FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Nicolae Dica

«1181920212240»
Alessandro04.01.2007 22:35

Daca pleaca Dica,adio locul 2!E de neinlocuit in actuala echipa a Stelei!Sa ne rugam sa nu plece,altfel va fi de rau...

Rebela04.01.2007 23:31

Nu pleca Dica pls...off de apucam macar sa fac si eu vro poza cu el. :D:D Am glumit!!!Dar chiar,daca Nicolae Dica pleaca e vai si amar cu ghilimele de rigoare,normal.

mikidica05.01.2007 11:04
Parerea mea este ca Dica este una din caramizile cladirii "Steaua" de care depindem. Fara el cade cladirea.Sper totusi ca ne vom intari :!:

Asa e...daca pleaca Dica o sa fie vai de noi...nu numai ca e golgheterul Stelei dar e cel mai bun...a luat anul trecut 2 premii!Dica NU PLECAAA!!!!! dica10

c.ronaldo1705.01.2007 11:36

Hai mai k si PSG s-a despartit de Ronaldinho, Inter de Ronaldo, Juve de Zidane, Man.Utd de Bekcham si Rud, etc.

alinutzzza_dica05.01.2007 14:49

Da..dar totusi Steaua e Steaua nu e PSG,Inter,etc.Oricum pana la vara Dica nu pleaca :).s=Si cand o sa plece asta e.Cat imi place mie de el..totusi Steaua nu a inceput si nici nu o sa se termine cu Dica.Chiar si atunci cand Dica o sa plece :((( Steaua o sa mearga mai departe,ca o campioana !Forza Steaua!!!!

latrau05.01.2007 15:45
:))Ma uit la postarile voastre si imi vine sa rad.Chiar Dica este sufletul Stelei,omul fara de care Steaua nu poate repeta performantele europene?!.NU pun la indoiala calitatile de mare jucator ale lui Dica ,dar sa nu uitam ca pe teren,Steaua are 11 jucatori.Aici apare Il Capitano(Radoi),de abia el poate fi numit sufletul echipei(la meciul cu Dinamo Kiev din Ghencea, dupa ce Radoi a intrat, Steaua a jucat cu totu alt fotbal si a reusit sa egaleze,sa vazut cu adevarat ca Radoi este sufletul echipei).Pe langa Radoi apar fotbalisti ca Badea si Cristocea care au avut evolutii bune si au timp sa creasca in valoare.Sa nu uitam de Iacob,unu de oameni de gol din editia trecuta de Cupa UEFA.El vine dupa o accidentare urata dar este in stare sa revina la forma care la consacrat.Inca o data,NU pun la indoiala calitatile lui Dica dar Steaua nu sta intr-un singur jucator,altfel nu va fi o echipa mare,asa cum este in momentul de fata.
c.ronaldo1705.01.2007 17:59

@alinuzzzzzzzzza_dica

Uite un exemplu bun care sa te convinga:

Steaua s-a despartit la un momentadat de M.Lacatus, G.Hagi,Piturca, Belodedici, Duckadam . Iti mai zic niste nume?

@MM.Stoica.jr

bat pariu ca esti ruda sau chiar insusi MM.... =)))))

Rebela06.01.2007 01:00

c.ronaldo17,tu ai cam dreptate.Nu stiu daca sa pun pariu ca ar fi vro ruda a lui MM sau chiar el in pers. dar -daca ar fi cineva din familia Steaua ,super tare frate ce sa zic. :D:D

Ps.Asta a fost un mare off topic si imi cer scuze de altfel.

Ca sa revin on-Dica ba pleaca ,ba nu pleaca.Mai nimeni inca nu stie cum sta treaba de fapt cu plecarea lui.Eu sper &sper sa nu 'fuga' de la Steaua dar daca o va face multa bafta si sa de-a Domnul sa joace la fel de bine si la alta echipa care va fi ea.

Bogdan4Steaua06.01.2007 01:08

Nu va mai agitati cu MM.Stoica.jr. E din Suceava. ;)

Ontopic: Dica isi doreste sa plece si daca ii va conveni echipa, sunt convins ca "Numarul 10" va pleca. Va fi o pierdere pentru noi, dar un pas inainte din toate punctele de vedere pentru jucator.

Rebela06.01.2007 01:24

Ot:Cam asa e cum spui tu,eu una nu mai ma agit ,gata. :D:D Mai era cineva -un user pe nume N.Dica,ceva asemanator si vb. in numele lui Dica-eu chiar am crezut ca e el...pfff-de ar avea timp fotbalistii sa intre pe forum.

alinutzzza_dica06.01.2007 11:39

Daca pleaca sau nu asta nu se stie.Dar nu cred ca Becali ii va da drumul pana la vara.Ar fi chiar o prostie...Asa e cum au plecat Hagi,Lacatus de la Steaua poate sa plece si Dica.eu nu am zis ca o sa se piarda tot dar cred ca o sa i se simta lipsa macar putin :(.Dar are dreptul sa plece.Si-a facut datoria fata de Steaua,fatza de suporteri.A facut fericitzi prin golurile sale sute de mii de suporteri.Un baiat modest,un jucator valoros,un om cu un suflet mare.Bravo Dica!Respectele mele!

mikidica06.01.2007 17:12
Ot:Cam asa e cum spui tu,eu una nu mai ma agit ,gata. :D  :D Mai era  cineva -un user  pe nume N.Dica,ceva asemanator si  vb. in numele lui Dica-eu chiar am crezut ca e el...pfff-de ar avea timp fotbalistii sa intre pe forum.

