasca sa se transfere la si mai bine!
Van Nisterlooy a plecat de la United pe 19 milioane la Real. Dica cred ca ar trebui sa plece pe vreo 10 de la Steaua :wink:
Dumnezeu i-a indeplinit dorinta lu`Gigi si a scapat echipa de "putoarea" de Dica. Acum putem juca ofensiv, ce usurare! Dam 5 goluri Sevillei.
Din ciclul "Ai grija ce-ti doresti..."
Asa e...sper sa se refaca pana la meciul cu Sevilia ca altfel sansele de a invinge scad considerabil ![]()
zambetele de pe fata lui Paraschiv cand vorbea de accidentarea lui Dica ma fac sa cred ca accidentarea asta a lui Dica e o vrajeala menita sa ii adoarma putin pe sevillieni, ca sa ne trateze si mai de sus. desi nu sunt deloc un fan al lui Dica, sper ca nu are nimic iar daca are, sa se faca bine!
sansele Stelei de a bate Sevilla nu depind de Dica, ci de toata echipa, de la primul pana la ultimul jucator (dupa numarul de pe tricou!), si mai ales trecand pe la antrenor si NEtrecand pe la finantator. mai Gigi, lasa-i sa joace cum stiu ei iar tu fa bani cum stii tu. nu mai incurca profesiile!
Daca Dica nu va continua sa se pregateasca,e clar ca e accidentat.Cât de grav,numai medicii si el stiu.
Parerea mea e ca Dica e accidentat relativ grav.
Multe accidentari in echipa noastra.n-am vzut asa multe accidentari la o echipa de cand ma uit la fotbal,poate doar selectionata Romaniei inainte de faimosul meci cu Albania cand erau vreo 11 indisponibili.
Parca ne transmite cineva de sus ca nu e anul nostru,ca parca numai ghinioane avem... Dar gata cu lamentarile,ca avem un club pe nume sevilla de batut.
Pana la urma cu accidentarea lui Dica tot raul va fi spre bine,pentru Oli trebuie sa gandeasca si alt sistem decat "da mingea lui Dica si vede el ce face". Un sistem Croitoru in spatele lui Badea si Cyril,cu Iacob rezerva.Sa stiti ca desi dicanu e marcatorul nostru eu l-am admirat mereu pentru abilitatea sa de a pasa,si aici vreau sa vad daca Croitoru e macar jumatate din Dica.Oricum e clar ca greul dublei cu sevilla o sa cada pe aparare si sper ca baietii nostri sa se descurce,si daca vom fi eliminati macar sa nu ne facem de ras.
Am avut un presentiment in momentul cand am citit peste tot declaratiile conform carora Dica nu a avut nici o accidentare serioasa... Uite ca din pacate s-a adeverit... Vorba aia: de ce te temi nu scapi. :evil:
@mountytoma
Ieri, inainte sa aflu verdictul si eu am avut aceeasi impresie, acum nu mai stiu ce sa cred pentru ca Virgil are dreptate. Daca e accidentat nu poate sa se antreneze, iar daca nu se antreneaza cum poate sa fie pregatit 100% pentru dubla cu Sevilla?
Later edit:
Dică ar putea sta doar o săptămînă!
Nicolae Dică va ajunge astăzi sau mîine la Bologna unde va fi supus unui control de către doctorul Maurillo Marcacci, informează TV Sport. În acest moment nu şe ştie exact ce are Dică, deoarece RMN-ul efectuat ieri nu este concludent din cauza unui hematom.
La Bologna, Dică ar urma să fie supus unei artroscopii pentru a se stabili exact cît de afectat este ligamentul. Cosmin Olăriu susţine că Dică ar putea sta doar o săptămînă, în cazul în care ligamentul nu este rupt. Dacă va fi nevoie de o intervenţie chirurgicală, perioada de refacere va fi mai lungă.
sursa: gsp
Nu joaca cu Sevilla, asta e cert din pacate. :cry:
Asa e...sper sa se refaca pana la meciul cu Sevilia ca altfel sansele de a invinge scad considerabil![]()
Nu pot sa cred sa accidentat Dica!!!
:cry: aper sa se faca bvine pana la meciul cu sevilla si sa dea 2 goluri :DHAI Dica NU TE LASAAA!!!!!!! dica10 steagcruce2
Nu mai inteleg nimic. Ziarele de azi zic ca sta peste o luna, chiar 2-6, si acuma vad stiri pe diversele siteuri ca ar sta doar o saptamana?! Doamne...ce presa de 2 lei nu sunt in stare sa astepte si sa dea o stire sigura, trebuie sa dea ei 30 de speculatii inainte...Oricum, e clar ca avem nevoie de Dica cu sevilla, dar, daca e sa jucam fara el, tot cred ca putem sa ii batem
. FORZA Steaua!
daca nu e asa grav accidentat sper ca Oli sa nu-l forteze sa joace cu sevilla, s-ar putea agrava.
@Hassan
asa e nu mai intelegi nimik.
poate ar trebui sa urmarim site-ul oficial...
Dica va fi supus unei artroscopii.
In minutul 31 al partidei amicale dintre Steaua si Siena Primavera, disputat pe 17 ianuarie, jucatorul Nicolae Dica a parasit terenul accidentat, diagnosticul fiind entorsa a genunchiului drept. Rezonanta magnetica efectuata joi la Florenta a prezentat o leziune partiala a ligamentului incrucisat anterior. Jucatorul va fi supus in zilele urmatoare unei artroscopii. Vom reveni cu amanunte.
sursa: site-ul oficial
Si in plus, la Sevilla un atac Iacob-Thereau nu ar fi deloc rau.
@Ronaldo
ideal pentru centrarile aproximative ale lui Nicolita? sau poate ale lui Bostina, daca il joaca Oli?
e nevoie de cineva in spatele varfurilor, Steaua a jucat prea mult jocul asta bazat pe Dica, nu e timpul pentru experimente de genul doua varfuri in fata, fara liant cu linia de mijloc. poate sa-l inlocuiasca Croitoru, sper sa fie indeajuns de bun.
Plus ca Iacob si Thereau sunt ambii atacanti de careu. S-ar calca in picioare. In conditiile astea combinatiile Iacob-Badea sau Thereau-Badea par mai verosimile...
Dica are ruptura de ligamente ![]()
off topic
si Iacob imi pare totusi un pic cam greoi, nu are meciuri in picioare, are nevoie de spatii ca sa se miste, spaniolii n-o sa-l lase. Cyril e un pic mai rapid, mai elegant, cred ca s-ar descurca mai bine in careu, daca Oli ar juca cu un singur varf, el, si cu Bostina si Croitoru in spatele lui.
cat despre Badea, e fasnet, rapid, dar numai cand vrea el.
on topic
nu, n-am nimic de spus on topic. ![]()
Dica are ruptura de ligamente![]()
Of cate de naspa de elsper sa se fac bine repede!!!!!!!
:cry: