FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Nicolae Dica

«1131415161740»
Virgil08.10.2006 06:03

Totul depinde de Gigi Becali,caruia în general nu-i place sa-si vânda jucatorii buni.Mai ales daca sunt si seriosi.Ori Dica se încadreaza în aceasta categorie.

Daca însa Dica va insista sa plece si suma de transfer va fi acceptata de club,nu-l va putea opri nimeni.Asa cum nici pe George Ogararu nu l-a oprit.

Lavy_*_08.10.2006 07:33

Auch...pai sper ca nu e adevarat ce am auzit, ca vrea sa vanda mai bine de jumatate din jucatorii Stelei(nu sunt sigura daca era si Dica pe acolo, sper sa nu il vanda:D). Ar fi mare pacat daca Steaua se desparte , adica acum are un lot puternic,abia peste cativa ani va fi ,poate,ceea ce este acum..Dica este bun tare.Este cel tare jocator din Roamania!nu e bine,pentru noi,daca pleaca insa mai bine ne gandim ca va face o cariera buna pe plan international.

Hai Steaua

dica10 steagsahmic

se7en08.10.2006 10:08

Dica e cel mai constant jucator din Romania, a jucat aproape toate meciurile Stelei in acest sezon si a marcat si goluri pe fiecare plan. Il inteleg daca ar vrea sa plece, cam la aceasta varsta e ultimul tren pentru un jucator care vrea sa ajunga la o echipa buna in strainate. Daca e sa plece, as prefera sa o faca la sfarsitul sezonului, nu in iarna.

simona9014.10.2006 13:47

Bravo Dica pentru golul de asiara...la mai mare. :lol: Adik asteptam de la tine vro 2-3 goluri cu real.

Bogdan4Steaua14.10.2006 16:09

Corectie......bravo pentru goluRILE de aseara. A marcat de doua ori. ;)

simona9014.10.2006 17:29

da,asa e uite vezi de emotii nu mai stiu :lol: dap,bv. pentru cele 2 goluri de aseara.

focus15.10.2006 10:31

Nu inteleg cum omul asta poate sa reziste atatea meciuri si altii nu , ceilalti nu sunt fotbalisti???

simona9015.10.2006 11:02

tin sa cred ca are ceva deosebit Dica.are o forta nush e atat de altfel fata de altii...atat ca om dar in special ca jucator.e ambitios probabil chiar nu stiu ce e...e super puternic in teren si cu capul pe umeri,mai e si inteligent tine jocul bine si il face foarte bine,da niste pase super inteligente.

ps. o fi si calmul lui de vina?adik un atuu. :roll:

Lavy_*_15.10.2006 12:48

Dica,:x:X:X:X, o sa fie omul meciului marti.

Stim ca o sa inscrie!

Go Dica go....

go f**K them ALL!

:D:D:D

simona9015.10.2006 13:05

zi-le tu lavy..yeahhhhh fularultras steagro dica10

cristian01415.10.2006 15:32

Va ganditi la ziua de poimaine, si uitati ziua de maine. Lasati-l pe Dicanio sa-si faca treaba marti, sa joace ca la Kiev si apoi daca ii iese jocul faceti-va griji in legatura cu o eventuala plecare. De majoritatea jucatorilor m-am atasat foarte tare, si as fi foarte trist daca ar pleca, pentru ca au dovedit ca formeaza o echipa dupa mult timp. Nimeni nu o sa-si mai aminteasca de Lita, Dumitru, Miu, etc dar cu siguranta de Radoi, Goian, Ghionea, Dica, Iacob, Ogararu vor sti toti. Din celalalt unghi m-as bucura pentru el sa evololueze la o echipa mare din Europa (nu ca Steaua n-ar fi :P), si sa o faca bine.

Inainte de toate astea as vrea sa mai aud de cateva ori (in special in UCL)... : "Marcheaza pentru Steaua....Nicolae....DICAAAAA !"

Hai ca se poate.

simona9015.10.2006 18:27

eventuala plecare?pai ce face Steaua fara Dica -se duce pe apa sambetei?eh,am glumit dar totusi Dica e atat de bun,ajuta mult ...in teren .si ceilalti sunt buni -adik fiecare stie ce sa faca dar nush mi-ar parea rau sa plece acum. sa mai astepte un an ...si dupa aceea. da,eu ma gandesc deja la o posibila plecare a lui,si m-i se zbarleste parul,ca nu stiu daca mai poate fi adus la Steaua unul ca Dica. :wink: :wink:

Phire15.10.2006 18:45
De majoritatea jucatorilor m-am atasat foarte tare, si as fi foarte trist daca ar pleca, pentru ca au dovedit ca formeaza o echipa dupa mult timp. Nimeni nu o sa-si mai aminteasca de Lita, Dumitru, Miu, etc dar cu siguranta de Radoi, Goian, Ghionea, Dica, Iacob, Ogararu vor sti toti.  