SI yo love Dica sunt de acord cu faza dak ar avea timp Dica sa intre pe forum sa vb cu el ar fi marfa dar acu nu mai vreau asta vreau doar sa nu plece de la Steaua!!!!!!!!!!!! :D dica10

forever_STEAUA06.01.2007 17:17

@Rebela, alinutzzza_dica, Rebela

Daca nu stiti cum sa folositi Private Messages nu e o rusine. Va ajut cu cea mai mare placere...

Rebela06.01.2007 18:01

Multumim,multumim stim cum sa folosim private messages-doar ca eu una am spus ca sunt ot,scrie foarte clar . :D:D Stiu ca e un topic dedicat fotbalistului Dica,nu omului Dica dar ma rog,si apropos mi-am cerut si scuze.

mikidica07.01.2007 12:06
@Rebela, alinutzzza_dica, Rebela

Daca nu stiti cum sa folositi Private Messages nu e o rusine. Va ajut cu cea mai mare placere...

zi-mi si mie pls cum se pune avatarul pe siteul asta ca nush te rog mersi frumos! :oops:

Bogdan4Steaua07.01.2007 12:33

Offtopic: Mergi la Profile(aproximativ sus, central). Acolo ai posibilitatea de a-ti alege avatarul dorit. Atentie la dimensiunea avatarului. Daca mai ai nelamuriri discutia continua pe PM.

alinutzzza_dica07.01.2007 13:53

offtopic:ok..scuze stiu ca aici trebuie sa vorbim de jucatorul Dica :D.si apropo stiu sa folosesc private messages. :roll:

mikidica07.01.2007 15:57
Offtopic: Mergi la Profile(aproximativ sus, central). Acolo ai posibilitatea de a-ti alege avatarul dorit. Atentie la dimensiunea avatarului. Daca mai ai nelamuriri discutia continua pe PM.

Multumesc mult:-* :D

axl2308.01.2007 07:58

lasati omul sa plece, si-a facut datoria, nu intotdeauna, nu constant, mai mult cand a avut chef de joc, dar si-a facut-o.

cred ca cel mai mult conteaza aici daca el vrea sa plece, si daca el vrea sa plece, sa plece linistit. ii voi duce dorul dar n-o sa-mi umplu batista de lacrimi.

multa bafta, Dica, nu te du la portsmouth ca pub-urile se'nchid la 9 si cluburile la 2! e naspa rau! :D:D:D

Rebela09.01.2007 19:47

Hehe ,lol.!!!

Pai ,nu cred ca nimeni nu-si va umple batista de lacrimi ,sau poate chiar el Dica ,ar face-o.?Ca ,stiti cum e :si-a facut o groaza de prieteni ,ma rog cica nu mai pleaca ,inca e la Steaua si mai poate sta pana la vara,deocamdata nu e nici o oferta.Puii mei,nu stiu ce sa mai cred :D:D in fine pleaca Dica ,ii voi duce dorul?Mh,pentru cateva zile sau ore chiar,dupa care imi va trece.De vazut o sa am placerea sa il vad la TV, unde va juca - la fel de bine sper,care echipa il va lua.Pf,visez codrii de arama ca astia din ziare,TV , ne induc in eroare pana la urma.Ba il ia ,ba nu.Ma rog ,daca pleaca ma resemnez si punct,doar doar sa vina unul la fel de bun in locul lui,ca spunea MM ceva de genul ca Andrey nu va ,fi singurul brazilian de la S.Ma rog,nu comentez:asta inseamna ca mai are de gand sa aduca jucatori din afara,sa de-a Domnul.

Virgil10.01.2007 08:19

Managerul Martin O'Neill,de la Aston Villa,a negat iminenta unui transfer al stelistului la gruparea din Birmingham. El a recunoscut însa ca jucatorul se afla în baza de date a clubului: "Dica ne-a fost propus de doua ori în ultima vreme. Personal, mi-e greu sa am o parere, fiindca nu l-am vazut la nici un meci. Ar trebui sa-l urmãresc întâi la câteva partide pentru a sti daca e un fotbalist care se încadreazã în echipã. Exista însã referinte favorabile si pot sa spun ca e unul dintre numerele 10 din Europa care rãmâne în atentia noastra. Nu se numara însa printre prioritatile din actuala campanie de transferari, dar, în viitor, poate deveni o solutie interesanta".

Dupa Gazeta Sporturilor

Din câte se pare,Dica va ramâne la noi,cel putin pâna la sfârsitul sezonului.Mai bine.

forever_STEAUA10.01.2007 08:25

@Virgil

E amuzant sa vezi cum la gsp stanga nu stie ce face dreapta...

Ei publica articolul acesta, apoi in bursa transferurilor scriu ca Dica pleaca la Aston sau Red Bull in proportie de 90%...

Virgil10.01.2007 08:33

@ forever_STEAUA

Sunt mereu pe lânga.Trebuie sa scrie si ei ceva.Cu orice risc.Chiar cu riscul de a prezenta stiri eronate.Dar cine stie ? Poate ca e prea diplomat O'Neill...

Rebela10.01.2007 20:08

Scrie &scrie eronat astia de la ziare dar si daca o nimeresc.Lol!!! :D:D

alexynho10.01.2007 20:28

Dintre toate echipele (care se spun ca l-ar vrea pe Dica) , sper sa se duca numai la Werder Bremen ... pentru ca acolo ar putea sa joace in locul lui Klose (care se spune ca ar pleca si el cat de curand) , si pentru ca este pe primul loc in Bundesliga . Werder este solutia pe locul 2 , ca prima intotdeauna va fi Steaua :twisted:

«1181920212240»