Becali: Lui Bostina i-a venit mingea s-o bage în poarta, dar el a dat centrare. Probabil ca s-a gândit: De ce sa dau eu gol pentru echipa asta?. Lui Dica ii vine mingea perfect si o da la misto, asa, usor cu latul. Asta este indolenta
Bai, cat de paralel poate fi oerul asta. Nu-mi vine sa cred!!!
Chiar de cate ori trebuie sa ne scoata Dica din rahat?Asta e culmea nesimtirii. La cati bani a adus Dica pentru Steaua prin golurile sale, ar trebui ca prostul de oer sa-i pupe picioarele. Dar nu, el nu se ia de Nicolita, se ia de Dica... A dat la misto? Bai, mare prost, nu-mi vine sa cred! La fotbal se pricepe cum ma pricep eu la cricket. ORICINE, repet ORICINE, inca o data, ORICINE care a jucat fotbal in viata asta POATE CONFIMA faptul ca pozitia lui Dica nu a fost asa usoara pe cat pare la televizor: in primul rand poarta nu era goala: mingea a fost pe cadrul portii, daca poarta era goala era gol. Mingea i-a venit pe stangul si timpul de reactie a fost extrem de scurt pentru ca mingea a trecut neasteptat de Bornescu, conditii in care Dica a scos maximul din acea faza: a reusit sa traga pe poarta! Inca o data, trebuie sa fi jucat macar 3 meciuri de fotbal ca sa stii treaba asta.
Mingea lui Bostina a veni la 1.5 metri inaltime... poate doar din foarfeca ar fi putut relua calumea din pozitia aia.
Dar hai sa vorbim si sa nu-l vedem pe mumia de Banel, pe stafia de Coman, hai sa-l declaram pe Olaroiu antrenor pe viata (si pe moarte) si sa zicem ca ne pricepem la fotbal...
Dica, pleaca frate, te rog eu mult !!!
Cum il suporti?
Pleaca si nu te uita in urma!