iar Dinamo cu "d" mic !!! :twisted:
iar Dinamo cu "d" mic !!! :twisted:
scria cineva Dinamo altcumva decat cu mini "d"? 8O
pai se pare ca noi scriem cu "d" mic dar e o chestie de nu ne lasa...oricum noi ca sa scriem cu "d" mic am inventat : "dynamo"
:lol: :lol: :lol:
ce chestie ciudata...adica Steaua putem sa scriem cu mini"s", adica nu ne opreste nimic...iar dynamo nu? ce amuzant...ce mare respect purtam dinamovistilor... oare la ei pe site e la fel? :lol:
si daca nu si daca da ...asa e frumos din partea noastra...nu uita ca omul invata animalul nu invers !!! :lol: :lol: :lol:
sezi, culcat, fa pe mortul.... :lol: nice poochy...good poochy... ![]()
devenim extrem de off topic... :o
da ai dreptate...numai chestii despre florentin Dumitru de acum incolo...cat mai e cazul cel putin... ![]()
salzburg? am fost acolo e un oras frumos! da chiar sa te duci sa joci fotbal acolo? e mai bine ca cimitirul de elefanti Vaslui... :cry:
stai un pic...se duce Dumitru la salzburg sau ce ?
Conform Prosport, plecarea lui Dumitru la Salzburg este posibila.
iar in alta parte se spunea ca Gigi zice ca e posibil ca nimeni sa nu plece... :lol: :lol: :lol:
Cu atatea zvonuri nu mai crezi nimic..... ![]()
draculasblood
da...se pare ca s-a dus la salzburg azi...pe de alta parte "nu pleaca nimeni"...e stresant...foarte ciudat...
Probabil ca Becali se referea la titulari.
se poate...in prosport il punea pe Dumitru cam pe acelasi nivel...ma rog...probabil in urmatoarele zile o sa se intample orice ar trebui sa se intample
da cred...si eu ca la titulari...dar ce salariu va avea Dumitru acolo ? ( daca se duce )
n-a zis nimeni chestia asta...dar probabil ca mai mult ca la Steaua altfel nu s-ar duce...
Cred ca plecarea lui Fl. Dumitru este foarte sigura din moment ce s-a adus un nou mijlocas si se vrea aducerea a inca unuia pe acest post...
pai dar ce vrei sa facem ca Timisoara ??? sa avem "40" de jucatori in lot ? :lol: :lol: :lol:
conform prosport Dumitru a mai plecat o data spre austria :lol:
se pare ca o sa dea probe de joc...e atat de trist ![]()
un fel de test ? bafta...
numai jucatorii slabi dau probe...
test...foarte trist...bine acum depinde si cat e adevarat din ce zic "ziaristii" astia
si cei iesiti din forma fac la fel, dau probe, sau cei care au o varsta...
stiu stiu...am o fobie cu jucatorii romani care dau probe...mai ales stelistii...mai ales jucatorii buni sau ex-buni...
e triiiist :cry: