Sooper POZA! marfa...chiar ca e reusita!
si pentru....Nicolae.Dica
il citez pe _yang!
:roll:
eu sper sa se tina de cuvant.si faptul ca mai citeste ce scriem noi pe forum e un lucru misto:D...la meciul cu National prima oara s-a cam suparat cand a vazut ca intra Radoi ca sa execule penalty-ul,dar apoi a fost dragutz si i-a refuzat lui Radoi banderola de capitan pe care acesta i-o oferise si l-a incurajat.frumos din partea lui:)...totusi vroia si el sa dea macar un gol.ce suparat a fost cand a gresit Badea pasa.daca pasa bine sigura Dica dadea gol...dar asta e.
a fost oricum unul dintre cei mai buni de pe teren.Hai Dica.Lasa-i pe cei care te critica.Arata tuturor ca meriti sa fii nr 10..
Un capriciu numit Dică
Aha! Acum este Dicanho. După înfrîngerea de la Galaţi şi egalul pipernicit cu Ceahlăul era fiţos, bun de trecut pe banca de rezerve, în rezervă, de vîndut, dacă nu cumva şi vînzător. Nu noi, întîiul stelist al patriei o declara, ctitorul de biserici, idolul pomanagiilor mioritici. Jucase la mişto, zicea Gigi, şi merita să fie scurtat de cap. N-a spus chiar aşa, dar asta se înţelegea în prelungirea moralei voievodale pogorîte în Ghencea.
Nici o parte dintre suporteri nu i-au rămas datori. Aceiaşi care se vor grăbi să înjure şi aceste rînduri, pentru că les vrais connaisseurs vor descoperi aici încă o dovadă zdrobitoare a dinamovismului gsp-ist, a rapidismului de esenţă coposiană. Ei l-au umplut de sus pînă jos de zoaie, l-au trimis la origini şi i-au cerut imperios să se lase, să ne lase. Unde sînt însă acum mizeriile aruncate de fani, mitocănia patronului? Unde au dispărut, nu cumva pe traiectoria acelei folha seca salvatoare?
În execuţia de o frumuseţe rară a lui Dică stă scrisă povestea fotbalistului. A celui adevărat. A celui român mai ales. Graţie şi dizgraţie, gratitudine şi ingratitudine, creştere şi descreştere. Avem nevoie de Dică, aşa cum avem nevoie să ne uităm la televizor, deşi sînt o groază de programe proaste, aşa cum simţim nevoia să mîncăm omletă, deşi face rău la ficat. El şi fotbalul din jurul lui sînt micile noastre capricii cotidiene. Plăcerea de a putea trăi şi altfel decît în diete severe, programe riguroase şi precepte goale de sens.
Cristian Geambasu
sursa: gsp
chiar a scris Nicolae Dica?AM CITIT PROBLEMELE PE CARE LE TOT DEZBATETI VOI AICI SI TIN CONT DE PARERILE FIECARUIA DINTRE VOI. O SA INCERCAM SA DAM CE-I MAI BUN DIN NOI, VA PROMITEM. O SA AUZITI DE NOI NUMAI DE BINE SI O SA FITI MANDRI DE Steaua!
"Un capriciu numit Dica"
Bun articolul, si dureros de adevarat in acelasi timp.
Da, Dica de multe ori ne-a scos peri albi cu ratarile din situatii in care parca mai greu e sa ratezi decat sa marchezi si aparenta lui indolenta, insa tot Dica ne-a salvat de atatea ori, e creierul echipei, dupa parerea mea, si nu merita sa fie injurat si fluierat cum s-a intamplat pana si ieri- inainte de gol-, dupa tot ce a facut pentru Steaua ![]()
felicitări pentru golul cu Kiev-ul, ai salvat echipa.... şi felicitări şi celorlalţi....
Dica a demontrsat din nou ce mare jucator e.din nou a facut fericitzi sute de romani.Dica e unul dintre putinii ucatori care pot schiba meciul de unii singuri.Bravo Dica!!!Acum suporterii sunt multzumitzi,il aclama.Dar daca nu dadea gol ce se intampla cu el?Ar fi fost injurat de multi pentru ca multi s'au asteptat la cel putin un gol de la el(parca el ar fi singurul care putea sa dea gol).Sunt foarte fericita pentru el si pentru toata echipa.Sper ca acum sa le fie rusine celor care i'au injurat dupa meciul de la Galatzi si dupa alte meciuri in care nu a avut un joc prea bun.Dica e un jucator mare.A demonstrat asta de multe ori si cred ca merita respectul acestora.Chair daca si pe mine uneori ma scoate din sarite,dar asta nu inseamna ca nu'l mai sustin si ca nu mai ced ca e cel ami tare de la Steaua.Nu stiu asta e parea mea.Dupa golurile date cred ca o s'ai prelungeasca contractul ceea ce e bine pentru echipa..si pentru suporteri cred:).Nu zic ca Dica a dus echipa in primavara europeana,dar a avut mare aprte din asta..sincer.cat despre attal lui..insanatosire grabvnica!BRAVO DICANIO!TINE-O TOT ASA!!!WE LOVE YOU!!!
super tare poza de mai sus
Salariu marit pentru Dica
BONUS Golul cu Dinamo Kiev, prin care Steaua s-a calificat în primavara europeana, i-a adus lui "Dicanio" o crestere cu 35% a remuneratiei pe care o primeste de la Gigi Becali
Chiar daca l-a criticat dur pe Dica în urma meciului de la Piatra-Neamt, Becali a revenit la sentimente mai bune dupa ce golul decarului a calificat Steaua pentru a treia oara consecutiv în primavara europeana.
