FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Nicolae Dica

«1171819202140»
Virgil12.12.2006 12:44

Gigi Becali pare dispus sa accepte oferta francezilor de la Lyon.

Dica in schimbul a 11 milioane de euro si un salariu de 1,5 milioane euro pentru jucator.

Clubul lyonez are si o variana de rezerva pentru a rezolva cazul: Dica la schimb cu norvegianul John Carew, plus 6 milioane de euro!

Nicolae Dica, cel care de ieri se pregateste de unul singur la Pitesti, orasul sau natal, s-a confesat recent unor prieteni ca ar vrea sa paraseasca acum Steaua pentru un club puternic din strainatate.

www.averea.ro

sorin_g12.12.2006 14:19

Becali: Lui Bostina i-a venit mingea s-o bage în poarta, dar el a dat centrare. Probabil ca s-a gândit: De ce sa dau eu gol pentru echipa asta?. Lui Dica ii vine mingea perfect si o da la misto, asa, usor cu latul. Asta este indolenta

Bai, cat de paralel poate fi oerul asta. Nu-mi vine sa cred!!!

Chiar de cate ori trebuie sa ne scoata Dica din rahat?Asta e culmea nesimtirii. La cati bani a adus Dica pentru Steaua prin golurile sale, ar trebui ca prostul de oer sa-i pupe picioarele. Dar nu, el nu se ia de Nicolita, se ia de Dica... A dat la misto? Bai, mare prost, nu-mi vine sa cred! La fotbal se pricepe cum ma pricep eu la cricket. ORICINE, repet ORICINE, inca o data, ORICINE care a jucat fotbal in viata asta POATE CONFIMA faptul ca pozitia lui Dica nu a fost asa usoara pe cat pare la televizor: in primul rand poarta nu era goala: mingea a fost pe cadrul portii, daca poarta era goala era gol. Mingea i-a venit pe stangul si timpul de reactie a fost extrem de scurt pentru ca mingea a trecut neasteptat de Bornescu, conditii in care Dica a scos maximul din acea faza: a reusit sa traga pe poarta! Inca o data, trebuie sa fi jucat macar 3 meciuri de fotbal ca sa stii treaba asta.

Mingea lui Bostina a veni la 1.5 metri inaltime... poate doar din foarfeca ar fi putut relua calumea din pozitia aia.

Dar hai sa vorbim si sa nu-l vedem pe mumia de Banel, pe stafia de Coman, hai sa-l declaram pe Olaroiu antrenor pe viata (si pe moarte) si sa zicem ca ne pricepem la fotbal...

Dica, pleaca frate, te rog eu mult !!!

Cum il suporti?

Pleaca si nu te uita in urma!

alpopa12.12.2006 17:35

Dica trebuie sa plece doar pe pretzul potrivit. Adica vreo 10 milioane de euroi, bani cu care am putea lua un jucator de creatzie de mare talent si inca ceva in plus.

cobby12.12.2006 17:46

http://www.onlinesport.ro/stiri/fotbal/fot...pentru-Dica.htm

se pare ca va pleca daca oferta este reala

Andreea stelista13.12.2006 20:15

Impresarul Dumitru Tudor a declarat pentru TV Sport cã interesul cluburilor din strãinãtate pentru atacantul Stelei Nicolae Dicã este foarte mare: "Sunt foarte mult discuții în legãturã cu Dicã. Existã Franța, Anglia este foarte interesatã, Glasgow Rangers, Celtic Glasgow și Betis Sevilla. 100% va veni o ofertã de la Dica. În timpul jocului de la Lyon a venit o ofertã concretã din Anglia de 4,5 milioane de euro. Le-am spus cã, pentru banii ãștia, nici mãcar nu mã pot duce sã-i spun lui Becali. Poate de la 5 milioane în sus".

sursa:prosport

Dica valoreaza mai mult de 5 milioane. imi imaginez ce fata ar fi facut Becali dak s-ar fi dus Dumitru Tudor cu oferta asta...

spre_2416.12.2006 19:30

io ash vrea sa nu plece !

dekt sa vina in locul lui cineva cel putin de aceiash valoare !!!!

Andreea stelista17.12.2006 14:58

Dicã: "Pot spune cã 2006 a fost anul meu"

2006-12-17 10:42:00

Nicolae Dicã are un regret pentru anul care stã sã se încheie. "Semifinala cu Middlesbrough. Am avut calificarea în ultimul act în mînã și am pierdut inexplicabil, cu doar 2-3 minute înainte de fluierul de final", a declarat, în Libertatea, atacantul Stelei, care este, totuși, mulțumit de realizãrile sale. "A fost cel mai bun an al meu de cînd m-am apucat de fotbal. Am devenit campion, am cucerit o Supercupã, am fost foarte aproape de o finala a Cupei UEFA și am simțit "aerul tare" al Ligii Campionilor, unde am reușit sã înscriu de patru ori. Unde mai pui cã am "spart gheața" și la echipa naționalã în meciul cu Albania. Pot spune cã 2006 a fost anul meu", a spus Dicã.

sursa:stelisti.ro

are dreptate. anul asta a fost anul lui Dica.

