FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Nicolae Dica

«1212223242540»
alinutza1608.03.2007 18:52

Codoleante Dica!Eu chiar m-am intristat cand am auzit vestea :(.O nenorocire nu vine niciodata singura..intai accidentarea..acum asta..:(Si mai ales Dica e la Bologna ,singur din cate am inteles..:(Condoleante Dica!:((((

Horica08.03.2007 19:21

Sincere condoleante familiei Dica. Va suntem alaturi, si va vom ajuta sa tineti capul sus! :cry:

mircea_zion08.03.2007 19:35

Sincere condoleante familiei Dica ! :(

korynna08.03.2007 20:04

Sincere condoleante...cuvintele nu au nici un rost in asemenea situatii...insa milioane de oameni azi sunt in doliu,alaturi de Dica!Fii puternic!

bodanelu08.03.2007 20:43

"Nicusoare, tata, fa-te bine mai repede ca vezi ca si Steaua noastra nu merge fara tine, nu a dat nici un gol"

dupa spusele celor de la a1, astea au fost ultimele cuvinte care le`a adresat lui Nicolae.

trist, foarte trist

mircea_zion08.03.2007 21:35
"Nicusoare, tata, fa-te bine mai repede ca vezi ca si Steaua noastra nu merge fara tine, nu a dat nici un gol"

dupa spusele celor de la a1, astea au fost ultimele cuvinte care le`a adresat lui Nicolae.  

Intradevar astea au fost cuvintele , am vazut si eu , Dumnezeu sa`l ierte :( Nicolae Dica ai grija de tine nu mai fii trist ca trece si asta ai grija de tine , NU mai fi trist , FII UN EROU !!!! :(
FanSteaua4Life08.03.2007 22:49

Sincere condoleante, Dica, suntem alaturi de tine, Dumnezeu sa il odihneasca in pace pe tatal tau...

CebaLaur09.03.2007 01:47

CONDOLEANTE ! :(

predatorpulse709.03.2007 08:02

Sincere condoleante nicule dar sa stii ca nu esti singur,"you'll never walk alone",toti suporterii Stelei sunt cu tine.Tatal tau te va privi din Ceruri asa ca "walk on" si joaca bine pentru Steaua,asa cum vroia si tatal tau.Chiar m-a intristat aceasta stire pentru ca stiu ca Dica e un baiat sensibil iar sacalii astia din presa au sarit pe subectul "senzational"

Ar fi frumos sa se strige numele lui Dica la urmatorul meci,asa cum in momentele grele se mai striga "Mirel Radoi" asa sa se strige si "Nicolae Dica",nu numai cand da gol.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

M@rmota09.03.2007 09:42

:cry: Condoleante..sunt momente grele, suntem alaturi de tine.. :cry:

wilkinson09.03.2007 10:15

Condoleante...si fa-te bine ca mai ai multe de demonstrat.

alinutza1609.03.2007 11:45

Ar fi frumos sa se strige numele lui Dica la urmatorul meci,asa cum in momentele grele se mai striga "Mirel Radoi" asa sa se strige si "Nicolae Dica",nu numai cand da gol.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

Ar fi chiar un gest frumos,Dica sa stie mereu ca suporterii sunt alaturi de el si un momentele grele si in momentele bune.Fii tare Dica !:(

forever_STEAUA09.03.2007 12:04
Finantatorul ros-albastrilor, Gigi Becali, a dezvaluit aseara la B1TV ca atacantul Nicolae Dica va reveni pe teren într-o luna si  jumatate.  

''Din informatiile mele, Dica este  din punct  de vedere medical din ce în ce mai bine. Mai mult ca sigur, el  va reveni pe teren într-o luna jumatate, iar în aceste conditii va prinde finalul de sezon '', a spus latifundiarul din Pipera.

sursa: prosport

SebahSTEAUA09.03.2007 14:18

Sa speram ca cineva ii va spune lui Dica de mesajele noastre si ca suntem alaturi de el.Cuvintele nu-si au rostul.Condoleante!

Andreea stelista09.03.2007 14:40
:( sincere condoleante...suntem alaturi de tine
mikidica10.03.2007 13:50
CONDOLEANTE !  :(

Da frate cat de naspa de Dica CONDOLEANTE Dica!!!Am vazut pe prosport poza de la imormantare si o poza in care Dica plangea va dati seama ce durere pt el cat de naspa!!!!Chiar imi pare rau!!! :( :cry: :cry:

stelist_4_ever9010.03.2007 17:05

Galeria piteştenilor, alături de Dică

Galeria piteştenilor a fost alături de fostul lor idol, Nicolae Dica, fotbalist care trece în acest început de an prin cele mai grele momente din viaţa sa. Decesul tatalui său vine tocmai în perioada de recuperare după cea mai urâtă accidentare din cariera sa. Fanii ''vulturilor'' au afisat un banner prin care îsi aratau atasamentul de actualul vârf al Stelei. "Dică, nu plânge, tatăl tău de veghează din cer!"

bobolix10.03.2007 18:17

Sa spui acum ceva e aproape imposibil! Sunt unul dintre milioanele de oameni care sunt alaturi de tine Dica!! Sincere condoleante!!

alex_Ra210.03.2007 21:15

Dica fii tare! Cu totii suntem alaturi de tine!

alinutza1610.03.2007 22:05
Galeria piteştenilor, alături de Dică

Galeria piteştenilor a fost alături de fostul lor idol, Nicolae Dica, fotbalist care trece în acest început de an prin cele mai grele momente din viaţa sa. Decesul tatalui său vine tocmai în perioada de recuperare după cea mai urâtă accidentare din cariera sa. Fanii ''vulturilor'' au afisat un banner prin care îsi aratau atasamentul de actualul vârf al Stelei. "Dică, nu plânge, tatăl tău de veghează din cer!"

frumos gestul...:(...Dica trebuia sa stie ca toata lumea e alaturi de el.:(

korynna11.03.2007 02:10

frumos gestul lui Vali Badea.pacat ca nu am batut...macar pentru Dica si tatal lui :cry:

sa-i aducem o picatura de fericire in oceanul de tristete(cum a spus si comentatorul)

catalina patty23.03.2007 22:48

Dica suntem cu totii alaturi de tine si speram sa iti revii cat mai repede

forever_STEAUA06.04.2007 11:55
Nicolae Dică a sosit astăzi în România. Atacantul Stelei a încheiat perioada Bologna, urmînd a continua recuperarea în ţară. "Sper ca într-o săptămînă să revin la antrenamente. Mi-e dor să stau pe bancă şi, mai ales, să revin pe teren", a spus Dică la sosire.

sursa: gsp

Bine ai revenit acasa, Nicule! :D

Virgil06.04.2007 12:28

Wow ! Ii spui pe numele de alint...Ce frumos.

Nicule,si din partea mea,bine ai venit !

axl2306.04.2007 13:04

Ma bag si eu.

Bine ai revenit, Dicule!

«1212223242540»