Normal ca toti am fost suparati pentru rezultatul de la Galati, a fost o zi in care pur si simplu s-a ratat imens, se mai intampla si asa, cateodata intra, cateodata nu. Dar de aici si pana la a injura un jucator e cale lunga si necivilizata. Suporterii aia care il injura pe Dica sau pe oricare alt jucator (Saban, Carlos), ei ce cred ca gata de acum incolo ala va juca perfect? Pe dracu dar asa e mantalitatea asta de tot rahatul a suporterului roman si balcanic implicit, cu hua, demisii, afara si tot asa. Niste dobitoci acei suporteri, parerea mea, in conceptia si logica lor ei au voie sa iunjure orice jucator dar jucatorii pe ei nu, e blasfemie. O logica de cacao de care in vecii vecilor nu vom scapa, din pacate. Forza Steaua, capul sus toti jucatorii Stelei ca om iesi noi si din pasa asta proasta dar in niciun caz cu huiduieli din partea fanilor prezenti pe stadion. Parca vad ca la meciul cu Forex daca vom primi gol sau nu vom marca prea curand aud fluieraturile alea care ma zgarie pe timpan cu stouri la adresa jucatorilor. Incurajati-i ca d-aia va duceti la meci, sunteti privilegiati ca va duceti si ca stati in Bucuresti. Acum visez si eu ca tot de kko va fi miercuri seara. Asta e.