Codoleante Dica!Eu chiar m-am intristat cand am auzit vestea
.O nenorocire nu vine niciodata singura..intai accidentarea..acum asta..:(Si mai ales Dica e la Bologna ,singur din cate am inteles..:(Condoleante Dica!
(((
Codoleante Dica!Eu chiar m-am intristat cand am auzit vestea
.O nenorocire nu vine niciodata singura..intai accidentarea..acum asta..:(Si mai ales Dica e la Bologna ,singur din cate am inteles..:(Condoleante Dica!
(((
Sincere condoleante familiei Dica. Va suntem alaturi, si va vom ajuta sa tineti capul sus! :cry:
Sincere condoleante familiei Dica ! ![]()
Sincere condoleante...cuvintele nu au nici un rost in asemenea situatii...insa milioane de oameni azi sunt in doliu,alaturi de Dica!Fii puternic!
"Nicusoare, tata, fa-te bine mai repede ca vezi ca si Steaua noastra nu merge fara tine, nu a dat nici un gol"
dupa spusele celor de la a1, astea au fost ultimele cuvinte care le`a adresat lui Nicolae.
trist, foarte trist
Intradevar astea au fost cuvintele , am vazut si eu , Dumnezeu sa`l ierte"Nicusoare, tata, fa-te bine mai repede ca vezi ca si Steaua noastra nu merge fara tine, nu a dat nici un gol"
dupa spusele celor de la a1, astea au fost ultimele cuvinte care le`a adresat lui Nicolae.
Sincere condoleante, Dica, suntem alaturi de tine, Dumnezeu sa il odihneasca in pace pe tatal tau...
CONDOLEANTE ! ![]()
Sincere condoleante nicule dar sa stii ca nu esti singur,"you'll never walk alone",toti suporterii Stelei sunt cu tine.Tatal tau te va privi din Ceruri asa ca "walk on" si joaca bine pentru Steaua,asa cum vroia si tatal tau.Chiar m-a intristat aceasta stire pentru ca stiu ca Dica e un baiat sensibil iar sacalii astia din presa au sarit pe subectul "senzational"
Ar fi frumos sa se strige numele lui Dica la urmatorul meci,asa cum in momentele grele se mai striga "Mirel Radoi" asa sa se strige si "Nicolae Dica",nu numai cand da gol.
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.
:cry: Condoleante..sunt momente grele, suntem alaturi de tine.. :cry:
Condoleante...si fa-te bine ca mai ai multe de demonstrat.
Ar fi frumos sa se strige numele lui Dica la urmatorul meci,asa cum in momentele grele se mai striga "Mirel Radoi" asa sa se strige si "Nicolae Dica",nu numai cand da gol.
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.
Ar fi chiar un gest frumos,Dica sa stie mereu ca suporterii sunt alaturi de el si un momentele grele si in momentele bune.Fii tare Dica !![]()
Finantatorul ros-albastrilor, Gigi Becali, a dezvaluit aseara la B1TV ca atacantul Nicolae Dica va reveni pe teren într-o luna si jumatate.
''Din informatiile mele, Dica este din punct de vedere medical din ce în ce mai bine. Mai mult ca sigur, el va reveni pe teren într-o luna jumatate, iar în aceste conditii va prinde finalul de sezon '', a spus latifundiarul din Pipera.
sursa: prosport
Sa speram ca cineva ii va spune lui Dica de mesajele noastre si ca suntem alaturi de el.Cuvintele nu-si au rostul.Condoleante!
CONDOLEANTE !![]()
Da frate cat de naspa de Dica CONDOLEANTE Dica!!!Am vazut pe prosport poza de la imormantare si o poza in care Dica plangea va dati seama ce durere pt el cat de naspa!!!!Chiar imi pare rau!!!
:cry: :cry:
Galeria piteştenilor, alături de Dică
Galeria piteştenilor a fost alături de fostul lor idol, Nicolae Dica, fotbalist care trece în acest început de an prin cele mai grele momente din viaţa sa. Decesul tatalui său vine tocmai în perioada de recuperare după cea mai urâtă accidentare din cariera sa. Fanii ''vulturilor'' au afisat un banner prin care îsi aratau atasamentul de actualul vârf al Stelei. "Dică, nu plânge, tatăl tău de veghează din cer!"
Sa spui acum ceva e aproape imposibil! Sunt unul dintre milioanele de oameni care sunt alaturi de tine Dica!! Sincere condoleante!!
Dica fii tare! Cu totii suntem alaturi de tine!
Galeria piteştenilor, alături de DicăGaleria piteştenilor a fost alături de fostul lor idol, Nicolae Dica, fotbalist care trece în acest început de an prin cele mai grele momente din viaţa sa. Decesul tatalui său vine tocmai în perioada de recuperare după cea mai urâtă accidentare din cariera sa. Fanii ''vulturilor'' au afisat un banner prin care îsi aratau atasamentul de actualul vârf al Stelei. "Dică, nu plânge, tatăl tău de veghează din cer!"
frumos gestul...
...Dica trebuia sa stie ca toata lumea e alaturi de el.![]()
frumos gestul lui Vali Badea.pacat ca nu am batut...macar pentru Dica si tatal lui :cry:
sa-i aducem o picatura de fericire in oceanul de tristete(cum a spus si comentatorul)
Dica suntem cu totii alaturi de tine si speram sa iti revii cat mai repede
Nicolae Dică a sosit astăzi în România. Atacantul Stelei a încheiat perioada Bologna, urmînd a continua recuperarea în ţară. "Sper ca într-o săptămînă să revin la antrenamente. Mi-e dor să stau pe bancă şi, mai ales, să revin pe teren", a spus Dică la sosire.
sursa: gsp
Bine ai revenit acasa, Nicule! ![]()
Wow ! Ii spui pe numele de alint...Ce frumos.
Nicule,si din partea mea,bine ai venit !
Ma bag si eu.
Bine ai revenit, Dicule!