Riggoleto19.12.2006 13:04

O descriere explicita!Mi-a placut.Nicolae Dica este cel mai bun asa e!A fost apreciat de alte cluburi!Si mai ales cluburi din strainatate!Pot pune pariu ca orice club si-ar dori un asa jucator in lot!

Ai dreptate Andreea! :D Dica valoreaza enorm pentru noi,suporterii,pentru echipa... :wink: 8)

forever_STEAUA19.12.2006 13:16

@Riggoleto

Nu mai posta doua (sau mai multe) mesaje consecutive... Foloseste cu incredere edit daca doresti sa mai adaugi ceva mesajului tau... Nu o sa ai o viata prea lunga pe forum daca nu te conformezi anumitor reguli...

Riggoleto19.12.2006 13:19

imi pare rau spre24, :) dar nu cred ca mai exista un jucator cu acceasi valoare ca Dica!

:wink: dica10 fular-campioniifularultras steagcruce2

***alex***22.12.2006 10:09

Nicolae Dica jucatorul anului in ancheta GSP

Bogdan4Steaua22.12.2006 10:11

Atat cei de la Prosport cat si cei de la GSP l-au desemnat jucatorul anului. Dica merita aceste doua distinctii cu prisosinta.

Pentru mine premiile acordate in cadrul galelor "Nicu Gheara" nu au nici o relevanta. In cazul acestora Mutu ar trebui sa fie declarat jucatorul anului inca din 1 Ianuarie.

Bafta Dica in continuare!

lorena23.12.2006 11:01

Cred ca acest jucator este unul foarte bun pentru Steaua. Chiar daca nu a marcat in ultimele meciuri dar a marcat in Cupa Campionilor.

Nu mai folosi CAPS LOCK. Ultimul avertisment. Moderatorii

mikidica29.12.2006 17:54
Cel mai indolent fotbalist al Stelei.Are noroc ca se mai lipeste uneori de gol,altfel este un jucator foarte lent si care nu pune osul,e fricos

Draga, ti se pare!

Fi sigur de asta, habar nu ai de fotbal! Dica este singurl jucator din echipa despre care se poate spune ca STIE fotbal!

Asa ca lasa-ne cu faze din astea!

HAI Steaua! fular-campionii dica10

imi pare rau spre24, :) dar nu cred ca mai exista un jucator cu acceasi valoare ca Dica!

tot respectul! mare adevar graiesti! :wink:

traiasca Dica! cel mai bun jucator!

forever_STEAUA29.12.2006 18:01
Dica este singurl jucator din echipa despre care se poate spune ca STIE fotbal!

Draga, ti se pare...

Asa ca lasa-ne cu faze din astea!

:evil:

Lmarco31.12.2006 11:49

Hello everybody, sorry to speak in English. I'm French though, if you prefer this language...

I come here because i work for a French website about Racing Club de Lens. We have read in a few Romanian papers that Dică could sign for Lens, any news ?

Today i read in a Scottish paper that he may sign for Rangers in January.

Thanks for your help and have a nice New Year's eve :wink:

c.ronaldo1731.12.2006 12:34

Dica isn't for sale...

mikidica31.12.2006 13:03
Felicitari Dica!Chiar merita premiul ista!!!Bravo!!Oricum pentru stelisti tu esti jucatorul anului!FORZA Dica!!!!

Nu numai pt echipa Steaua e cel mai bun ci pt toate ca nici un jucator de la rapid sau Dinamo sau alta echipa DIN Romania nu se compara cu Dica!Dica e cel mai bun jucator!Forza Dica!!!!!!!!! dica10 steagcruce2

Rebela02.01.2007 21:49

Dica e un jucator exceptional. :D:D

mikidica04.01.2007 10:48
Dica e  un jucator exceptional. :D  :D

E foarte adevara ce ai spus dar o sa o dam in bara rau dak pleaca de la Steaua:((

Eu sper sa nu plece de la Steaua!Forza Dica!!!!!!!!! dica10

Lmarco04.01.2007 13:30

Several rumours about him : Aston Villa, Portsmouth, Chelsea, Lille, Lens, Fiorentina... :?:

Virgil04.01.2007 16:49

Site-ul italian www.tuttomercatoweb.com face o amplã prezentare a atacantului stelist Nicolae Dicã, de serviciile cãruia este interesatã gruparea Fiorentina, la care mai sunt legitimați portarul Bogdan Lobont si atacantul Adrian Mutu.

Sursa : Prosport

Phire04.01.2007 17:16

Tare ma tem ca in iarna asta ramanem fara Dica. Si nu intr-atat din cauza sumelor mari de transfer propuse de cluburile din strainatate, cat mai ales deoarece -cel putin din declaratiile lui eu asta am inteles-, el vrea sa plece :( .

FinalaUEFA04.01.2007 17:56

Avem nevoie de Dica daca vrem sa trecem de Sevilla si sa mergem din nou in CL. :)

Lavy_*_04.01.2007 18:00

Parerea mea este ca Dica este una din caramizile cladirii "Steaua" de care depindem. Fara el cade cladirea.Sper totusi ca ne vom intari :!:

«1171819202140»