FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Nicolae Dica

«1141516171840»
simona9018.10.2006 13:58

of,ce superba ocazie de gol a fost din partea lui Dica asiara.si ce trist era si resemnat in declaratiile dupa meci,se vedea tristetea pe fetisioara lui.Sunt convinsa ca toti am fost la fel-adik tristi .poate facem treaba buna la madrid. 8) speranta moare ultima. asa ca GOOOO Dica!!!

alinutza1618.10.2006 18:00

aste e.aseara nu a fost dintre serile cele mai reusite ale lui Dica.sper ca la meciul pe Bernadeu se dea si el macar un gol.chiar dak nu mai avem sanse s ajungem p locul 1 sau 2 macar asa d spectacol si diferentza d goluri s fie mai mica l Real aksa.oricum o sa il sustin pe Dica indiferent dak o s fak un meci bun sau unul mai putin bun.GO Dica!!! dica10 dica10

simona9022.10.2006 15:34

ce de ocazii..da-o in colo de treaba-e el singur cu portarul si nu putea marca. eu ,una sunt in ceata bagata -asa ca helloo[Dica te rog revino-ti]avem nevoie de tine. ce ghinion pentru Dica al nostru azi. :cry: :cry: cred ca oboseala s-a acumulat foarte mult[nu sa mai concentrat] dar sunt optimista ca-si va reveni curand. :wink: :lol: :roll:

alinutza1622.10.2006 17:09

inca nu pot s cred ca Steaua a luat bataie d l Otelul Galatzi :cry: .nu stiu cum Dica cel mai tare jucator de la Steaua(dupa Radoi :D )..a ratat atat de mult.in 2 faze a fost singur cu portarul si tot nu a dat gol.si in celelae 6 ocazii...deci nu pot s cred...cred ca trece printr'o pasa proasta pt ca d cateva meciuri nu mai joaca el chiar asa bine..dar totusi atatea ratari ka zi park nu a mai avut...l'a scos azi din sarite p Oli..sper sa'si revina ca nu se mai poate asa... :cry: :cry: :cry:

sergiu_titan22.10.2006 20:45

I-au cam luat mortzii in .... astia pe la Galati , parerea mea e ca nu trebuie sa fie injurat. Dica inca joaca, e obosit, e lipsit de sansa dar joaca. Daca ne luam de el de Banel ce sa mai zicem...?

simona9022.10.2006 21:17

exact.Dica si ceilalti au slabit[se vad slabiti]-dar cred ca o pauza ar fi bine venita pentru ei...si Dica nu stiu ,injurat chiar nu trebuie.a mai trecut prin perioade 'rele'nu cred ca ar mai rezista urmatoarelor. totusiGOOO Dica.! :lol:

Teoctist23.10.2006 08:49

De Dica numai de bine.

Totusi,daca a obosit,sa ramana din proprie initiativa pe banca de rezerve,nu sa se faca de tot rahatul în fata galateanului Vâtca.

alinutza1623.10.2006 11:07
exact.Dica si ceilalti au slabit[se vad slabiti]-dar cred ca o pauza ar fi bine venita pentru  ei...si Dica nu stiu ,injurat chiar nu trebuie.a mai trecut prin  perioade 'rele'nu cred ca ar mai rezista urmatoarelor. totusiGOOO Dica.! :lol:

pauza..dar cand o s vina si asta?tocmai la iarna.deocamdata au meciuri peste meciuri..urmeaza cu forex bv...o s fie si meicurile din CL..cred ca o pauza ar fi bine venita pt Stelisti..dar aqm nu au cand...

De Dica numai de bine.

Totusi,daca a obosit,sa ramana din proprie initiativa pe banca de rezerve,nu sa se faca de tot rahatul în fata galateanului Vâtca.

si dak ramane pe bank cine mai joaca ca atacantzi?Badea si Thereau..sunt si ei buni.dar cred ca Oli o sa'l bage pe Dica in fiekre meci.ok..rateaza rateaza dar poate un gol o sa dea si el...

razvan198323.10.2006 12:05

Normal ca toti am fost suparati pentru rezultatul de la Galati, a fost o zi in care pur si simplu s-a ratat imens, se mai intampla si asa, cateodata intra, cateodata nu. Dar de aici si pana la a injura un jucator e cale lunga si necivilizata. Suporterii aia care il injura pe Dica sau pe oricare alt jucator (Saban, Carlos), ei ce cred ca gata de acum incolo ala va juca perfect? Pe dracu dar asa e mantalitatea asta de tot rahatul a suporterului roman si balcanic implicit, cu hua, demisii, afara si tot asa. Niste dobitoci acei suporteri, parerea mea, in conceptia si logica lor ei au voie sa iunjure orice jucator dar jucatorii pe ei nu, e blasfemie. O logica de cacao de care in vecii vecilor nu vom scapa, din pacate. Forza Steaua, capul sus toti jucatorii Stelei ca om iesi noi si din pasa asta proasta dar in niciun caz cu huiduieli din partea fanilor prezenti pe stadion. Parca vad ca la meciul cu Forex daca vom primi gol sau nu vom marca prea curand aud fluieraturile alea care ma zgarie pe timpan cu stouri la adresa jucatorilor. Incurajati-i ca d-aia va duceti la meci, sunteti privilegiati ca va duceti si ca stati in Bucuresti. Acum visez si eu ca tot de kko va fi miercuri seara. Asta e.