Si eu sunt in aceeasi situatie (frumos mesaj, a propos!) :( Nici nu vreau sa ma gandesc ca aceasta echipa frumoasa si unita a Stelei se va destrama, ca ciclul asta se va incheia. :(

E clar ca daca Dica va face un meci mare marti, vor incepe sa curga ofertele pentru el -si nu numai pt el- si, cum stiu ca-si doreste foarte mult sa ajunga in Spania, nu cred ca il vom putea pastra daca va fi dorit cu adevarat de un club din Primera Division. :( Pentru binele lui, sper doar ca n-o sa-l dam ca pe Raducanu -bine, e clara diferenta de valoare dintre ei doi-, la o echipa obscura gen Espagnol Barcelona. Merita sa joace la un club puternic -vorba lui Cristian, nu ca Steaua n-ar fi:)-

Desi nu m-as supara deloc daca va si face un meci de exceptie cu Real, si va si ramane la Steaua :D Valabil si pentru restul jucatorilor :)

alinutza1615.10.2006 19:21

sunt sigura ca Dica o s fak un joc bun martzi.desi Real'ul e bun pana la urma nu e o echipa de neinvins.sper ca Dica s dea cel putin un gol dak nu doua.desi dak ista ar fi pretzul pt ca Dik s plece l alta echipa....:(.chiar dak si el isi doreste super mult s plece l o echipa din Spania nu vreau s plece d l Steaua:(((..nu zic ca Steaua nu va mai fi nimic fara el pt ca sunt si altzi jucatori buni,dar fara el nu stiu...dar nu vreau s ma gandesc acum la asta pt ca ma intristez..so..astept cu nerabdare meciul de marzti.Forza Steaua!!! dica10 dica10 steagcruce2 ...DIK FOREVER!!!

simona9015.10.2006 23:09

wow ce fain,am urmarit o emisiune la TV,ma rog nu cred ca pot intra in amanunte.asa ...si am citit niste sms-uri pe post[ce fain] zicea cineva ca l-a vazut pe Dica in manastire rugandu-se pentru succesul Stelei. :lol: foarte emotionant.

ps. cica,asa a facut si la meciul cu Kiev s-a dus la biserica, si-a spus rugaciunile si a castigat,rectific AU CASTIGAT. fular-campionii

alinutza1616.10.2006 13:18

c sweet...fetelor zicetzi voi dak nu e chiar misto Dik.e si dulcik si un jucator bun..c mai...e chiar tare:D...si azi la conferintza d presa a fost sweet:D...app eu nu stiam ca are un tatuaj(bine asta nu are nicio legatura cu coonferintza dar ziceam si eu asa):D

Lavy_*_16.10.2006 15:09

E cel mai booooooon tip, din Romania , parerea mea.Unde are tatuaj?:D:D:D :oops::oops:

O sa ajunca mai tare decat Mutu si Chivu:)

simona9016.10.2006 15:27

are un cap de egiptean[reprezinta ferocitate] pentru el.e tatuaj pe mana ,acum stanga-dreapta nush. :lol:

alinutza 16,ai dreptate e un dulcik mai ales ca e sisait. :P mereu ma buvneste rasul cand il aud vorbind-adik e ca un copilas dragalas da mai maricel asa-sti recla aia cu piticii[tre' sa o sti] asa e un pitic atat de mic :lol: si vorbeste ca Dica.Super fain.

Da hai sa ne gandim la meciul de maine -ca na...asta chiar e cel mai important.mi-am facut si moi rugaciuniile si acum speram. steagsimplu

Va rugam sa nu postati mesaje consecutive in acelasi thread.

Pentru a adauga ceva unui mesaj pe care tocmai l-ati scris,

folositi butonul Edit Post.

Moderatorii

Phire16.10.2006 17:43

Imi ziceti si mie ce au discutiile astea in comun cu Dica fotbalistul? O sa-l hipnotizeze pe Casillas cu tatuajul ala, sau ce? :roll:

Ultimele mesaje parca ar fi fost luate din revista Bravo... :roll:

Alessandro16.10.2006 18:48

Hai tefelor,dati-o incolo de treaba...Dica e insurat! :lol: In alta ordine de idei,sper ca Dica sa faca unul din mceiurile carierei impotriva Realului...Steaua FA-NE DIN NOU FERICITI!

P.S.Parca sunt drogat!Simt acest meci in nari,in toata fiinta mea,nici la primul sarut nu eram asa emotionat ca acum!Ca fan al Stelei si Barcelonei,poruncesc:REAL INVINSA IN TEMPLU! :D:D:Dfular-campionii dica10 steaua_ro fularsteau2 steagsimplu

simona9016.10.2006 18:59

auci...stim ca e insurat si bravooo lui.e baiat serios.dar na,si noi ca fetele. :lol:

ORCUM MECIUL E CEL MAI IMPORTANT.doamne ce emotii am cu meciul de maine seara. :o Sunt stresata.Pariez pe Dica ca da un gol si pe Badea . :D Si pe Radoi[daca juca]. :wink: salutare. si Hai Steaua!!!

alinutza1616.10.2006 19:44

vorbeam si noi asa ca intre fete.eu zic intai s treak meciul cu Real si apoi s vb d baiatul Dik si nu de fotbalistul Dik:D.oricum e fotbalistul meu preferat sie super dulcik si tare.si are un copil very sweet.ca gata..sorry dar nu ma pot abtzine:D...sunt aproape sigura ca o s dea cel putin un gol.nu stiu dar asa presit eu.DIK IS THE BEST!!!! dica10 dica10 steagcruce2

forever_STEAUA17.10.2006 11:55

@alinutza16

CORECT se scrie Dica !!! Terminati cu discutiile astea ... Nu are nici o legatura ce scrieti acolo cu discutiile despre Steaua si jucatorii ei... Este un forum dedicat echipei de fotbal FC Steaua Bucuresti.

Va multumesc anticipat...

alinutza1617.10.2006 12:07

ca..pana la urma ai si u dreptate dar dak e prea tare...si eu pot s scriu si Dik care ar fi problema?..n'fine

alinutza1617.10.2006 12:08

scz..primult cuvant trebuia s fie ok :lol:

«1131415161740»