"Reusita lui Dica a fost fantastica si ne-a calificat în Cupa UEFA. Golul lui valoreaza cât o victorie, plus ca a adus si 300.000 de euro în vistieria clubului", l-a laudat Gigi Becali pe jucatorul sau. Evolutia lui "Dicanio" nu a fost trecuta cu vederea de latifundiarul din Pipera si, desi spunea ca nu va mai mari salariile pâna nu va sesiza o schimbare în joc, a avut totusi o discutie cu fotbalistul cu privire la remuneratia acestuia. Din aceasta iarna, Dica va avea al doilea salariu din lot, în valoare de 200.000 de euro.
sursa: prosport
La cum a jucat in ultima vreme,Dica nu merita o marire de salariu .
Dica ne-a adus in primavara din nou. Daca nu marca de doua ori la Kiev nu cred ca am fi castigat acolo. Daca nu marca golul egalizator la Bucuresti tremuram serios. In plus, trebuie sa intelegeti ca are si probleme in familie care il afecteaza. Daca mai punem la socoteala si oboseala acumulata.....
Foarte buna masura luata de Gigi Becali. A aratat ca stie si sa il critice, dar si sa il aprecieze atunci cand este cazul. Credeti ca daca il fluierati pe Dica rezolvati ceva? Credeti ca daca Gigi i-ar micsora salariul Dica si-ar imbunatati jocul?
Dica trebuie sa fie incurajat si sunt convins ca isi va reveni si din punct de vedere fizic. Sclipirile de geniu nu i le poate lua nimeni.
Chiar merita o marire de salariu.Totusi Becali sa se abtzina la comentarii pline de jigniri la urmatorul meci mai slab al lui Dica..nu e frumos...Oricum bravo Dica!!!
este chiar Dica ?AM CITIT PROBLEMELE PE CARE LE TOT DEZBATETI VOI AICI SI TIN CONT DE PARERILE FIECARUIA DINTRE VOI. O SA INCERCAM SA DAM CE-I MAI BUN DIN NOI, VA PROMITEM. O SA AUZITI DE NOI NUMAI DE BINE SI O SA FITI MANDRI DE Steaua!
Nici vorba.
Chiar merita o marire de salariu.Totusi Becali sa se abtzina la comentarii pline de jigniri la urmatorul meci mai slab al lui Dica..nu e frumos...Oricum bravo Dica!!!
Nu cred ca Becali l-a jignit pe Dica. El e omul care l-a adus la Steaua si are mare incredere in el; doar si-a exprimat parerea despre ultimele prestatii ale decarului nostru afirmand ca are un joc superficial si nu se implica prea mult. Judecand obiectiv ultimele meciuri, Dica nu si-a facut simtita prezenta in teren (bineinteles cu exceptia golului DECISIV si genial din meciul cu Kievul).
In rest Dicanio al nostru are multe momente de acalmie, incearca executii de efect cand ele nu-si au rostul (de ex. la scorul de 0-0 nu au ce cauta 'fineturile').
Pe de alta parte e greu sa joci cu gandul ca tatal tau e in spital, si pe deasupra il apasa si oboseala partidelor in care a intrat ca titular.
Suporterul stelist e obisnuit ca Dica sa inscrie aproape meci de meci si sa faca spectacol, iar atunci cand jocul nu-i iese toate privirile critice sunt abatute asupra lui.
Suntem norocosi avandu-l pe Nicolae Dica in lotul nostru.
Ganditi-va ce bine ar juca Steaua cu cocis in echipa....un mijloc Nicolita - Radoi - Cristocea in fata lor Cocis si Dica iar in atac...cine-i in forma:)Bravo Dica.Cel mai bun...in pauza de iarna iti mai revii.Inca un meci bun sa faci...cu Poli.Succes
La multi ani Nicolae!
Mult succes in cariera si la cat mai multe goluri marca rosh-albastra 8) !
La multi ani Nicolae Dica. Sper sa dai cel putin un gol cu francezii. Ne-ai face cadoul ideal de Mos Nicolae.
La Multi Ani & tot ce iti doresti!
Mos Nicolae Dica vine cu putina intarziere si ne aduce un gol in aceasta seara! ![]()
Dica,sa ne aduci de mos Nicolae un gol dica10 steagcruce2 ![]()
la multi ani Nicolae Dica si tot ce iti doresti si spor la cat mai multe goluri si calificari si mai ramai la Steaua nu pleca ca suporterii te iubesc dica10
steagcruce2 steagcruce2 :wink:
La multi ani Dica !!!! a jucat f bine azi in meciul cu Lyon..SUPER GOL !!!!! bravo !!!