Virgil23.10.2006 14:14
Conform calciomercato.com, atacantul Stelei, Nicolae Dicã, a stîrnit interesul echipelor din Italia. Mai exact, Juventus, Inter si Fiorentina par interesate de achizitionarea "noului Hagi", asa cum este prezentat pe site.  

"Actuala sa echipã, Steaua Bucuresti, l-a luat de la Pitești, cu 250.000 de euro. Acum, el valoreazã de 20 de ori mai mult", se aratã pe calciomercato.com.

Ar fi o pierdere mare pentru atacul Stelei.

simona9023.10.2006 21:14

'nu pleaca nimeni de la Steaua' asa a zis Jiji. :lol: eu zic ca:deocamdata nu pleaca. :lol:

al_led24.10.2006 09:03

Era sa sparg tVu la meciu cu Galati.

N-am mai vazut atatea ratari intr-un meci

Putea fi 3-0 la pauza

Hai Dica

Baga macar 2 din 4

alinutza1624.10.2006 12:24

nu vreau sa plece Dica ....mai are el niste meciuri mai slabutze dar tot e un jucator bun.sau dak e s plece oricum s plece cel putin la vara nu acum in mijlocul campionatului.cred ca totusi merita si el s joace afara fiind un jucator bun.

simona9025.10.2006 13:47

acum sper sa fie doar o speculatie.am vazut la TV o stire cam ingrozitoare. :oops: daca ar fi sa plece Dica ar avea un inlocuitor,un pusti de 18-19 ani de la Dinamo? 8O come on-e varza stirea.eu nu-d de acord.

iar despre plecarea lui Dica ,cred ca o va face da nu stiu daca acum. probabil,la vara cine stie.a declarat ca deocamdata e la Steaua si da ce poate mai bine ca sa castige ce mai e de castigat. :lol:

Alex1425.10.2006 14:32

Da, pustiul ala care e in probe vine de la Dinamo, Dinamo Tirana :wink:

Alessandro25.10.2006 15:57

Daca pleaca Dica,o sa ne injumatatim norma de goluri!Dica este esential pentru atacul Stelei,la fdel cum este Radoi pentru aparare!

_yang26.10.2006 09:52

Daca pleaca e de rau... Sper ca Gigi, MM si Oli sa realizeze asta ! dica10

alinutza1626.10.2006 12:42

in meciul cu Forex,Dica a fost rezerva si totuis a mers jocul bine si fara el.bineinteles cu o echipa slaba ca dak jukau cu Dinamo nu cred ca mai era asa.Dica merita o pauza dupa ce a jucat atatea meciuri.Oli a luat o decizie corecta.sper ca Dica sa fie fresh in meciul cu Real dar pana atunci mai e un meci sambata in care cred ca va duca tinand cont ca e din campionat si ca e destul de important.

simona9027.10.2006 16:47

eu cand nu l-am vazut in teren aveam impresia ca el nu a vrut sa intre,credeam de fapt ca a refuzat sa intre datorita meciului care la avut la galati. :lol: si totusi a fost rezerva si publicul a fost de exceptie,i-a aclamat numele.asta-i foarte frumos din partea lor. :wink:

forever_STEAUA30.10.2006 10:03

@simona90

Dar tu crezi ca jucatorii pot refuza sa intre pe tern cand au ei chef?

simona9030.10.2006 12:47

Pai,Mutu cum a facut,nu a cerut el schimbarea cand a fost injurat ?Bine,asta mai avea si capul spart. Eu cred ca da.Oli le cam face pe plac jucatorilor,si cred ca da. :D Jucatorii pot refuza.Bine,daca intr-adevar au un motiv bine intemeiat.

forever_STEAUA30.10.2006 13:40

@simona90

Dica nu avea nici un motiv intemeiat...

PS: mutulica poate cere schimbarea la echipa lui pitigoi... ca doar el e "vedeta" si daca nu il schimba poate il bate...

_yang30.10.2006 21:29
Jucatorii pot refuza.Bine,daca intr-adevar au un motiv bine intemeiat.

Si prestatia dintr-un meci anterior e un astfel de motiv? Pai atunci cine trebuia sa mai joace la Galati dupa meciul cu Real?

Si nu-l mai da exemplu pe Mutu...

Nicolae.Dica12.11.2006 07:50

AM CITIT PROBLEMELE PE CARE LE TOT DEZBATETI VOI AICI SI TIN CONT DE PARERILE FIECARUIA DINTRE VOI. O SA INCERCAM SA DAM CE-I MAI BUN DIN NOI, VA PROMITEM. O SA AUZITI DE NOI NUMAI DE BINE SI O SA FITI MANDRI DE Steaua!

_yang12.11.2006 14:35

@Nicolae.Dica

Da...! Sigur...

«1141516171840»